Mini heeft humor: sloopregelingsbumpersticker

Auteur: , 16 Reacties

En meteen hebben we een nieuw Scrabble-woord te pakken. In Amerika noemen ze hun sloopregeling "Cash For Clunkers", en het is zo'n enorm succes dat bijna het hele budget van $1 miljard er al in vier dagen doorheen is gejaagd. Mini heeft relatief goedkope, zuinige autootjes en is daarom een goede kandidaat wanneer je je oude zuipende barrel komt inleveren. Daar springen ze dan ook leuk op in.

In Nederland is het niet zo gangbaar, maar in de VS zie je nogal eens een vernacheld autootje rijden met een sticker achterop: “My other car is a Porsche”, of iets in die richting. Mini, bijdehand als ze daar zijn, heeft het volgende bedacht. Lachen jongens! Tot het moment dat iedereen ermee rondrijdt natuurlijk… (via straightline)

Mini bumpersticker16 reacties

pretty boring, papa BMW doet beter
Goedkoop? ;)
HAHAHA, geweldig!

EN hoezo doet BMW nou weer beter? @ shit
@Dan

Mini is van BMW…

en ja het is zeker goedkoop..alsof je met zoon stickertje ineens alles kan en eco-freak lijkt, omdat je je gas guzzler hebt ingerolen voor een ‘goedkope’ mini, waar ik amerikanen niet gauw in zie rijden…

het verbaast me trouwens niks dat daar moeders in dodge rams 2500 rijden..moet je hier es probere! kijken ze gek op hoor
@ Ruben

Al cijfertjes bekend welke auto’s de grote winnaars zijn als gevolg van de sloopregeling in de VS? Volgens mij is Fiat met de 500 net te laat of niet..
hier hebben we alleen stickers achter op de auto met ‘I am the stig’
Ik lees net dat er nog eens 2 miljard dollar beschikbaar komt. Wel handig om te vermelden is dat de Amerikanen 3,500 tot 4,500 dollars krijgen als omruilpremie. Tel daarbij de lage autoprijzen in de VS op en dan heb je denk ik een antwoord op de vraag waarom het budget al binnen 4 dagen op was.
De mini gaat vanaf 19.000 dollar ( 13.500 euro). Als je dan 3.500 dollar krijgt voor je oude clunker, hoef je niet veel meer bij te betalen. Dan gaat het om ongeveer 11.000 euro.
Zal ik dan toch een BMW aanschaffen ?, zo ’n club-man is echt iets voor mij. :)
@Autogek

Droom maar verder. Je moet begrijpen dat de lonen in Amerika een stuk lager liggen dan hier. Ze mogen dan ook wel lekker zo goedkoop zijn, maar het kost nog steeds veel moeite om zon ding aan te schaffen. Anders zou iedereen daar in de nieuwste auto’s rondrijden.
@Relief: EErst even onderzoek plegen voor je iemands reactie afkraak.

In Amerika is het gemiddelde huishoudinkomen 50.000 dollar. Dat is 35.000 euro. Het gemiddelde inkomen in Nederland is 32.000 euro. Dus ze verdienen daar gemiddeld evenveel. Dus de Mini is daar veel goedkoper. ;)
Haha en stickers met: “My other car is a boat”
De lonen kunnen gemiddeld gezien wel hoger liggen, maar er zijn natuurlijk ook wat meer Amerikanen dan Nederlanders. In Amerika is het zo dat de meeste auto’s gefinancieerd worden, omdat de meeste mensen het geld gewoon niet hebben liggen. Dus dit betekend alleen dat ze lagere maand lasten krijgen, ze hebben nooit het geld gehad om nieuwe auto’s te kopen.
Vet leuk enzo…
Stijn Van de Voorde: bekend van Studio Brussel en zijn bijrol als de kleine Fabian Brinkmann in Die Schwarzwaldklinik, rijdt deze zomer Always Open in een MINI Cooper S Cabrio.
3 maanden lang zonder dak, da’s de uitdaging. Surf naar http://www.stijnrijdtalwaysopen.be en lees er alles over de zwaartekracht van hagel, de luchtweerstand van toupetjes en kraters van vliegen op het voorhoofd.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).