Gelimiteerde Kia Sorento Edition by Irmscher

Auteur: , 13 Reacties

De nieuwe Kia Sorento staat in de startblokken voor later dit jaar. In een poging te voorkomen dat de verkopen van het huidige model aan het einde van de levenscyclus geheel stilvallen, komt Kia op de valreep met een gelimiteerd actiemodel. Kia heeft de handen ineengeslagen met de Duitse Opel tuner Irmscher wat resulteerde in de Kia Sorento Edition by Irmscher.

De speciale Sorento uitvoering komt er in de kleuren zwart of zilver metallic. In het interieur zijn de stoelen voorzien van tweekleurig leder met Irmscher logo. Klanten kunnen kiezen uit twee soorten lichtmetalen velgen in maatje 18 inch. Verder worden er side-bars gemonteerd en een DVD speler met 8,5 inch LCD scherm verwerkt in het dak. De handen van de mannen bij Irmscher zullen ongetwijfeld gejeukt hebben, maar van de motor is men afgebleven. Het gelimiteerde actiemodel is in de LX en EX uitvoering te bestellen, met keuze uit handgeschakelde versnellingsbak of een automaat. Prijzen moet Kia nog bekend maken.13 reacties

Die pakken tegenwoordig elk merk aan, jammer voor een bedrijf dat standaart GM onder handen neemt. :(
zo ze zijn wel slim.

snap eerlijk gezegd niet dat er nu pas mee begonnen word en dan nog wel eigenlijk door kia zelf.

het leek mij juist de perfecte auto om te tunen.

want het is een mooie auto alleen staat er heel goed koop kia op en het intereur ziet der gewoon echt niet uit.

mar nu is het wel licht verbeterd.
8,5 inch in het dak verwerkt nou als ik op de bijrijders stoel zit dan leg ik de stoel plat en dan liggend tv kijken :P
@RickB: Aangezien GM tegenwoordig niet meer zoveel voorstelt is het niet verwonderlijk dat ze wat diversifiëren. Kan toch geen kwaad?

Ziet er goed uit. Sorento heeft er altijd al leuk uitgezien, en Irmscher is zo verstandig geweest niet te overdrijven.
“De boze Kia-fan”: Van sommige auto’s moet je gewoon afblijven!!
“De auto zoekende heldere denken”: Zonde dat ze er aan hebben gezeten; misschien hadden ze beter hun tijd kunnen besteden aan iets interessants!
Onbetrouwbare auto. De turbo van de diesel Sorento van mijn broer scheurde spontaan van zijn motorsteun waardoor alle olie de uitlaat in werd gepompt. Dit gebeurde net buiten de garantieperiode dus Kia wilde niets doen (ik dacht dat er iets bestond als een coulance regeling). Schade in totaal was 3000 euro. Ben ik even blij dat ik in een Toyota RAV4 rij!
wauw, had van irmscher toch wel iets meer verwacht dan een paar sidebars,velgen en een logootje. kon er geen ander uitlaat systeem van af? chip? spoilert?
@Esprit_de_Flandre.
Dus jij staat te wachten tot dat BRABUS een BMW onderhanden neemt…
@ RickB

why not? een tuner die zich alleen op één merk stort is ook alleen maar een Statement. niet omdat bijvoorbeeld brabus, BMW een verkeerd/slecht merk vind.
Een varken met een gouden ring.
Ik zou gewoon wachten op de nieuwe….
Ben nooit zo’n fan geweest van KIA
Gelukkig heb ik een telefoon die het me iedere dag toeschreeuwt..
NOKIA
@hakenhaai: Ben je de enige die gelukkig is met een Nokia.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).