Autoblog Shockdoc: My Car Is My Lover

Auteur: , 38 Reacties

Bij sommige fanaten neemt ware autoliefde bizarre vormen aan. Het Britse Channel 5 maakte er onlangs een documentaire over.

Voor sommige is het misschien herkenbaar, een totaal ongepaste liefde voelen voor een automobiel. Kan gebeuren, doen we niet moeilijk over. Maar wat als dat niet genoeg is? Wat als je meer liefde voelt voor auto’s dan mensen? Welnu, grote kans dat je aan hetzelfde syndroom lijdt als de hoofdpersonen uit de docu, namelijk mechafilie. Verdeeld over 6 filmpjes wordt een beeld geschetst van mensen die het gewone leven niet aankunnen en heil zoeken in hun auto’s. En soms komt dat op een bizarre NSFW-manier tot uiting.

U bent gewaarschuwd. Kijken op eigen risico.38 reacties

De mijne heeft een dubbele uitlaat, ideaal voor een triootje lijkt me ;)
Brainpower @ video 2, vet man
Hmm, moesten die auto’s nu nog lekker zijn :p wat een slechte smaak dat die mannen hebben…
dude that’s fucked up
@klassiekerrally,s beheersing van de Engelse taal is toch wel boven verwachting ..
Die gast met die kever is hier al eerder langsgekomen.


That’s a hair, from my head.

Yeah right!
Heb de filmpjes niet uitgezien, maar zouden ze de wagen eerst warm laten draaien :P
Oja, doen ze het met bescherming of bevuilen ze hun geliefde wagen?
hahahaha, en het ergste vind ik dat het geen speciale wagens ofzo zijn… ik hou ook wel van mijn chevy maar bij een shiny chevy daar hoort een shiny girlfriend bij :D

doet mij denken aan dit….
http://img35.imageshack.us/img35/7553/ibetthereisatermforfuck.png
i bet there is a term for fucking cars tough
Making love to Airwolf, DAMMIT! Deze mensen hebben toch gewoon hulp nodig??
Ik sla gewoon even over als jullie het niet erg vinden.
Als jullie het wel erg vinden trouwens ook. Brr.. :evil:
dude, You need help
Not just any helicopter.. but Airwolf! hahahahaha!!!
You go girl!
Ahh, zeker nog maagd. Best lullig voor hun. Lullig voor ons dat ze dit met ons willen delen.
Come on. Een sick hobby hebben is 1, je laten filmen is een 2de..
Uiteindelijk doen ze niemand kwaad. Liever dit dan vandalen die andermans wagen vernielen voor de fun. Al vraag ik me wel af hoe die twee uit de reportage zouden reageren als iemand op hun wagen botst.
Hou die Aston Martin DBS uit mijn buurt..
liefde voor dingen op 4 wielen hebben we allemaal, maar meer houden van je auto dan van je vrouw , dat weet ik niet. maar ik wil best mn vriendin ruilen tegen een Ferrari :D
Ferrari’s zijn er in gelimiteerde oplage, vrouwen niet:P

Alleen dit gaat wel HEEL ver:O Ik kijk graag naar auto’s, rij er graag in, enz enz, maar letterlijk opgewonden worden? Dan kan je wel een strippenkaart voor de psychiater gebruiken;)
Deel 3 en 5 doen het niet bij mij..?
Verder helemaal gekeken. Die kerel is echt de weg kwijt! Gelukkig is volgende aflevering wel normaal; getrouwd met de eiffeltoren…
Rest me nog één vraag: wat zou jij doen als die man op je oprit je auto aan het zoenen was?
Wow, de eerste keer dat ik reageer op een post hier op autoblog. Heb de documentaire helemaal uitgekeken en heb er eigenlijk wel medelijden mee. Die Edward is wel volledig doorgedraaid. Hij is feitelijk een verkrachter die ongestoord z’n ding kan doen.
Dude! Ik kan die filmpjes niet eens kijken, dit gaat echt te ver!!
@Endlezz: Eerlijk gezegd liever een deuk in mijn auto getrapt, dan… (need I say more?)
Wat……. :|

Sorry, maar hier is het echt te vroeg voor….
FREAK!!!!!!!!

(ik ga koffie drinken, hopelijk gaat die ranzige smaak uit mijn mond)


Bedankt AB,
Het gaat erover. Je kan wel verbonden zijn met je auto maar dit gaat erover
citrofiel do you fuck cars?
Als je echt om auto’s geeft, dan doe je zoiets niet.
Die oude man is wel een engert, hij verkracht andermans autos zonder toestemming, stel je eens voor als hij een andere fetish had en hetzelfde gedrag zou vertonen
na het lezen van de comments heb ik besloten dat ik dit niet wil zien
Zo, het is nu de volgende ochtend na het bekijken van de filmpjes gisternacht. Vanochtend stapte ik een beetje awkward mijn auto in. We hebben de hele rit naar het werk niets tegen elkaar gezegd. Die docu heeft mijn hoofd een beetje genakt. Steeds weer dat beeld dat die Edward mijn blauwe baby zou kunnen aanranden. Jak! Overigens vind ik het grappig dat hun sexuele energie naar de auto’s is gedirectioneerd. Dat is echt een paar stappen verder. Ik snap dat je ultieme liefde voor een auto kan hebben en dat je verder niemand nodig hebt. Als ik een zwarte DBS, een 911 turbo of een Veyron zie wil ik die ook mentaal verkrachten, maar dat je die auto ook daadwerkelijk hard wil nemen met je gereedschap… :shock: Dat is out there man. Vooral Brainpower does not compute. Die gast lijkt me zo een normale jongen, unlike Edward.
Ik kreeg deel 1 via Hyves gekrabbeld….
Best sneu dat mannetje, zn Kever glimt daarintegen wel schitterend!
Dit is niet onlangs gemaakt, al een aantal maanden al dan niet een jaar oud. maar er is ook nog een docu over mensen die hoteldebotel zijn van grote gebouwen (lees Eifel toren, golden gate bridge en een kermis attractie) zeker de moeite waard, als je een avondje vermaak zoekt.
gogogomagazine.com
T***ng, hoe kan je op een auto verliefd worden? Wat een zieke geesten, dit is echt DE overtreffende trap, kan je nog beter geiten gaan n****n..
kappe nou! beetje je auto likken.
How low can you go…? Te triest voor woorden dit..
@ GOD; Wtf? Waarom ik? Waarom vraag je dat specifiek aan mij, van alle autofans hier? :?
Dat is wel heel erg extreem.
Ik denk dat iedereen op autoblog wel een uitzonderlijk gevoel voor auto’s heeft, maar toch niet op deze manier…
@ Citrofiel: Uhm…citroFIEL, als in homoFIEL en pedoFIEL

OT:
http://www.youtube.com/watch?v=-9JuAx_CB6o

http://www.youtube.com/watch?v=NFGwViD1Nmc
Bizar! Maar ik heb de docu toch ademloos afgekeken.
Weird, maar wel authentiek en zo.
Maar dat love seed moet ‘ie wel bij zich houden, gatverdamme!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).