Stop met huilen! Top Gear stopt NIET!

Auteur: , 44 Reacties

Lieve lezertjes, stop maar met huilen en mailen. Top Gear komt volgend seizoen gewoon terug! Pfff, een paar aluhoedjes hebben de laatste aflevering van Top Gear een beetje verkeerd begrepen en trokken de conclusie dat het de laatste aflevering ooit, ever was. En het resultaat? Autofans barsten in tranen uit, onze mailbox overstroomt en de oude media neemt deze ongefundeerde berichten zonder te checken over. Gelukkig hebben wij beter nieuws voor jullie.

Als je namelijk even de moeite neemt om een kijkje te nemen op Top Gear’s eigen weblog dan kan je daar lezen dat ons favoriete autoprogramma in november gewoon weer terug is op de buis. Droog je tranen dus maar snel en ga maar alvast dromen en fantaseren over de auto’s die in het nieuwe seizoen getest gaan worden.

So, just to clear up once and for all, Top Gear is NOT DEAD. Unless it went in the night and has yet to be discovered by the maid…

Ha! Not really. See you in November.

Hieronder kan je zelf nog een keertje luisteren naar de woorden van Jeremy Clarkson:44 reacties

Ze zeiden tijdens de aflevering ook gewoon dat ze in november terug zouden zijn, what’s the deal?
Topgear stopt nooit!!
Neej die komen wel terug:p
alleen willen ze het einde van de fun super cars enzo aankondigen …
ik dacht het juist begrepen te hebben:p
stop maar met huilen !!
omdat jankprogamma zeker ..
Waarom zouden ze stoppen?

Was wel een PRACHTIG einde van het seizoen. Knappe (auto)filosofische vraag in een van de mooiste Britse auto’s van het moment.

Zijn vermoeden zal volgens mij natuurlijk gebeuren. We gaan petroleum stilletjes aan vaarwel zeggen zoals we kolen-stoom vaarwel hebben gezegd en gaan met andere soorten van energie verder waar we miss zelfs meer uit kunnen halen dan onze petroleum. Wanneer is de vraag :p (dit is gebaseerd op persoonlijke overtuiging, niet op feiten :p)
shit heb gister gemist vrijdag ff herhaling kijken, ma dat filmpje hebben ze toch wel knap in elkaar geknutselt:P
Vond het een hele matige laaste aflevering, alleen leuk dat Jay Leno er was..
ik hoop wel dat het volgend seizoen beter is dan deze 13e. het niveau was beduidend lager dan de vorige met als absoluut dieptepunt de laatste aflevering. 50 min gewauwel en een lullig testje.
Wie dat dacht is toch niet goed snik, één van de beste bekeken shows van de BBC, die gaan ze echt niet stoppen hoor…
eerst zien dan geloven. ik zet me hoedje weer op.
trouwens de research in dit artikel (linkjes enz) wekt bij mij wel het vermoeden op dat het helemaal zo raar niet is te denken dat top gear stopt (stopte).

veel meer mensen dachten dit dus en de autoblog redactie heeft het nog uitgezocht ook.
Wanneer wordt Top Gear weer een autoprogramma inplaats van een midlife-crisis programma voor 2 grote ego’s en een autist?
Hoe is iedereen eigenlijk erop gekomen dat Top Gear zou stoppen, ten eerste is het totaal niet logisch dat Top Gear zou stoppen, ten tweede als mensen ook echt met meer dan 10% aandacht naar die aflevering hebben gekeken kan je er toch uit opmaken dat heel zijn preek niks met het einde van Top Gear of iets dergelijks te maken heeft.
@Mo
Ja, wanneer wordt het weer een saai nerden programma waar allemaal feitjes over auto’s die je nooit zal kopen worden opgerateld in plaats van een entertainment programma met humor..?
@Mo

Je bent ook niet verplicht om ernaar te kijken.. Voor jou is er gelukkig nog 5th Gear met die dodelijk saaie Tiff Needle. Ach, je moet wat..

OT: Natuurlijk stoppen ze niet. Ze komen in november gewoon weer terug. Een dergelijk programma met zulke kijkcijfers verdiend het niet om te stoppen. Ik kijk in ieder geval uit naar de nieuwe uitzendingen..
@KippieKnaus,

Juist, zelfs mn moeder die niks met auto’s heeft kan er om lachen. TopGear is gewoon voor breed publiek. Voor autotests kijk je autoblog, Fifth Gear is met homo Tiff en Ik-ben-alles-behalve-onafhankelijk-autojournalist ToyotaGirl Vicky ook geen zak aan.
Neemt niet weg dat gister een erg saaie aflevering was meet wel heel veel aandacht voor een Scirocco TDI.
Zou het programma niet weer iets beter kunnen met Vicky Butler Henderson, waarom is zij ooit weggegaan?
Dan zijn die mensen ook geen echte Top Gear fan’s. Die denken dat het de laatste aflevering is. Dit heb Top Gear volgens mij altijd al gedaan een tijdelijke stop,
@ Fiat127

NEEEEEJ AUB Niet
die Vicky Butler Henderson vind ik zooooow irritant

Maar de aandacht voor de Scirocco TDI. Dat vond ik ook een beetje TE maar wel grappig.
5th Gear en Top Gear zijn 2 verschillende soorten programma’s. Het ene programma is het andere niet. 5th Gear is puur een informatief programma. Alle informatie wat je wil horen, hoor je ook daadwerkelijk.

Top Gear is een entertaintment programma waarbij de auto een speciale rol krijgt. Natuurlijk, aangezien het autogerelateerd is. De Britse humor van Jezza, Hamster of Captain Slow is gewoon geweldig en ze hebben dan ook de lachers op hun hand in de studio.

Ook is de combinatie van het beeld, het geluid en de diepgang van een dermate niveau dat 5th Gear daar niet aan kan tippen.
Denk dat die mannekes beter wachten tot ze Top Gear uitzenden op TV met nederlandse ondertitels. Volgens mij is dat duidelijk gezegd geweest in het programma.
Ontzettend mooi filmpje. Prachtig camerawerk, schitterend in elkaar gezet en zeker ook bijpassende muziek.
wel leuk en aardig, MAAR WANNEER ZEND VERONICA DIE NIEUWE AFLEVERINGEN UIT?! :evil:
HLN.be is geen oude media, het is een semi-onafhankelijke versie van Het Laatste Nieuws en meer te vergelijken met The Sun (waarvan ze o zo graag de berichten overnemen), de oude media onder dezelfde naam is amper beter.

Natuurlijk stopt TG niet, daarvoor hebben ze te veel succes.
@Fiat127
TG is ooit van de buis gehaald wegens te slechte kijkcijfers. Daarop zijn Vicky Needell en Wilson The Fifth Gear gestart, zeg maar Top Gear oude stijl zonder de grappige stukjes van Clarkson. Vicky mag er van mij gerust terug bij, maar liefst zonder Needell :)

Eigenlijk als ze dat halfuur flauwe, afgezaagde kul (Star in a Reasonably-Priced Car) uit TG schrappen en vervangen door de leukere Fifth Gear dingen krijg je vast een programma waar iedereen wel iets aan heeft.
Ik denk eerlijk gezegd dat het wachten is tot één van de drie heren zegt, sorry maar dit was genoeg voor mij. Persoonlijk denk ik dat dat May zal zijn. En als 1 iemand afscheid neemt dan is de chemie tussen het trio verloren. Ik zou niet weten hoe lang het in deze samenstelling doorgaat, maar ik denk dat één van de heren er eerst mee stopt.
Die Star in a reasonably priced car mogen ze van mij idd per direct schrappen. Doorgaans dommel ik dan vijf minuutjes in.
Het resultaat van de VW reclame ‘from Berlin to Warsawa in one tank’ was hilarisch maar de opbouw er naartoe was van een belabberend laag niveau.

Het ging trouwens over het einde van de supercars in zijn huidige (lees V12, benzineslurpende) vorm. Dat was voor mij toch duidelijk. Jaren geleden (voor de komst van de Veyron) aan het einde van de jaren tachtig, begin jaren negentig kondigden ze ook het einde van de supercars aan en zie, ze zijn er nog steeds. Toegeven, toen was er nog weinig sprake van milieureglementering etec.
Als je de Engelse taal niet begrijpt, kijk dan ook niet…
En november werd ook in de uitzendig genoemd.

*zucht*
Sorry voor mijn ruwheid, maar je moet serieus achterlijk zijn om dat te denken. Als je dat letterlijk gaat nemen, kan je voor hetzelfde geld alles doen wat Top Gear je oplegt. Serieus, wie is nu platweg debiel genoeg om daar een artikel rond te maken? Wie heeft zo weinig chromosomen dat ze dit een conclusie noemen? Oh juist, HLN.be
God wat een mooi einde. Ik kreeg er kippevel van.
Heerlijk kolder in de polder. Maar het is zomer en je moet iets he!
Midasracer: same here! Gewoon te mooi voor woorden. Zou wel een ideal eind zijn voor Top Gear. Als het zover is,lol!
ik dacht het wel (tijdends de aflevering had ik het gevoel dat ze het einde aankondigden)maar als je even nadenkt
I’ll be back!
ik ga normaal vanavond kijken naar topgear, nu dat ik dit filmpje al gezien heb lijkt het mij gewoon een eerbetuiging aan de V12 en niet aan het verdwijnen van de show.
haha tsja, zou wel een mooi einde zijn geweest. Maar leek me vrij duidelijk, gezien ze het ervoor nog over hadden dat ze in november terugkomen met een nieuw seizoen. d’oh!

Vond het een prachtige “test”. Gewoon even geen gelul en genieten van een bijzondere auto in een bijzonder landschap met een prachtig geluid.. Top Gear op zijn best!
Het filmpje van de vantage is een meesterwerk.
Blijft een vermakelijk programma, Top Gear.
Alleen die toneelstukjes die ze in de studio opvoeren, die vind ik altijd zo nep. Net als die aflevering dat ze gingen kamperen. Toen zat ik gewoon naar een slappe ‘amerikaanse’ comedyserie te kijken, inclusief een ‘over the top’ einde waarin de caravan in vlammen op gaat. Dat heeft niets met een autoprogramma te maken. Dat soort shit mogen ze er van mij echt wel uit laten.
Maar hoe zij auto’s in beeld brengen, zoals in bovenstaand filmpje, daar kan niemand aan tippen. Dat is soms bijna kunst!
gogogomagazine.com
Oehh, dit is toch echt een van de mooiste reportages die ze ooit hebben gemaakt!!
Wat een b*llsh*t!
TG maakt alvast een “in memoriam” voor AM en vervolgens men te koeren dat het de laatste aflevering is!!

Zoals 35i al noemt, als je het niet begrijpt, trek dan ook geen conclusies..

@iedereen
Wie de aflevering gemist heeft, te downloaden via finalgear.com.

Voor de Engels-analfabeten, sorry jongens.. nog even wachten…. tot 2014 ofzo… :P
Waar maken mensen zich druk om…
Vaak genoeg bevestigd, niet zeiken.
Wat een stel zeikhoeren hier zeg.

De aflevering van eergisteren was fucking briljant! Ik heb bijna een uur lang krom gelegen van het lachen.
Lijkt verdacht veel op een Geenstijl stukje met die alu hoedjes en oude media!!
Hoe laag schat autoblog zijn lezers in?

Geenstijlniveau?!
@Benjamin1

kneus

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).