Tja, een Audi Q5 van Caractère

Auteur: , 29 Reacties

Het wordt wel steeds minder indrukwekkend op deze manier hoor, jongens en meisjes van Caractère. Als je je als tuner nou beperkt tot optische aanpassingen aan auto's, zorg dan dat ze op z'n minst een beetje van model tot model verschillen.

Wat we hier namelijk hebben is een Audi Q5 met precies dezelfde velgen als deze A5, deze A4, deze Tiguan, deze Scirocco en zelfs deze Golf V Variant. En ook hier zijn ze weer verkrijgbaar in 18″, 19″ of 20″. Goed, dat ze dan ook de vering wat verlaagd hebben en de bumpers, de sideskirts en de uitlaatsierstukjes iets hebben aangepast… Het ziet er aardig uit, maar wel een beetje makkelijk allemaal. Doe eens wat leuks, Caractère. Iets met extreem veel vermogen en functionele hoodscoops of zo. (via motorpasión)29 reacties

Sjakie Peters
Niet zo mekkeren, oogt helemaal top
Ziet er erg strak uit, mooie velgen, maar idd doodzonde om niet gelijk ook wat aan het vermogen te doen, en dan ook echt iets, niet alleen maar ff een chippie
Misschien wel het zelfde als de andere modellen maar vind het wel mooi, toch nog redelijk subtiel.
jammer jammer..
Dit is juist goed in vergelijking met sommige andere tuners. Eigenlijk is subtiel tunen het mooiste. Van die achterlijke grote velgen en bumpers is naar mijn mening namelijk ook niet echt een verbetering t.o.v. de originele auto. Meer vermogen is natuurlijk wel altijd welkom!
Nou, het is tenminste netjes. Laat die hoodscoops maar lekker thuis, meer vermogen is weliswaar welkom, maar het moet wel op goede wijze uit het blok ontrokken worden. Abt neemt garantie over, maar als je als tuner die verantwoordelijkheid niet neemt, kun je het beter achterwege laten ;)
In een pauper-klasse als de SUV valt weinig eer te behalen.
Immers, je doelgroep stemt op Wilders (en ziet er ook zo uit).
Heeft geen manieren (want smakeloos nieuw geld).
Kan “als” en “dan” niet uit elkaar houden (want vaak voetballer; het gaat beter als je denkt!)
Heeft zijn LTS-zwakstroom niet afgemaakt en kiest daardoor nog vaak voor primaire kleuren.

Beste Caractère, en daarom vind ik het lef hebben dat jullie toch een redelijk gedistingeerd model hebben neergezet.
Ziet er zeer netjes uit ! vind het wel jammer dat ze dan geen vermogen upgrade hebben gedaan :( want hij straalt toch wel beetje uit van “ik heb power dus get the hell out of my way (6) “
echt wel dik:D
komt er ook een Q5 V12 TDI ? :D
Een Q5 vind ik normaal niet zo mooi , maar deze versie is prachtig
@Ruben

(…) Als je je als tuner nou beperkt tot optische aanpassingen aan auto’s, zorg dan dat ze op z’n minst een beetje van model tot model verschillen. (…)

Ik ben het niet met je eens Ruben, het maakt namelijk niet uit dat hetzelfde pakket wordt aangeboden op verschillende auto’s, want de modellen van Audi zelf verschillen ook.

(Als je bijvoorbeeld een Q7 hebt, ga je niet NIET naar Caractere, omdat toevallig de A4 ook dezelfde bodykit heeft, tenzij je beide auto’s bezit en variatie wilt.)
Normaal gesproken ben ik een fel tegenstander van optische tuning maar dit is nog nét subtiel genoeg om het te waarderen.
Jahoor dit is zeker niet verkeerd…!!
Dus doe maar liever niet wat leuks want dan krijg je weer van die sjonniebakken!
Audi liefhebbers panikeren bij elke té grote verandering ( kijk maar naar hun modellenklonen euh modellengamma…), dus goed werk van deze Belgische tuner.
Afgelopen week weer een Q5 in het wild gezien, erg mooie wagen. Toch wel de mooiste van de mid-SUV’s en dat terwijl ik nou niet echt een voorstander ben van nep off-roaders.
Ziet er helemaal perfect uit hoor!
Echt super!

En niet zo zeiken dat ze bij elk model hetzelfde doen, anders kregen ze het verwijt dat ze een beetje `alles en niets` zijn.
Dit is gewoon hun stijl en het bevalt mij nog altijd erg goed.
Ze moeten natuurlijk wel een beetje een eigen karakter hebben, en dat hebben ze zo.
True, maar dan krijg je weer klanten te zeiken die hun Q5 met een spoilerset van de A4 willen… Dit is goedkoop en simpel, deze mogen ze best behouden. Maar wat meer keuzemogelijkheden zou het wel wat leuker maken ja.
wel een keer een bloedmooie C5 A6 van caractere gezien, maar dit is gewoon niks :? straalt niks uit, alleen maar plastic en glimmers.
Ik vind het juist wel wat uitstralen! Ik weet dat het een beetje goedkoop achtig uitziet, maar toch vind ik het wel een WAUW-factor hebben.
Ik vind het ook een mooie bak zo.
Niet te veel tupperware is altijd goed.

Zet maar voor de deur zo.
Tja, en zo had de Q5 van zichzelf al moeten zijn. Helemaal af!
Ik zie de velgen nog niet vaak, dus ze gaan maar lekker door. Apart zijn ze in beginsel namlijk wel.
Die donkere versie is helemaal goed!
inderdaad wel slap van caractere, dat ze niets origineels doen, maar aan de andere kant, die Q5 ziet er nu wel eindelijk fatsoenlijk uit,
vindt hem niet mis
ziet er indrukwekkend uit. Op het randje van een pauperbak.
Heb zelf een normale Q5 met 20″ velgen, auto vind ik standaard al af.
Vraag me dus ook af hoe het zal rijden in een verlaagde Q5 met 22″ ? velgen
Zal wel een gratis niergordel bij ziten
Mooie fotosjops weer, net als hun Scirocco van een tijdje terug. Bestaan die wagens ook in het echt?
singulé dave
zalig gewoon..voor mij juist andere velgen..ma caractére is top..heb al een audiA4 caractére achter de rug,nu rij ik met touareg caractére..en hoop de volgende terug audi.. en bijna zeker dan terug caractére ;-)
Jammer dat het allemaal zo hetzelfde moet en dat voor een tuningbedrijf. Daar kan ik mij bij voorstellen dat ze wel wat meer in huis hebben dan alleen dat soort velgen en die carosserie.

Die donkere versie ziet er trouwens wel top uit!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).