Rijtest & video: AC Schnitzer ACS7 4.0i (BMW 740i)

Auteur: , 85 Reacties

Chique, maar wellicht ook een beetje anoniem, dat zijn aardige karakteristieken voor de BMW 7-serie. Beide eigenschappen kan AC Schnitzer voor je aanpakken. Toch is zo'n slagschip niet de meest logische keuze om te tunen en stylen. Of wel?

[Eerst kijken, dan lezen? Bekijk dan hier de video van de AC Schnitzer ACS7 4.0i (BMW 740i)]

AC Schnitzer ACS7 4.0i video

Het uiterlijk is natuurlijk niet onomstreden, maar ach schoonheid is toch iets persoonlijks. De reacties tijdens de eerste onthulling waar in twee kampen onder te verdelen: ofwel je vindt het niets of je kan de ACS7 heel goed pruimen. Heel warm word ik er persoonlijk niet van, maar er zijn wel elementen die me aanspreken. Op de testauto was alles geschroefd en geplakt wat AC Schnitzer in de catalogus heeft. Dat is zeker te veel van het goede. Zo’n dakspoiler heb ik op nog geen enkele sedan mooi gevonden, dus ook deze keer niet. De voorspoiler daarentegen kan mij wel bekoren, het geeft de 7-serie net even een agressiever aangezicht, wat op de autobahn erg handig kan zijn.

AC Schnitzer ACS7 4.0i (BMW 740i)

Natuurlijk liet AC Schnitzer ook de techniek niet ongemoeid. Nu reed ik met de ACS7 4.0i welke gebaseerd is op de BMW 740i, maar AC Schnitzer heeft ook een upgrade voor de 730d. Standaard levert de zescilinder diesel 245 pk, maar na de AC Schnitzer treatment is dat 286 pk geworden. Ook de benzine drinkende 740i is een zescilinder en verwarrend genoeg is de motorinhoud slechts 3.0 liter. Wel zijn er twee turbo’s aan boord, zodat het vermogen van dit gedownsizede zes-in-lijn blok toch nog 326 pk is. Deze zescilinder wordt in verschillende gedaantes in diverse BMW modellen gemonteerd zoals de Z4 xDrive35i, X6 en 335i. Voor de 7-serie vond BMW dat de type-aanduiding 740i beter passend is.

AC Schnitzer ACS7 4.0i (BMW 740i)

Dankzij een door AC Schnitzer aangepast motormanagement-programma is het vermogen van 326 naar 360 pk gestegen. De vermogensstijging is daarmee relatief beperkt, meer een teken dat BMW af fabriek al erg goed werk heeft gedaan dan dat het een diskwalificatie voor AC Schnitzer is. Ook andere tuners halen geen exorbitante vermogensstijgingen uit het twinturbo blok. Toch voelt de ACS7 4.0i net een tikje sneller dan de standaard 740i. In standaard trim sprint de 740i in 5,9 seconden naar de 100 en hoewel AC Schnitzer geen opgave doet zal de ACS7 4.0i er nog enkele tienden van afsnoepen. Ter indicatie: de 407 pk sterke 750i doet die sprint in 5,2 seconden. De door AC Schnitzer gekietelde 740i valt overigens netjes tussen deze twee modellen in, dus mocht je heimwee hebben naar de 745i dan is dit jouw auto.

AC Schnitzer ACS7 4.0i (BMW 740i)

De iets fellere acceleratie wordt begeleid door een ook al iets feller snerpje uit de uitlaat. AC Schnitzer verving namelijk de einddempers door eigen exemplaren. De uitlaatmonden hebben trapezium vorm waarmee je je kunt onderscheiden van andere F01/ F02 7-series. Het geluid uit de uitlaat is gelukkig nooit overheersend, geheel passend bij het karakter van de auto.

Van het interieur is AC Schnitzer grotendeels afgebleven. Van andere vloermatten en aluminium pedalen & voetsteun worden we verder niet warm of koud. Wel waren we erg benieuwd naar de iDrive controller die de vorm heeft van een AC Schnitzer wiel en waarvoor zij termen als “The Ultimate Guide in Latest Design” gebruikten om de knop te beschrijven. Op de foto’s zou ik geen stuiver geven voor de in aluminium uitgevoerde dop, maar in het echt viel deze 100% mee. Eigenlijk zag het er best geinig uit. Als je dan toch aan het shoppen bent bij Schnitzer, dan zou deze er ook nog wel bij kunnen. Het is wel een type accessoire dat op een recente BMW nog grappig en hip is, maar over tien jaar alleen nog maar laat zien dat je geen smaak hebt.

AC Schnitzer ACS7 4.0i (BMW 740i)

De typische AC Schnitzer velg vind je niet alleen in het interieur, maar natuurlijk ook onder de auto. Tenminste als je aan de rechterkant van de ACS7 kijkt, want links monteerde de tuner een andere set met velgen. Zo heb je als klant tenminste nog wat te kiezen. Beide velgen hebben maatje XXL; 22 inch is nog niet echt een alledaagse maat. Toch heeft AC Schnitzer voor Type V (de vijfspaaks dus) het gewicht van de velg beperkt kunnen houden. De voorwielen zijn slechts 13,2 kg, ettelijke kilogrammen lichter dan andere velgen in deze maat. In mijn bescheiden persoonlijke mening zijn juist de andere velgen (aan bestuurderszijde) een tikkie fraaier. Deze bi-color velgen zijn net als de andere velg leverbaar in 22 of 20 inch. Vooral de eerste variant levert een gezellige bandenmaat op: de voorbanden zijn 265/30 groot en achter zelfs 295/25!

AC Schnitzer ACS7 4.0i (BMW 740i)

Die extreme lage profielbanden en het feit dat AC Schnitzer ook nog verlagingsveren monteert, doen het ergste vrezen voor het comfort. Via Dynamic Drive Control van de 7-serie kun je nog kiezen uit de verschillende onderstelstanden Comfort, Sport en Sport+. Zelfs in Sport+ was het veercomfort nog prima. We konden de ACS7 niet op raar gestuiter of gebonk betrappen. In die zin bewijst AC Schnitzer met deze auto dat je een 7-serie weldegelijk kunt tunen. De tupperware zou ik laten voor wat het is, maar de overige aanpassingen snijden wel degelijk hout.85 reacties

Het is bijna vakantie in Italie, net voor de vakantie hebben ze nog een voordeelactie, kijken HIER!
neh.. doe mij maar de alpina..
Goed zo jongens ff kijken
die idrive knop aaaaah.

leuke velgen :D
de alpina is idd iets discreter en dus mooier als zakensedan imo
Heeft die aan zijn linkerkant andere velgen dan aan zijn rechterkant? De nummerplaat is nl. dezelfde.
Ik mis zo’n goedkope statiegeldsl*t in bikini op de motorkap omring door de vriendenkring van Snoop Dog.
Doe maar 760li heren…no plastic, is so fantastic…
@Gaapie”, dat is geval bij (bijna) alle demo modellen van tunerts. Het is namelijk veel goedkoper om 2 verschillende soorten velgen op 1 auto te zetten dan 2 complete demo’s te bouwen :D
moet een beetje wenne aan die verschillende velgen maar voor de rest mooie auto!
vreselijk
Wouter, zei je nou dat die iDrive knop toch wel smaakvol is? Dus je maakt een onderscheid tussen een nieuwe BMW met een fout element en een in de future oude BMW met hetzelfde foute element. Interessant…

Overigens zou het helemaal de nieuwe mode kunnen worden om 2 verschillende velgen op je auto te hebben. In het echt merk je er niets van want je kan niet de auto van beide kanten zien. Wel grappig. Ik zou zeggen, de HIPTIP van 2009/2010?

Ben je nou grijzer geworden of komt het door het licht? Veel zorgen? :)
Vreselijk en zonde van het geld. Wel weer leuke test Wouter!
Wat een afschuwelijke velgen! Hebben ze er 2 paar op staan, lukt het hun nog niet om er tenminste één paar knappe op te zetten…
matige rijtest.

Echt duidelijk ben je niet (dat merk ik bij meerdere video’s trouwens).

Want telkens vind je het aan “de ene kant” wel ok maar aan “de andere kant” toch weer niet.

zeg de volgende keer aub gewoon duidelijk wat je er van vindt.

Ik vind het trouwens niks die AC. Doe maar gewoon origineel, dat is altijd beter.
Wel erg veel geld voor slechts een zes cilinder. Voor een dergelijk bedrag zou ik meer verwachten…….
hmmm die idrive-knop lijkt wel op zo’n -bestuurbaar autootje afstandbediening-
voor de rest; neen daar kan je toch niet mee aankomen, tenzij je elke week je boekhouding door de versnipperaar doet…
Sjonnie bak, met bijpassend slecht filmpje. Na de 37ste keer langs het viaduct hebben we dat wel een beetje gezien. Dubbel fout dus vandaag.
@Rocket Dog: Een sjonnie bak noemt íe het. Schandalig
Ik vind dat AC het uiterlijk wel wat verpest. De velgen vind ik niet mooi en ontzettend overdreven (beide velgen). Ook die rare elementen als de AC iDrive knop mogen van mij wel wegblijven. Wat dat betreft doet Alpina het beter, maar ook daar blijf ik de gewone 7 serie met een M pakket van BMW het mooist vinden. Doe mij dus die maar! ;)
doen ze ook iets soortgelijks voor de 760i? mooie wagen verder.
“Het is wel een type accessoire dat op een recente BMW nog grappig en hip is, maar over tien jaar alleen nog maar laat zien dat je geen smaak hebt”

Geldt dat niet voor alles van AC Schnitzer?
Dus als ik het goed begrijp is deze 4.0i (‘vierliter injectie’, denk je dan) nog steeds een drieliter maar dan met een andere chip? En is dat stickertje op de achterklep dus eigenlijk niets anders dan het beruchte M-plaatje op een 316i?
Superfoute auto, geen enkele aangebrachte ‘verfraaiing’ kan mij bekoren, met de wielen (beide types) als esthetisch dieptepunt.

Wanneer ga je met de Alpina B7 rijden, Wouter? :D
@Frikandel

Het gaat toch niet om de mening van wouter.. Het gaat erom dat hij de auto laat zien zodat wij erover kunnen ordelen.. of is wouter’s mening ook jou mening?

Voor de rest vind ik de AC iets teveel van het goede. Doe mij maar gewoon een normale 740i of het liefst natuurlijk een 760(L)i
2 woorden: TE LELIJK
echt een debiele prijs voor het chippen… weet zeker dat andere tuners (als voorbeeld maar even noemen ziptuning oid) voor veel minder geld MINSTENS zoveel vermogen uit het blok kunnen halen… nogmaals echt debiel.
Prachtig :D alleen is het mooier gewoon 4 gelijke velgen te monteren vind ik. Wit staat ‘m goed
En het kenteken is toeval?
Geef mij ook maar gewoon de 760li…al die rare spoilertjes horen niet op een auto uit de topklasse.
Haha, zo lelijk, je zou bijna voor een Audi kiezen ;-)
Leuk gedaan, die I-Drive controller.. Heel origineel. Verder vind ik hem totaal niet ogen. Hoe goed het ook bedoeld is. Een auto als de 7-serie moet je niet op deze manier tunen. Vooral de voor- en achterbumper vind ik totaal niet ogen. Het past gewoon niet met het verdere lijnenspel van de auto, en als je dan ook nog eens 2 van die kachelpijpen eronder legt wordt het totaalplaatje er niet bepaald beter op. Het geluid is wel lekker om aan te horen. Ik vind de oude velgen toch beter passen bij deze
DE trend, 2 verschillende velgen =D
Leuk gedaan, die I-Drive controller.. Heel origineel. Verder vind ik hem totaal niet ogen. Hoe goed het ook bedoeld is. Een auto als de 7-serie moet je niet op deze manier tunen. Vooral de voor- en achterbumper vind ik totaal niet ogen. Het past gewoon niet met het verdere lijnenspel van de auto, en als je dan ook nog eens 2 van die kachelpijpen eronder legt wordt het totaalplaatje er niet bepaald beter op. Het geluid is wel lekker om aan te horen. Ik vind de oude velgen toch beter passen bij deze auto. Het oogt mooier, het vult toch beter en bij die andere velgen moet je toch voorzichtiger zijn met een stoeprandje of iets dergelijks.

En by the way, ik vond de oude 7-serie toch een stuk mooier!

Krijg ik nu een Ban? ;)
@D

Het is wel fijn om als je een auto gaat testen er dan ook een mening over te vormen.

Het enige wat ik nu heb geleerd is dat hij lekker stijf is als je hem op standje sport+ zet…….

foute rijtest, foute auto, fout spijkerjasje…..

Vorige keer was veel leuker.
Sorry, voor die 2 reacties.. had problemen met toetsenbord.
edit

Die met het WTCC was veel leuker.
Ziet er bruut uit :D
Mooie wagen maar wat is dat toch de laatste tijd met die verschillende velgen aan beide kanten? Ik ben er (nog) niet voor te vinden. Van een zescilinder met dergelijke longinhoud verwacht ik toch wat meer pk’s, zeker met een BMW badge erop geplakt. Echter, die auto is voor 99,5% van de autoblogbezoeker niet betaalbaar maar het blijft natuurlijk leuk om naar te kijken.

Nog een compliment aan Wouter die ik als Belg zijnde deze keer zeer goed begreep. Er zijn al rijtests geweest waar ik de ballen van zijn plat gebrabbel begreep maar daar is nu weinig van te merken.
Zeer dikke vette car gewoon hier kan de S klasse gewoon niet tegen op en vergeet de A8 helemaal damnnn ;)
Zonde van de auto, vooral die superlelijke velgen …. kom op zeg! Zoals ze ‘m nu aangekleed hebben, zo rijdt ie over 15 jaar rond met fout volk achter het stuur.
En Wouter, je kunt echt niet zeggen dat die I-drive knop ook maar een beetje stijlvol is, want dat is echt foute boel man!
cool zo’n dikke 7, fijne rijtest en helder verwoord wouter! Helemaal met je eens over de IDrive knop. Ga je nou ook nog eens een keer een auto op batterijen testen? :mrgreen:

ot: als je er de stacaravan bij denkt is ‘ie wel mooi, maar dan alleen met die iDrive knop op alle keukenkastjes…
Ik vind de AC versie niet echt passen bij de zeven maar de auto opzich vind ik echt geweldig!
@Punk

Euh.. welke S-klasse bedoel je? S450, S500? Die Bimmer wordt er dan gewoon uitgereden door een S. En ziet er mooier/beter uit. Beter weggedrag, veel meer comfort. Rijdt comfortabeler en daar zit echt een goed verstelbaar onderstel onder! Ik vind het jammer dat AC Snitzel er niet meer uit heeft weten te halen. Een Alpina B7 vind ik dan toch een beter optie + meer vermogen!
DIK!
de velgen van langs de bestuurders kant moge er op
maar dat mini kofferspoilerke moge ze houden
Ik vind asymmetrische velgontwerpen spuuglelijk. Blijkbaar is dat DÉ trend iin de tuningscene zoals RickB het aangeeft. Want volgens mij heb ik dit eerder gezien op de “PROGRESSOR” van JE (moeder) design.
Die iDrive controller smaakvol? Ga je mond spoelen! :-)
Wouter, het valt me bij elke test weer op: wat praat je toch vreselijk moeilijk. Verder vallen de testen mij steeds meer tegen. Niet het technische gedeelte, integendeel, maar de inhoud en de getste auto’s. Ordinaire auto’s is denk ik niet waar de gemiddelde autoblogbezoeker op zit te wachten, en let’s be totally honest: die Schnitzer is gewoon een rete-ordinaire bak!
I’m with Soltice.Wat een bullshit die 4.0i op de achterkant.
En die i drivecontroller had stijlvoller geweest als hij ook echt gesmeed en dus echt hetzelfde was als de echte velg niet in die Kruidvat plasticlook.
En P.S. ik lach me ook bijna dood om die prijzen van chiptuning, in de States heb je er dan gelijk 2 grotere turbo’s bij voor echt wat meer pk’s ipv die lousy 24pk winst.
Kijk, Henk heeft het begrepen.. nu de rest nog. :roll:
@ Henk

Ben het volledig met je eens!
Wouter leuk gedaan maar volgende keer toch net ff iets anders/fatsoenlijkers (de Jaguar XFR ofzo). En die keuteldoos van vorige keer de Ipizza Margarita Cupra krijg ik ook geen smile van op m’n face :|
ik vind die linkse velgen wel goed staan …die rechtse daarintegen te open en lijken te groot voor onder de 7 serie…
Hmm, leuke performance-chip dus met wat toeters en bellen er omheen. Niet al te bijzonder in mijn ogen.
Doe maar niet. Spuuglelijk. Ook onnodig duur, die 22″ wielen. Rij je een band lek, mag je gelijk 500 euro ofzo ophoesten voor een nieuwe… En tja, eigenlijk moet je dan beide banden op die as vervangen, dus 1000 euro. Ga toch weg…

Doe mij maar een 740, misschien nog wel met die tuning, hoewel ik dat niet eens zo interessant vind. In zo’n auto boeit dat niet; neem lekker een 550i voor dat geld, is sneller + ook vrij veel klasse :)
AC Schintzer zegt : hey kunnen jullie in mijn auto rijden en de folder oplezen ??
Wouter zegt : ja ..

AC Schnitzer zegt: Wat is jullie rekeningnummer?
Sacha zegt: Bedankt voor die nieuwe AMG
LOL @ lincoln en sacha.

@sacha

Zelfs jij, met je G55, moet dit over de top sjonnie niet autoblogwaardig vinden.
Stuggerder?:O
AC Schitzer zegt : jaaaa maar voor die inspriratieloze meuk gaan we niet betalen ..
@sacha zegt : maar over onze chineze imitatie Wouter krijgen we normaal noooooooit klachten ..
Ja, hier moet ik gewoon een reactie op geven.. ;D

Zoals AC schnitzer altijd: Het BLIJFT een BMW, en nuja, een Alpina, persoonlijk vind ik niet dat die zoveel stijl heeft..
Moest ik nu iets meer geld hebben zou ik gaan voor deze in het zwart.. Maar eerst eens dromen over een 3er van AC schnitzer ;)

Mooi dat je deze eens wou testen Wouter..
@ lincoln

:lol: dat klopt ja, de Chinezen kopieren nooit 100%, daarom lijkt hij nu wat grijzer!
Het valt me altijd weer op dat een hele hoop mensen elkaar een beetje na-apen met de reacties!

Hebben jullie geen eigen mening?
@lincoln: en die G55 AMG is niet brandnieuw…. het valt opeens allemaal op z’n plek….
@wOoOdy .. al is ie zo oud als methusalem ..
de vraag is altijd .. tevreden/ontevreden ..

heb een werknemer die heeeeeel blij is met zijn 1200 euro Diahatsu Vivio ..

en daar kan ik gewoon intens gelukkig van worden ..
@lincoln: missing the point?
“AC Schitzer zegt : jaaaa maar voor die inspriratieloze meuk gaan we niet betalen ..
@sacha zegt : maar over onze chineze imitatie Wouter krijgen we normaal noooooooit klachten ..”

Dealtje sluiten? ;-)
heerlijk :p mooié wagen en fantastische velgen :D
nieuwe mode zo 2 soorten velgen ? dit zagen we al eerder bij 1 van de vorige rijtests, bij die cayenne gts http://www.autoblog.nl/archive/2009/06/22/rijtest-video-porsche-cayenne-gts-progressor-by-je-design
Best leuk! Niet HEEL overdreven, maar wel speciaal. Sowieso eindelijk weer eens een mooie generatie 7-serie. Die vorige generatie was natuurlijk maar een logge, opzichtige bak. Maar deze 7-serie is erg mooi. Vooral de kont is erg geslaagd. Inderdaad twee verschillende typen velgen.
Deze zijn wel heel fout:
http://static.autoblog.nl/images/wp2009/review/AC-Schnitzer-ACS7-40i/AC_Schnitzer_ACS7_40i_08.jpg
suuuuuuuuuuuuper wagen ! toch echt niet fout, gewoon perfect ! heerlijk met die velgen en toefje extra kracht !

als het toegelaten is ;) doe es terug wat ‘wilder’ met de wagens hah. Ik weet wel dat het wagens van dealers/producenten zijn en dat het driften zoals met die c63 er niet in zit… maar toch :p ipv ‘prestaties zijn nog niet gekend en we moeten dus maar denken dat het goed genoeg is’, doe dan gewoon in het filmpje ‘dan verzamelen we die gegevens zelf maar eens’ , en doe je ff een sprintje van 0-100 enzo… banden zullen er niet kapot van gaan maar het zal wel al direct iets leuks/spectaculairder geven ah filmpje… maar ik weet, ‘de beste stuurlui staan aan wal’ ;) maar een tip is wss altijd welkom daar ! verder: keep up the good work !
zeker niet slecht ziet er dik uit :D maar weer in het wit.. jammer blauw zou m ook goed staan
Sjakie Peters
22 ruggetjes om rond te kunnen rijden als zwarte joop op de Wallen nee liever niet. Alpina doet dat toch beter
D schrijft:
20 July 2009 om 16:52
@Frikandel
Het gaat toch niet om de mening van wouter.. Het gaat erom dat hij de auto laat zien zodat wij erover kunnen ordelen.. of is wouter’s mening ook jou mening?
————-
Als dat zo is, waarom houd hij dan niet gewoon zijn mond dicht?

Dan kan jij net zo goed plaatjes kijken, en een persberichtje lezen. Dan zie je ook hoe hij eruit ziet en wat hij doet/kan.

Een rijtest is juist om de goede en slechte punten eruit te halen, iets wat je dus niet uit foto’s/persberichten kan halen.

Maar als er dan gezegd wordt dat iets “slecht” maar toch ook weer “goed” is, wat heb je daar dan aan?

groetjes
Nieuwe bmw?? Zo ziet toch iedere bmw eruit na 5 eigenaren, halfords pijpen/halfords smek velgen/Halfords spoilers/blokker plastic i drive knopje,
enz enz.
Rare rijtest…
Neem dan gewoon the original!
Dit is meer voor Sjoening-blog ofzo…

Om te rijden lijkt het me wel een genot, met recht een alleskunner!
Velgen vin dik allebei niet passen bij de 7serie.
En hij is gewoon een beetje verne*kt.
Prestatie winst is altijd welkom. Maar de velgen kies ik wel zelf uit.

Standaard 7serie is toch een stuk mooier.

http://www.auto-broker-magic.com/images/2009bmw-7-series.jpg)
Eigenlijk, als ik heel eerlijk ben, vind ik deze generatie 7-serie redelijk lelijk.
Eigenlijk, als ik heel eerlijk ben, denk ik dat dat nog wel zachtjes is uitgedrukt.
En eigenlijk vind ik dat AC Schnitzer dat probleem wel voor een deel heeft verholpen.
Met alle spoilertjes, skirts en velgen kan ik deze 740i wel waarderen.
Mooi vind ik ‘m nog steeds niet, maar dat ligt aan BMW.
Schnitzer zou dan de hele auto moeten aanpassen en dat is nou ook weer niet de bedoeling van tuning.
Het vreemde is echter dat velgen het hele plaatje kunnen verneuken.
Daarom moet je natuurlijk wel voor de juiste set gaan, en dat is in dit geval de linkerkant van de demo-auto.
Zulke enorme open vijfspaaks wielen staan gewoon niet op een Siebener.
De bodykit is echter wel leuk en hij kan het ook goed hebben.
Niet te argressief voor deze vooral op comfort gerichte limo, maar net genoeg.
Dan komen we natuurlijk bij de omstreden iDrive-knop.
En eigenlijk, als ik heel eerlijk ben, vind ik die ook best lelijk.
Maar je maakt wel een statement als je ‘m bestelt.
Vooral doen dus.

Voor de motorische upgrade geldt eigenlijk hetzelfde als voor het uiterlijk, alleen dan andersom.
Alles werkt al erg snel en goed, en daar kun je gewoon niet veel meer aan veranderen.
Toch dapper dat AC het probeert, en met resultaat.
Dat lijkt me allemaal erg netjes en oké.
Wat ik lees over het veercomfort valt mij ook erg mee.
Het feit dat het bijna in elke stand van het onderstel nog redelijk comfortabel is, kan ik erg waarderen.

Maar eigenlijk, als ik heel eerlijk ben, wil ik deze auto absoluut niet hebben.
Simpelweg omdat ie te lelijk is.
Daar kan geen enkele tuner iets aan doen zonder hele, hele drastische ingrepen, en dat hoeft ook niet.
Deze poging van AC Schnitzer om de 7-serie ietsje verdraagbaarder te maken vind ik echter wel een goede poging.
Het is een klein aanzetje tot een mooie 7-serie.

BMW heeft nog een lange weg te gaan…
gaan julie de chevy camaro ook nog testen
@ bananaflip: had dat niet in 1 zin gekunt?? ‘blijft lelijk ondanks aardige Schnitzer upgrades’
:D
Wat ziet dat er goedkoop uit zeg. Check die lip aan de onderkant van de voorbumper dan, is er toch duidelijk op geplakt ?

Nee dank u.
Waarschijnlijk stoot ik nu sommigen voor de borst, maar volgens mij heeft ACSchnitzer maar één positief ding verwezenlijkt, namelijk dit: http://www.carformula.com/upload/images/ac-schnitzer/Mi1_400.jpg
@ Tombnolz

je kent je klassiekers, idd het beste wat ze hebben uitgebracht.
vroegah hebben ze wel eens wat leuks uitgebracht maar tegenwoordig is het 3xniks
wie zit er in GodsHereJezus naam op zo’n hoerensloep te wachten?
met die velgen van bestuurderszijde ziet ie er dikker uit.
Maar waarom noemen se dat ding nou 4.0i terwijl t gewoon een 3liter”tje” is.
slaat nerges op,
@ Wouter:
Hahaaaaaaaaaaaa!! Dus dit is wat je bedoelde in je mailtje :)
I like it very much mwueheh!!
Wel een beetje jammer van een aantal onderdelen aan het exterieur maar voor de rest toch wel geslaagd!!
What’s next?
@Mootjuh03 tis nen 4 liter -edit: lief zijn-
Snickers, kijk volgende keer het filmpje, het is een 3 liter Bi-turbo

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).