VW Scirocco Remis door HS Motorsport

Auteur: , 27 Reacties

We zijn inmiddels vergeten hoe een standaard Scirocco eruit ziet, maar dat let ons niet om vrolijk door te gaan in de serie getunede Scirocco's.

Deze VW Scirocco Remis is door het verder niet zo bekende HS Motorsport onder handen genomen. Natuurlijk bevrijden zij wat extra paarden van het 2.0 TFSI blok. Standaard zijn het er 200 stuks, maar met dank aan een SKN chip, een andere air-intake en de sportuitlaat zijn het er nu 290 stuks. Het uitlaatje ziet er natuurlijk ook beter uit en zorgt voor een extra auditief pleziertje (ofwel meer geluid). H&R tekende voor het sportonderstel en erg fraai zijn ook de 20″ Barracuda T6 velgen. Die krijgen echte Hollandse Vredesteins in de maat 245/30 ZR20.

De complete bodykit is niet spectaculair, maar wordt opgeleukt door het met zwarte folie beklede dak. In de Scirocco Remis hoef je verder niet te schamen, want de VW logo’s zijn in de kleur van de auto meegespoten. Nu is het wachten op een tuner die eens niet een witte Scirocco pakt.27 reacties

zeer smakelijk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
echt een vette bak, alleen interieur vind ik wat minder, vooral achterin.
Ja en nee, ziet er leuk uit maar heb liever die van MTM of Sportec, die zien er vele malen beter uit, ik vind deze net iets te dik gemaakt (ieder zijn eigen smaak ;) )
Ik vind het wit juist mooi tegen dat afstekend zwart van de velgen en het dak. De volkswagen logo’s had ik er wel afgehaald hoor, dit lijkt op goedkope cleaning. Wat moet deze upgrade kosten btw?
“We zijn inmiddels vergeten hoe een standaard Scirocco eruit ziet”
=> Kijkt naar buiten en slaagt een diepe zucht. Die dingen gaan schijnbaar ook met een rattengang de deur uit. :roll:
Gifgroen is overigens het mooiste kleurtje wat ik tot nu toe regelmatig zie.
Doemijdiema.
Helemaal niet slecht. Wit/zwart is een combinatie die blijft scoren!
Kots! De ultime going-to-be sjonnie bak!
holy shit! + 90 pk…

hmmm..

Beste HS Motorsport,

wilt U uw VW Scirocco Remis ruilen tegen mijn Golf mark 5 GTI…??
pleaseeee..?
¿Quanta costa? Ziet er wel lekker uit, maar alleen die leren Recaro stoelen kosten al een paar duizen denk?
Best wel vet. Doet me wel een beetje aan een Nike Air Max denken, en dat is niet persé positief bedoeld.
zeg, het leer ziet er niet egt gezond uit.. beetje dun, en hard, daarnaast slecht gestikt, dat leer is helemaal gefrommeld..

en al da kunststof, doe er iets leuks mee(leren bandje omheen ofsow, denbk in straatje astonmartin, audi r8 enz…

ziet er uit alsof alleen een ander stoeltje erin is gezte

verders buiitenkant wel goed;) mooie neus heeft ie, en knap mooi uitlaatpijpjes;p
Ganz GEILLL JAAHHH
Mjah…doe dan niks!!! :cry:
Wit met zwarte velgen is zo marginaal geworden. Je ziet het tegenwoordig op de eerste de beste Volvo SUV, Suzuki Alto en BMW X5. En hier weer, met dan nog 4 uitlaten, alsof je sportiviteit te koop hebt. Bah, ik moet er niets van weten.

Er zat aardig wat potentieel in de Scirocco, en ik vind hem echt mooi, maar het is een nieuwe generati Corrado geworden. Nee dankje.
generatie*
Krieger heeft een zwarte scirocco getuned!
Ick … ff een emmertje pakken.
Nee dankje, Ik neem wel een Scirocco R
Wauw, me droomauto…als ik 8 was…
Echt een vette auto. Ik vind de Scirocco samen met de Passat CC de mooiste twee auto’s die VW in het huidige gamma bouwt. Vind deze ook netjes getuned. Hier en daar een dik lipje, mooie wielen en verder alleen op zijn bek gegooid. Super! Niet zo’n lelijke kit met nep Audi grille e.d. er in die Rieger gebruikt. Hij lijkt gelukkig nog veel op een stock Rocco, alleen dikker. Ook het vermogen gaat er noemenswaardig op vooruit.

Twee dingen zijn niet mooi, maar da’s mijn smaak: vind het zo lelijk dat die deurstrips onder aan de portieren niet mee gespoten zijn. Dat is bij alle Rocco’s zo.. ik zou ze in kleur spuiten of de portieren cleanen. Weg met die dingen… zitten daar toch niet mooi zo net boven de dorpel.

Ten tweede ben ik het volledig eens met CarWasher. Het leer is er in gezet door iemand die het niet kan. Vreselijk. Het lijkt wel crepepapier zoals het om de achterbank zit. Dat moet echt anders, deze afwerking doet afbreuk aan de solide manier waarop de Rocco in elkaar geschroeft zit.
Elke vorm van optische Scirocco tuning is volstrekt overbodig imo, af fabriek met 18″ strak genoeg, nix meer aan doen. Behalve verlagen en chippen natuurlijk.
Leuke auto is die Scirocco, de enige VW die ik echt kan waarderen. Maar gaat het op rijden aankomen, ga ik focus RS liever kopen.
Euh, ik zie niets anders dan tune-projecten en reclame van de siroco. Maar ik heb er nog geen eentje op de baan gezien. Ik kom meer porsches/ Ferrari’s zelfs Mclarens en mercedes AMG’s tegen dan VW Sirocco’s.
20″met 30 hoog banden, dat moet wel zo beroert rijden, staat wel leuk maar dat is niet het enige wat telt.
Ziet er wel weer wit uit. :D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).