BMW M Performance pakket geeft X6 nog meer kracht

Auteur: , 21 Reacties

BMW komt deze herfst met een M Sport pakket op de markt. Dat is op zich niet heel erg schokkend, aangezien dat soort pakketten voor zo'n beetje elke model al beschikbaar zijn. Wel bijzonder is dat M GmbH ook de optie biedt om het motorvermogen op te krikken. De X6 xDrive35i krijgt er 20 pk bij en komt uit op 326 pk. De xDrive50i krijgt er zelfs 42 pk bij en daarmee komt het totaal uit op 449 pk. Op die manier heb je helemaal geen X6 M meer nodig om een ML63 AMG of Porsche Cayenne Turbo voor schut te zetten.

Aangezien er nog maar 1 pagina van het persbericht is uitgelekt kunnen we jullie helaas nog niet vertellen of deze upgrade ook beschikbaar komt voor de X5, maar dat lijkt me wel logisch. Verder krijgen de X5 en X6 vanaf de herfst een verbeterd iDrive menu en wordt het Professional navigatiesysteem leverbaar. (via: carscoop)21 reacties

kom op ik wil meer pk s hebbe in zo een bak
in zo’n auto wil ik een flinke 6.5 v12 met 670pk!!!
lijkt me idd beter dat als je een M paket koopt dat je ook meer vermogen krijgt.
Hopelijk passen ze dit toe op alle modellen.
Ik wil een X6M. helaas laat het budget op moment niet toe.
Ik zeg altijd: Als een auto die je zogenaamd fantastisch vind nu van 0 tot 100 in 15 sec zou gaan, vind je hem dan ook nog steeds leuk. Want dan vind je het pas echt een leuke auto en geil je niet alleen op de snelheid die een auto kan halen. ;)
Eindelijk, het stoerdere uiterlijk wordt vergezeld door een stoerder vermogen. Zoals het logisch is.
Geweldig wat een monster bak! :D nu wil ik hem nog liever! Tering netjes hoor BMW! Ga zo door !
jammer dat je hiervoor weer de hoofdprijs gaat betalen en relatief weinig pk`s krijgt, uit zo`n 3 liter twinturbo blok van de 35i kan je echt veel meer halen dan 20 pk
Ik blijf er bij; het maakt niet uit hoeveel PK’s ze dit ding geven het blijft de meeste lelijke creatie van het moment… Oh ja dat vinden ze ook in Amerika.. Daar hebben ze getest dat maar liefst 80% !!! van de mensen m lelijk vindt. Tja .. als je de BMW logotjes er even afhaald en je vraagd het hier in NL ook dan denk ik dat misschien nog wel meer mensen m lelijk vinden…
@ Trevor

ik heb niets met BMW, maar de X6 vind ik gaaf!
@ Trevor

TOTdat ze de X6 in hun achterspiegel zien en 3 seconden later door hun voorruit.

Nee maar, de X6 en X5 zijn in het echt veel mooier.
Beter die X6 XDrive35i ff naar ziptuning brengen, die trekken der veel meer peekaas uit
@marco
idd ik geloof dat ze in de 335i coupé 60pk extra eruit weten te chippen :D was nog een rijtest mee op autoweek.nl als ik me niet vergis, kwamen ze tot de conclusie dat de M3 bijna overbodig zou zijn ;)
heb hier een link
http://www.autoweek.nl/video.php?id=880&cache=no
weet niet hoe je hem rood krijgt :P
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Joe schrijft:
7 July 2009 om 14:10
in zo’n auto wil ik een flinke 6.5 v12 met 670pk!!!


…Als je geld hebt > kan alles!
X5 M heb ik gespot … geen foto, maar normaal komt er zo’n M pakket voor de X5
het std vermogen van de 3.0 twin turbo benzine is volgens oficiele specs 306pk maar in real life een klap meer. is al een paar keer ruim 350 pk gemeten bij een std. motor.
nu ga je je auto laten chippen bij bijvoorbeeld ziptuning,en je krijgt later een uitdraai met 350pk.
Hebben ze dan beter werk geleverd als BMW die maar 20pk extra eruit haalt?
@Jo, een goeie vriend van mij heeft er een en is er heel trots op. Hij vindt het een prachtige auto.. Van binnen is de auto ook echt wel ok. Maar van buiten kan ik, en met mij dus blijkbaar 80% van de bevolking, die mening niet delen. Jij hoort dus ook blijkbaar bij die andere 20%.. Tja ik zeg plak er is LADA of SSANG YOUNG badges op… maak er eens foto’s van en kijk dan eens of je m nog mooi vindt of dat het je om het “BMW” naampje gaat… Of wel status.. IK HEB EEN GROTE BMW… Zet er een Aston naast, vraag dan aan 1000 mensen wel ze mooier vinden en ik durf je te garanderen dat 99% van de mensen de Aston kiezen.. (ook met afgeplakte logo’s/badges enz..) Alles aan die Aston klopt… Alles aan die BMW klopt niet… Waar zijn de BMW M1’s gebleven??? Daar klopte ook alles aan maar dit… Volgens mij bezuinigen ze op de ontwerp afdeling en hebben ze daar een stel koreanen of chinezen zitten…
maar een M-pakket is nog geen M-badge-wardige auto!
onderstel zal nog wel een pakje beter zijn denk ik zo!
komt die vermogensupgrade ook beschikbaar voor de X5M en de X6M?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).