Wie koopt dit? Swarovski-schaalmodel Murcielago LP640

Auteur: , 27 Reacties

Ik zit er nu toch al zeker drie minuten over na te denken, maar ik kan me niet voorstellen dat iemand daadwerkelijk £1.500 (€1.730) zou neertellen voor dit Lamborghini-schaalmodel. Goed, het is bedekt met 7.668 Swarovski-kristallen, maar wie wordt daar nou warm van?

Ten eerste: als je het kunt betalen, dan kun je voor datzelfde bedrag veel mooiere kristallen cadeautjes voor je vrouw kopen, waar ze bovendien een stuk blijer mee zal zijn dan met veredelde Hot Wheels. Je kunt hem ook al niet aan je dochter geven voor haar Super Sweet Sixteen, want dan gaat ze maar lopen klagen dat ze geen echte heeft gekregen. En voor jezelf haal je natuurlijk liever een normaal schaalmodel zonder loze glimmertjes, plus een driving experience of zo.

Toch heeft autootjesbouwer Maisto bedacht dat ze maar liefst 550 exemplaren van deze Lambo kunnen slijten; wellicht geïnspireerd door de talloze echte Swarovski-auto’s die ons de laatste tijd om de oren vliegen. Ik wens ze veel succes, want op dit prul zit niemand te wachten.

Of wel? We horen het graag. (via sub5zero)

Lamborghini Murciélago LP640 schaalmodel Swarovski
Lamborghini Murciélago LP640 schaalmodel Swarovski
Lamborghini Murciélago LP640 schaalmodel Swarovski
Lamborghini Murciélago LP640 schaalmodel Swarovski27 reacties

er zijn ook mensen die 50 euro voor een schaalmodel uitgeven ..
en dat 35X ..
zit je ook aan die 1730 euro .. dus daar zit het probleem niet ..

waar zit het probleem dan wel ??
Afschuwlijk, Hoe kunnen ze die auto verpesten
Nog wel geestig. Moest ik een LP640 hebben staan, dan zou ik dit schaalmodel wel willen kopen voor op mijn kast.
ik wil wel :)
wouterjeuring
deze is vet slecht afgewerkt, die van maisto…. ik heb hem in het wit met zwarte velgen van Norev “SUPER NICE”

k heb trouwens meerdere schaalmodellen…. 1:18
Maisto is nou niet echt een merk dat kwaliteit levert … hadden ze beter Autoart kunnen gebruiken. En 550 exemplaren is belachelijk veel, 10 of 25 stuks was beter geweest.
Horen jullie echt graag wie dit wel zou willen? ;) :P
Slechte kwaliteit, de helft van de diamantjes hangen niet eens op een rij. :roll: En het is imo nog eens een dom project ook.
ik hou het wel bij mijn BMW kyosho auto’s :D
de deuren sluiten niet eens goed aan!
Tja dat heb je met Maisto’s, als er ook Minichamps en Autoarts zijn (en dan heb ik het nog niet eens over CMC….). Dát is pas detail en natuurgetrouw, yeah…
Dat is al oud nieuws, maar ja wat een gek er voor geeft hè! :D
“wie wordt daar nou warm van?” Toch iemand, zullen de marketingjongens gedacht hebben, want anders was deze er niet gekomen…
Mijn oma zou er vast wel een willen. Zij is een groot Swarovski verzamelaar!
@ AMG Powerrr: kostelijke oma! :D
typisch hollands ..
een prijsje zien en zeggen dat iets duur is ..

22 cent per kristalletje .. en er met de hand opgeplakt !!
stuk voor stuk ..
Tja, et blijft 1730 voor een Maisto, waar ik 50 al teveel vind. Voor andere bouwers ligt dat anders, ik heb gerust rond de 100 over voor een autoart of kyosho. En had ik het, dan had ik best een paar honderd voor een CMC wille neerleggen, dat is toch wel heel erg gedetailleerd spul…
Debiel schaalmodel…. Nummerplaat 585HP en echte pk’s 640…
@JasperVDH,

tja…
de velgen zijn niet ect mooi te klein miss anders zou ik hem zeker kopen huhuhuhuuhu
Ik koop hem!
dan ga je veel tijd steken in het natuurgetrouw namaken van een auto,
en dan denk je er niet bij na dat je die kristallen op een compleet verkeerde schaal gebruikt, probeer maar eens kristallen van dat formaat op je echte lambo te krijgen…
stelletje knuppels..! :D
Ding afgelopen week gezien bij PeKaDe in Berlijn voor maar 1299 euri, is dan toch een koopje la sik de prijs hierboven lees.
Eean schaalmodel met Acne…bah!
Van kwaleit is Miasto nu niet echt perfect , hadden ze beter laten doen door Burago , waar dan ook al men schaalmodellen van komen , Ik heb LP640 , veel goedkoper , goed afgewerkt en zonder die diamantjes & ik bn er blij mee ;D
Ik heb er nu 17 van gemiddeld 100 euro :oops: Maar het verschil tussen deze en die van mij is dat die schaalmodellen van mij goed gedetaileerd zijn tegenover deze rommel…

Dit Swarovski model is trouwens ook alweer een jaartje oud meen ik, ben wel eens benieuwd hoeveel ze er verkocht hebben inmiddels :P
@benz

Beter verander je je nick even, aangezien ik toch echt eerder was.. :)

Gr.
Benz..
Merc s420 cdi
@benz.. jij kan dat ook doen he jij reageert later ;)
Je kan het ook netjes vragen ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).