Bram Moszkowicz is een veelpleger?

Auteur: , 49 Reacties

Oh oh! Blijkbaar is zo'n Aston Martin DBS een ware bonnenmagneet. Een aantal weken geleden kreeg Bram al een bon voor fout parkeren in Den Bosch. En nu is hij aan de beurt in Amsterdam.

Twee Amsterdamse agenten slingerden de flamboyante strafpleiter zonder pardon op de bon. Wat de overtreding deze keer precies is weten we (nog) niet, maar daar komen we wellicht achter.

Spotter Vlammende liet zich in elk geval niet al teveel afleiden door de Hermandad en wist nog een aantal prachtige foto’s te schieten van Bram’s ijsblauwe DBS. Bekijk de foto’s HIERRR!49 reacties

Je bent ook wel een aapje als je niet hard rijdt in een DBS… Gassen met dat ding :D!
lekker hoor. Kijk ‘em zijn lach inhouden.
Haha!
Prachtige bak!
Voor hem is het slechts zonde van de tijd, niet van het geld.
“Hier schrijf maar een leuk bedrag njher”
ahaha super!
Het kan hem weinig schelen.
Er is nog een deel van het kenteken te lezen op een van de foto’s, omdat het Bram is, is op de rest voor een keer de boel weggeshopt?
Lekker Egzon! \o/
Echt geweldig, hij lacht er gewoon om! Heel mooi dit. Het interesseerd hem gewoon geen zak, en terecht als je zo’n wagen hebt! Helemaal top!
Verschrikkelijk mooie auto. Volgens mij lacht Bram als een boer met kiespijn. Nou ja hij weet in ieder geval hoe hij bezwaar moet maken en moet wobben om de boel bodem ambtenaartjes bezig te houden!
Brammetje heeft het gewoon niet zo hoog op met de wetgeving in dit landje.
Die boetes zijn ook een lachertje.
Ik vind dat ze die boetes hoger moeten maken naarmate de auto duurder is.
Prijs van de auto 2 nullen extra…boete ook twee nullen extra.
Misschien leert hij het dan af.
Hufterig gedrag.
@Bas: En we hebben de eerste SP-stemmer, kom er maar in!
Basje, je bent een beetje jaloers?
wat doet Bas op autoblog.nl ? :-)
Inderdaad, Basje is jaloers? De enige die hufterig gedrag vertoont ben jij. Je weet niet eens wat ie fout heeft gedaan (misschien gordeltje niet om, vind je dat zo hufterig?).
Belachelijke uitspraak overigens wat betreft die boetes hoger maken, maar dat besef je hopelijk zelf wel als naar de middelbare school gaat.

Kudos voor Bram trouwens om nog elke dag in een handgeschakelde wagen te kruipen met z’n dure pakken en schoentjes ;)
@Bas.

“Brammetje heeft het gewoon niet zo hoog op met de wetgeving in dit landje.”
Klopt helemaal. Hij verdiend daar dan ook erg goed aan.
@ mx5owner

De conclusie: “Klopt helemaal. Hij verdiend daar dan ook erg goed aan.”, verbinden aan de uitspraak van Bas: “Brammetje heeft het gewoon niet zo hoog op met de wetgeving in dit landje.”, zou door George Orwell naar alle waarschijnlijkheid -als in zijn beroemde boek 1984-, gekwalificeerd worden als “kromtaal”.:twisted:
De boetes zijn misschien niet zo hoog, maar de verhouding zoals in Scandinavië vind ik ook geen succes. Nu kan ik het nog een keertje veroorloven als m’n rechtervoet een beetje zwaar is.
Wat een wereldnieuws. Ga Alsjeblieft bij prive werken
@ Matthis

Je mag reageren, het is niet verplicht.
@9000cse.

Dat is fijn voor Orwell. ;)

Ik doelde echter op zijn inkomsten die hij verkrijgt door de verdediging van mensen die het af en toe niet zo nauw met de wet nemen. Daar verdient hij toch wel aardig aan en daardoor is hij klant van Aston Martin.

Overigens niets mis mee. Hij werkt er voor.
lol iedereen blij dat hij schijt aan de verkeers regels heeft. sukkels. als een of andere sjonnie te hard rijd of ergens zijn auto neergooit, is het allemaal huilen, maar omdat het een dikke auto is maakt het je niks meer uit. puur klassenjustitieeel denken. ik vind ook dat zulke auto`s op de juiste manier gereden moeten worden, maar doe dat ergens anders dan de bebouwde kom en houd je aan de parkeer regels :rot:
en misschien zou een boete me ook niet uitmaken als ik zoveel geld zou hebben (ja, ik ben jaloers) maar alleen al de rompslomp zou me ertoe bewegen de auto 30 meter verder te zetten in een parkeervak ;)
@mckroket: hij gokte en hij gokte fout. Niets meer en niets minder.
Dit lijkt meer vrijetijdskleding dan een duur op maat gemaakt pak!
Waarschijnlijk zal hij daar denken: ‘Ga toch boeven vangen!’
Abraham Moszkowicz : “Och Heren, ik vraag om verschoning, daar ik een elementaire fout ben begaan, waarvoor ik uiteraard bereid ben de gevolgen daaraan verbonden op mij te nemen ”

Die agenten hun oren tuiten nu nog !
Maar het is juist wel een hoge boete want als hij daar een kwartier staat te praten en die agenten te schrijven met zijn uur loon van zo’n 1000 euri komt dat neer op de boete + 250 gederfd inkomen en daar zou ik ze voor aansprakelijk stellen. :) Dus snel schrijven meneer agentje want anders zit je zo op 500. :)
@ Rob USA: 1 probleem. Dan komt politie/justitie gewoon aankakken met artikeltje huppeldepup. Dat het ’n logisch gevolg is van je gedraging en dat je dit van tevoren had kunnen overzien blablabla, dat je dus zelf ook schuld hebt aan ’t gederfde inkomen…komt ’t nog voor eigen risico…
Bas mag van mij vertrekken van Autoblog:P Tenzei je de boete zelf wil;)
Als jij een dure auto hebt dan verdien je de zelfde boete als iedereen! En als je genoeg geld het en er zelf voor kiest om de spaarkas te vullen, dan is daar niks op tegen;)
Mja, aso is het natuurlijk wel aan de ene kant, want anderen die wel betalen benadeel je hiermee. Bovendien behoor je als advocaat een voorbeeldfunctie te hebben.

Aan de andere kant heeft hij al meer dan genoeg bpm afgedragen over die auto. Om precies te zijn zelfs € 103.684! Je zou kunnen redeneren dat je voor dat bedrag wel ook een paar parkeerbeurten gratis zou mogen krijgen…
Wordt het niet eens tijd dat veelplegers hogere boetes gaan betalen. Los van dat het gaat om Moszkowicz, hoewel het zijn 2de overtreding binnen 2 maanden is ). Ik denk dat dit een snellere methode in de praktijk is om verkeersovertredingen sneller af te leren.

Het systeem:

1ste overtreding – normaal tarief ( binnen 2 maanden )
2de overtreding – verhoogd tarief ( binnen 2 maanden )
3de overtreding – verdubbeling verhoogd tarief ( binnen 2 maanden )
4de overtreding – verdubbeling verhoogd tarief 3de overtreding ( binnen 2 maanden )
5de overtreding – 4de overtreding betalingwijze gehandhaafd ( binnen 2 maanden ).

De politie kan d.m.v registratie zien en controleren op veelplegers in het verkeer.
Kevin van Gorp
Hij heeft tijd zat om zijn DBS te poetsen in ieder geval. Dat ding staat altijd te blinken
Die dienders moeten wat. Hells Angels, kampianies en echte criminelen rijden ze een rondje omheen. Dit is gewoon lekker makkelijk als je en quottum van 220 bonnen per jaar weg moet schrijven.

Overigens is dit regelmaat voor dhr. Moszkowicz. Ze staan m regelmatig op te wachten op o.a de Benelubaan in Amstelveen. Lekker plagen en scoren bij de baas. Altijd handig als je solliciteert voor een schaal hoger bij O.T of A.T.

Kom mannen van het Korps: ga aan t echte misdadigers vangen of ga naar het Korps Leuke Politie Diensten!
@mx5owner

…” Ik doelde echter op zijn inkomsten die hij verkrijgt door de verdediging van mensen die het af en toe niet zo nauw met de wet nemen. Daar verdient hij toch wel aardig aan en daardoor is hij klant van Aston Martin.

Overigens niets mis mee. Hij werkt er voor.”…

Met het feit dat hij een hoop geld verdiend….Of een DB nogwat rijdt …daar is niks mis mee. Echt waar…dat mensen met veel geld het ook lekker laten rollen, daar ben ik absoluut voor.

Dat hij dat geld verdient aan mensen die het niet zo nauw nemen met de wetgeving….vind ik twijfelachtig.
Dat hij het zelf niet zo nauw neemt allemaal (omdat de boetes voor hem toch geen ene moer voorstellen)….daar wringt bij mij de schoen.
Respectloos, kansloos en hufterig.
Snappen jullie dan niet dat Bram op bovenstaande foto de belangen van zijn cliënt aan het verdedigen is…
@ Bas – Dus jij vindt dat geld verdienen om misdadigers te verdedigen twijfelachtig ? Wat moeten we dan doen ? Lynchen ?
De famillie Moszkowicz is Joods, destijds is de familie op de kaart gezet toen Mosckowicz Sr. de verdediging op zich nam van Pieter Menten, een Nederlandse oorlogsmisdadiger die alsnog werd berecht.
Op de vraag waarom juist Mr Moszkowicz Sr als Jood een Nazi verdedigde antwoordde Moszkowicz : “Iedereen heeft recht op een eerlijk proces en dus ook op een eerlijke verdediging ” Knoop dat maar eens goed in je oren !
@Bas.

Moreel gezien is advocatuur een beetje een dilemma. Helaas zijn er genoeg situaties te bedenken waarbij je ze nodig heb. In veel gevallen gaat dit om terechte aanklachten, in andere gevallen gaat dit om onterechte aanklachten.
Bij optie 2 is het altijd goed dat er advocaten zijn. Bij optie 1 wil dit wel eens even pijn doen.

“Dat hij het zelf niet zo nauw neemt allemaal (omdat de boetes voor hem toch geen ene moer voorstellen)….daar wringt bij mij de schoen.
Respectloos, kansloos en hufterig.”

Ja en nee. Het is niet goed te praten, ik betwijfel echter of wij niet hetzelfde zouden denken in zijn positie. ;)

Wij “arme sloebers” kunnen daar eigenlijk pas over oordelen als we zelf zo veel geld verdienen.
Boetebeleid stelt ook geen ene moer voor… 1 grote farce…
alsof hij er iets van leert hij heeft toch geld genoeg
@ Majinstar

Lekker ingewikkeld systeem weer, wel geschikt voor NL wat dat betreft
die bon is 90% zeker voor fout parkeren, rij dagelijks lang de plek waar de foto is genomen, en waar z’n AM staat, is zeker geen parkeerplek!
Ik ruik communisme…
Ik zie hem denken:”ach ik vecht deze wel aan voor de rechter, grote kans dat er ergens een procedure fout gemaakt is, mwhuhahah”
@ bas

ben je wel helemaal goed ofzo? wat een jaloers gedrag! Je gaat toch niet mensen die hard werken een hogere boetje geven.
@ mckrocket

… uit welke laag kom jij dan?
waarvoor dienen zulke auto’s?
ga jij ook (als je zou kunnen) elke dag naar de bakker met dit ding?
die man heeft gewoon geen simpelere auto (denk ik) dus dat kan iedereen overkomen.
@Emile Benz: Daarom staat er ook een :) achter. :)
Jongens, doe niet zo moeilijk. Dit is gewoon ingecalculeerd. Wat kan het Bram schelen. En terecht!

Overigens is het niet voor te hard rijden, wat ik hier lees, maar voor iets als foutparkeren.
bram wil gewoon even naar de winkel en zet m ff gauw neer, komt terug en ziet ze schrijven, so what? :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).