Wiesmann doet MF5 cabrio-pr0n

Auteur: , 21 Reacties

Tijd om het stokje weer van de hippies af te pakken en weer leuk nieuws over Frankfurt te brengen. Leuker nieuws dan een Wiesmann MF5 roadster kan ik mij op dit moment even niet voorstellen.

Helaas hebben we nog maar één foto van de MF5 roadster. De rest heeft Wiesmann tot nog toe verborgen weten te houden. De achterkant laat alvast veel goeds zien. Het geheel oogt weer een klein beetje ‘verser’ en wie wil er nu geen rood/oranje wielen?

Het is zeldzaam dat BMW haar snelste blok aan een andere fabrikant levert. Toch heeft Wiesmann het voor elkaar gekregen. Ik vraag me dus af of je niet alles bereikt hebt als je een Wiesmann MF5 Roadster bezit? Je hebt de lekkerste V10 (en daarmee motor?) verkrijgbaar, met open dak, zonder rare restricties in de uitlaten. Je zit vlak tegen de 507 paarden aangesnoerd, slechts centimeters boven het asfalt. Er zit geen plaatwerk meer tussen jou en het uitlaatgeluid.

Overbodige elektronica waarmee je vermogens kan instellen is overboord gegooid, als je de sleutel omdraait is het instant-genieten. Nu worden er slechts 55 stuks gebouwd, dus makkelijk wordt het niet om er een te pakken te krijgen. De basisprijs (zonder belastingen) is een schamele €190.000,-.

Tot slot nog de cijfers, net als de coupé: 507pk, 3.9s naar de 100 en een top van 310km/u. *kpsssh* heet!21 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
ietsie bitsie te pimpig
maar met een zwart dak zou ik hem wel willen
Love it!
veel liever de MF4 S met m3 v8 erin. Minder gewicht en verder naar achteren geplaatst en meer dan snel zat. Ik denk zelfs dat de Mf4 s in de praktijk weinig langzamer zal zijn omdat je de power van de v10 in een auto van zo’n 1300kg niet of nauwelijks zal kunnen benutten.
en de MF4 s op video (wel wat kort maar beter dan niets)
http://www.youtube.com/watch?v=BTsHhJf0VqE
Ik hou al van de Wiesmann sinds de eerste dag dat ik hem onder mijn kont kreeg. Een bedrijfsbezoek, een testrit, maar wel met de waarschuwing dat we het gas niet te hard mochten indrukken. Reden: het lawaai voor de streekbewoners. Toen nog met de ‘oude’ 286 pk M3 motor in.
ik ben zelf nog naar de officieele opening geweest van wiesmann koeweit, was echt fuckin mooi, hadde 2 autos staan toen de tijd….
Jammer van de koplampen en het dashboard. Voor mij de absolute minpunten van deze verder erg leuke en lekkere sportwagen (naast de prijs).
-edit: daarvoor hebben wij een tiplijn
Speedygarage.ch rijdt een stukkie met de Mf5 GT
http://www.youtube.com/watch?v=real8Lxwlcw
@machoman vette bak !!!
Video van M5board met de mf5 gt in Monaco (17 min, niet heel spectaculair, maar toch wel aardig)
http://www.youtube.com/watch?v=6F5Yk97XMlQ
doe mij een met zwarte kap,zwarte velgen en zwarte grille en een zwarte lak met beige interieur

ja zo ongeveer
*draait Ms. Fat Booty*
Prachtig! Lijkt me ook zo heerlijk om zo veel vermogen in zo’n lichte auto te hebben. Dan ben je wel lekker bezig om de auto recht te houden! :D
zijn jullie kleurenblind/doof? duidelijk rood ?
haha: “tot noch toe”
edit: heel fout, is inmiddels gefixt, thanks
Met deze moeten jullie gaan rijden, althans de normale versie. Niet met rare rode strepen of iets dergelijks!
GAAF GAAF GAAF! Puur rijden, dat heerlijke geluid uit die gruwelijk gave motor, niet die elektronica die zich met alles bemoeit, lijkt me echt geweldig om zo’n auto te bezitten, en vooral… om er in te rijden! Alleen is de nieuwe BMW V12 met turbo’s niet een beetje krachtiger?
Ach ja als je dit “pron” vindt…

http://www.fugly.com/media/IMAGES/Random/big-butt.jpg

…dan begrijp ik dat je deze Wiesmann ook “pron” vindt.

Geef mij maar gewone “pron” en dus ook een “gewone” Wiesmann.
Huh… Ik had geenstijl toch al afgesloten?
Het eerste woord dat in me op kwam bij het zien van die Wiesmann was “bips”.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).