Porsche Cayenne TOPCAR Vantage GTR

Auteur: , 21 Reacties

Kennen we de Russische TOPCAR Vantage GT van een paar jaar geleden nog? Blijkbaar was er nog wat ruimte voor verbetering en dus hebben ze de Vantage GTR ontwikkeld.

Het goede/slechte* nieuws is dat er 25 stuks gebouwd gaan worden. Het aerodynamica pakket bestaat uit een combinatie van Advantage GT en Vantage pakketten (vraag me niet wat dat precies betekend). Door de immense luchthappers aan de zijkant krijgt de Cayenne een beetje een coupe look. Opvallend is wel dat TOPCAR deze keer de ronde 911 koplampen achterwege heeft gelaten.

Voor de motorische tuning wordt (gelukkig) 9ff ingeschakeld. Op die manier kan je maximaal 725 pk onder de motorkap krijgen. Het pakket is leverbaar op elk model Cayenne (ook de diesel dus) en zelfs de pre-facelift modellen. De ombouw kost 45.000. Tot nu toe heeft TOPCAR al 7 Cayenne’s mogen verbouwen. (via: germancarscene.com)

* = Doorhalen wat niet van toepassing is

Porsche Cayenne TOPCAR Vantage GTR

Porsche Cayenne TOPCAR Vantage GTR

Porsche Cayenne TOPCAR Vantage GTR21 reacties

Afgezaaagd……
op de 1e foto ziet er mooi uit (mooie velgen!!) maar dan op de 3e foto dan weer niet. Het interieur spreekt me erg aan, dat zwarte leer met die gele stiksels ik vind het wat hebben. en 725 pk is ook zeker niet misselijk. maar denk dat er nu wel genoeg cayenne’s onder handen zijn genomen 8)
hij is een stuk beter dan de standaart uitvoering maar of ik hem nou echt mooi vind ?
spuuglelijk.
Niet slecht! Alleen de velgen zouden iets robuuster mogen zijn. Verder echt heel dik!!
Ferrari Fanaat
dat interieur is zoooo vet!! :D
de buitekant ook wel, zet hem maar voor de deur:) hij hoeft geen aangepaste motor perse te hebben van mij hoor, aleen de interieur en het exterieur is prima :)
dat ding is gaaf!!! Alleen zouden ze het geel moeten vervangen door bordeaux ofzo.
Ik snap het even niet. 9ff heeft toch ook een Cayenne Vantage GTR in het gamma? Volgens mij heeft TOPCAR die juist aangepakt.
ik vind hem eigenlijk ook wel wat hebben!
vooral dat interieur vind ik vet!
@maikel

super lelijk interieur, jammer dat niemand het waagt om eens rood, zilver, carbon en glanzend zwart te integreren in een interieur … coole velgen overigens
W000000T. Focking mooi. Als ik zoiets op straat zou zien, dan had ik gelijk een foto genomen damm. Hij is echt super mooi :D
Ik vind het zwarte leer met het gele ruitstiksel in het interieur zeer geslaagd. Andere aspecten dan weer veel minder.. Maar ik heb al ergere cayenne gedrochten gezien op autoblog.
Zo gek is deze wagen nog niet, het patroon in de deur kom je bv ook tegen in een Spyker.

En die vinden we ook allemaal mooi…
Oef… even dacht ik dat daar TOPGEAR stond ipv TOPCAR! Ik kreeg bijna een attack! Al zou ik wel eens willen zien hoe Clarkson zich zou uitleven op een Cayenne (waarschijnlijk: dak eraf!)
Nou ja, voor schatrijke oliesjeiks uit de VAE een must!

(schuin) van voren vind ik hem nog enigszins gaan, de rest is echter 10keer niks..

Het interieur is trouwens wel erg carbon voor een opgevoerde Cayenne Turbo. :)
GezondVerstand
Oef, brrr, wat lelijk!
Meteen naar de schredder ermee!
Als ik deze wansmaak zie voel ik me echt een “Stranger in Moscow”.
Beter maar weer met ronde koplampen zoals de vorige keer O=O
Ik moet toch toegeven dat er een tuner bestaat op deze aardkloot die erin is geslaagd de voorkant van een Cayenne mooier te maken dan ie was.
Dat is opzich al een hele knappe prestatie en inclusief de motortuning denk ik dat dit toch wel de meest geslaagde Cayenne-tuner is.
geef mij maar de audi q7 street rocket
Pakket is niet leverbaar op de diesel, enkel alleen op Turbo +. Topcar doet alleen exclusieve modellen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).