BMW teaset opnieuw: Vision EfficientDynamics

Auteur: , 29 Reacties

Oeh! Spannend hoor, want waar heeft BMW het nu weer over?

In Frankfurt gaat BMW met een sport-concept op de proppen komen. Eerder zagen we daar al enkele spyshots en een mooie rendering van voorbij komen. Maar nu heeft BMW een teaser-video vrijgegeven om alles nog net iets onduidelijker te maken. Echt warm of koud zal je niet worden van de teaser, maar wat we uit de video kunnen opmaken is dat een eventuele Sports Car Concept toch vooral heel stil, groen en lief is. Bloemetjes uit de uitlaat en dat soort dingen.

Veel meer info over de nieuwe groene zal BMW niet laten lekken, dus het blijft afwachten totdat we ‘m in het echt kunnen gaan zien. Tot die tijd: Ssssssst!29 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Laat ons hopen dat dat niet de achterkant is op de foto
@M5Power: Ik hoop het ook niet, maar ben bang van wel.
Een led-achterlicht of knipperlicht?
Dat geloof je toch zelf niet, zoiets zou noooit op de markt komen als achterlicht, misschien is het de skelet van de wagen en doen ze er weer een doek overheen, ze verzinnen wel iets.
Het is inderdaad daadwerkelijk een achterlicht, aangezien er een hoofdsteun voor zit. Dit pikte ik op van een andere site:

”The teaser video doesn’t show much, other than a teaser photo at the end that we can’t really make anything out of it. But what we know for sure is that the marketing slogan will still be “Joy”. According to IAAblog, more teaser images and information will be revealed on Friday”

Wachten tot vrijdag!
-edit: check!-

Verder kan ik me niet voorstellen dat dit ook maar iets te maken heeft met die Audi A5 Sportback killer (of tweedeurs coupe als ‘ie d’r naast zit wat het aantal deuren betreft) van Jonsibal.
mooie lampen maar denk niet dat ze er op komen
Ik kan me wel voorstellen dat zoiets een achterlicht kan zijn. Verschillende leds erin zoals oranje, wit en rood allemaal in dezelfde unit. wordt het wel een beetje een knipperlicht festijn maargoed.
Klinkt wel een beetje als het geluid dat de GTbyCitroen in Gran Turismo maakt, net een stofzuiger…
Ik ga met W115 mee, dikke kans dat ze er weer een doek overheen spannen, net als bij dat vorige concept.
In dat geval zie ik hier wel een mooie ducktail in :)
“BMW teased opnieuw” Moet dat niet zijn “teaset” of zoiets? In ieder geval met een t ipv een d.
@DRU: volgens mij heb je gelijk http://woordenlijst.org/leidraad/12/2/

Ontopic: met zo’n stille auto kun je wel lekker veel bejaarden en kinderen scheppen omdat ze niet goed genoeg kijken en je al helemaal niet horen aankomen…
@DRU: ik vergis me, beiden (d of t) is toegestaan (Als de eindmedeklinker van de stam op twee manieren kan worden uitgesproken, bijvoorbeeld /f/ en /v/, /s/ en /z/, /dzj/ en /tsj/, zijn zowel de vormen met t als die met d correct.)
@DRU: Je hebt gelijk, titel is aangepast.
volgens mij is het de nieuwste trap-skelter van bmw voor kids van 3 tot 6 jaar jong
Nee, je vergist je niet. BMW teaset is 3e persoon enkelvoud, daar kan nooit een -d achter komen. (Overigens kan het ook niet zijn beiden, maar moet het zijn beide. Beiden kan alleen verwijzen naar mensen, en werkwoordsvormen zijn geen mensen, dus er komt nooit een -n achter.
Ben benieuwd. Zou hij al op de IAA staan?

Overigens mogen beide schrijfwijzen inderdaad normaliter, zie hier: http://taaladvies.net/taal/advies/tekst/31/#3

Maar valetparker heeft gelijk, en dit is gewoon een stomme fout. “Teaset” it is, maar “geteased” en “geteaset” mogen allebei :)
Ik vind het vooral een griezelig filmpje! En volgens mij worden gekke lichten dé trend van de komende tien jaar. We zullen ongetwijfeld mooie dingen zien, maar ook verschrikkelijke…
Ze bouwen emotie? Een beetje gejat van Seat. Jammer hoor BMW.
Niet op letten: ziet er te extreem uit. De werkelijke kar zal er gewoontjes uitzien.
Ziet er knap uit.
Ben benieuw hoe het er in het echt zal uitzien.
Lijkt me weer een auto te worden met teveel onnodige vouwen en ”loszittende” panelen etc etc.
Wat zal die S2000 hier blij van worden :p
Volgens mij betreft het gewoon een nieuwe soort lichttechnologie. Net zoals Audi gebruik maakt van LED-jes gaat BMW ook deze toer op. Denk niet dat er een nieuwe auto komt mor bon…

Zegt de benaming daarvoor niet genoeg? Naast BMW Efficient Dynamics en BMW Power Performance komt er een nieuwe divisie. Deze verlichtte zielen gaan zich waarschijnlijk bezig houden met lichtjes en dergelijk…

Greetzz,
JMC
@JMC: BMW maakt allang gebruik van LED technologie, zelfs bij de oude 3 serie coupé’s al en nu op vrijwel alle modellen, daar zal dit dus zeker niet over gaan, en Audi is er al helemaal niet de eerste mee geweest.

Ik verdenk Audi er sterk van de huidige LED “kerstverlichting” geintroduceerd te hebben als antwoord op de typerende corona ringen (“angel eyes”) verlichting van BMW.
@1-er Reihe: Dat van die LED technologie was een voorbeeld. Waar heb ik gezegd dat BMW nog geen gebruik maakt van LEDjes? Heel de achterkant van de nieuwe 7 hangt vol met die rommel. Wat ik dus zei was dat BMW gewoon met iets nieuws gaat afkomen.

Laat me raden, zo snel geraakt… Rijd je met een 3-serie?

Greetzz,
JMC
@JMC: als jij zegt: “Net zoals Audi gebruik maakt van LED-jes gaat BMW ook deze toer op” , is het toch niet zo vreemd dat ik even aanhaal dat BMW allang deze toer opgegaan is?

Ik ben slechts geraakt door je onoplettendheid, mijn “nickname” is 1-er Reihe en jij vraagt of ik een 3-serie rijd… ik zeg: slaap lekker verder! :D
Tja duidelijk een concept voor de techniek en niet voor een realstisch uiterlijk. Dus ik ga me niet blindstaren op het vreemde uiterlijk

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).