Nieuwe foto’s van de Mansory Chopster

Auteur: , 54 Reacties

Dit is toch wel de ultieme asobak.

En ik kan ‘em niet echt lelijk vinden, deze Mansory Chopster. De dakverlaging (60mm) en algehele verbreding (80mm) maken de Chopster gewoon een stuk mooier dan de standaard Cayenne. En check die 23-inch monoblocks! Het vermogen is natuurlijk ook flink aangepast, de V8 levert na Mansory-treatment een nette 710 pk en 900 Nm max koppel. De topsnelheid is 302 km/u.
54 reacties

Wie wordt er Vakantieauto van het jaar in de FUN categorie, bekijk het HIER!
wat een lelijke auto!
bye bye respect voor mansory :)
iets minder mag ook wel maar toch wel grappig :p
al zou ik zelf iets kleinere velgen nemen of groteren remschijven…
vette velgen, helaas kom ik een paar inch ruimte te kort :D
Met minder platte banden en zonder oranje zou het al een stuk beter zijn.
Is dit soort verkrachting legaal? Wat zonde.
Als ik deze in mijn spiegel krijg, ga ik gewoon van misselijkheid opzij..
@glenne
Had je dat nog dan na hun diverse Rolls-, Bentley- en Ferrari verkrachtingen? :)
Wat de neuk is dit voor iets ?
Hoe maak je een lelijke auto nog lelijker…
AmercianMuscles
Heeft Niemand Hier Dan Smaak:S
Altijd De Dingen Afkraken.
Er Wordt Nooit Eens De Goeie Punten Genoemd Alleen De Slechte Punten Komen Naar Boven.
F**k me big time! :shock: Volgens mij heeft zelfs Nostradamus dit niet zien aankomen!
Dan vind ik de rinspeed chopster (waar deze dus op gebaseerd is neem ik aan…) toch vele mooier. Misschien wel een heel stuk minder bruut, maar deze vind ik nogal overdreven met die lelijke voor- en achterbumper, en vreemde carbon-oranje kleur.
http://www.autoblog.nl/gallery/Rinspeed/Chopster/slides/rinspeed_chopster_cayenne_06.jpg
http://static.autoblog.nl/images/wp2009/rinspeed_chopster_450px.jpg
deze is ook eens gespot geweest door appeltje als ik me niet vergis… in het zwart nog wel, met echt machtige velgen :D
@ AmercianMuscles: En de hoofdletters?
Compleet over de top natuurlijk.
Velgen zijn zeker niet verkeerd ( oude Turbo-velg anyone? ).
Alleen de verbredingen op de deuren… Beetje jammer van die spleet zodat de achterdeuren open kunnen. Laat ze dan gewoon aan de achterkant schanieren……
de velgen op de eerste 2 foto’s van de gallery doen me ook wel veel denken aan die van de ABT R8 ( http://www.autoblog.nl/archive/2007/04/11/unleash-the-beast-abt-r8 ) maar dat zal vast wel door de kleur komen…
Het is ongelofelijk wat je allemaal met een Cayenne kan doen. Ik dacht dat ik nu alle mogelijkheden wel gezien had. Maar Mansory bewijst het tegendeel! Vind ik toch wel een aardige prestatie! En als groot koolstof-fan kan ik het ontbreken van een kleurtje ook wel waarderen!
Tuning moet beperkt blijven tot het verbeteren van de prestaties van een auto. Als dit tot gevolg heeft dat er optisch iets aangepast moet worden, b.v. het plaatsen van een klein spoilertje, verlagingssetje, andere uitlaat, enz. dan kan dat nog net. Verder vooral een auto laten voor wat het is. Dit is duidelijk een voorbeeld van hoe het niet moet! Echt te lelijk!!
@steven:
grotere remmen, ben je gek, dan ga je overkop als je alles toe stampt ;)

bandjes zijn veel te dun, paintjob kan me ook niet bekoren… afgekeurd :D
Een auto voor Duitse petje-liefhebbers !
Hier kom ik aan; aan de kant anders stamp ik je het asfalt in !
En zie daar, de allereerste Porsche stationwagen

Ik vind er persoonlijk niets aan. Doe mij maar de Rinspeed (als het een Cayenne moet zijn ;) )
@ AmercianMuscles: “er word nooit eens de goede punten genoemd”. Trap jij af? (en die hoofdletters mag je weglaten)

Alleen de Veyron van mansory vind ik mooi, daarna ongeveer alles een drama net als dit.
Goede punten:
1: – chopped roof

slechte punten:
1: – velgen te groot
2: – te veel tupperware
3: – kleur
4: – interieur
5: – neus
6: – luchthappers

oordeel: doe mij een cayenne met chopped roof, maar blijf er verder af.
hij hoort er natuurlijk gewoon zo uit te zien:

http://static.autoblog.nl/images/wp2007/Porsche%20Cayenne%20S%20Transsyberia.jpg
Hou op, alstublieft hou op, check het interieur + velgen+ kont. Iel!
Dit is gewoon de opvolger van de wagen van ‘The A-team’
wimbers heeft de enige mooie Cayenne laten zien. IMHO natuurlijk…

En wat die Mansory betreft: die zie je over twintig jaar wel ergens op de sloop staan. Dan wil niemand (echt niemand) daar nog mee voor gek rijden. Ruimt zichzelf zo wel een keer op. (ik hoop in elk geval dat het geen cult-object wordt…)
eindelijk een normale voorkant voor de cayenne.. alleen de achterkant en de rest van de auto nog.. want wees eerijk het ziet er niet echt mooi uit!
Oww zeer zeker mjin smaak :D
Ik vind hem nog best wel mooi.
volgens mij als een van de weinige mensen hier
ordinair van velg tm chopped roof
Volgens mij is hij en 100% zwart een stuk mooier, ik vind het fletsroze interieur wel iets voor Paris Hilton.
Wat gebruiken die gasten veel Carbon(vaak droog carbon).
Ik vind dat echt goed van ze.
@ AmercianMuscles

Wat Is Jouw Probleem Vriend?

Behalve Dat Je Je Eigen Nick Verkeerd Schrijft…
Als ik ooit een dikke vette Cayenne zou willen, zou ik toch echt bij Hofele langs gaan. Dat zijn zeker weten de mooiste Cayennes. Kijk maar: http://www.hofele.com/en/produkte/porsche_cayenne/cayenne_957_karosserie_Kit_Ceyster_GT_600.html
@ Laue, heb je een golf?
zet dan boxstervelgjes er onder, kwam er gister nog een Golf 4 tegen met boxstervelgen…

OT: autoblogger kan hem niet lelijk vinden? Nou, IK WEL!
Lekkere kleine uitlaat ook. :S
Ik denk dat die net zo groot als een stoeptegel is!
Ik denk dat het duidelijk is: de reacties zijn overwegend negatief. Deze tuning-business gaat echt te ver… Ik wacht op de eerste “anti”-wet
iemand al opgemerkt dat een mitshubitsie is ontdaan van zn bumper om deze lelijke auto nog lelijker te maken??
gaaf. is dat allemaal echt carbon? of is het een folieprint? verder wel een brute verbouwing van de van origine vrij log ogende cayenne. goed gedaan, maar ik zie me er zelf niet zo snel in rijden. je valt door die oranje streep wel heel erg op zo. die vrij staande dakstijl achteraan is wel heel erg gaaf.
pluk (springt) van de petteflat
The A-team………….

maar buiten de kleuren om; gatverdamme wat lelijk.
Ongekend.
Man, man, man, wat een weerzinwekkend lelijk gedrocht van een wagen! Dat er mensen zijn die GELD betalen om hier in te MOGEN rijden!! Werkelijk onvoorstelbaar.
ultieme sjonniebak!
kunnen ze de dak nog lager zette heb je eindelijk een porsche station.
waarom verpest je zo een auto .
Ik vind hem zo geniaal.. Jammer van het carbon, liever gewoon een (mat)zwarte lak gezien. Maar voorderest heeft dit ding een flinke uitstraling..

Misschien moet ik maar is overwegen om op ‘het kamp’ te gaan wonen tussen andere aso’s :P
Hoopte dat hij nog gecamoufleerd was :P
fiat multipla is mooier
SUV’s zijn bestelbusjes voor mensen die willen patsen. Een autoliefhebber heeft niets in zo’n ding te zoeken. Iedereen weet dat een hoge auto ten koste van de wegligging gaat. Je hebt ook goede, snelle auto’s met veel ruimte (BMW M5 Touring, Audi RS6 Avant, etc.).
En dan gaan ze zo’n ding weer verlagen. Koop dan gewoon een 911…
Maar dit hier is pure wansmaak…
Ik ben het eens met autoblogger dat dit al een flinke vooruitgang is qua proporties vergeleken met de normale Cayenne, maar Rinspeed heeft het wat mij betreft mooier aangepakt. Bescheidener ook…
@wim ..

lol, dan kom ik jou gráág tegen op ‘der autobahn’..

wat een vette bak.
wie wil en durft er nou met zo’n gevaarte 300 km/u rijden?
nu lijkt het net een verhoogde touring met extra dikke/lage bumpers en grote wielen ….
Waarom kan Mansory nou niet gewoon is failliet gaan?
@#Lennard

leuke gratuite opmerking
waarom kan jij nou niet gewoon eens st….oppen met zeuren ;)
1 woord; Lelijk
Carbonnen auto lijkt me wel eens leuk op een Mercedes-Benz SLR mclaren !!
Dan is het een Nick Design=

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).