Knight Rider is dood, Hasselhoff nog niet

Auteur: , 88 Reacties

NBC heeft eindelijk ingezien dat hun Knight Rider-reïncarnatie een behoorlijke FAIL was. De film was al om zachtjes bij te huilen en omdat de drie kijkers van de tv-serie inmiddels ook zijn afgehaakt, heeft het Amerikaanse netwerk de stekker eruit getrokken. Wie had dit niet voorspeld? Zonde van de Mustangs.

Ondertussen heeft the original Michael Knight, The Hoff himself, alweer te diep in het glaasje gekeken. David choqueerde al eens eerder vriend en vijand door in een YouTube-video van zijn dochter te verschijnen met een hamburger. Hetzelfde zestienjarige meisje vond deze keer haar vader in elkaar gestort op de grond en belde in paniek haar moeder, zijn ex-vrouw, die David naar het ziekenhuis spoedde. The Hoff wil in principe niet ge-Hasseld worden, en dit bleek dan ook niet nodig; dezelfde avond ging hij alweer vrolijk naar de verjaardag van zijn vader. Hoewel de Telegraaf het geheel natuurlijk iets anders vertelt.

Toch is er niet alleen goed nieuws; The Hoff was dit jaar uiteraard weer van plan om aan de Gumball mee te doen, maar dit plan lijkt nu toch in het water te zijn gevallen. (foto via shadowyflight)88 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Mag ik dan de mustang hebben? haha:P
Welkom, bij Hart van Autoblog Boulevard :P
Lol @ CasperH!

Maar om eerlijk te zijn, Knight Rider was alleen nog leuk toen ik er achter kwam dat je iemand kon zien sturen als de wagen zelf reed, was erg leuk om dat mannetje te spotten! Vind er tegenwoordig ook niet zo heel veel meer aan…
Viel ook wel te verwachten, enigszins.. remakes lijken vaker te floppen (VW New Beetle, Knight Rider, en er waren plannen voor een A-Team remake?) dan te slagen (New Mini, PT Cruiser)

Leuk plaatje trouwens, van die genotsbananen :lol:
Ik vond die nieuwe serie nog niet eens zo slecht. Verhalen waren natuurlijk flinterdun, en de plots erg vergezocht, maar dat was in de originele serie niet anders. Ik vond de acteurs en de interactie nog best aardig om naar te kijken, en een goeie mustang is ook nooit weg. Ze hadden van mij niet zoveel budget hoeven gooien in dat suffe transformeren, maar NBC heeft heel wat slechtere series uitgebracht.
een remake maken van “iets” is altijd een groot risico. anyway leuk geprobeerd maar helaas.
Jammer want ik vond de nieuwe serie heel goed :(
doe mij maar zo’n kitt. o ja voor de fans: davidhasselhyve.hyves.nl
Die nieuwe serie was toch wel zo gaar… de pilot ging nog wel (incl optreden van de hoff), maar de serie zelf was echt om te janken zo slecht. Ben na 2 afleveringen al afgehaakt.
Ik vind het een leuke serie en ik kijk ook elke week.
doe mij de ouwe knight rider maar! :P
Ik heb 1 aflevering gezien en na 20 minuten afgehaakt. Ik begrijp dat de serie is bedoelt voor kinderen maar zelfs die zien dat dit een hele slechte serie betreft. Alleen al de stem voor KITT….
@Aaargh: Ik vind die stem van Val Kilmer wél bij de Shelby passen. Het voelt nog meer alsof je ook ÉCHT tegen iemand praat…De auto natuurlijk! Hij heeft tenminste niet zo’n computerstem (wat de Knight 2000 wel een beetje had…) Dit is toch veel echter. Eigen mening, hoor.
Haha, geweldig verhaal Ruben!
Echter, er zit toch nog een foutje in:
Ene “Arthur94” schijnt ook gehersenspoeld te zijn en kijkt nog steeds… ;)
Ik kan er geen traantje om laten.
Alleen al het feit dat KITT een Mustang werd omdat Ford een zwaardere zak met doekoe’s voorhield verneukte de film bij voorbaat.
Mag hopen dat het the A-team beter af gaat als die ooit nog komt, zolang ze dan maar niet in een Ford Transit worden gepropt.
Het grootste probleem van de nieuwe serie was de sfeer, slechte acteerwerk en camerawerk. Het leek wel of je naar een slechte B-serie zat te kijken met belabberde CGI (graphics).

Het mooie aan de oude knight rider was de auto, acteur (Hasselhoff ftw!), muziek en sfeer (zonnig en woestijnachtig).
Jammer, ik vond het stiekem vet, mede door de mustang en al die geile wijven.
@ Den

Wauw, een fanclub van wel 36 leden!
Stelletje Hoaxers!

De officiele line up wordt pas 19 mei bekend gemaakt, aldus knightrideronline.

Er is dus een kans van zeker 10% dat KR wel gewoon een tweede seizoen krijgt :mrgreen:
Ik hoorde dat de nieuwe A-team over geflipte Irak veteranen gaat en een after 11 serie moet worden, veel geweld en sex :) een serie naar me hart.
wel jammer van die mustang inderdaad. die hadden ze nooit om moeten bouwen ;-)

nu is het echt zo’n nep ding.
Jammer, was echt een goede serie! Had vel verwacht dat de serie gestopt zou worden door een stel zeikerds!
Wordt tijd dat de Televaag niet meer genoemd wordt als “bron”….. :evil:
Ik vond het best leuk om te kijken op zondagavond.
ik kijk ieder weekend naar knight rider ( ben belg btw, zenden ze uit op vt4) en het is gewoon hilarisch en fout :p je kijkt daar echt niet naar voor de ‘realtische acties’ ofzo, gewoon marginaal is zalig
De originele Knight Rider was goed te pruimen. Beetje gedateerd tegenwoordig maar nog altijd leuk om naar te kijken. Die nieuwe serie is idd zwaar fail. Heel klinisch allemaal, vreselijk slechte acteurs en die luide muziek door scenes met dialogen heen dat lijkt ook nergens op. De patat generatie begint wereldwijd langzaamaan in het bedrijfsleven door te dringen en dat zie je dus ook aan de kwaliteit van dit soort shows. Die coole Mustang kan daar helaas weinig aan veranderen. En dan de vrouwen, sjezus man zo ontzettend Amerikaans nep. Bah.
Die nieuwe serie is gewoon heerlijk over de top, dat maakt het eigenlijk wel leuk naar mijn mening en ik zou een tweede seizoen toch nog wel volgen.

Als je nu terug kijkt naar het origineel sla je ook dubbel van het lachen omdat het zo slecht is.
Is er een remake dan??
;)
Benjamin1 heeft gelijk. Het is nog helemaal niet officieel dat Knight Rider niet opgepakt wordt voor een 2e seizoen. Alleen van Life is vandaag bekend geworden dat die gecancelled is. Voor de oplettende kijkers: Sarah uit de serie (Deanna Russo) is dezelfde meid als uit de Kellogg’s Special K reclame.

Ik keek ook wel iedere week, gelijk met de US. Vooral om die lekkere GT500KR in actie te zien. Dat is echt een brute Mustang.
Is het plan in het water gevallen, of in de alcohol? :D
FrankypankyV8
Heb geen aflevering gezien, doch een paar ‘teasers’ en zelfs die voorspelden niet veel goeds.
Kan mijn (schaarse) vrije tijd beter besteden…(lees; lekker pokeren… 8) )
of jullie em goed of slecht vinden, jullie hebben em allemaal gezien
en degeene die beweert van niet is een LEUGENAAR!!!!!!!
@ tripple; Nu doe je me pijn. Ik was toch net van plan om te zeggen dat ik hem zelfs zonder hem te zien slecht vond, maar na jouw gevatte reactie is mijn reactie onmogelijk. :P
@Citrofiel:
ik denk dat jij je ook wel aangesproken moet voelen ..
ik wilde je eigenlijk hier niet in betrekken ..

maar dit is gewoon te schattig ..
@lincoln: Mooi toch, dat Knight Rider nog zo’n aantrekkingskracht heeft op de nieuwe generatie. Was Internet 10 jaar geleden net zo toegankelijk geweest als nu, dan had ik zomaar zelf zo’n site kunnen maken. ;) Helaas ben ik een beetje KR-fan af.

@rest: Leuke site!
Jaja, meneertje Mazzeltoff was weer eens flink aan de zuip! ;)
-edit: caps lock terror-
Geef mij de oude Knight Rider maar met die goeie oude Pontiac…
oude serie die was nog ouderwets lache…als ik die nu welleens kijk dan let ik vooral op details :D net als bij A-team
de nieuwe heb ik 1x gezien maar vond het niks te veel computerwerk en onrealistisch:P
Is life gecancelled!!! WTF!!
@ Wesley


Dat was me ook al opgevallen, en die Kellog’s chickas zijn echt de bomb!
Ik vond het echt wel een goede serie, de stem is veel beter gemaakt, het lijkt nu alsof de stem van de oude kitt nogal nichterig was. En de transformaties zijn echt wel een pluspunt en de mustang in het geheel is een heel goede keuze, vind ik.
ik ben woedend :x dat knight rider 2009 is gecancelled! alle knight rider fans hebben recht op een show !
jullie moesten jullie schamen om die arme kitt af te beulen. het is een oogverblindende auto! en dankzij nbc krijgt ford ook geen sponsors meer ! geen zorgen want http://KRmagazine.webklik.nl en http://knightrideronline.com gaan daar een stokje voor steken.
@pontiac 2000 Helemaal mee eens! Dit wordt gewoon een gekkenhuis! De oude Knight Rider komt er niet meer op, en nu ook Knight Rider 2008! Tjongejonge, waar is de tijd gebleven?
ik vindt dit een schande KITT2000 en KITT3000 vindt ik mooi dus je klephouden over KITT2000 en KITT3000 DUS MOI
@jjp: Whahaaha! Ja hoor, MOI!!!
Wat moeten de Knight Rider fans nu dan?! En dan de acteurs…De regisseur kan nu een ander baantje zoeken en inclusief Deanna Russo en Justin Bruening moeten nu zeker ook iets anders doen! SLIM HOOR NBC!!!!
ik vindt dit afschuwlijk er waren knight rider fans over de hele wereld en nu is het game over! ik ben echt verdrietig en ook heel boos, nbc; kinderen vinden knight rider ook leuk.
wat heeft het voor zin om hier nu nog een reactie op te geven :’)
@masterrembo:
kijk effe naar die web-site “krmagazine” ..
(goed gedaan hoor boeffies) ..
dan weet je alles ..
ik vindt het stom van nbc maar je moet toch verder er is meer in het leven wie weet komt knight rider op een dag wel weer
lincoln dankje dat je op onse web-site keek doei ;d
dankje dat je op onze site geweest bent :d groetjes jjp
@jjp:
en jullie succes met de strijd tegen dit enorme onrecht ..
@lincoln
BEDANKT voor het kijken op onze website! Je kan ook een berichtje achterlaten in het gastenboek. bedankt! Shelby3000
he shelby3000 ik ben ook online
he shelby3000 en jjp zijn ook online ;d
sorry dat ik zo dom ben geweest maar waarom kijk je niet op onze voor gastenboek
is shelby 3000 er nog
er komt een achtbaan in japan van knight rider!
ja pontiac 2000. Nieuws van KRmagazine gevolgd, cker? Maar goed, nogmaals…ik vindt het ontzettend jammer dat NBC geen seizoen 2 meer wil maken. Eigenlijk zouden de fans die de nieuwe serie cool en leuk vinden, gewoon naar”dat hele NBC gedoe moeten gaan en dan in actie komen voor een seizoen 2! Maar dankzij knightrideronline en KRmagazine komen de fans een HEEEEL stuk verder…duimen dat het werkt :lol:
Maar goed…ik heb de vier seizoenen van de original series + seizoen 1 van de nieuwe Knight Rider…dus ik zie wel wat er gebeurt. Groetjes aan alle KRfans!
in putten komt op 18 september. de knight rider meeting vrroemmm!8)
Yes pontiac 2000, ik ben er klaar voor!!! Kijken of de Knight 3000 er ook sraat 8) Als best friend van pontiac 2000, vraag ik: are you ready for it, too? Toeters en scanner groetjes Shelby3000i
We gaan weer naar het herfstseizoen en daarom heb ik een mailtje gestuurd naar RTLNederland, om te vragen wanneer Knight Rider/Knight Rider 2008 weer wordt uitgezonden. Ze mailden terug:

Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw e-mail. Voorlopig komt de serie nog niet terug. Wij wensen u nog veel kijkplezier bij RTL! Met vriendelijke groet, RTL Nederland Publieksservice

En dat was op 23 augustus. Dus het komt er “voorlopig” nog niet op… :(
jammer ja;) maar misschien komt het volgend jaar weer met seizoen 2
http://www.youtube.com/watch?v=o0479ioDc7M&feature=fvst kitt was gestoolen en is in canada weer gevonden of was het florida
@pontiac2000: Ik kan dat filmpje wel op onze site zetten…weet nu hoe dat moet!!! :lol: PS: Hij is weer gevonden in Toronto, dus Canada
@pontiac2000: zou je denken? KR was tog gecanceled?
jesper is een FORD HAATER IK VIND DAT JESPER ZIJN KLEP MOET HOUDEN! NIEMAND beledigd kitt 3000 of kitt 2000 ik vindt dit een schande! it is a beautiful car of the future i love him and jij jesper jij bent slechts en karr fan!!!!
@pontiac 2000: Wich car/KITT love you? Of moet ik zeggen:
Wich KARR love you, the Knight Auto-cybernetic Roving Robotic-exoskeleton or the evil Pontiac?, Hahahah. Sorry, niet grappig (jawel dus, vooral als je zo reageerd!)
Deze cker? Lachuh! Guess who’s back?:

http://lh6.ggpht.com/_iRYrfDu7Jr4/SX3ZUrSywLI/AAAAAAAAASQ/OVni6JCia8Y/KARR2008botform_thumb%255B2%255D.jpg)

Shelby3000
Ja pontiac 2000, je hebt gelijk. Eigenlijk jesper, zou je je wat moeten in houden. je beledigd de fans van de nieuwe Knight Rider wel heel erg, hoor
ik laat dit zien !

http://youtube.com/watch?v=yE_h0yAoxAg
@pontiac: Uhm…hij werkt niet. Hoe kan dat?
shelby3000 ik hed de intro van seizoen 2!!!!!!!!!!!! hij staat bij het artikel day rider
i dont no
maar ik vindt dat alle mensen die slechte reacties hedden geen commentaar hoefen hedden hoe had jij het gedaan als je knight rider moest filmen eers en goede auto dan nog acteurs en dan nog en zender die het wil kopen dus denk helder na en niet zo nagatief!!!!!!!! ;)
@pontiac: Good comment! 10+
shelby3000 er waren al veel mensen op onze wedsite tot nu toe 6 nederlanders / 2 amerikaanen /1 belg we houden op de hoogte shelby3000 de groeten van pontiac ! ik zie je snel weer!
JAHAAA, VET COOL! Dat begin stukje hoe Mike en KI3T erop staan…WAUW! En dan dat laatste?! Ooh, kwou dat ik mn verjaardag zo kon vieren! JIJ?
ja ik ok stel je voor naar vs justin en diana ontmoeten vet!
als ik naar amerika wil ga ik eerst naar miami dat is vet lekker spelen op het strand
-edit: nutteloze bijdrage-
knight rider is er weer op fans op rlt 7 vanav juni tot augustus !!!!!! natuur lijk op de zelfde tijd en dag
KNIGHT RIDER 2008 WORDT WEER UITGEZONDEN!!! Elke zaterdag om 14:50 uur op RTL 7!!! KIJKEN DUS!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).