Welkom terug Michael Schumacher!

Auteur: , 136 Reacties

Op 23 augustus 2009 zal de ex-Ferrari coureur na drie jaar opnieuw aan de start verschijnen van de Formule1. In de straten van Valencia mag Schumi gaan laten zien of hij nog steeds kan racen.

Schumacher zal dan invallen voor Felipe Massa, die onlangs hoofdletsel opliep toen er met hoge snelheid een veer tegen zijn helm aanvloog. Eerder nog werd er gezegd dat er van een rentree geen sprake was. Nu dus wel, Michael is happy to help.

Het is echter nog wel onduidelijk tot wanneer Schumacher de stoel van Massa bezet gaat houden. Dit is mede afhankelijk van zijn herstel. Wellicht maakt Schumacher het F1 seizoen bij Ferrari wel compleet af. Kijken dus!136 reacties

WTF is the only word! :O

Niet slim, op zijn hoogtepunt gestopt en dan gaat ie weer beginnen!
Damn, verry strange..
Het zal de eerste wedstrijd worden die ik ge bekijken dit seizoen!
Ik heb altijd een hekel aan die gast gehad maar: TOP! Lijkt me echt lachen, hij en Alguersari achter op de grid.
Ferrari has the secret weapon :D
The master of F1 has returned.
Ik vind het wel een dappere move. Ik kan iig niet wachten tot Valencia.
Tja, Top Gear is nu toch gedaan, dus hij moet de Stig niet meer spelen :D
op zn hoogtepunt gestopt? Volgens mij was alonso net voor de 2e keer kampioen toen michael stopte. Had ie beter eind 2004 kunnen stoppen. Dat was op zn hoogtepunt geweest.
Dit had ik NEVER, NOOIT, NIENT, NICHT verwacht. Te bizar voor woorden (wel tof natuurlijk :D)
@ thijmen na zijn hoogtepunt gestopt :P

Wel een mooie actie, hij valt in dus is niet een echte rentree. Wel mooi als hij voor ferrari nog even wat punten binnen zou kunnen halen.
Heel erg leuke actie, hoorde de geruchten al en hoopte stiekem dat Schumi weer een paar races zou doen.

Zou mooi zijn als hij nu meteen de overwinning pakt, maar ik ga er niet vanuit.
Race is de 23e en niet de 28e.
Zeker gaaf dat hij weer mee doet ! :D maar of het slim is is een ander verhaal :P
Raxe = Race
Ik hoop zo dat schumacher vanuit het niets in eens de ” slechte” ferrari op pole zet, en net zo “saai” als vroeger de race wint!!! Dan val ik echt van me stoel van het lachen
zal wel niet, maar het blijft schumacher

Daarnaast vraag ik me ook af of raikkonen zich kan vinden in de rol van tweede coureur, want tussen ferrari en schumi komt toch geen coureur ooit meer tussen
Ik snap er nog niet zo veel van ben nieuw hier. Vorige reactie zie ik niet meer, maar daar stond de race is de 23e en niet de 28e!
Lekker boeiend of het slim is of niet. Hij heeft dus waarschijnlijk gewoon lak aan reputatie ofzo.
chill..
“RESPECT”
Jetzt geht’s loss!! hehe
@ Coolguy

Same here :D

Toen hij gestopt was ben ik gestopt met kijken :D
Kwam ook door die achterlijke regels die ze de laatste jaren hebben gehad. Kon toen niet zeggen dat het de koningsklasse was van het racen met al die hulp gevallen.

Mar wat zullen de kijkcijver omhoog knallen en de kaart verkoop enzo, Zal Bernie of Mosley of wie de F1 ook maar kapot maakt
@martijn, in je laatste F1 seizoen tweede worden in het WK en tot en met de laatste race kans hebben op de titel is niet meer het hoogtepunt? Dan weet ik niet meer wat het hoogtepunt wel is hoor.

De laatste race van Schumacher was 1 van z’n beste races ooit, hoeveel auto’s hij in die race wel niet ingehaald heeft is niet meer normaal. Van relatief ver naar achteren op de grid terug naar voren komen, een lekke band krijgen en vervolgens vanaf achteren nog een keer compleet naar voren rijden om met een mooie 4e plek zijn carriere af te sluiten. Dat noem ik een mooi en waardig afscheid, en wat dat betreft vind ik het ook zonde dat hij nu toch terug komt.

Ik vind het wel dapper, en een blijk van trouw richting Ferrari dat hij ze wil helpen in deze situatie en geloof ook wel dat hij het zelf leuk vind om te doen maar hij kan niks meer bewijzen dit seizoen… hij kan alleen maar verliezen.

Ik ben wel benieuwd hoe Raikkonen en Schumacher met elkaar omgaan. Gaan ze samen proberen de derde plek in het WK te winnen bij de constructeurs, of krijgen we een Contador/Armstrong achtige verhouding?
@ Wessee

Hoezo?
@Michel350Z: Hoezo wat?
Heel mooi. Dit gaat weer een hoop heisa geven. Of je nou voor of tegen hem bent: dit is prachtig.

Ik denk ook wel dat dit een schop onder de kont is die Kimi heel hard nodig had. Stel je voor dat Schumi hem straks op een seconde zet in de kwalificatie! (niet helemaal ondenkbeeldig. Massa is meestal sneller dan Kimi en Schumi was altijd sneller dan Massa). Dat zal Kimi niet zomaar laten gebeuren, dus dat zet de zaak daar ook goed op scherp.
Vreemd, volgens zijn manager zou het never-nooit gebeuren dat hij zou invallen.
Jammer voor Massa, maar leuk voor ons zullen we maar zeggen. Ben wel benieuwt of hij het nog kan. Zou in de regelementen opgenomen zijn of je in zo’n geval wel mag testen?, je kan iemand natuurlijk niet zomaar even op donderdag in die wagen proppen en op zondag kijken of hij een race uit kan rijden. Dit bedoel ik fisiek natuurlijk,niemand zal twijfelen aan Der Schumi z’n stuurkunsten. Als hij Belgie ook doet ga ik daar kijken. Dit zal de kaartverkoop vast geen kwaad doen trouwens.
nou,mooi dan kan ik me Schumi F1 Ferrari Schaalmodel weer van Zolder halen
opzich jmmr voor massa maar schumi mag er ook wezen
@PorZ19: de mijne staat nog steeds in de vitrine, braaf naast Mika Hakkinen. En ik ben niet eens een uitgesproken Schumi fan.
Hoop dat hij vet afgaat. En dat hij met een staart tussen de benen weer de formule 1 verlaat.

Ik vind het dus niet een fijn persoon, helemaal na van hij hill en villeneuve aangedaan heeft. Laat staan die wanprestatie in oostenrijk.

Maar voor zijn prestaties moet je toch wel respect hebben.
Geweldig!
Ben sprakeloos!
Heeft aangedaan ook. Het is geen terrorist man. Get over it. Ik heb juist veel respect voor de persoon Michael Schumacher en daarom ben ik hem als coureur ook steeds meer gaan respecteren. En ja, ik steunde Villeneuve in 97 ook en was ook meer een Hakkinen fan.
slechte verjaardags cadeau wat je kan krijgen:s
Fantstisch nieuws!! Kan niet wachten tot de 23ste, hoop dat hij voor een stunt kan gaan zorgen.
@wesse ja ik kan niet alle schaalmodellen kwijt op me kamer,
maar opzich ik heb hem alleen ze laaste f1 jaren zien racen daar voor niet toen was ik nog een beetje te jong om dat te berijpen, trouwens wat is gebeurd met hill en villeneuve waar jullie het over hebben?
Alsof hij direct gaat meekunnen, hij heeft jaren niet gereden, laat staan met de nieuwe wagen en reglementen, niet te veel verwachten mensen!
Had liever iemand anders de kans gegund. Wat moet hij in de F1?? Zich weer bewijzen, laten zien dat Ferrari echt zo slecht is….. Had liever iemand anders de kans gegund. Sato of Sutil. Mika Salo had het toch ook niet verkeerd gedaan een of wat geleden in de Ferrari

Zal mij verassen of hij z`n oude niveau enigszins aan kan. Mansell, J. Villeneuve en Alan Jones hebben allen bewezen dat een terugkeer niet zo makkelijk is dan gezegd…..
Schumacher heeft Hill en Villeneuve proberen te vermoorden. Althans dat zegt de anti-schumi brigade: Hij maakte in het heetst van de strijd domme bewegingen. Senna en Prost deden dat ook, daar hoor je niemand over.
Witte Sprinter
Nadat Schumi zijn poot brak en werd vervangen door Mika Salo, heeft Luca Badoer toch een clausule in zijn contract laten opnemen dat hij de eerste reserverijder zou worden? Dan ben je al… 500 jaar testrijder, krijg je nog je waardering niet. Dat is lekker!
Eindelijk!!! Vanaf nu wordt de F1 weer boeiend, sinds hij gestopt was heb ik gewoon nooit nog een volledige race gezien. Maar nu.. Los geht’s Schumi!!
Dat was dus aan PorZ19 gericht.

@Baan1980: Wat moet Salo weer in de F1. Die man heeft sinds 2002 geen F1-auto meer aangeraakt.
@Wessee,

Reputatie is niet alleen gebaseerd op overwinning…
Dit wordt voor mij de eerste race in 3 jaar die ik ga zien! Michael Schumacher ist Spitzenklasse! :)

Natuurlijk moeten we er niet teveel van verwachten, maar ondertussen hoop ik toch stiekem dat hij het niet verleerd is en de baan eens aanveegt, weg met al die nono’s !
En waar lees jij dat ik heb geschreven dat dat wel zo is?
@J. Hoogtpunt is WINNEN. Als 2e ben je gewoon de eerste VERLIEZER!!!
ach, let the right foot do the talking…

7 x Weltmeister + zowat alle records = diep buigen stelletje ongelovigen
@SHFT: het zou mij niets verbazen als Schumi al de nodige testkilometers heeft gemaakt de laatste jaren. Gezien zijn positie bij Ferrari kan hij dat gemakkelijk doen op Fiorano ofzo.
Ik hoor hier een paar mensen zeggen dat ze hem graag zien falen. Nou dan zal ik je alvast waarschuwen dat gaat niet gebeuren.
Waarom dan wel:
Schumacher is niet ineens na 3 jaar langzaam ! Hij zal het tempo meer dan goed kunnen bijhouden.

Hij zal misschien niet meteen met de snelsten meekomen en dat komt omdat hij de auto nog niet van top tot teen kent, hij misschien niet meer topfit is en valencia is (geloof ik) niet bekend voor hem. Maar deze zaken zal schumi weinig deren denk ik. Ik voorspel dat hij iig het niveau van kimi kan evenaren.
Hij gaat toch wel racen in een wit racepak met een witte helm hé?!
Als voorbeeld doelend.
Stop een een Bruno Senna, een Hulkenberg of een Takuma Sato in de auto. Kampioen worden ze toch niet meer
ik ga wel kijken.
ik hoop wel dat die faalt.
whoeee! echt super tof dat hij weer gaat beginnen!
ben jaren zijn fan geweest, en vind het dus super dat hij nu weer begint.
ook al was hij op zijn hoogtepunt gestopt, het zal vast wel goed komen
Die terugkomst kan zomaar een smetje op zijn prachtige carriere worden. Aan de andere kant siert hem wel weer dat hij het gewoon doet.
hij gaat zowieso niet winnen want heeft hij gewoon de auto NIET voor !
ik denk niet dat het een smetje zal worden, reken maar dat ze bij Ferrari met man en macht werken om alles perfect in orde te krijgen voor dé F1 held :D
mooi mooi
Mijn respect voor Schumi stijgt.
Niets meer te winnen maar toch willen rijden.
De ware ingesteldheid van een groot kampioen.

En nu eerst zien en dan geloven…
KIJKEN!!!!!!! Kan me geen reet boeien wie er wint, de regisseurs waarschijnlijk ook niet. De camera gaat op Schumacher, waar hij ook rijdt.
Leuk toch, en het siert hem dat ie dit doet vind ik. Gewoon lekker racen, toch.

Al die uileballen die mekkeren dat ie niks te winnen heeft, so what?
@ Baan1980
Spelen voor het volk.
Zie je niet dat de mensen Schumi willen zien, je kan een kleine/nieuwe naam in de auto zetten maar dan was het geen nieuws. Ja andere coureurs verdienen een kan maar je moet niet vergeten dat de F1 om het publiek draait net als alle andere sporten. Het is gewoon vermaak en de mensen willen duidelijk Schumacher zien racen!
Ganz Geil
@ Paul

Master? Master? beeeeeetje overdreven!! ;)

Geef mij Senna maar!
@Matthijs

En wat is jouw functie in dit topic?? Als je niks zinnigs te melden hebt, kun je beter op je driewieler gaan crossen, dan zo dom te reageren.

MS is gewoon de beste, hij heeft z’n strepen allang verdiend, en zal nooit falen. Ik ben geen fan, maar waardeer wel z’n kunsten op de baan. De kijkcijfers zullen weer omhoog gaan, dat is alleen maar positief, want de laatste tijd mis ik wat in de F1.
Als die Ferrari niet naar de vaantjes gaat tijdens de race kan hij vast nog wel wat laten zien. Ik geef ‘m een kans en zal nog eens een keertje F1 kijken.
Als hij een race rijdt zoals zijn allerlaatste dan ben ik al dik tevreden. dat was entertainment van de bovenste plank, ook al zat een overwinning er toen niet in.
Heeft hij geen geld meer ofzo. Dat hij nu weer terug wil.
Bizar!
Wel supercool, ben erg benieuwd hoe hij het gaat doen…
En, iedereen met mij! Dus kijkcijfers schieten weer (even) omhoog, sponsorgelden voor Ferrari, etc. Dit is all potitics, hiermee wil Ferrari nog even duidelijk laten zien dat de F1 zonder Ferrari geen F1 is…

Good thinking!
Der Kaiser… kehrt zurück! ! !

Forza Schumi… Forza Ferrari.

Van mij hadden ze VR46 erin mogen zetten…
Lijkt me niet dat dit een geld questie is. Volgens mij zou hij het nog gratis doen. Wel goed nieuws dat hij terugkomt.
Wat een dag in de F1 zeg! BMW trekt zich terug, Massa hersteld godzijdank voorspoedig en Michael Schumacher keert tijdelijk terug….Wat een thriller!

Maar respect voor BMW, Massa en Schumacher….
@Ronhetkanon:
Dat zal wel meevallen denk ik: “Volgens schattingen verdiende Schumacher tijdens zijn carrière een vermogen van rond de één miljard dollar bij elkaar.” (bron: autovisie.nl)
Het zou wel een stunt zijn als Der Schumi die Ferrari nu ineens op het podium zet… Ik ga zeker kijken!
ziedet, ik wist het. Dat is gewoonweg goed echt spannend!! Niet dat ik denk dat hij gaat winnen, al zou hij de auto wel hebben. Maar het gewoon terug komen dat is waouw!!!
@Henk hè. De Kimi heeft al op het podium gestaan, dus een stunt is het niet echt.

Zal ik alles even relativeren met de tekst van de Ferrari website?:twisted:

“Maranello, 29 July 2009 – Scuderia Ferrari Marlboro intends to put Michael Schumacher in Felipe Massa’s car untill the brazilian driver will be able to race again. Michael Schumacher said he is ready and, over the next few days, will undertake a specifc training programme at the end of which confirmation will be given of his participation in the Championship with effect from the European Grand Prix on the 23rd of August.”

:P
Yep, vanaf nu ga ik ook weer bewust kijken naar F1.
Grote namen maken hun comeback in de topsport lately: Armstrong in het wielrennen, Clijsters in het vrouwentennis en nu Schumi in de F1.
Ik vind het erg dapper van hem.
Hij was de beste, maar kan nu het lachtertje van de F1 worden.
Ben benieuwd of hij het nog aan kan…
Deze race ga ik dus echt kijken
he maar dit gaat toch maar zolang duren als dat massa nodig heeft om te herstellen????
Held!!! Onverwacht maar TOP! :d:d:d:d
respect voor schumi luitjes!
Zal deze overweginging te maken hebben, met verveling?
ik ga kijken ! Grappig, dapper..!
Held! Mijn dag kan niet meer stuk!
Voorstel van Ecclestone?
MS heeft in ieder geval wel ballen :D
Menn die flapdrol weer terug.
Maarja rijden kan die wel.
Benieuwd wat die met de ferrari kan.

En Massa get wel soon.
Schumacher zal nooit het lachertje van de F1 worden, hij heeft al teveel gedaan voor de sport,en heeft al zoveel bereikt. en die auto kan zo slecht zijn als je wil, de baan afvegen ermee doet schumi toch.

In zijn 2de race zal hij volledig top zijn en hamilton eens mooi die arrogante smurk van zijn gevicht wrijven.
Dit is heel uitzonderlijk.

Schumacher heeft zijn naam hoog te houden en op deze manier kan dat gewoon niet.
Het is erg dapper van hem, misschien is dit net het zetje wat Raikonnen weer nodig heeft om te kunnen presteren.
Als Schumacher nu nog pole haalt en meteen wint, dan staat het gewoon vast dat hij de beste F1 coureur (beter dan Senna, Fangio, Clark en Prost) tot nu toe of misschien wel allertijden is.

Dit word hopelijk één van de beste F1 races ooit.
fantastisch nieuws!
Hatelijke kerel, maar dat moet in de Formule 1 om de top te behalen.
OhhWee als hij Webber van de baan drukt. :x

Laat hem zich maar eens bewijzen door eens eerlijk te winnen.
Ok… WTF…

Wie had dat ooit gedacht :P

Maar vet vind ik het zeker!!
Nu maar hopen dat ie niet af gaat als een gieter…


Want zeg eerlijk, Schumacher kan hier zijn grootsheid nogmaals bewijzen…
Maar het feit blijft dat Ferrari alles behalve top presteert dit jaar.
De kans dat hij hier dus een flater gaat slaan is iets waarschijnlijker :(
Ik denk dat MS achter de schermen wel degelijk kilometers heeft gemaakt met de F1 autos’sinds hij dan gestopt is als F1 coureur. Ferrari is hem nogal wat verschuldigt want voordat hij naar Ferrari kwam was Ferrari gewoon 1 van de teams niets meer, niets minder. deze man heeft het verschil gemaakt en wie weet….gebeurd dat nu wel weer.

Ja er zijn andere coureurs geweest die er uit zijn geweest en toen weer (even) terugkwamen. Jaques moet gewoon thuisblijven, het wordt nu echt het lachertje van de F1 als hij weer zonodig moet. Accepteer het dat je wereld kampioen bent geweest, neem je verlies en zet er een punt achter.
schumacher=back
The master is back!

Hij zal het de eerste trainingen even lastig hebben maar ik weet zeker dat hij er in de race al weer staat.

ps. voor het geld hoeft hij het echt niet te doen, als adviseur van Ferrari verdient hij al iets van 20 miljoen per jaar.
Man man.. Wat een reacties hier.. Wat kun je daar nu tof aan vinden? Mensen die alsmaar supporteren voor de beste (of wat de beste lijkt…)..

Er is toch niets zo fijn als supporteren voor iemand die het echt verdient. Een beetje objectieve geest en zelfs het kleinste kind kan het onderscheid maken tussen zij die het in hun schoot geworpen krijgen en zij die het echt verdienen… Ik zie bv liever Sutil (cfr zijn prestatie op de Nurburgring) dan een Hamilton die vanaf dag 1 in een topteam geworpen werd. Zet Lew1s in een Force India en je gaat er niet veel van horen!

Hetzelfde met Schumi. OK, toegegeven, OOIT is hij een schitterende piloot geweest, maar voor mij persoonlijk is dat zeker niet in zijn laatste ferrari jaren geweest.

Swat, mensen zijn nu eenmaal kuddebeesten en lopen graag mee te genieten van de overwinning van een anderen… Vandaar dat Audi het tegenwoordig zo goed doet denk ik…

De kost..
beetje dom idd. Hij gaat ook nooit winnen, de ferrari wagen is gewoon niet goed genoeg op dit moment en daar gaat ook michael schumacher niks aan veranderen. Laat hem gewoon op de achtergrond bezig zijn met leuke speeltjes voor consumenten testen en verbeteren, kan hij ook niet zijn carriere verneuken
In een woord GEWELDIG. Na Schumachers vertrek werd de F1 fucking saai. Er waren geen echte kerels meer, laat staan dat ze de sterren van de hemel rijden. Maar nu ga ik kijken, al is het snachts.

Het gaat om het volgende: De F1 is niets zonder Schumacher, hetzelfde geldt voor Rossi en Armstrong in hun respectieve diciplines.
Hoorde het vanochtend op Radio 538. Hij belde iemand, en die zei dat de kans héél erg klein was dat Michael weer terug zou komen in de Formule 1. Maar dus toch nu..
ik vind wel mooi dat die even terug kwam. ik weet nog wel dat die keer bij kart plaza was om te karten kon je ook tegen hem karten ik achter hem aan maar hield het niet zo lang vol hahahah wat rijdt die kerel hard
Ik hoorde het vamiddag op de radio. M’n baas en ik rende meteen naar de computer om het hele verhaal te lezen ^^
Vandaag is een zeer goede dag; Massa herstelt voorspoedig, Schumi terug in de F1. Helaas heeft BMW bevestigd dat ze stoppen met de F1, maar dat team zal waarschijnlijk toch doorgaan onder een andere naam, zoals met Honda/BrawnGP ook het geval was.
Geweldig dat hij weer plaats neemt in de Ferrari!! Ik verwacht eerlijk gezegd niet al te veel spektakel van hem maar hoe je het ook went of keert, de man is een legende!
Blij dat ik naar spa ga
IK ZEI HET TOCH!! ;)
Kimi stond op het podium dus zo slecht lijkt de ferrari op dit moment niet te zijn. En schumi en een flater slaan? Zelfs in de force india zal ie laten zien wat je echt met die wagen kunt (niet winnen nee maar wel punten halen) laat staan met de ferrari. Vergeet niet dat die man juist dat extra’s heeft wat een goede coureur een briljante maakt (juist, wat bv een senna ook had). Circuit kennis? Na 10 ronden kent ie de weg echt wel. Andere wagen? Hij heeft zoveel regelwijzigingen mee gemaakt (en veroorzaakt…) dat is ook niet zo spannend voor iemand van zijn kaliber. Ik denk niet dat ie gaat winnen (zou gênant zijn voor kimi en massa) maar verwacht wel een puntje, en heel heel heel heel veel publiciteit, net wat de f1 even nodig heeft.

Overigens had ik ook liever een jong talent gezien maar ferrari heeft nog nooit een rookie ingezet. Ze doen altijd eerst ervaring bij een klein team op, en laten daar zien wat ze kunnen, en worden daar weggehaald. Ferrari is een eindstation, daarna hoor je met de vut te gaan ;)
Ik vind het geweldig! Al wint hij niet, het is net als bij de tour, je hebt wel de kans om de absolute kampioen weer live in actie te zien. Of hij nou wint of niet, het is wel een stukje geschiedenis dat weer even heden wordt.

En als hij het net zo goed doet als Armstrong in de tour, dan stijgt mijn respect voor Schumi nóg meer!
Kippevel! Wat een held!
Had al zo gehoopt dat hij weer achter het stuur kroop.
YESSSSSSSS er is een god, en die heeft geluisterd

Ik kan niet wachten tot de volgende race jippie
Yeeeeeeees! Zie ik tóch mijn held nog een keer rijden, en wel op Spa (waarschijnlijk rijd ie daar ook wel toch?) :D
Ik vind het super gaaf dat ie het durft om gewoon in te stappen, hij heeft alles al gewonnen en kan alleen maar verliezen. Ik denk dat Michael nét dat beetje extra kan brengen wat Ferrari al het hele seizoen zoekt om de wagen weer vooraan te krijgen. Misschien let Kimi ook op en gaat het ook weer rijden zoals we van hem gewend zijn van voor 2008.
Euh… Willy Weber sloot het uit… Of is dat omgekeerde psychologie?
Ferrari Fanaat
hehehehehe, eindelijk komt mijn held trug in de F1 :D
@martijn, Die tweede plaats van Schumacher in het WK is veel meer dan de meeste coureurs OOIT zullen bereiken. Zeggen dat iemand over zijn top heen is omdat hij twee jaar in plaats van het WK te winnen in de top 3 eindigt is gewoon bullshit.

Je bent over je top heen als je geen races meer kunt winnen en kansloos achter je teamgenoot aan hobbelt. Schumacher heeft Massa ruim verslagen in zijn laatste jaar, en hij heeft ook nog vaak genoeg op het hoogste stapje van het podium gedaan.

Dan ben je niet over je top heen, dan neem je afscheid op een moment dat iedereen weet dat je nog steeds races kunt winnen.
Moet je niet op ingaan, J.;)
Boeie, wel weer vet dat hij gaat rijden !!:D
Die testrijder ging massa toch tijdelijk vervangen?


*complottheoriemodus*

Bernie heeft Ferrari het kampioenschap beloofd zolang ze schumi maar terughalen

*Complotonzin uit*
gogogomagazine.com
Prachtig! Ik zit weer van begin tot eind voor de buis met de terugkeer van mijn held!! Yoepie!
wat tof zou zijn michael die sneller is in de race dan raikonnen maar denk eerder aan een plaats of twee drie na raikonnen
Volgens Eddie Jordan (Wie? ja die!) zal Schumi meteen weer snel zijn…Tja dan is de F1 zeker toch een soort scouting. Zie het wiel…win de bocht…uhuh.
en direct vuilen hamilton op zijn doos geven..heil schumi
Zul je zien dat hij meteen crasht en net als Massa ook een tijdje is uitgeschakeld.
Als iemand wil weten hoe goed schumacher is stel ik voor dit filmpje even te bekijken.

http://www.youtube.com/watch?v=Uk2p2nRK-p4
Ben erbij in Valencia, mn held is terug!!!
Dit is wel de impuls die F1 nodig heeft.
De kijkcijfers zullen nu veel hoger worden. The legend is back!
Heel gedurfd maar wel dapper gezien ze rep.
Ik ga zeker kijken
Hij is supergoed, maar ook super ONsportief. Van mij mocht hij thuisblijven.
Schumacher: “Ik keer terug uit loyaliteit”
“Als een competitief persoon kijk ik enorm uit naar deze uitdaging.”
Aan de ene kant vind ik het appart dat Luca Badoer of Marc Gene niet ingezet worden als vervangers waar een 3e rijder voor dient. Aan de andere kant was de beste invalsbeurt van Gene de 5e plaats in 2003, maar toen hij in 2004 2x moest invallen scoorde hij bijde races 0 punten. Om iemand van buitenaf aan te trekken lijkt me op deze korte termijn niet de beste optie en vind het een heel goed initiatief van Schumacher om dit te doen uit loyaliteit! Qua competiviteit ben ik wel benieuwd naar zijn prestaties, ookal heeft hij in 2007 en 2008 nog getest voor Ferrari en rijd hij sinds dit jaar in een motorcompetitie mee(op een Honda CBR1000 ’09), om in de top 3 te eindigen zou wel een echte stunt zijn! Maar theoretisch is het mogelijk gezien de prestatie van Raikkonen vorige race.
@Sjorsx87

Het gaat er nu niet om wie de beste is, het gaat erom wie de meeste kijkers trekt. Meer kijkers betekent meer reclame en meer reclame betekent meer geld voor het hele circus. En laat Schumi nou een kijkcijferkanon eerste klasse zijn, Ferrari zou wel gek zijn om iemand anders te laten rijden.
@Jan-Henk:
Helaas zou dat wel eens de enige waarheid kunnen zijn ja.
Maar ik ben niet een van hen die zegt”nu ga ik weer F1 kijken”,
want ik heb dit seizoen ook gewoon gevolgd. En daarom kijk ik liever naar de kansen van Ferrari(ookal worden ze geen 1e meer dit seizoen) en de reacties die deze stunt uitlokt onder de andere coureurs. Want hoe gaan ze rijden en reageren hierop?
Ik vind het super! En net zoals Armstrong mentaal gewonnen heeft door gewoon mee te doen, vind ik dat Schumacher sowieso al gewonnen is… Al eindigt ie op de laatste plaats.

Maar wees gerust: het is een duitser. En die mannen geven zich nooit gewonnen…
Over de schaalmodelletjes gesproken, mijn vitrinekastje is 4 niveau’s hoog (als je niet begrijpt wat ik daarmee bedoel, 4 glazen plankjes boven elkaar als verdiepingen zeg maar). Op de onderste plank staan alleen trucks van Scuderia Ferrari, daarboven wat klassieke Ferrari F1’s, daarboven Massa en daarboven Schumi.
Ik denk dat wij een hele mooie race gaan zien in Valencia. Stiekem hoop ik dat het nog een paar keer regent als Schumi in de Ferrari zit, kijken of ie nog steeds de rainmaister is.
Ik ga zoals gewoonlijk weer kijken naar de F1 en zie wel wat er van komt. gewoon lekker op je af laten komen en zien wat er van komt.
is goed van Ferrari dat ze nu voor hem hebben gekozen, iemand die steeds de grenzen van het kunnen van de auto opzoekt en er overheen durft te gaan. En wat wordt gezegd over zijn mentaliteit, tja op de baan telt alleen het resultaat, en waar gevochten wordt vallen slachtoffers.

Ik ben nooit een zware Schumi fan geweest maar heb wel enorm veel respect voor wat hij heeft weten te bereiken.
Ik ben geen grote shumi fan geweest, maar nu eigelijk toch wel door exact deze actie:

Het getuigd van grootsheid om je van het “je kunt alleen verliezen” adagium gene ene moer aan te trekken….nuff said
Ik ben zeker ook geen Schumacher fan, met name door zwaar onsportief gedrag in het verleden maar denk wel dat ie nog steeds snel is.

Michael gaat echt niet achteraan rijden hoor, geloof me maar die kan vast een zeker nog met de kop van nu meekomen.
Ff iets … ik vraag me af of het nodig is dat schumi gaat invallen. Ik bedoel er komen nu al zoveel postieve berichten van Massa. Hij denkt zelf al weer te kunnen racen in Valencia. Het pas over 30 dagen ! Dat is veel ! Ik zie het nog wel voorbij gaan …
eeh sorry geen 30 dagen, maar 23 … maar goed dat is toch nog 3 weken !
Ik weet niet of hij in Valencia veel zal presteren. Hij kent het circuit niet en de auto ook niet. Voor zijn conditie kan hij wel een raceafstand op circuit afleggen in zijn FXX.
Of in de simulator, of in een auto van vorig jaar of dat jaar ervoor.
ik zeg niet dat hij niet kan rijden, maar hij heeft niet alle overwinningen enkel aan zijn zijn rijkunsten te danken hoor!
Schumi is back,was maar saaie boel meer geworden die F1.
Eindelijk terug wat sensatie.
De f1 zit vol mee watjes nu.

M-lover;senna ook niet.

clubbtraxx ;senna was nochthans ook zeer onsportief,schumacher heeft het van senna geleerd.
Robert William Akse
Tuurlijk harstikke goed,het verhoogd de spanning weer,2 jaar geleden heb ik hem mogen ontmoeten,toen ik op uitnodiging van het williams team in spa was,om hem nu weer te zien reacen toppie
Dat krikt de kijkcijfers nog eens lekker op.
Bij ons ging altijd de vlag met de afbeelding van MICHAEL in de top.
Toen hij er mee stopte ,hing de vlag halfstok.
Maar nu gaat hij weer de hoogte in.
Hoop dat hij nog meer wedstrijden gaat rijden.
Michael we duimen voor jou.
Kimi vorige race 2e op 11 sec van P1… Schumacher vorig jaar april snelste tijdens gezamelijke test na 1,5 jr niet in F1 auto gezeten te hebben…

Wat denk je zelf wat ie op een stratencircuit gaat doen die F1 pas voor 2e keer bezoekt?

Avond!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).