Ga je voor een witte of een rode Aston Martin Rapide?

Auteur: , 44 Reacties

Ondanks dat de Aston Martin Rapide nog steeds niet 'officieel' gepresenteerd is duikt dat kreng wel heel erg geregeld op zonder camouflage. Blijkbaar proberen de heren van Aston Martin op die manier een beetje de aandacht af te leiden van de Porsche Panamera.

Zo werd er een wit (pre-productie?) exemplaar gespot bij een tankstation in Gent. En ik moet eerlijk zeggen dat ik niet echt kapot van de Rapide als ik die foto zie. Het lijkt wel alsof de naden tussen het plaatwerk immens groot zijn. Waarschijnlijk komt dat omdat het een pre-productie exemplaar is, maar dan nog. (via: autogespot.com)

Een tweede Rapide die ik jullie niet wilde onthouden is onderstaand rood exemplaar. Het gaat om een shopje, maar geeft toch een aardig beeld. En ik moet zeggen dat die DBS velgen een stuk beter staan de velgen onder het witte exemplaar. (via: modtor.com)

Aston Martin Rapide rood44 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Waarom niet gewoon BRG? Dat blijft toch de mooiste kleur op een Britse wagen.
ik denk dat ik ze allebij wel neem,,
en dan die witte met de grootste motor ;P
Ik zou een aston in grijs mettalic pakken.

Is de mooiste kleur voor een aston
Ik vind de velgen onder de witte wagen juist beter staan. Dit is een luxewagen, geen sportwagen met DBS velgen.
Peroonlijk ben ik Juist Wel gecharmeerd door deze vierwieler. Klopt, de naden lijken wat uit de kluiten gewassen, maar de productieversie zal idd moeten uitwijzen of dit dan ook realiteit gaat worden. Als ik het geld had, viel de Maser ben ik bang in het niet, en die kakkende hond al helemaal(A)
Bij die witte zie je wel echt te erg de gigantische deurnaden :D Maar idd denk dat BRG echt goed staat!!
@ boombeam

BRG staat volgens mij niet op nieuwe Aston Martins, BRG staat alleen goed op jaguars en Land Rovers, nee doe hem mij maar lekker in donker grijs
Ik denk dat DBS-grijs of anders zwart-metallic wel cool staat op zo’n wagen. Op zo’n auto moet je niet een te opvallende lak doen, het is gewoon een stijlvolle sportauto en geen schreeuwerige supercar.
Hij lijkt wel heeeel lang in vergelijking met een normale AM.

Ps. En ik moet zeggen dat die DBS velgen een stuk beter staan dan de velgen onder het witte exemplaar
hmm.. deze vind ik wel mooier dan de panamera, de rode dus, maar ik heb liever wat feller rood

geef mij hem maar in deze kleur, velgen eraf en de spaakvelgen van hamann eronder zetten dan is ie perfect!
Of in het zwart…

http://img.worldcarfans.com/2009/6/large/5222695.jpg

Kan niet zeggen dat ik overtuigd ben van z’n schoonheid.

Misschien komt het wel doordat het veel te lang geduurd heeft met deze auto. Beetje teveel been there done that gevoel…
Ik vind em echt niets hebben.. Net als de Panamera. Voor mij is het in dit segment nog steeds de Quattroporte die me het meeste kan overtuigen
Echt mooi vind ik hem niet, en die grote naden zien er al helemaal niet uit!
Proporties kloppne neit
@Rick-dos

Wtf is er met de koplampen gebeurd, hebben ze net als de Alfa MITO chrome lijstjes om de koplampen? Ziet er echt niet uit :(
geef mij maar de Maserati Quattroporte
@ Rick-dos, dat zwarte exemplaar ziet er geweldig uit, vooral omdat het een spot is ;) ik heb hem toch liever in rood
Die Ford Mondeo zijn zo vaut!
edit: Mondeo-velgen.
@ rick-dos

Nee dat been there done that gevoel komt omdat dit gewoon een uitgestrekte DB9 is. En DBS, en Vantage.
Ontzettend saai ding dit, niets interessants aan, gewoon een db9,dbs,vantage met 2 extra deuren.
ik vind het toch wel een schoon ding: iets knapper dan de maserati en porsche
wat een beauty!!

ok die koplampen zien er op die zwarte niet uit maar dat zal in het echt vast wel meevallen, zoiets doet aston martin niet.

doe hem mij maar in het donkergrijs met dbs wielen, liever dan een panamera of quattroporte en eigenlijk alle concurenten

keep up the good work aston!
Granturissimo
Totdat je dit ziet rijden en denkt: “OMG WTF is die bak lekker!”

Juist omdat het een DB9 met extra deuren is, is dit een uniek ding (Panamera huh?) vergeleken met een Quattroporte… Een vierpersoons supercar in plaats van een dikke vette supersedan (en ja, ik hou van die Quattroporte!)…

Je ziet wel goed dat ze ten opzichte van het studiemodel de daklijn iets hebben aangepast en de achterste zijdeuren iets hebben verlengd om instappen daadwerkelijk mogelijk te maken…is daardoor iets minder dan de proto…
Wit of zwart, geen rood.
Ik verkies zeer zoker de velgen van de witte en de zwarte, kan me niet schelen dat ze van onder een Mondeo zijn geschroefd.

Toch wel een mooie verschijning hoor, zet het eens naast de lelijke S-klasse. Zie je wel?
Sorry hoor, maar na LeMans gezien te hebben…een 607hdi zou toch mijn keuze worden.
Ben nog steeds het meest gecharmeert van de concept die ook nog steeds op serious wheels staat. Ook van deze kleur, en uitvoering issie voor mij af. Ik snap niet wat ze nog verandert hebben, en dat ze uberhaupt wat verandert hebben.

http://www.seriouswheels.com/pics-2006/2006-Aston-Martin-Rapide-Concept-SA-1280x960.jpg
Bordeaux rood 8)
De MiTo vergelijking gaat niet op want het is een beetje tape wat op de koplampen zit heur.. niets meer, niets minder

Ik vind hem niet zo geweldig. Gewoon een DB9 met twee extra portieren en het komt niet heel erg mooi over zo
ahu..DBS+2..m lijkt misschien wel een beetje op een … nee ik weet het niet :D
zag hem vrijdag op E40 richting kust…dacht eerst dat het een db9 of dbs was tot ik hem voorbij reed en de 4 deuren zag…met engelse nrplaat..heel mooi maar kleur was helemaal niets een donker paars/grijs….bah
Ze maken dezelfde fout als bij Porsche. Het plaatje klopt gewoon niet.
Een karaktervolle sportwagen even uitrekken en er 2 deuren tussensmijten is voor mij echt niet wat ik verwacht van zulke merken. De rapide is net als de panamera uit proportie. Een sportwagen/coupé heeft een lange neus, als je hem vanachter uitrekt moet je iets met die neus doen anders krijg je dat langgerekte effect.
“En ik moet zeggen dat die DBS velgen een stuk beter staan de velgen onder het witte exemplaar. (via: ” laatste zin
lekkere wagen in het zwart, miss wat meer afwerking laten inkomen en het is in de sjakos
tja, na al die studie modellen komt eindelijk het eind resultaat. en dan LELIJK
jonge jonge er klopt gewoon geen reet van.
dan vind ik persoonlijk de porsche nog mooier.
maar in dit segment is er maar 1 en dat is de Quattroporte.

1.Quattroporte
2. panamera.
3…………….
4…………….
5…………….

99. Aston Martin Rapide ford mondeo
@ Rick dos en JPM; Mee eens. Aston Martin maakt mooie auto’s, maar ze kunnen niet voor altijd voort blijven bouwen op deze designtaal. Om nu nog met nieuwe modellen met hetzelfde design te komen is nogal laat, ‘oud’ bijna.

@ W115; Dat is tape. ;)
Ook nog van de achterkant…

http://img.worldcarfans.com/2009/6/large/9545041.jpg

Wellicht spelen de redenen ook mee die JPM en Citrofiel opgeven.

Ik ben echter ook van mening dat de balans weg is.

Nope, de DB9 en DBS blijven toch wel the sheeeeeit uit de AM fabrieken. Die naderen wat mij betreft toch wel perfectie qua schoonheid.
De rode! (natuurlijk).
ROOD ROOD ROOD ROOD! En ik ben trouwens wel erg gecharmeerd van haar schoonheid. Knap werkje van aston martin, petje af.
Saai! Zoals gezegd teveel DB9. Hoe gek dat ook klinkt. Nee, mocht ik in de gelegenheid zijn iets in dit segment aan te schaffen, dan gaat de Panamera voor.
Op die foto van de achterkant, gepost door Rick-dos zie ik dat het achterste (waar het achterraam overloopt in het spoilertje) echt een mislukking is. Kijk eens hoe zielig die achterlichten geplaatst zijn! En dat ze sjonnie-wit zijn doet er zeker geen goed aan. Kleine schande toch wel.
Alleen al de naam is mooier dan Porsche… De rest dat komt echt ook wel goed… Ik bedoel; hebben jullie ooit wel eens een lelijke Aston gezien? En hoeveel lelijke Porsches kennen jullie ?? Idd.. Op de eerste is het antw; geen. Op de tweede; een heleboel…
Ik ga voor een Tesla..

Mooier, goedkoper en de overheid betaald mee aan je auto!
Windmolen in de tuin en je bent het mannetje.

http://www.yosax.com/car_pictures/2009/04/tesla-model-s.jpg
@ Rick dos; Op ‘jouw’ foto van de achterkant lijkt de kont vreemd laag… Vanuit dat standpunt zijn de verhoudingen inderdaad weg.
Ik zou hem wel in het kanarie geel willen hebben, met een vette spoiler, getinte ruiten en spinners met suicide deuren.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).