WolfSpyder body kit voor de Can Am Spyder

Auteur: , 18 Reacties

Heeft het vier wielen? Nee! Is het een auto? Nee ook dat niet. Maar we hebben hier nu eenmaal ook een dossier met driewielers dat af en toe wordt uitgebreid met een berichtje over een apparaat dat een wiel tekort komt. Maak kennis met de WolfSpyder body kit voor de Can Am Spyder.

Eerst even uitleggen wat een Can Am Spyder is, want deze kwam hier nog niet eerder voorbij. Het is een soort trike met twee wielen van voren en één wiel van achteren die het voertuig aandrijft. Vanwege z’n breedte ziet hij er een stuk stoerder uit dan bijvoorbeeld de veel smallere Piaggio MP3 driewieler, maar hij mist daardoor wel de praktische eigenschappen van een motorfiets. Hij heeft ook wel wat weg van een waterscooter op wielen. Je mag in Nederland met een B-rijbewijs op de Can Am Spyder rijden en nieuw kost het apparaat ongeveer 15.000 euro exclusief bpm en btw.

Can Am Spyder

Mocht je het heel vervelend vinden dat je op de Can Am Spyder geen dak boven je hoofd hebt, koop dan gewoon een auto, want dan ben je veel voordeliger uit. Wanneer geld echter geen rol speelt en je altijd origineel voor de dag wilt komen, dan is de WolfSpyder body kit van Goblin Motors misschien wel iets voor jou. Daarmee tover je de driewieler om tot een creatie die veel weg heeft van een klein eenpersoons sportvliegtuigje. De kit kost 19.995 dollar, maar dan zit je wel lekker droog, uit de wind en heb je gegarandeerd bekijks.

De Can Am Spyder op video18 reacties

oef, dit gaat dan toch echt te ver. je gaat toch niet met zon half vliegtuig over de weg?
een driewielige wannabe Caparo T1 met Enzo koplampen…
Die Can Am Spyder is al een vaag ding om te zien, maar dit is wel heel idioot :P
Doe mij maar een T-Rex.
nou ik pas, die driewieler is al niet mijn pakkie aan, en dan met zo’n Plastic-straaljager-bouwkitje word het niet beter op
Bovengemiddeld ruk dit..

Je mist de beste eigenschappen van beide voertuigen ipv deze samen te voegen..

Het kan namelijk wel maar dan zo:

http://www.desktopcar.net/wallpaper/4554-2/Carver_One_2007_07.jpgl
Als je zoiets hebt… ik zou het standaard model al niet kopen :s
4 wielen is stabieler als 3 en 2 is leuker als 3 :p

Maar ja, ieder beestje zijn pleziertje
Dat lijkt mij gevoelig zwaarder te zijn met die bodykit en verlenging, zal niet meer vooruit te branden zijn.
Nou ja, wat is dit nou weer voor troep!
en te koop zijn ze in zoetermeer bij impala auto’s
(officieel importeur?)

http://www.impala.nl/index.php?category=homepage&id=26

Ziet er wel uit al een heel leuk ”boulevardspeeltje”..(zonder bodykit)
volgens mij heeft Carros Magazine er een poosje geleden een test mee gedaan. ze waren niet heel erg onder de indruk. dat kwam met name door de hoge mate van amerikaanse veiligheids issues. die moeten voorkomen dat “mensen met een mindere voertuigbeheersing” (lees overmoedige rukkers) van hun speeltje geslingerd worden, ernstig letsel oplopen en vervolgens de fabrikant voor de rechter dagen en kapot procederen.
dus dankzij de amerikaanse (schade)claim cultuur is dat apparaat niet wat het zijn kan.. beetje jammer
Dit is geen bodykit hoor, het is wel iets ingrijpender dan dat, kijk alleen maar eens naar de enorm verlengde wielbasis. Ik persoonlijk denk dat dit een hoax is, ik bedoel het moet er enorm belachelijk uitzien als je ernaast staat en je kijkt door het raampje naar binnen en je ziet dan iemand met een bijzonder vreemde zithouding in een half vliegtuig.
die bouwen gewoon een nieuw voertuig?? :-D
Ik kan er niet aan uit dat dit een gewone bodykit is
Vorige week toevallig met een eigenaar staan praten die er op zat bij Amsterdam RAI. Wel stoer apparaat hoor, bruut geluid ook wel. Hij vertelde zelf dat hij er nieuw inclusief wat opties bijna 30K voor neergelegd had. Voor dat geld heb ik inderdaad liever een dak…
Heb eens meegereden op een Can-Am Spyder, that thing don’t mess around! Op 3 wielen van 0-130 in 4 seconden, dat is echt wel snel, levensbedreigend snel zou ik zelfs durven zeggen.
Beetje slecht gephotoshopped, die eerste foto
Geef mij maar de Blackjack Zero met Moto Guzzi blok.
@ midasracer


Wel een centauro blok dan toch?
Ludo Verhoeven
Heb zelf met die Can Am gereden, weliswaar op een klein testparcours, en ik vind dat dit echt fantastisch rijdt. Enkel de aankoopprijs is een obstakel :(

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).