Verpest je Range Rover met CDC International

Auteur: , 46 Reacties

Deze SUV is wel héél zielig...

De Duitse tuner CDC International kenden we nog niet, en dat hadden we graag zo gehouden. Helaas kwam ons dit afzichtelijke geval onder ogen. Het heet de Night Hawk en komt per saldo wel heel dicht in de buurt van het ritueel verbranden van je Range Rover Sport.

De bumpers zien er niet uit. De uitlaten zijn verschrikkelijk. De 24″ velgen zijn wel gaaf kunnen ook echt niet, maar je kunt gelukkig ook kiezen voor 20″, 21″, 22″ of 23″. De auto is 60 mm verlaagd en voorzien van niveauregeling. Rotora verzorgt een nieuw remsysteem om de Range tot stilstand te brengen, maar ik zou daar gewoon een flinke boom voor gebruiken.

Motorisch is het gelukkig een iets vrolijker verhaal. De TDV8 wordt bijvoorbeeld opgekieteld tot 310 pk, en de supercharged V8 krijgt zelfs 470 pk. Maar dat is nog altijd minder dan de gefacelifte Range Rover Sport, die tegenwoordig 510 pk heeft. En er beter uitziet. En uiteraard goedkoper is. Dus waarom hebben we het hier nog over?

CDC Range Rover Sport
CDC Range Rover Sport
CDC Range Rover Sport
CDC Range Rover Sport
CDC Range Rover Sport
CDC Range Rover Sport46 reacties

Conjo die is vieeeeeesss
ik vind hem mooier dan de originele..
lelijk en idd héél zielig, niet mooi afgerond.
Wat je verpesten noemt. Autoblog moet zich eens niet zo eentonig opstellen. En een supercharged V8 met 470 PK vind ik toch ook netjes. Als ik mocht kiezen tussen een Cayenne Turbo S en deze Met een V8 Supercharged zou ik toch deze kiezen.
@Ruben Beaten

Inderdaad, heel zielig.
Beter kan je het niet verwoorden.. :)
@BMWX6

Dan zou je denk ik de enige zijn..

Range Rover CDC International Night Hawk: 470 pk
Porsche Cayenne Turbo S: 550 pk
Concept 802 is the tuner, een CDC-International GmbH gewoon een verkooper,nee ???

Want hier is the zelfde de kit “Platinum R ” : http://www.autoblog.nl/archive/2009/02/21/range-rover-sport-platinum-r-wide-body-kit
-edit: typ normaal-
Velgen zijn wel cool denk ik, zou ik wel in het echt willen zien. BTW:’maar ik zou daar gewoon een flinke boom voor gebruiken.’ Hehe
@ Benz, Ja nouen? Hij is wel 100000x mooier dan een Turbo S ;)
ik vind hem best mooi hoor.
mar als je em van 8er ziet zijn de lampen best wel vreemd ja
CDC is niet chinees .. en niet Amerikaans ..
CDC is Duits ..

dus mooi vinden en rap een beetje ..
Dit is sowieso een stomme lelijke auto en daarmee is hij alleen nog lelijker.
Stomme auto!!!

Weg ermee!!! Geef me liever die X6 M.. die heeft beetje meer klasse!
als ze deze winter een sneeuwstorm geven weten we waar naartoe
zo een gedrocht :(
Ha! Eens kijken wat er van die voorbumper over is na een mooie tochtje door een flink bedrempelde 30-zone :p
doe mij dan maar en bmw x5m :d
nog maar en paar maanden wachten maar dan heb je echt en mooie auto 8)
@ Lincoln
Haha die is goed:P

Ik vind het jammer van die lichten dat die kleiner zijn gemaakt, en die bumpers steken wel heel ver uit, maar de velgen zijn mooi, de uitlaatjes kan ik niet zien en getinte ramen zijn vet. Voor de mensen die denken dat ik Johnny heet: ik ben een student, draag geen petjes, houd van italiaanse kleding en muziek smaak is vooral Franz Ferdinand-achtig. Yea?! P.s: die motor-upgrade mogen ze laten zitten, dat is te veel voor mij!:O
De aandacht van iets lelijk afleiden met nog lelijkere accessoires of vervangonderdelen. Goed geprobeerd. Nu naar de sloper ermee. En idem met al die andere Range Rovers, wat een gedrochten.
Ik vind het interieur wel mooi, maar dan houdt het op.
cardesigner@USA
Is hier vraag naar? Hoe komen die bedrijven toch rond, vraag ik me me af.
@BMW X6,

aan je naam kan je al zien dat je qua auto’s niet zo veel smaak hebt:P Vooral als je deze RRS boven een Cayenne Turbo S verkiest.
cardesigner@USA
@Riichlover, het zal je verbazen hoeveel “nouveaux riches” zal ik maar zeggen, er (neppe?) Armani shirtjes en petjes dragen.
Over smaken valt niet te twisten . uit
TodayTomorrow
@BMW X6,

Porsche cayenne turbo s is zeker heel veel mooier!
ik weet niet wat jij zegt.
maar deze auto is dus gewoon je range rover verpeste.
Voorkant is te pruimen (zonder die achterlijke lampcovers)
dussehh… Doe maar achteruit tegen een boom…
@ AMG Powerrr ,
ik heb tenminste een verschillende smaak jij hebt dezelfde als alle anderen blijkbaar.

@TodayTomorrow.
Voor jou precies hetzelfde.

Als ik hem mooi vindt mag dat toch?
Ik vind hem eigenlijk best meevallen, ik heb genoeg tuningprojecten gezien die minder geslaagd zijn.

Alleen die kapjes om de achterlichten heen zijn wat minder.
wat is dit ding lelijk !! :shock: geef hem dan maar standaard dan maar minder pk’s maar dan is die wel mooier :P
@ BMWX6:

Het feit dat je dit mooi vind, zegt veel over de BMW X6.
(En plots voel ik me er veel minder slecht bij, dat ik die ook lelijk vind. blijkbaar is die gemaakt voor dit soort publiek).


Op een forum lekker dit verkiezen boven een turbo S, tot ze hem voor je deur zetten. Vlug een carport bijbouwen om dit gedrocht in te verbergen. Het is wel duidelijk dat je reactie enkel het bmw-is-mooier-en-beter-dan-andere-duitsers discussie wil uitlokken.
De stukjes over de lampen zijn overdreven, de voorbumper is overdreven, de velgen mogen wat inches minder, maar voor de rest kan het wel, nét. (skirts en achterbumper dus) :P

@ velen; Kiezen tussen deze en de Cayenne Turbo S zou moeilijk worden. Sorry, maar ik vind de Cayenne gewoon lelijk. En dan nog een saai interieur. Deze RR heeft een nog iets lelijker exterieur, maar wel weer een leuker interieur… Dilemma…
Een badkuip op wielen :P
@BMWX6
Hmm, nog niet eens zo heel lelijk. Velgen zijn mooi, alleen de voorbumper is ietsje overdone.
@ matt en anderen
Als BMWX6 trouw blijft aan zijn merk.. laat hem dan toch..
Ben zelf eerder voor MB. Toch vind ik dat X6 het volste recht heeft om voor de BMW te kiezen. Dit omdat de X6 gewoon super rijdt en er erg goed uit ziet voglens mij! heb zowel de 35 I als de 35D gereden en moet zeggen dat ding rijdt super. Nog een pak beter dan de X5… De Porsche Cayenne van een vriend moet voormij part een pak onderdoen aan rijdynamiek. Ik vergelijk nu geen 5 liter met een turbo of een s of wat dan ook .. Kortom een overhitte discussie over koetswerkkleuren en details van het interieur.. veel plezier ermee…
There’s no accounting about taste!
De velgen apart vind ik wel mooi, staan alleen niet echt mooi onder deze bak, daar had ik andere voor gekozen! Interieur vind ik echt afschuwelijk! Er staan reacties van 470pk uit v8 Supercharged:roll:, maar echt knap vind ik dat niet:? 420pk uit een m3, beetje elektronica er bij en je zet hem ook op de 470… Wat hier dan zo bijzonder aan is snap ik dan even niet!
Ik vind deze auto niet erg mooi, maar ook niet echt heel lelijk. Als ik ook moest
kiezen, om maar even aan de discussie mee te doen, ik zou ook zeker voor deze
gaan in plaats van de cayenne s. Dat is nou echt een lelijke bak, en daar kan
de x6 wat mij betreft ook bij. Ze hebben al helemaal geen stijl.

@ AMG POWERR, laat andere mensen alsjeblieft een andere smaak hebben en
plaats daardoor niet mensen in een hokje. De autos waar jij van houdt zullen
ook wel niet allemaal mooi zijn.
Verkrachting to the max.
Goedkoop en smakeloos tupperware.
De ultieme pooierbak.

Dat was wat als eerste in mij opkwam.
En het is nog niet veranderd.
Juist.. smaak is subjectief, dus laat elkaar dan in zijn waarde! ;)
@ Benz..

Dat is erg moeilijk bij dit soort mislukte creaties.
He, doe ik het weer.
“De Duitse tuner CDC International kenden we nog niet, en dat hadden we graag zo gehouden. Helaas kwam ons dit afzichtelijke geval onder ogen.”

Stond er ook ergens dat je het MOEST delen met ons? Nee hè? En dan tóch posten…slim hoor.
@BananaFlip

Ik bedoelde het eerder sarcastisch.. daarom ook ” ;) ”
Voorkant is nog het minst lelijk. Wel leuk voor op de Vliehors, als target practice voor “onze” F-16’s
TodayTomorrow
@ BMWX6,

oke dan. als jij dit mooi vind moet jij dat weten.
toch zou ik liever een x6 of een cayenne rijden.
Puur smaak! Normaal houd ik niet van dat spoilerwerk, maar hier vind ik het wel gaan eigenlijk. Hij is wel lekker dik, maar bepaalde delen zou ik eraf laten.
superlelijk zeg.
als deze wordt verkocht snap ik het niet meer
Persoonlijk is ie met een Arden pakket mooier als je er met alleen andere velgen bijv niet meer uitkomt. Land Rover biedt trouwens zelf een mooi Stormer-kit aan. En voor vermogen kun je ook bij Overfinch terecht. Staat me trouwens nog een leuke clip bij tussen een RR Overfinch en een SLK.

http://www.youtube.com/watch?v=uwckq8y2nYw

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).