Van 23 april tot 9 mei ’09 ongestraft hardrijden bij Arnhem!

Auteur: , 16 Reacties

Oh sorry, zijn we een beetje laat met dit bericht? Dat kan kloppen, we horen namelijk pas net dat de trajectcontrole op de A12 bij Arnhem in die ruime twee weken niet helemaal lekker functioneerde door onderhoudswerkzaamheden. Er zijn in die periode 9.298 boetes uitgedeeld waarvan nu onduidelijk is of ze terecht zijn of niet; het OM verwijst ze daarom allemaal naar de papierversnipperaar.

Check dus even je enveloppen met paarse logootjes of je toevallig tussen 23 april en 9 mei een overtreding op deze plek hebt begaan. Zo ja, dan krijg je binnenkort een brief dat je hem niet hoeft te betalen. Heb je je zuurverdiende spaargeld al overgemaakt, dan krijg je het weer terug. En denk niet dat je nu nog steeds lekker met 180 over de A12 kunt gaan blazen, want de trajectcontrole functioneert gewoon weer naar behoren.16 reacties

yippieh, dat deel waar je 100 mag?
vet hendig die controle daar. Vooral als je s ochtends in de file staat. geldplukkers :@
Wooow, ik schrok even, ik heb in die periode een bekeuring gekregen van 600 euro. Helaas was het van mij in Dordrecht.
Top!

Heb er 1 gehad daar op 28 April! maar al wel betaald, nu eens kijken hoe snel die tjappen zijn maar trg storten!
Op zich werkt het goed, die trajectcontrole, als het doel is de gemiddelde snelheid verlagen. Want zo’n beetje iedereen rijdt minstens 10 km langzamer dan de werkelijke toegestane snelheid (als er al niet een file staat). Schijters, die NL’ers!
scheelt me 239 euro!
Gratis lol gehad dus! Dat hebben we van de regering niet vaak gekregen!
@ Jeroen: Als het om een snelheidsovertreding gaat, betekend dat dan dat je daar 220km/u reed? Snelheid is 100, en per kilometer te hard krijg je €5,- boete. Met wat voor auto heb je dat gedaan? :P
Jesper, ik heb een boete van 680 euro gehad vanwege 187 km (na correctie) te rijden op een weg waar je 120 mocht. Ik denk dus dat Jeroen rond de 155/165 reed?
In iets meer dan 2 weken, ruim 9000 boetes?!! En dat bij een tracjectcontrole, die nota bene wordt aangegeven?!!! Pffffff… Dikke kassa voor onze lieve zorgstaat!
^^ 600euro voor een boete? je moet t er voor over hebben op die plekken.
Rijd dan tegen de 180/190 waar het wel gemakkelijk kan
Er is geen trajectcontrole bij Arnhem. Er is er wel eentje bij Utrecht in de richting van Arnhem.

Of weten jullie iets dat ik niet weet?

http://www2.flitspaal.nl/pls/flits/fl_trajectcontrole.overzicht
Wist ook helemaal niet dat daar trajectcontrole was. PS, heb wat gezien op de A2 van utrecht naar Adam ongeveer net nabij hessing, (de oude trajectcontrole daar is al een tijdje weg) waarvan ik niet weet of het wel of niet controle is. Hij zit namelijk aan de voorkant van de borden ipv ouderwets aan de achterkant. Iemand een idee?
He getsie.
Trajectcontroles zijn zo flauw.
En het is al helemaal oneerlijk dat er naast me een briefje ligt van de A12 bij Arnhem, 358 km/h, op 10 mei 2009.
Nee hoor, vergeet dat maar.
Zo snel ben ik niet.
Ik kreeg vorige week 2 bonnen in huis van het CJIB, bekeuringen bij de trajectcontrole Arnhem. Het viel mij op dat er zoveel tijd tussen had gezeten. De ene was van 10 mei en de ander van 12 mei.
Begin juni kreeg ik er ook 1, overtredingsdatum 9 mei, maar die viel dus binnen de periode dat de controle niet goed functioneerde.
Vanochtend maar eens even achter die andere 2 aan gebeld.
Bleek dat ze er VANOCHTEND achter zijn gekomen dat de trajectcontrole over de periode 10 t/m 12 mei ook niet goed heeft gefunctioneerd!
Zal denk ik zeer spoedig in de media komen!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).