Massa verlaat maandag het ziekenhuis

Auteur: , 13 Reacties

Vorig weekend raakte Felipe Massa op de Hungaroring ernstig gewond toen hij met 260 km/h een verdwaalde metalen veer tegen zijn helm kreeg. In het ziekenhuis bleek dat hij scheurtjes in zijn schedel had opgelopen. Ook werd gevreesd voor hersenletsel en blijvende schade aan zijn linkeroog. Massa herstelt zich echter snel en mag maandag al terug naar huis, waar hij rust moet houden.

Massa is opgewekt en loopt af en toe zelfs grapjes te maken, zo meldt ITV. Toen hij hoorde dat Schumacher zijn zitje voor de rest van het seizoen over zou nemen, was zijn reactie: “We’ll see if I let him drive my car!”

Massa’s persoonlijke arts laat weten dat de schade aan zijn oog overdreven werd door de media, en zegt er vertrouwen in te hebben dat de Braziliaan binnen afzienbare tijd weer kan racen. (via straightline)13 reacties

Schumacher Vs Hamilton :)
@ruben

helemaal mee eens
Ik weet dat MS waarschijnlijk niet al te veel zal kunnen presteren, maar toch hoop ik op een stunt :P
Ja idd, dat zou de max zijn,

een gepensioneerde die tegen de jongere gasten nog kan winnen :D
Ik zeg Schumi 1 race, daarna Massa. Massa is inmiddels beter dan Schumi denk ikzelf. Al was het alleen al vanwege zijn leeftijd en de reflexen die nu bij Schumi onvermijdelijk afnemen.
@Wilco: dan vergeet je even dat Massa eerst een stuk achterstand moest goedmaken want tot/met 2006 was Schumi beduidend sneller……
Ik denk dat we gaan schrikken van de snelheid in de races….
En toch denk ik nog steeds dat Massa zal aantreden in valencia… Die heisa rond Shumi is gewoon een stunt om meer kaarten verkocht te krijgen (oldest trick in the book).

260 km/u geeft schedelbreuk… Als je dan een service van Roddick of een vrijetrap van Roberto Carlos tegen je bol krijgt, dan ben je even ver van huis denk ik… De schedel is danh nog hard. Tussen de benen is alles zacht en makkelijk verpletterbaar…
@Timmie.

Een bal geeft geen vergelijkbaar effect. Die veert mee. Een stalen veer doet dit iets minder. Die kop je dus echt niet zonder gevolgen terug.

Ik denk ook niet dat een bal door een helm heen komt. Iets wat met de veer zeker het geval was.
Ik denk dat Massa ook gewoon gaat rijden. Het duurt nog zo lang tot Valencia.
als Schumi het nog steeds kan, is het een god
Ferrari Fanaat
ik hoop dat schumi rijd, klinkt lullig naar massa, maar hij blijft gewoon mijn held :) :P
@Ferrari fanaat

helemaal mee eens
Schumacher rijdt gewoon in Valencia, en in Spa denk ik ook. Massa zal heus niet in een paar weekje volledig hersteld zijn én zijn conditie weer op peil hebben.
Het is wel geweldig dat hij nu al naar huis mag!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).