Mannen kunnen niet autorijden

Auteur: , 41 Reacties

Al die platte supercars, vreselijke lange files en ander onheil: allemaal mannen. Gelukkig kunnen vrouwen ook een aantal dingen niet, waaronder parkeren.

Nee echt niet, vrouwen kunnen echt niet parkeren. Nu zijn er nog een aantal manieren waarop vrouwen achter het stuur in de fout kunnen gaan. Zo rijden ze ook vaak veel te langzaam, iets wat ze gemeen hebben met bejaarden. Carwoman maakte top vijf met fouten die vrouwen maken, maar belooft er ook meteen bij om een zelfde top 5 voor mannen te maken….41 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Waarom staat ‘gas, koppeling en rem allemaal tegelijk in’ er niet bij?
Blijft zonde van die R8! :S
Vrouwen kunnen niet parkeren omdat ze aanzienlijk minder testosteron in hun bloed hebben, iemand met veel testosteron (zoals je gemiddelde man) heeft meer inzicht. Da’s wetenschappelijk aangetoond. Maar een vrouw heeft ook haar genetische pluspunten: talen bijvoorbeeld.
Heerlijk, weer zon R8 bak minder :)
Lol @ jappelflap :P

Kijk ook naar het punt inparkeren: “Wat de achterkant betreft: bedenk dat de auto meestal kleiner is dan jij denkt. En heeel zachtjes botsen geeft geen schade ;)”.
Serieus, ben ik nou de enige die dat heel debiel vind?
@ Bert

Hahah, dat vond ik ook al!!! Lelijke banaan.
pfffoooew gelukkig dat het geen ferrari is
Die top 5 is opgesteld door een vrouw!!
Mannen komen met andere lijstjes (over vrouwen).
Wat niet mag ontbreken:
Niet constant rijden op de snelweg, en bij voorkeur versnellen als ze wordt ingehaald.
@knaakje

Vergeet vooral niet ‘invoegen met 70 p/u, en zodra ze op de snelweg zit volgas naar de 120’.
Erg leuk als je je daardoor achter een vrachtwagen moet laten zakken, en de rest achter je ook nog eens gruwelijk ophoudt.
Waar ik me aan erger zijn automobilisten die onnodig links rijden. En dan vooral aan diegene die op de middelste baan blijven hangen op een 2×3 baans snelweg. En verdomd, in de meeste gevallen zijn het vrouwen…. let er maar eens op!
Komen we nu eindelijk tot de conclusie dat niemand kan autorijden? Duurde wel lang hoor, autoblog.
En als gewoonlijk heeft Vanquish een… eh… heel ander gevoel voor humor. Namelijk GEEN. Dit ;-) betekent KNIPOOG skattie.
ik ben benieuwd wat de mannen top5 word :P want ik kan er namelijk geen 1 verzinnen (A)
Vrouwen rijden gewoon heel gefluctueerd waardoor ze stomme fouten gaan maken….vind ik iig.
ach ja we zullen er maar mee leren leven dat de vrouwen menen dat ze alles het beste kunnen en dat ze meer dingen tegelijk kunnen dat zal allemaal wel!
maar wij mannen als wij iets doen doen we het goed dat kun je van de vrouwen niet zeggen je ziet het toch zelf he of niet he he?
Ik mis mijn grootste ergernis: 3 km van te voren voorsorteren, die linker weghelft is veel vrouwen één kolossale voorsorteerstrook. Ik wordt er af en toe helemaal gestoord van!!
word
Ik wist niet dat een R8 kon zwemmen.
Leuk gezicht.

Maar over vrouwen gesproken ze hebben moeite zich aan de snelheden te houden.
Dan weer harder dan weer zachter.
Vaak zie ik bij vrouwen op de weg het fenomeen “stuurbijten”. Ze gaan dan zoooover voorover leunen dat ze bijna aan de voorruit plakken. Of willen ze per se de voorkant van de auto steeds in de gaten hebben? :)
Je moet voor de grap eens je benen een keer kruisen(links op gas,rechts op rem) en dan autorijden, dan ervaar je wat een vrouw ervaart
Er is nu ook een reclame op de radio dat mannen geen 2 dingen tegelijk kunnen doen, dat klopt, vrouwen kunnen wel 3 dingen tegelijk: geld uitgeven, zeuren en huilen tegelijk en misschien ook wel knudde parkeren tegelijkertijd, 4 dus.
@stefan whahahaha die is goed :D
of drink een keer veel bier, daar zitten vrouwelijke hormonen in.
dan ga je dom lullen en kun je ook niet rijden.
zo verplaatsen we ons zelf een keer in het vrouwelijk geslacht.
misschien dat we er een keer wat meer begrip voor krijgen.
Tja, logisch lijstje wel…
Met name het ‘schat, zou je niet eens schakelen’? is herkenbaar.
Maar ach, zo’n lijstje kun je ook zo van mannen maken!
Gooi maar op!
prachtige foto:d

EN JA MENSEN IK BEN EEN BMW FANBOY!!:D
prachtige foto

EN NEE MENSEN IK BEN GEEN FANBOY
Hoe goed wij mannen ook rijden, één ding moet je de vrouwen wel toegeven: ze rijden een stuk comfortabeler! ;)
ahahahahhahahaahahah ha

en dat op een recht stuk weg. Ok de wegen mogen er misschien mooi bijliggen maar de kwaliteit van de bestuurders is toch een pak minder.
@autoblog

Even een algemene vraagje; Hebben jullie ook veel last van de crisis?

Een topic zoals deze (nieuws over nieuws wat al jaren geleden ook al redelijk bekend was) gaan wel erg ver. En ook de laatste rijtest is een van genomineerden voor de slechste aller tijden; Het gaat over een auto die lang en breed gedaan is met wat plastic wat niets toevoegt.

Ik herinner me daadwerkelijk geen slechtere en zo weinig toevoegende rijtest.

Misschien zijn jullie wel over de top van Archimedes heen.
@ Vanquish

Ik was laatst in Schotland en zat daar bij iemand in de auto, die gast was aan het inparkeren en reed doodgewoon tegen de auto voorhem en zei: oops, just kissed it. Ik heb even gekeken en er bleek op het eerste gezicht geen schade te zijn, hij reed dan ook wel heel langzaam. Maar je zult je DB9 er maar hebben staan dan baal je wel denk ik. “ook al geeft het toch geen schade”

OT

tja, zo moeilijk is het volgens mij niet (hard) rijden in een R8, niet dat ik zelf wel eens heb gereden, maar wel meegereden :p
Ach, een hogere verzekerings premie betalen is tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld. Ik leg me erbij neer…
@ HTJ, jij begrijpt me ;)

@ Viola, ik denk niet dat ik de enige ben met andere humor dan jij. Andermans auto’s/eigendom beschadigen etc. is niet iets wat je als tip op een “veel” bezochte site kunt zetten. Daarbij komt nog dat die “knipoog” van je ook nog eens heel anders opgevat kan worden. Misschien dat vrouwen je begrijpen “;)”.
Ohja, en voor ik het vergeet: “En als gewoonlijk heeft Vanquish […]”. Ken je mij? Post ik hier veel? Post ik hier sowieso wel eens iets waar humor bij komt kijken? Wil je mij belachelijk doen lijken? Wat een niveau Viona!
Er is aangetoond dat vrouwelijke vrachtwagen chauffeurs minder schade rijden dan mannelijke. En reken maar dat zij parkeren kunnen. Het grote gros mannelijke automobilisten kunnen niet eens met een vrachtwagen rijden.
@ jappelflap, dat heet heel and toe techniek, is juist heel cool joh =D
@Neluz:
1) mannen rijden te hard
2) mannen houden te weinig afstand
3) mannen hebben een kort lontje
4) mannen geven geen richting aan
5) alle mannen denken dat ze de beste bestuurder van de wereld zijn

was dat nou zo moeilijk? ;-)
Waarom zijn de meeste vrouwen slechte chauffeurs ?
Omdat de meerderheid van de rijschoolinstructeurs mannen zijn.
Ik vind vooral het gebrek aan inzicht bij sommige vrouwen (maar ook bij mannen wel eens) een enge ervaring. Naast iemand zitten die met 80 een haakse bocht naderd en dan in de bocht erachter komen dat 50 wel erg hard was. Of achteruit een oprit af en dan niet stapvoets/rustig de weg op, maar meteen vol dat pedaal in en niet remmen als die boom dichterbij komt, nee lekker uit laten rollen.
Of een bijrijdster die in paniek schreeuwt dat de auto voor je remt als je een rotonde op moet. Een beetje chauffeur weet dat die auto gaat remmen en kijkt naar het verkeerd dat de rotonde van de andere kanten benaderd.
Daar tegenover staat dat ik zelf ook vaak op het randje van een ongeluk zat. Dus naast mij zitten kan ook eng zijn.
@patricia: hahahahaha, denk dat je nog gelijk hebt ook. Volgens mij maakt het geen ene moer uit tussen mannen en vrouwen. Ik ken vrouwen die rijden veel beter dan sommige mannen. Maar ik denk wel dat mannen over het algemeen beter parkeren.
die r8 kan ook door een vrouw bestuurd zijn.

ik ben een ramp met parkeren. dat komt omdat ik de lm velgen perse niet wil beschadigen. de auto’s van vrouwen die lm velgen hebben zijn kapot geschuurd langs de stoepranden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).