Eerste foto gefacelifte Lexus LS 600h L

Auteur: , 21 Reacties

Van de gefacelifte Lexus LS hadden we al wat gescande plaatjes uit een gelekte folder gezien, maar vandaag heeft Lexus de eerste officiële foto en informatie vrijgegeven over de facelift.

Net als bij de gefacelifte GS 450h krijgt ook de LS 600h een look mee die hem meer moet onderscheiden van zijn vervuilende en niet-hybride broertjes.

Verder heeft Lexus het volgende te melden over de facelift:

– Gewijzigd exterieur en interieur
– Geupdate uitrusting en nieuw ontworpen stoelen
– Verbeterde dynamische rijeigenschappen

Tot de wijzigingen behoren een moderner design van het exterieur en interieur, een nieuw ontworpen stoelconfiguratie, een aanzienlijk modernere uitrusting en betere dynamische rijeigenschappen.

De enige Full Hybrid ter wereld in het premium sedan-segment, de Lexus LS 600h Hybrid, zal direct herkend worden als het high performance vlaggenschip van de LS-serie. Dankzij de geraffineerde stylingelementen aan de buitenzijde en in het interieur, de verbeterde uitrusting en talrijke verbeteringen aan het Lexus Hybrid Drive-systeem blijft de LS de benchmark in het segment.

Op de IAA in Frankfurt zal Lexus alle details van de facelift bekend maken.21 reacties

mooi he ?
kben altijd al een groot lexus fan geweest.
ze stralen gewoon veel meer stijl en klasse uit dan een bmw of mb.
Netjes, niet spannend maar wel mooi. Net als Audi eigenlijk. Alleen vind ik Lexus stiekem ietsje mooier
typische auto voor lui die een Maybach / Rolls / Bentley te makkelijk kunnen betalen ..
Het is volgens mij helemaal geen lelijke auto. Maar die van vóór de facelift vind ik net wat strakker. Ik vind dit front net wat te patserig.
Bij zulke facelift-nieuwsberichten zouden best wat plaatjes van de oude auto erbij kunne. Wie weet nou uit z’n hoof hoe die Lexus er eerst uitzag?
Wat een gedrocht. Heb het sowieso niet op Lexus
Knap, toch net dat ietsje extra klasse tov een MB of BMW, en vind deze knapper dan de concurrent van audi.
Fijne chauffeursbak dit. Ben benieuwd wat “een aanzienlijk modernere uitrusting” in gaat houden, aangezien hij voor de facelift m.i. al vol met technische snufjes zat. Stoelen konden inderdaad beter. We zullen zien…
Blijft een machtig mooie auto. Net als de A8 trouwens die trouwens van hetzelfde kaliber is maar dan minder chique. Gelukkig hebben ze de achterlampen aangepakt. Jammer van GS achtige bumper met grotere mistlampen dan die opening ernaast
Het goed uitgebalanceerde, gladde, sobere lijnenspel met de subtiele maar sterk ontworpen details was altijd de kracht van deze Lexus LS. Blijkbaar vonden ze het nodig dit te laten varen bij bij de Hybride. Het blijft een van de meest tijdloos vormgegeven modellen van de laatste 10 jaar.
ik vind hem knapper lol ik dus niet, Audi heeft veel meer stijl
het lijkt wel een hele grote avensis!
Niet onaardig (niet dat ik hem nu superknap vind). Dat ze bij Audi, BMW en M.B. de borst al maar nat maken, zou wel eens één van de beste in die klasse kunnen zijn!
Ik begrijp niet dat er mensen vinden dat dit meer stijl uitstraalt dan de (duitse) concurentie. Deze uitstraling komt bij mij behoorlijk ongeinspireerd over. Technisch perfect dat staat buiten kijf, maar stijl en klasse?
Sorry hoor,maar deze facelift heeft deze Lexus de uitstraling van het saaie Toyota gegeven. Ik vindt het een opgepompte Avensis. Zou ikzelf dus nooit kopen, zolang er ook nog de keuze uit BMW 7 en Audi A8 gemaakt kan worden.
Mijn vader is bij de Lexus dealer geweest en eens goed gekeken. Het is uiteindelijk een S400 geworden. Probleem met dit merk, is dat je de klasse en de degelijke uitstraling mist. Het is een beetje een toyota met een rietje opblazen. Daarbij zit je met meer afschrijving. Dat je hem zo weinig ziet rijden, komt zeker door deze argumenten. De wagen is verder super goed, maar dat is dus niet genoeg.
Ziet er uit als een gepimpte japanse hybride alla honda of zo
@Sofie

Whahah, meer afschrijving op een lexus?? Vanwege het kleine dealernetwerk en de exclusiviteit van de auto schrijft deze auto minder hard af dan een S o.i.d.

Klasse en smaak is persoonlijk. Persoonlijk ben ik van mening dat de LS veel meer klasse en uitstraling heeft, dan een s-klasse (hier rijden alleen boeren en kampers in, whaha), een 7-serie (nieuwe model gewoon te ‘anders’ haha) en alleen een a8 komt in de buurt :P
Mooi hoor, deze auto straalt zoveel meer stijl en klasse uit dan de S-Klasse en 7-serie samen.
Blijkbaar zijn er mensen die geen verstand hebben van auto,s. Denken dat er maar alleen bmw, mercedes en audi bestaan op de deze aardbol. Voor mij geen enkel duitse auto die kan tippen aan LEXUS. Uitstraling, exclusiviteit, toptechniek,klasse en status. Waarom zijn deze merken op hun hoede als zij de naam LEXUS horen?
@PietR ..
“verstand van auto,s” is een begrip dat niet bestaat ..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).