Onboard video: Lexus LF-A @ Nurburgring

Auteur: , 8 Reacties

Aangezien we weten hoeveel jullie van Nurburgring video's houden, mogen we jullie deze zeker niet onthouden. De Japanner Takayuki Kinoshita scheurt met een Lexus LF-A over de 'Ring en geeft ook nog een uitgebreid commenteer. Daar kan je vast iets van leren.

Door het uitgebreide commentaar lijkt het net alsof je zelf achter het stuur zit en je leert ook nog eens het circuit beter kennen. Handig is ook dat er linksonderin het beeld een kleine kaart van het circuit zit zodat je precies weet waar je bent op het circuit.

De Lexus LF-A blijft trouwens een apart verhaal. In 2005 zagen we de eerste conceptcar. En in de jaren daarna volgden er nog een paar, maar tot een productieversie kwam het maar niet.

Wel heeft Lexus met de LF-A al veel geraced op de Nurburgring. Zo namen ze onder andere in 2008 en 2009 mee aan de 24 uurs race daar.

Maar het wachten is bijna over, want in oktober tijdens de autoshow van Tokyo zal dan eindelijk (waarschijnlijk) de productieversie onthuld worden. Al schijnt de naam dan wel te zijn aangepast in LF-L (vraag me niet waarom).

Bekijk de heerlijke video hieronder:

Lexus LF-A Nurburgring onboard video8 reacties

vette auto en een goed filmpje! hulde
Leuk filmpje, erg goed gedaan
@ “Al schijnt de naam dan wel te zijn aangepast in LF-L (vraag me niet waarom).”

De ‘A’ zou voor het vlagschip van de ‘Lexus Finesse’ lijn geweest zijn. De ‘L’ zou ondertussen naar hun Le Mans moeten wijzen.
dat ding vliegt seg! mss staat de A voor airplane ofzo..
leuk filmpje! is leuker dan alleen maar kijken hoe de auto een rondje maakt. Ook leuk dat hij over een aantal bochten wat verteld en waar veel mensen staan.
Meerdere fixed camerahoeken, kaartje EN commentaar?

Deze bewaar ik voor vanavond, tussen Hattrick en Studio Voetbal in :) Stickie erbij, biertje. Topzondagje.
Lekker filmpje ! en dat ding vliegt echt over de baan :o
Gisteren heb ik een zwarte gezien in Leiden met een duits kenteken. Helaas had ik geen camera bij de hand. Van achter oogt hij zeer dik met die schuin omhoog geplaatste uitlaten en van voor valt de verhoogde motorkap flink op waardoor het gehele front zeer dik oogt. Is zeker een brute bak om te zien.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).