Blote poepbruine BMW X1 gespot tijdens photoshoot

Auteur: , 57 Reacties

De aanloop naar de BMW X1 is bijna compleet. We begonnen met een testmule, daarna de teasers, vervolgens het persbericht van de X1 Concept, gevolgd door de onthulling van de X1 Concept in Parijs, de spyshots in de sneeuw en nu dan de photoshoot voor wat waarschijnlijk het productiemodel van de X1 is.

De foto is helaas van matige kwaliteit, maar we kunnen wel zien dat de afgebeelde X1 weinig verschillen toont met de X1 Concept die we afgelopen herfst in Parijs zagen. Waar de fotoshoot precies voor bedoeld is, weten we niet, maar het ligt voor de hand dat dit voor promotiedoeleinden is. In de herfst van dit jaar zal de verkoop van de X1 starten, dus ga er maar vanuit dat de auto af is. Hij zal in september zijn officiële debuut beleven op de IAA Frankfurt.

BMW X1 gespot

De X1 wordt gebouwd op het platform van de E90 3-serie en wordt onder de X3 gepositioneerd, maar Wouter rekende ons al een keer voor dat de X1 maar iets korter is dan de X3 en zelfs iets breder. Naar verwachting zal de volgende X3 iets in omvang groeien om dit verschil te vergroten. De standaardversie van de X1 is achterwielaangedreven, maar hij zou natuurlijk geen X1 mogen heten als er ook niet vierwielaandrijving (xDrive) beschikbaar zou zijn.

Zoals we van BMW gewend zijn, zullen eerst de duurdere uitvoeringen worden gelanceerd, waarna de goedkopere modellen volgen. Op benzine introduceert BMW eerst de 170 pk sterke xDrive20i en de 265 pk sterke xDrive30i. Dieselaars kunnen kiezen uit de 170 pk sterke xDrive20d en de 204 pk sterke xDrive23d. Later zullen de tweewielaangedreven modellen met lichtere motoren volgen. Over een hybride uitvoering is nog geen besluit gevallen. (via: worldcarfans)57 reacties

Wat een gedrocht. Iemand moet ze trouwens dringend gaan vertellen dat dergelijke overgeproportioneerde nieren echt niet kunnen. Nuja, tzal de gemiddelde BMW hoer worst wezen. Die staan vandaag waarschijnlijk al bij de dealer om de orderbon te tekenen.
Die nieren mogen inderdaad wel een formaatje kleiner ja.

Is poepbruin trouwens het nieuwe wit? Die kleur zie ik de laatste tijd al vaker voorbij komen op auto’s.
Valt me eerlijk gezegd niet tegen zo van ‘wilde’ foto.
Net zon gedrocht als de x3.Die is tig jaren op de markt ,maar dat bangle ontwerp wil gewoon niet deugenLiever een glk of een xc 60.Die nieren zij nidd belachelijk groot net als bij de 7 serie.
Wordt de x1 niet met 6 cylinder diesel geleverd ?
Nou de XC60 vind ik ook een gedrocht. Deze valt mij ook niet tegen hoor. Tja, smaken verschillen. En maar goed ook anders zou iedereen in dezelfde wagen rijden.
Is BMW overgenomen door een Koreaan????????????
Let op de oude 7-serie PICK-UP! LOL
Ik ben op en top Beamer fan, maar dit is echt lelijk,
BMW gaat echt de verkeerde kant uit.. Veel te veel aan het focussen op SUV’s en M-versies ervan, die dan nog eens lelijk zijn ook :(
@lowlow. dat viel me ook al op! vind ik veel mooier en exlcusiever dan die x1 :D

ontoppic: die kleur kan echt niet.. en waarom zo veel nutteloze auto,s in allerlij verschillende segmenten uitbrengen.. het is crisis hoor mensen.. we gaan echt niet ineens allemaal aan de x1!
niet slecht vind ik toch beter als de nieuwe 7-serie,
de voorkant past er beter bij.
Ik vind hem niet lelijk, zal ik wel de enige zijn :D
Ik vind hem ook niet lelijk, maar nog even zien hoe hij er in het echt uit gaat zien.
@autojunk888

Beter DAN – hoe moeilijk kan het zijn? Net zo goed ALS. En nu weer aan je huiswerk!

Zelf vind ik de x1 wel geslaagd, beter geproportioneerd dan de x3.
Heeelp! ik vind die voorkant zowaar mooi, eindelijk een mooie en goede mini X5! alleen hoop ik dat de achterkant niet die is van het concept!
alle suvs zijn gewoon spuuglelijk
Die kleur reffereert naar het uiterlijk van dit gedrocht, namelijk pure shit
En alweer een premium midi-SUV.
Had BMW niet een iets modernere waggel beschikbaar kunnen stellen voor het schieten van de plaatjes?
Een Tiguan ofzo.
-edit: nutteloze bijdrage-
Wie koopt dit uberhaupt?
En BMW slaat de plank weer volledig mis….
Ik vind het er wel leuk uit zien, wat gaat dat ongeveer kosten?
Ik ben dus zo iemand die voor deze auto gaat:
Wil mijn gezin in een vierwiel aangedreven premium auto proppen, maar heb geen geld door de crisis voor iets anders :-)
Ik vind het ook wel een leuke auto om te zien. Die velgen die eronder zitten maken hem al een stuk mooier. En bij sommige x modellen zoals de x3, x5 van Bmw kon je ook een m-pakket erop verkrijgen. Dus als ze een Bmw x1 xDrive30i met 265pk met mogelijke m-pakket en handbak te configureren is dan zou ik prima met zo’n auto kunnen leven. Dit is gewoon een auto die je mooi vind of niet mooi. En ja ieder heeft zo zijn eigen smaak. Ik vindt dat de koplampen hem juist een lekkere agressieve look geven en als je daar een sportpakket onder zet dan denk ik dat je best een aardig uitziende wagen van kan maken.
Helemaal niet verkeerd. Maar goed, het is maar één foto dus conclusies kun je nog niet echt trekken…
BMW Q3? :mrgreen:
Die nieren, dat verpest het ten eerste al helemaal.
Nu weten we zeker dat de Q5 het gaat maken :D
Ik bedoelde natuurlijk de Q3…
Dit is gewoon een Hyundai Santa fé met een BMW snuit.

Maar mensen vergeten natuurlijk dat de nieuwe X3 nog moet komen. Ja en ook die blijft dus BMW is weer de voorloper op SUV’s, met maar liefst 4 verschillende soorten in huis.
bmw sloper/killer
haha past goed bij het boerenkool merk,ga zo door!
@Majinstar
Voorloper op SUV is en blijft toch nog altijd Landrover, zonder discussie!
zie die camera wagen zooowww oud!
Dit is een van de weinige wagens waarvan je denkt: waarschijnlijk maken de Chinezen hem beter – ik zou geen X1 kopen tot ik de Geely gezien heb, denk ik…
sebastianchubasco
dit is een overbodige auto, alles wat de x3 heeft, heeft deze ook. al wordt de x3 een paar centimeter groter, het is dezelfde package, ik begrijp de strategie van bmw niet meer… moeten we over een paar jaar allemaal in SUV’s rijden? is dit het einde van de sportieve lichtvoetige sedan?
Hahahaha die auto rechts xD.

Wat een overbodige zooi die X1. Op deze manier moeten mensen nog dekking zoeken voor hun eigen kont, anders wordt dat gat ook nog gevuld door BMW…¬¬
Wat een commentaren weer…
Wacht tot je er hebt ingezeten:)
Hij is al iets minder SUV’erig dan de X3, dat kan alleen maar positief zijn. Voor de rest valt over het ontwerp nog weinig te zeggen…
Blijf een lelijke auto maar alles is beter dan een x3
LoL :D :D :D :D @ Gnermo
ik denk dat de auto wordt gebruikt in een nieuwe film die ze aant maken zijn
i.v.m met de cameras op die bmw
bmw sloper/killer
hee YORK wacht maar tot ik er in gepoept hebt!
Dit zal simpelweg als warme broodjes verkopen. Gewoon omdat het eenmaal een BMW is. Het maakt niet uit hoe die auto eruit ziet. Als het maar een BMW is voor vele mensen.
Ik vind het wel een mooi wagentje. Maar of er animo voor is, nee denk het niet. Voegt niets toe. Ik zou gewoon voor de 3-touring gaan.
BMW stond vroeger voor iets.
Nu is het
B rol. M et. W ielen
Nooit gedacht dat BMW ging stelen van het bejaarden merk uit de VS… (dat zijn ze nu in de 60-70-80s was het iets anders :D ze zijn verouderd met hun klanten helaas)
http://www.autocult.com.au/img/gallery/full/CARmageddon2615.jpg
Sommige auto’s moet je eerst een aantal maal in het echt zien. De X6 begint nu ook een plaatsje te krijgen terwijl ik na de eerste foto’s een hoornvliestransplantatie nodig had.
Welke plek de X6 heeft gekregen wil ik dan weer liever niet vertellen uit respect voor BMW…
Ik denk dat als de X1 in de showroom staat de verkopen van de X3 negatief zullen raken, dus geen nieuwe meer verkocht worden maar wel tallozen die hun X3 terug brengen en een X1 willen. De grootste broedermoord in de autogeschiedenis.
BMW is echt slecht bezig. Ze mogen snel een nieuwe designer in dienst nemen …
E220Cdi Elegance
E220Cdi Elegance
De M5 van de commercial weer?
-> http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c
Nice!! Zijn goed bezig bij BMW… Is weer de eerste in de kleine SUV klasse, kijken wat de rest ervan bakt, de merc en audi waarschijnlijk ‘veilig’ saai!!!
Luc uit Atwerpen
Deze nieuwe X1 lijkt wel een Hyundai.Jammer,de verwachtingen waren groot.Hopelijk herpakken ze zich met de X3.
Vroeger -en dan hebben we het over heel lang geleden- waren BMW’s per definitie mooi. Dat is vandaag de dag helaas niet meer in te denken.
Alle SUV’s zijn lelijk, maar deze X1 is helemaal een gedrocht.
In dat uitwerpselenkleurtje doet hij mij zelfs braken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).