Gespot: Enco Porsche Cayenne

Auteur: , 16 Reacties

De Porsche Cayenne lijkt toch wel hét tuninghok. Misschien dat slechts Volkswagen het met de Golf beter weet te doen. Weinig auto's zijn dan ook zo lelijk dat iedere aap met een schroevendraaier onverstoord het uiterlijk kan bewerken, zonder afbreuk aan het design te doen. Deze Enco is dan weer een van de meer origineel getunede Cayennes.

Hoewel de tuning aan de buitenkant duidelijk is, geeft de Cayenne weinig vrij over het ‘innerlijk’. Een sportuitlaat, remmen en bumperkits zijn voor alle Cayennes te bestellen bij Enco. Ook velgen worden onder iedere Cayenne geschroefd die zich aanbiedt. De Motortuning bieden ze echter expliciet aan voor de Cayenne Turbo. Een aangepast motormanagement, dikkere turbo’s en een nieuwe intercooler maken een maximaal vermogen van 620pk mogelijk.

Met 620pk heb je toch wel weer een grappige SUV in handen. Prijzen zijn er niet van bekend, de ‘oude’ 550 Biturbo kostte €170k vóór belastingen. KLIK op de foto’s voor meer.

Cayenne by ENCO

Met dank aan blackf430 voor de spot!16 reacties

Een van de weinige die er nog een beetje goed uitziet, alleen die uitlaten, jammer.
Té ordinair. Dit is wansmaak. Eigenlijk vind ik dat van alle getunede Cayennes en zowat 90% van de tuning scène. Subtiele tuning zoals Manthey, Edo, Switzer, Brabus (excl. Rocket/Bullit) e.d. kan ik wel waarderen.
op die laatste foto lijkt het wel een ML..
Nee, wij willen Gemballa!
Ja dit gaat echt nergens over haha, ziet er niet uit. Doe mij die ML maar die ernaast staat, wel oud modelletje maar toch mooier dan welke cayenne ook.
Bah, Spuuglelijk dit!!!!
Hoe durf je zoiets uit de garage te halen!
of ook maar zelfs te creëren!
Deze “tuner” heeft de hele auto verneukt!
Tupperware -1
Merkfappers vinden het natuurlijk weer mooi he -1
Nou, deze ziet er best aardig uit maar de Rinspeed Extreme is nog steeds de mooiste van allemaal!
Nou, bij nader inzien toch maar een Gemballa Cayenne?
blijft écht lelijk
Heey Autoblog ik had jullie mailtje gestuurd of jullie misschien een Enco Q7 willen testen ik weet totaal niet of die is aangekomen maar daarom bij deze.

Lekker hoor Enco kan echt goed tunen kijk maar bij hun op de site daar staat ook een filmpje op van die q7 die is zo mooi zowel van binnen en van buiten.
-edit: nutteloze bijdrage-
@cliff15: die mail hebben we ontvangen, we weten echter nog niet of we er wat mee doen;)
Ik vind hem persoonlijk echt wel vet.
Maar misschien ligt dat wel aan mij, want ik hou eenmaal nou van zulke bakken ! :D
Het roze truitje van de bestuurder zegt genoeg :lol:

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).