In de aanbieding: Bugatti Veyron Pegaso

Auteur: , 38 Reacties

Het is ook altijd wat met die rijkelui. Het lijkt er op dat de eigenaar van dé Pegaso inmiddels toch weer is uitgekeken op het speeltje.

Mochten klassiekers niet helemaal je ding zijn en mocht er nog ergens een paar miljoen rondzwerven dan kan er contact opgenomen worden met de verkoper in Polen. Klinkt inderdaad een beetje louche, maar de eigenaar bleek eerder al van Russische/Slavische komaf te zijn. Bovendien zou de auto alleen maar het zoveelste speeltje van een rijke arabier worden als die in Dubai in de showroom komt te staan. De betere nieuwe eigenaar wordt via Polen gezocht.

Op de teller staan slechts 2500 kilometers. Op papier staan er op dit moment maar 1001pk’s vermeld. Een totaal van 1200 paarden zou mogelijk moeten zijn, maar moet mogelijk in overleg met Bugatti. Voordat al jullie bloggers meteen aan de telefoon hangen wil ik alleen nog even wijzen op het feit dat voor dit geld ook een Grand Sport te bestellen is. (via otomoto.pl)

Echt wel rood, die Pegaso38 reacties

Wie wordt er Vakantieauto van het jaar in de FUN categorie, bekijk het HIER!
Wat een lelijke kleurencombinatie .
Juist een sexy kleurencombo. Staat em goed.

Het interieur is er minder mooi in. De alu plaat vloekt bij het wit en rood.
Ik vind ze juist mooi… Dit wordt m’n volgende auto
Kleurencombo is idd lelijk

maar hoe langer ik de wagen ken hoe meer ik hem ga waarderen….

tot op heden nog geen enkele concurrent
en het design is vrij strak gehouden (zowel van binnen als van buiten)
waardoor hij niet snel zal verouderen

De naam Bugatti toch waardig
Staat die op eBay? Ik wil bieden… voor de lol dan wel.
poolse vlag: wit-rood

goed gezien :)
dan liever de gran sport, en nog veeeel liever de P4
ik vind de kleuren-combo van die andere veyron op de 3de foto veel beter
Doe mij maar de Pur Sang… Maar dan wel met de “normale” Veyron velgen… Die versie ziet er pas echt geweldig uit!!!! Ik vind dit geen kleurencombo eerlijk gezegd….
hmmm volgens mij verkoopt ie hem omdat hij 1 de topsnelheid niet kon halen 2 hij drinkt te veel (de auto) 3 hem te saai vond (mis koop)
@ Six -Trey

Nee dat is geen concurent. Kijk hoe mooi die bugatti is, en wat voor lelijk hoor jij hebt geplaatst. Ohhh hij is ook heel snel, dan is die nog niet meteen mooi! laat hem maar snel uit mijn ogen rijden dan!
*hoor = hok
@ Six-trey

Dat is echt geeeeen concurrentie, ben het helemaal met Oscar eens. Alleen de snelheid zorgt voor concurrentie, maar daar blijft het bij. Dat ding heeft toch geen stijl man! De Bugatti heeft tenminste klasse, veel mooiere lijnen, mooier interieur, veel beter afgewerkt. De Bugatti is een snelle kwaliteitsauto, de SSC slechts een snel Amerikaans hok.

OT: Heeeerlijke kleurencombo, doe maar! Ik snap niet waarom de eigenaar er van af wil? :s Mafkees :P
Waarom 1200 pk’s dan?
ziet er goed uit,
alleen het interieur mag een andere kleur ofzo
-edit: nutteloze bijdrage-
niet zo’n mooie combinatie
@Autogeek & Oscar
jullie zijn gewoon te anti amerikaans ;) zet er een Ferrari logo op en hij zou wel een veyron concurrent zijn http://widgets.nbc.com/o/47f1317f105123ad/49f0c3b186d2d02c/487cfae903217bc6/e4b8f832/-cpid/683d2aca8041f171 bekijk eens dit filmpje, En Jay Leno’s staat ook bekend om anti amerikaanse wagens te zijn… je mag de SSC echt naast de Veyron plaatsen hoor ;)
ik vind deze kleurencombi wel wat hebben :)
cardesigner@USA
@Autogeek, de Veyron heeft geeneens navigatie. En hoe weet je dat de SSC slecht is afgewerkt?
@cardesigner@USA

de Bugatti heeft wel degelijk navigatie.. in de binnenspiegel ;)
@six trey

ja die kennen we ook, maar je moet toch toegeven dat de Bugatti eerder een supersnelle GT is en de SCC eerder een supersnel racemonster voor de openbare weg. De Veyron, kan je meer met een SLR of F599 vergelijken, terwijl de SCC beter in het rijtje van de ENZO, Koenigsegg past

Als ik me goed herinner zegt Jay Leno dat de afwerking zeer degelijk is, totaal niet kit-car achtig maar denk toch niet dat die kan tippen aan de Veyron

Heb eigenlijk totaal geen idee wat de SCC kost
nog een opmerking over waarom we sommige auto’s een supercar noemen

Naast de duidelijke kenmerken zoals exuberante prijs, prestaties hebben de meest legendarische supercars een eigen vormentaal of eigenzinnig uiterlijk die met geen andere wagen te vergelijken is:

-Mercedes 300 SL
-Lambo Miura
-Countach
-F40
-Enzo
-SLR
-Pagani
-Bugatti
-McLaren F1
-Porsche 959

en dit is nu het punt wat ik bij de SCC mis, zodat het een echte legendarische supercar wordt….

Hij zal enkel bekend staan/blijven als de auto die de Bugatti versloeg qua topsnelheid maar verder zegt de auto me niet zo veel
jullie kennen dus echt niets van auto’s. het verschil tussen de SCC en de auto is even groot als tussen een 2pk en het internationaal ruimtestation. daarbij, dat ding (dat niet goed rijdt enkel snel rechtdoor) is niet in serie straatwettelijk geproduceerd. de auto WEL. het is inderdaad wel zo dat de Pegaso niet echt mooi is. hoewel er qua design wel een vondst op zit die ik eerder al ge-introduceerd had bij dirk van braeckel voor de conti gt en nadien door bentley werd in optie aangeboden vanaf de lancering van de conti spur. eerlijk gezegd, die vondst komt eigenlijk van een tuner uit beieren.
Wat een lelijke kleurencombinatie.. Doe mij deze maar:

http://www.romansinternational.com/module/romansInt_cars?carDetails=173&offer=#
Is dit examplaar die altijd in de garage van het Al Arab Hotel in Dubai staat. Ik was 2 weken geleden nog daar en toen heb ik er nog foto;s van genomen.
Of zijn er meerdere van deze Bugatti Veyron Pegaso Edition?
Er is wel degelijk concurrentie voor de Bugatti Veyron. Hij is misschien iets minder exclusief maar in ieder geval heel erg mooi en ook bloedsnel.

Ik bedoel natuurlijk: De Saleen S7 Twin-Turbo

http://www.titantalk.com/forums/attachments/off-topic-discussion/75074d1236140193-its-official-transformers-2-theatre-release-date-saleen-20s7-2.jpg

Eveneens voorzien van 1000pk. 0-100 in minder dan 3 sec en een topsnelheid van 418km/h
Ik las inderdaad dat er een kaalslag is onder de Russische rijken. Het belangrijkste exportproduct is olie en daar wordt veel minder aan verdiend!!
@wouterhil: dat is allemaal mooi en aardig maar dat zijn fabrieksopgaven. die 418 haald de Saleen ook alleen op de rollenbank/windtunnel. bij eerdere tests door o.a. autobild sportcars deed een versie ook een poging op een hogesnelheid en die ging door te slappe voorveren met de neus aan de grond bij 280km/h! deze auto genereerd zo veel downforce dat het met de standaard suspensie niet mogelijk is om 400+km/h te halen. oja, 0-100 deed hij ook niet in de beloofde 3 sec. (het waren er bijna 4 sec.) getest werd wel met de 780pk versie. dus wellicht dat de 1000pk versie die 3 sec wel haald.

jaja die russen, ook zij gaan de economische crisis nu voelen. ook de zo genaamde nieuwe rijken krijgen er mee te maken.
Leuk dat de duurste auto ter wereld qua uitrusting zo’n beetje de kaalste is!

Al die speeltjes van tegenwoordig zijn dan ook behoorlijk infantiel, en ook overbodig in een auto waar toch niet mee gereden wordt :lol:
@wouterhil
een Amerikaan kan nooit met de Veyron concurreren als het van de gemiddelde Nederlander/Belg hangt. Een auto kan enkel een super car zijn als hij gebouwd is in een europees labratorium door ingenieurs… En moet een Mercedes, Porsche, Ferrari of Audi logo hebben heeft het die logo’s niet is het GEEN SUPER CAR… zo denkt de gemiddelde autoblogger toch.

@narciris
de SSC kan wel degelijk bochten om, hij is niet gemaakt om de Veyron te verslaan maar om de snelste te zijn en om ook te kunnen mee doen in de Lemans enz.

@Gerben
De SSC kost €500.000
de S7 €450.000
wat je zegt kan wel zo zijn dat de Veyron een super snelle GT is maar toch vind ik hem niet indrukwekkend voor zijn kost prijs, en de SSC is echt een supercar hoor waarom zou hij dat niet zijn? de Enzo vind ik persoonlijk nog lelijker dan de SSC en zijn prestaties en prijs zijn toch ook niet mis…
cardesigner@USA
@Narciris, de Veyron rijdt anders ook niet perfect, kijk maar naar zijn TG-tijd.
@Six Trey
Ik zeg niet dat de SCC geen supercar is maar ik betwijfel enkel of hij de legendarische status zal krijgen die de andere supercars hebben.

Ik denk dat hij daarvoor te weinig karakter, eigenheid en uitstraling heeft…
Maar dat is iets wat de toekomst zal uitwijzen
voor hetzelfde geld een gran sport, maar voor een gransport heb je eerst een veyron nodig;)
(Bijna) alle kleurencombo’s staan de Veyron goed.
Sexy machientje deze hoor!
@ cardesigner: de veyron is toch maar een halve tel langzamer dan de pagani zonda f clubsport en die weegt 700 kg minder… toch knap duss.
TE KOOP ??
Ik zou graag een bod doen..maar met mijn bankrekening ga ik het waarschijnlijk niet redden :( misschien mensen die geld over hebben en dat mij gunnen ?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).