Proefrit met Gallardo eindigt in bushokje

Auteur: , 85 Reacties

Kijk, als je jarenlang met de bus gereisd hebt en nu eindelijk het moment is aangebroken dat je een Lambo kunt betalen, dan wil je het openbaar vervoer op de een of andere manier een dikke vinger geven. Dat snappen we best, maar dit is toch overdreven.

Een andere verklaring kunnen we niet echt vinden voor dit incident, aangezien het gebeurde aan een kaarsrechte weg en de Gallardo lekker veilige vierwielaandrijving heeft. Ja, het zou natuurlijk kunnen dat de 32-jarige bestuurder uit Westervoort zo ongelooflijk liep te prutsen dat de auto de handdoek in de ring gooide. De politie gaat daar in ieder geval van uit, al was het maar omdat er vóór het ongeval al klachten binnenkwamen over het rijgedrag van de man. Zijn rijbewijs is dan ook ingenomen.

Meer foto’s op Autojunk, dankzij tunamix!

Met dank aan Martin voor de tip!85 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
wat een idioot, was hij aan het smsen oid… sukkel
En dat is lambo nummertje 2 die fftjes in de prak word gereden met een proefrit. in allten toen ook al. zonde :( ga dan lekker naar duitsland en trap hem daar lekker op zijn staart maar ga niet zo stoer doen tijdens een proefritje. maar ik vind het wel terecht dat zijn rijbewijs is ingenomen ;)
allten moet Aalten zijn, mijn toetsenbord is een beetje wappie :P
Zo te zien zit er (nu) ook vierwielbesturing op.
Zonde hoor.
Doodzonde, en een erg pijnlijke proefrit
Nederlanders en gallardo’s gaan niet goed samen,
fietsers van de weg maaien en bushokjes platrijden…

btw: zo’n groenen nummerplaat is dat een garageplak?
Natuurlijk heeft die auto veel kracht, maar ook veel grip en hulpsystemen… je moet jezelf toch aardig overschatten om hem aan gort te rijden.
Zijn garage platen fre4000. Ik las in de krant dat dit gebeurt moest zijn op de apeldoornseweg. Best vreemde plek om zo’n auto plat te rijden……
is het vandaag nationale autosloopdag..?
Dit is wel de allermooiste kleur voor een gallardo!
Schitterend!
En wat zonde dan dat er weer zo’n tjaap is die m in een bushokje knalt….

Zaten er trouwens nog mensen in het bushokje??
Die zullen dan vast geen benen meer hebben :(
Laten we hopen dat de verzekering dit niet gaat vergoeden en hij het uit eigen zak mag betalen. Dan doet het het niet nog een keer :evil: . Of hij heeft echt te veel geld …..
@Stefan-Venema:

De bestuurder is een multimiljonair, die betaalt de kosten met een dikke glimlach op z’n gezicht. By the way, hij is in het bezit van een Formule 1 driving licence!
En het was een marokkaan!!
wat zitten er eigenlijk van lelijke golf achterlichten in die gallardo :(
‘Jongetje van 14 crasht Gallardo om indruk te maken tijdens zijn date.’
Is pa Hamilton in nederland komen wonen nu zijn zoon in the UK uitgehoond wordt?
@maikel, dat dacht ik eerst ook, maar als je de rest van de foto’s op aj kijkt zul je zien dat het glas van de achterlichten gebroken is, waardoor het pauper lijkt. mooi kleurtje, jammer dat die idioot deze auto crashed :(
Het lijkt Arnhem wel, daar woon ik :) Wat een wanker zeg… zonde en gevaarlijk, er hadden natuurlijk ook mensen bij die bushalte kunnen staan.
Zouden er nog schadevrije supercars bestaan? Of berijders met het ego nog intact? Als die zo weinig zelfbeheersing hebben, is zo’n auto wel noodzakelijk om toch nog een beetje te scoren :lol:
@ Maikel
Nee gelukkig geen golfachterlichten! Het glas van dat ene achterlicht is gebroken, kijk maar naar dat andere, dat is gewoon netjes rood..
Was die dude die op zijn slippers door het glas loopt te banjeren de bestuurder?
Ja, met slippers! Wat een sjappie!
Neem dan een Suzuki Sw.. :) (te vroeg?)
opelsintrafreak
jezus hoe dom kan je zijn
Stumpert!!!!
Als die slipperman nou ook nog even de “SLR-guy” pose had aangenomen was het helemaal af geweest.
Ai!! Kijk naar het rechter achterwiel. Daar word je zeker niet vrolijk van. Ik hoop dat de Gallardo nog te herstellen is.

Is het niet zo dat als er proefritten gemaakt worden in dit soort auto’s, dat er iemand meerijdt die werkzaam is bij het bedrijf aan wie de auto toebehoort?
hey, westervoort. Dat ligt hier om de hoek. ff mijn contacten inschakelen wie de lutsende bestuurder is.
Maar 1 advies :

Je voelt je lekkerder in een Peugeot.
Agressie tegen buschauffeurs neemt bizare vormen aan….
volgens mij heeft die man op de slippers een camera in zijn hand. Neem dus niet aan dat het de bestuurder was:p
goed dat ik niet in debuurt was.. moeste ze twee ziekenwages sturen.. dit kan ik egt niet hebben

jemug, leer eerst rijden ermee, l;eer de auto kenne, nu heeft die eikel zichzelf laten kenne en heeft um zo ongeveer tote loss gereden..
gek..
als die man het ongelukj had overleeft, dan hadde we pas kenne lahce.. bedoel
ik was erachteraangkomen!!

dit doe je niet aan zo’n auto, mercjes mag het best(behalve SLR en gullwing)

nja..*getreurd*

-edit: volgende keer een beetje normaal typen graag-
Ai jammer van die Gallardo zeg. Is trouwens wel een erg strakke kleur op die bak zeg!
blokker, ik denk dat hij een sms oid aan het typen is…
@CarWasher WAT!?
Zelfde man als die R8 van Gouda? ;)
Even apeldoorn bellen…
@ Rits
niet grappig
Ach, ik begrijp het wel. Dat afgrijselijke rode interieur past niet bij dat prachtige blauwe exterieur dus dumpen die bak…
gogogomagazine.com
@Carwasher: ??

@autoblog.nl: Kunnen jullie misschien een schrijf-toets afnemen als iemand zich registreert via het registratieformulier..
Auto staat op handelaarsplaten…onvoorstelbaar dat er niemand van zo’n garagebedrijf meerijdt. Betaalt de verzekering wel uit in zo’n geval?
@ susp1cious

ligt er aan, als de dealer ”weet” wie de klant is en als dat gewoon een goede vaste klant is, en krediet waardig dan krijgt je zon auto makkelijk mee.. meestal bij onbekende mensen word er wel iemand van de garage naast gezet.

neemt niet weg dat dit zonde is!
ach moest toch al overgespoten worden. tering wat een skoda kleur op deze gallardo.
Zat er een H&M poster in die abri?
wat een mooie kleur zeg. en individuele achterwiel sturing!
@CarWasher

ga eerst nog even een paar jaar naar school
en lees het artikel misschien voor je reageert
Wat wil je?, met zo’n achterlichten…
Kleur van het leer past totaal niet bij het blauw. Afschuwelijke combinatie.
Hij heeft gewoon zonder tractiecontrole volgas gegeven en daarbij waarschijnlijk door een plasje gereden of over een nat verdrijvingsvlak/zebrapad.
Zwiep, boems!! Dan lukt dit zelfs met een 4-wiel aangedreven superauto.
Ik zie trouwens nu pas dat het een Gallardo is met handbak. Dus misschien heeft de man tijdens verkeerd geschakeld waardoor er van alles fout ging.
Ik snap toch maar niet hoeveel mensen hun supercars in de prak rijden en deze heeft dan ook nog eens 4-wielaandrijving.
De proefrit die ik maakte met een Peugeotje afgelopen maandag verliep een heel stuk beter af. Terwijl ik ook best flink doorgereden heb. Maar je moet natuurlijk ook een beetje je grenzen kennen.
Dat bewijst maar weer eens dat power niets is zonder control…..
Ik dacht precies hetzelfde 406 v6! Leer eerst normaal met een auto te rijden, voordat je een binkie uit wilt hangen
Ik heb het zien gebeuren, de bestuurder reed in eerste instansie door rood licht en gaf in de bocht ietsjes ;) te veel gas en kon hem niet houden en vloog van binnen naar buiten en toen weer naar binnen dwars door het bushokje, maar goed dat daar niemand stond te wachten op de bus
Het verbaast me dat Nederland zo succesvol is geweest met hun scheepjes, gezien de vele stuurmannen aan de wal hier… Moeten wel veel Vlamingen zijn geweest die werkten voor de VOC.
Beetje jammer, je kunt auto rijde of niet:P

Maar de audi op de achtergrond van 1 van de foto’s is toch een S 4??
Sjemig. Hoe krijg je het voor elkaar…

Die gast op slippers was hopelijk niet de bestuurder? In zo’n auto rijden op slippers… :X
VonStroke schrijft:
Kijk eens naar de posts voor u. Daar werd al uitgelegd dat het achterlicht aan de rechterkant kapot is gegaan, normaal gesproken is het gewoon een rood licht.
@JanC: indeed…. om eerlijk te zijn heb ik met maximaal 200pk met fwd gereden, dus als ik in zo’n gallardo stap wordt het resultaat ook iets dergelijks…

Maar iedereen die hier reageert met een reactie als “wat een sukkel, hoe krijg je het voor elkaar!” of iets in die trant kan zelf ongetwijfeld beter rijden dat The Stig, dus dat zit wel goed ;-)
Ik zie stoplichten op de achtergrond. Hij heeft zeker nog even op het pedaaltje getrapt om door oranje te kunnen rijden?

Met zijn 32 jaar mag je toch verwachten dat hij ietwat rijervaring heeft opgedaan? (Er vanuitgaand dat hij +/-10 jaar zijn roze papiertje/kaartje heeft)

Als je zoveel pk’s niet gewend bent, zou je dan niet eerst even de auto leren kennen?
Volgens mij kun je zo’n Gallardo nauwelijk van de weg krijgen met een (niet al te absurde) snelheid en de ESP aan. Die auto beschikt over enorme reserves. Je hebt alleen altijd van die Barries die de ESP meteen uitzetten omdat ze hier “gehinderd” door worden. Levenslang het rijbewijs afnemen en lekker met de bus laten gaan.
@ Sander: volgens mij niet hoor, lijkt me gewoon een A4 met Quattro badge ofzo. Maar in ieder geval fijn om te zien dat er maar één van de twee Audi Quattro is gesloopt op deze plaatjes ;)
Ik heb zelf een auto die dankzij wat modificaties een vergelijkbare pk/gewichtsverhouding als een Gallardo heeft. Ik zou ‘m in elke haakse bocht kunnen laten crashen als ik zou willen.

Het gaspedaal is geen aan/uitschakelaar met zoveel vermogen. Op nat wegdek en zolang de neus niet rechtuit staat moet je even nadenken bij de dosering van het gaspedaal. Bij een Gallardo zal dit wel wat minder zijn vanwege de nog bredere banden en de vierwielaandrijving, maar dan nog denk ik dat je jezelf wel in de problemen kunt helpen, zeker zonder tractiecontrole. Het zal wel weer een Suzuki Alto-rijder zijn geweest die gewend is onder elke omstandigheid vol gas te kunnen geven.
Iemand die niets weet van auto’s zou zomaar kunnen denken dat de achterkant de voorkant is, als je naar dat achterwiel kijkt!
@sander & Casper H
Het is gewoon een A4 en die badge is een S-line badge ;)
Wie zou de dealer zijn geweest? Hessing? Erg lullig!
Ik heb met de gallardo op zandvoort gereden…. en uit mijn ervaring denk ik dat die chauffeur echt slecht gereden heeft. De systemen in deze auto zijn super, en fool-proof.

Ik denk dat deze maloot de esp uit had staan, teveel gas in de bocht gegeven heeft, daardoor brak de achterkant iets uit, uit schrik teveel heeft gecorrigeerd en toen is gaan slingeren met alle gevolgen van dien.
@michael
lees goed,het gaat om een man uit w’voort die in autos handelt;)
@ Ruben: dat doet me denken, waar is de Caption Contest gebleven??????
:idea:
@Sorcerer die gast op die slippers was dus wel de bestuurder xD en de esp stond vaarschijnlijk wel uit daar leek ik iig wel op
Ze laten ook maar elke malloot in zo’n auto proefrijden. Gaat er dan niemand van de garage mee? Overigens gruwelijke kleur voor een Gallardo. Wordt het toch wel een beetje een kappersauto van.
@(bijna) iedereen

Ik vind het redelijk kortzichtig om gelijk te zeggen dat de desbetreffende bestuurder te dom, te idioot, te stom en te achterlijk is om een Lamborghini Gallardo te besturen. Zou het heel misschien niet kunnen dat de bestuurder doordat er iets overstak vol in de ankers moest of een ruk aan z’n stuur gaf en dat hij daardoor de macht over het stuur is verloren.

Als iemand crasht met een 3-serie of C-klasse zal het natuurlijk nooit aan de bestuurder liggen??! ;)
Misschien is dit maar beter. Had hij de Lambo gekocht, dan was het imago van Lamborghini gedaald omdat hij zo slecht rijdt.
@BENZ…

hoezo? hij heeft toch slecht gereden, hij heeft in ieder geval zijn snelheid niet aangepast aan de omstandigheden met als gevolg een ongeluk…..
Knuppel !!
wij stonden op de bus te wachten(gelukkig op de carpoolplaats en van het motel).
De soeprand is erg hoog en heeft wellicht meer schade aangericht als de bushalte,gereden snelheid vanaf de parkeerplaats hooguit halve topsnelheid.
Ik mag dan al de Nederlanders met een Gallardo hebben beledigd, in België kunnen voetballers niet met een X5 rijden. Anderlechtspeler Jonathan Legaer knalde met zijn X5 door een halve tuin heen tegen een garagepoort…
Bad tuning…
En een verschrikkelijk slechte bestuurder.
Laat hem lekker een S60 met een begrenzer tot 20 km/h rijden.
The Honda Spirit
altijd nog beter als die vent in Aalten !!!
hij dacht dat hij een fiat kocht. tis dus te begrijpen dat je te hard op het gaspedaal wil trappen
@Mr.X.

Je snapt het denk ik niet… Als de bestuurder een weggdrag heeft dat tegen het lompe afgaat dan betekend het toch niet direct dat hij niet kan autorijden?
Ik neem aan de deze man dan onderdeel is/eigenaar van het bedrijfs pand Op het hazeland @ Westervoort, tegenover Auto H. ?

Verder moeten de meesten niet onzinnige reacties verzinnen (want dat wordt er gedaan, omdat er helemaal geen informatie bekend is bij jullie) Laten we reëel blijven.
nou sorry hoor het is een vriend van me en het is zijn auto was al betaald de rede van de groene platen zijn dat hij hem tijdelijk heeft gestald bij een autodeale,, het was dus geen PROEFRIT en ja het is kut mar gelukkig heeft hij er niks aan over gehouden dat is belangrijker en ach hij heeft zo weer een nieuwe

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).