Stel zelf je Rolls-Royce Ghost samen

Auteur: , 25 Reacties

Ondanks dat de Rolls-Royce Ghost nog niet 'officieel' gepresenteerd is kunnen we er wel vanuit gaan dat het productiemodel maar heel weinig zal afwijken van het conceptmodel (de 200EX). En om ons alvast lekker te maken heeft Rolls-Royce een configurator gemaakt voor dat model.

In welke kleuren combinatie zou jij dus graag gezien willen worden? Ik heb er zelf al eventjes mee lopen spelen en wat rare combinaties bij elkaar gezocht. Jullie kunnen dat vast een stuk beter.

Je kan de configurator vinden door HIERRR te klikken en vervolgens ga je naar “Design” en daarna ga je naar “Visualiser”. Leef je uit! Je kan de plaatjes natuurlijk ook uitprinten en aan je vader geven. “Papa, als je het hele jaar lief bent krijg je deze volgend jaar van mij” (via: autoblog.it)

Rolls-Royce 200EX configurator

Rolls-Royce 200EX configurator25 reacties

kan niet op hier klikken :)
HIERRR werkt niet
-edit: link is geplaatst-
Oeps, ik wist dat ik iets was vergeten ;)
http://www.rolls-roycemotorcars.com/200EX/main.html
leuk ding en wat een fantastische auto!
nog even doorsparen!
Beetje Verward
“Je” Rolls Royce. Toen ik nog 10 – 11 jaar was kon ik nog wel in dat soort droomtaal geloven. Dus als dat de doelgroep van Autoblog is, OK.

Maar voor een beetje normaal publiek is dit toch echt niet serieus te nemen.
Hm veel exterieurkleuren vind ik eigenlijk niet écht mooi..
@Beetje Verward

Je bent een beetje verward. Hoe zou je het anders moeten presenteren?
de rolls-royce ghost is een hele mooie auto,
alleen snap ik niet hoezo dat stuur zwart blijft als je het interieur bijvoorbeeld in beige of wit neemt. Dat ziet er echt NIET uit
Hmmm blauw exterieur met silver bonnet en dan zwart leder en pianolak. Hier afzetten graag!
Ik vind de ‘voeg toe aan mijn mandje’ knop niet…
@ Tamagori:

Je bent de chauffeur vergeten.
wat een lekkere bak
@ j.cash:

Bij tal van luxemerken hebben ze daar inderdaad een gepaste oplossing voor :-) Leuke config
LOL @ Speedy! :P
lekker dit, koop je een veel te dure auto kan je alleen kiezen uit 6 tinten zilver grijs of afzichtelijk groen of nog lelijker rood.
Niet erg premium zo’n beperkte kleur keus.
Ik ben der wel van overtuigd dat deze ook met 44 000 verschillende kleurkeuzes zal komen.
@ beetje verward:

Dus als je ouder bent als 11 mag je niet meer dromen van een auto die je nooit zult kunnen betalen? Ik ben iets ouder als 11 en doe dat nog iedere dag. Kennelijk val ik dan dus niet onder normaal publiek. Tsja… Leef je dromen.. droom niet je leven.
ik denk dat dit alleen maar een voorproefje is. als je werkelijk met een vrachtwagen geld voor de deur van RR staat, dan hebben ze denk ik veel meer mogelijkheden.

wel een geslaagd auto’tje (understatement ja!)


en @ Robbie
jij begrijpt er ook niks van.
“Papa, als je het hele jaar lief bent krijg je deze volgend jaar van mij”
het moet juist zijn:
“papa, ik zal het hele jaar lief zijn, dan wil ik deze voor mijn verjaardag hebben.” :twisted:
Beetje Verward
@Freeware
“Tsja… Leef je dromen.. droom niet je leven.”
Dat bedoel ik dus. Leef echt in plaats van alleen te dromen achter je beeldschermpje.
Tuurlijk, wegkwijnen achter het beeldscherm wil toch niemand. Live life to the max. Probeer ik ook. Alleen als er niets meer te dromen valt word het leven wel heel leeg en saai. Daarom is het ook zo leuk dat Robbie dit soort dingen voor ons post. Dan kunnen we even dromen dat we zo’n Rolls aan het uitzoeken zijn. Geweldig! Ook al zijn we ouder als 11. ;)
spirit_of_ecstasy
bwoh als je dan kijkt bij bugatti… wat meer kleurencombinaties mogelijk…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).