Nog een teaser van de Bentley Grand

Auteur: , 15 Reacties

Reuze spannend natuurlijk, want bij de vorige teaser was Bentley niet bepaald scheutig met details over hun aankomende nieuwe topmodel.

Ook deze keer worden we niet overvoerd door informatie over de Arnage opvolger, maar krijgen we wel wat mooie shots te zien van het productieproces van Bentley. Of de nieuwe uber-Bentley gebruik zal maken van het aloude 6,75 V8 blok of juist van een afgeleide versie van de W12 uit de Continental GT is nog niet duidelijk. Zeer waarschijnlijk zal de Grand Bentley gebruik maken van een sterk aangepast Audi A8 platform en dus waarschijnlijk standaard vierwielaandrijving hebben. Eind deze zomer wordt de nieuweling geïntroduceerd en eind van het jaar zullen de eerste exemplaren op de weg verschijnen.

Grand Bentley video15 reacties

Ik ben benieuwd, de Contintental GT zie je namelijk op elke hoek van de straat.

Dus hopelijk is deze wel echt exclusiever.
meer details graag!
Ziet er mooi uit.

RIP Michael Jackson
Mika Hakkinen
@kraakensmaak ik zag er vandaag weer 1.. zie elke week wel zeker 3.. ook nog een 997 turbo op de a67..

Ik hoop dat dit een waardige opvolger word van de Arnage.. Blijft toch 1 van mijn favoriete auto`s.. oke het is niet de beste auto in de wereld misschien ook niet de mooiste maar hij straalt wel echt luxe en stijl uit.. veel meer klasse dan de bling bling RR Phantom..
Heb je het als Aston Martin toch goed gedaan als je een auto van gemiddeld 280.000 euro op elke hoek van de straat ziet.

OT. Ik denk dat deze heel veel op de Phantom gaat lijken met alleen een andere gril en wat licht-optisch wijzigingen, niet verkeerd dus.
@massarati.


En ik maar denken dat de continental GT van Bentley is.
@massarati

Dat verklaard een hoop. Vooral de grill… ;-)
@massarati

En als je met je naam naar de italiaanse sportautofabrikant verwijst is het: maserati!
@ iedereen,

ai, foutje zat even niet op te letten.

@ Rouge, http://movies.nytimes.com/movie/127370/Massarati-and-the-Brain/overview
Oke, het lijkt ook op mn naam ;-)
Word zeker een Phantom concurent, alleen denk ik dat ik toch liever een dubbele R wil dan een B met vleugeltjes :) , weet misschien iemand of de B in de motorkap kan verdwijnen net als bij RR? :D
ik hoop op een compleet nieuwe V8 (wel met 6,75 liter inhoud) of een versie van de W12 maar dan met 6,75liter inhoud en in beide gevallen met een dubbele turbo er op. die inhoud heeft zo langzaam aan wel een bepaalde traditie bij zowel roll-roys als ook bentley dus dat moeten ze wel blijven houden. de bestaande 6,75 liter V8 is niet veel verder meer aan te passen aan de toekomstige milieu wedgeving dus ik denk dat die er niet meer in zal komen. al blijft het een pracht machine!
@ferrari

Gebruik eens interpunctie (op de juiste plaats) joh!

OT: Prachtige teaser, mooie strakke lijnen (voorkant) en de gescheiden koplampen(2004-) zijn een must.
In feite zie je helemaal niets van de auto in zijn uiteindelijke vorm. Alleen wat ruw materiaal… Jippie…
@Citrofiel
Wat ook nog eens gewoon een van een Arnage kan zijn. Dit is geen teaser, dit is een afleidingsmanoeuvre!
That’s it??? Dat was de moeite niet om te bekijken. Moesten ze nu nog een volledige zetel getoond hebben of zo, of de bekleding van een van de deuren. Maar gewoon een ouwe die een steekje zet…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).