Ernstige crash met Lamborghini Murcielago bij Antwerpen

Auteur: , 234 Reacties

Vanochtend is bij onze zuiderburen een man om het leven gekomen toen zijn Lamborghini het contact met de weg verloor. Het ongeluk vond plaats op de Noorderlaan in Antwerpen. De auto vloog met hoge snelheid uit de bocht, raakte een andere auto en kwam na tot stilstand tegen de betonnen stootrand.

Het ongeluk vond vanochtend omstreeks 06.30u plaats. Door de klap is de bestuurder uit de auto geslingerd. De man is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij even later is overleden. De bestuurder van de andere auto is ongedeerd gebleven. De weg heeft enige tijd bezaaid gelegen met onderdelen. Er is niks meer van de Murcielago over. Een kleine indruk van de ernst van het ongeluk staat op video bij deredactie.be. Met dank aan Wouter voor de tip!234 reacties

“uit de auto geslingerd”

geen gordel om?
@ guy ofwel een verbazingwekkende snelheid :)
hoewel ik het ook in twijfel neem!
gecondoleerd voor de familie!
Ah, akelig :S Sneu dat de bestuurder overleden is, maar het was wel zijn eigen fout. Gelukkig heeft de andere bestuurder het er beter vanaf gebracht.
Geen gordel dus.
“Echt vergelijkingsmateriaal heb je pas als je de ultieme proefrit met de BMW X1 hebt gedaan. Klik hier!” Bestaat de ultieme proefrit uit het crashen van een BMW X1? En overleef je dat wel, of is de crash van een X1 juist spectaculairder?
Sneu voor die kerel. Maar slechte deuren denk ik dan, dat die ‘zomaar’ losgerukt worden en van de auto vliegen, zou niet mogen voor een auto die 300+ kan, dan wil je toch veilig zitten, als je dan wat voorhebt. Koop een GT3 RS, daar zit een kooi in.
Die stomme x1 reclame
Het is gewoon grappig
Aan de Antwerpse haven wordt er ’s avonds heel wat geraced hoor, de politie staat er regelmatig om motorijders die zomaar wat komen racen te onderscheppen. Weet ik van mijn zus die dichtbij de haven woont.
Ik moet er wel eerlijk bijzeggen dat sommige wegen aan de haven wel aanzetten tot snel rijden…
@Volvo_440_turbo:

Daartegenover zijn er genoeg wegen die in een uiterst slechte staat zijn. ;)
Tja een bocht in het midden van een brug is toch niet zo’n goed idee. Volgens mij is daar vroeger ook al iemand uit de bocht gegaan maar die kwam 10 meter lager terecht, sindsdien staan er betonblokken.
Die X1 reclame zuigt een partij zeg. (denkt aan een vergelijking met een Brabus E-V12.

Trieste zaak op een zondagochtend…
Van die BMW X1 word ik inmiddels ook sch*tziek!

Spijtig wel voor de bestuurder van de Murcie.
We kunnen nu wel allemaal roepen “eigen schuld en had ie maar een gordel moeten dragen” maar zo makkelijk is het echte leven niet, er zijn nu heel wat mensen diep treurig wegens het overlijden van een dierbare.
Beetje respect lijkt me wel op zijn plaats!
@al wie een beetje respect wil: respect??? Gelukkig heeft hij niemand anders in de dood meegesleurd!
ik heb die gistere avond nog zien staan aan discotheek industria in antwerpen, hij was zeker zat…
Mij krijg je niet in die BMW X1..
Soms vraag ik me weleens bij crashes af HOE krijgen sommige het toch voor elkaar!? Neem aan dat als je zo’n auto koopt je toch wel enigzins je auto kent en je je kan beheersen, maar vaak zie je té overmoedige macho gasten achter het stuur!!

Alleen hoe ik hier nou die X1 reclame bij moet plaatsen… was niet van plan om die hiermee te gaan vergelijken! Of overleef je het dan wel?
Het resultaat van schijnveiligheid…

Het lijkt er op dat de weg ook vochtig is…
heej allen, denk ff mee, als je van 300km/h naar 0 gaat in een korte tijd krijg je zo’n loei van een optater(minimaal 200G) dat zelfs je lichaam gewoon om een riem heen kan draaien hoor

gecondoleerd voor de familie, maar de persoon in kwestie moet ook aan andere weggebruikers denken het was mischien nog erger geweest als een onschuldige omstander op weg naar werk wordt doodgereden
@CarWasher: 200g? ben je gek?! en dat op een autoforum en zeg nu niet dat het een typo is want: Een ongeoefend mens kan van 9g buiten bewustzijn raken en 14g is dodelijk.
Even mijn vorige opmerking verduidelijken, je staat niet meteen stil bij een botsing zoals deze en ik denk ook niet dat hij 300km/u ging in een bocht…denk effe mee
Haha 1 ding heeft BMW er wel mee bereikt met die X1 reclame, >>> De BMW X1 is in the picture!!!<<< :D
Ja gasten, die commercial van die X1 begint ook ferm mijn …. uit te hangen! contra-reclame hé. Stop die rommel! Dank u.
@cl63amg: Je doet nogal een bewering hier.
die gast was gister nog in club industria..
@remco: totaal nie, juist het omgekeerde. Mensen krijgen een dégout van die X1. Kwil hem zelf nie gratis hebben door die dwaze reclame…
@Gio: Opzich is het best slim van Autoblog om zo wat centjes binnen te krijgen, en ik respecteer dat ook wel. Ze hadden alleen een iets minder domme zin moeten nemen… want een X1 als vergelijkingsmateriaal voor wat?
Tsja, over de doden niks dan goeds yadayada dus ik houd m’n mond maar…
Hier wat foto’s van toen de eigenaar en de auto in betere staat verkeerden:
http://www.autojunk.nl/2009/06/lamborghini-murcielago-47
http://www.autojunk.nl/2009/06/lamborghini-murcielago-geel
.
@Gio:
Natuurlijk wil je ‘m wel als je ‘m gratis krijgt…
@ Gio, Ja ik geloof het nu ook wel met dat X1 gedoe maar ja ook negatieve aandacht is aandacht en aangezien BMW ervoor betaald heeft bij autoblog om elk nieuwsbericht als eerste te staan moet autoblog deze actie uitvoeren ook al vinden wij bezoekers het irritant worden!
@Remco:
Wat is er precies irritant aan als de eerste comment van bmw is ?
ik begin me meer aan die mensen te irriteren die er alleen maar over zeiken dat aan die reclame zelf ..
Begrijp me niet verkeerd, maar reclame op deze manier vind ik minder erg dan als er dingen door je scherm heen vliegen en dat het knopje om het hele ding te sluiten ergens verstopt is.
erg voor de bestuurder, en nabestaanden. Jammer van de prachtige auto, maar niet alles ligt meteen aan stoer doen of dronkenschap, zal vast harder als 120 zijn gegaan, maar zal vast ook iets van natheid of andere dingen in het spel kunnen zijn geweest. Blijft kut hoe dan ook.
WTF?! :o
damn die is wel f*cking hard gegaan dan en dat ie dan ook nog eens uit z’n auto is geslingerd! :o
Dit ruikt naar geen gordel gedragen en te snel gereden.

Wat dat betreft dan gewoon terecht vind ik. Auto’s komen niet voor niets met een gordel en als je wil racen koop je een game of ga je het circuit op. Als je je daar niet aan wil houden zul je het maar op de harde wijze moeten meemaken.
@HDM:

Schijnheilig boontje.

@vla.

Jij weet wel beter. ;)
@RenesisHP:
Bocht + verhoogje + glibberig wegdek…
Elke auto-enthousiast weet wat het gevolg is, het is niet de eerste keer dat dit gebeurt met zo’n exoot waarin je je koning waant, remember?
Nah, een betere autorijder had dit nooit gedaan. Maar het lijdt ook een beetje aan de auto: de Murciélago heeft praktisch geen grens, dus je denkt dat je er alles mee kan. Vooral als je niets afweet van rijden, want komaan: knallen in een Lambo, je gordel niet aandoen en dan zo een bocht nemen?
@vla:

Tussen weten en beseffen zit een aardig verschil. Daarbij ligt het in onze aard om grenzen te verleggen. Soms gaat dat goed, soms gaat dat fout.

Met een Murcielago ligt de grens inderdaad zeer ver weg. De limiet schijnt vrij kort te zijn. Dus als hij gaat, gaat hij goed.
Probleem blijft echter wel dat men de limiet wel een keer moet ervaren om z’n auto te leren kennen.
Toegegeven. Er zijn betere plekken om dit te testen.

Toch blijft het makkelijk oordelen.
Ik vermoed dat 50% van de reaguurders zichzelf te pletter rijd met een Lambo of andersoortig 500+ pk speeltje.

Het grootste gedeelte van de bestuurders heeft het al moeilijk met 250 pk.

Een schijnbaar onbereikbare grens is vragen om ongelukken.
Als het dan fout gaat, gaat het goed fout omdat de snelheden een stuk hoger liggen. De reactietijden verkorten dan.
@RenesisHP:
Precies, dat vind ik ook. De bestuurder wist dat duidelijk niet. En iedere reaguurder had hem op z’n koppie gelegd in deze scene, de enige manier om die bocht te maken, is traag rijden.
@AriM6: dat zou er pas zwaar over zijn!
@ AriM6, haha ja ik ken het van die pop-up reclame’s hoe irri. En ja ik scroll er ook overheen zie die X1 zin al niet meer, maar ja aangezien dit een forum is geef je soms weleens een reactie op een andere bezoeker ;)
Jahh die is kappoet…
Jammer dat de bestuurder dit niet heeft overleefd, die auto tot daar nog aan toe, maar een mensenleven?
Mijn innige deelneming aan de familie.
@ redactie van dit blog.
Willen jullie die reclame van BMW nu eens eindelijk stoppen!!!!!
ZEKER HIER ZEER MISPLAATST!!!!!!!!!!!!
@HDM: Jij bent zeker de verstandigste thuis?
Dit moet een kwestie zijn van geen gordel, want de hele crash cell is helemaal intakt van de auto. kan gewoon niet anders….
Welverdiend. Je kan een Lambo kopen maar dat betekent niet dat je hem kan rijden. Zoals geschreven staat in veel columns op dit blog. ’t Is niet omdat hij zichzelf doodgereden heeft, dat het ineens een heilige is. :roll:

@Activa:
Chill. Die reclame staat automatisch overal, en het is niet omdat jij het ongepast vindt, dat iedereen het ongepast vindt. Dood + groep mensen = misplaatst sentiment.
Dit doet het imago van supercars weer goed :)
@HDM: Dus.. als ik het goed begrijp heeft de betreffende bestuurder nu zijn verdiende straf gehad? Zeg dat maar tegen de nabestaanden.

Wat een walgelijke reactie!
Triest mannetje ben jij..
@vla: Nee, maar enig respect mag je dan nog wel opbrengen of is dat soms teveel gevraagd?
@Benz..:
Ik hoef geen respect op te brengen als een ander dat wel doet. Die mens respecteert op zijn beurt dan weer niet wat ik wel respecteer etc.
Globaal respect afdwingen is gewoon slecht, want dat lijdt tot disrespect.
Maar terug ontopic: ik zou het inderdaad niet in hun gezicht zeggen (tegen de nabestaanden), maar ik zou het wel laten blijken.
Dan is een blog erg interessant aangezien je je ideeën vlot kan laten vloeien. :) Maar nee, ik zou ze niet zomaar vertellen dat hun zoon/vader/man het zelf zocht. Daar zullen zij waarschijnlijk te gevoelig voor zijn…
Ik vind eigenlijk dat het wrak er nog best goed uitziet. De cockpit lijkt nog grotendeels intact. Ik heb zo het idee dat als de bestuurder vierpuntsgordels had gedragen hij het misschien wel eens overleefd zou kunnen hebben. Maar ja, als, als, als…

En wat betreft die BMW-reclame: ach, zie het als zwarte humor. Rijden in een X1 is vergelijkbaar met jezelf doodrijden in een Murcielago. Lijkt me dus wel een spectaculaire wagen.
@bert r


die deuren gaan volgens open uit als de wagen overkop gaat kwestie van veiligheid met die vleugeldeuren…
sorry voor de gekke zin

ik “denk” dat het een veiligheid is dat de deuren loskomen als de auto overkop gaat
@vla: de chauffeur heeft vast wel een stommiteit begaan. Maar welverdiend? Dat zou ik zeggen als de auto total loss is. Ik vind het te ver gaan om te zeggen dat hij de dood verdient heeft vanwege zijn rijgedrag.
@klaas:
Hmmm… Mss stond ik inderdaad niet lang genoeg stil bij het woord “welverdiend”… Ik bedoel natuurlijk niet dat hij moest overlijden als gevolg van zijn daden…
Maar ik bedoel wel dat hij op één of andere manier erachter moet komen dat je niet overal plat op het gaspedaal kan staan in je Lambo. Ofwel lees je het/leer je het, ofwel leer je het op de moeilijke manier.
Zie je, ik heb het niet zo voor types die denken dat ze alles kunnen als ze een dure auto kunnen kopen.
Maar then again: ook maakt de Lambo hard rijden veel te gemakkelijk met zijn AWD, enorme grip en geweldige gewichtsverdeling.
dat jullie je opnaaien aan die X1 reclame werkt alleen maar in het voordeel van BMW.
tags als BMW, X1, ultieme proefrit en dergelijke blijven ongewild in jullie hersenen achter.
stel je hebt zin in een proefrit, raad eens waar je het eerste aan denkt… precies een dikke M5 ofzo.
Die wegen in belgie zijn dan ook niet ’s werelds beste om >vmax te rijden..
Had ie maar een proefrit met een x1 moeten maken.Was dit niet gebeurt.
Toch weer een bewijs dat je wel de nodige ervaring moet hebben om in zo’n lambo te kruipen.
Hij reed al een tijdje met die auto had dus zeker ervaring. En iedereen hier op autoblog zou als ze zo n auto hadden net hetzelfde rijden. Er is ook geen spraken van een af gesproken straatrace gewoon wat op trekken aan het rood licht. En niemand die een sportwagen heeft houdt zich aan snelheids limieten dus als zoals sommigen hier beweren al die mensen de dood verdienen, zouden er geen auto s van dit kaliber meer gemaakt en dus ook verkocht worden. Dus ook geen reden meer om op deze site rond te hangen! Hij was een goeie kerel altijd heel vriendelijk en goed gezind ook gisteren avond nog. RIP Joris
@eee:

Kan me goed vinden in je reactie, iedereen heeft hier veel commentaar, maar ik wil ook wel eens zien of ze zich zo aan de regeltjes zouden houden als ze de mogelijkheden van Joris hadden. Het blijkt hier weer eens overduidelijk dat veel mensen zeer hard kunnen zijn zolang het maar anderen aangaat, zouden ze voor zichzelf (of hun naasten) even hard zijn? Ik denk het antwoord wel te kennen.

@ Bobby Orlando: Zielige reactie’s :oops: ben je zelf zo perfect??
HDM_Second_That
Het blijkt maar weer: hard rijders zijn doodrijders!
Een beetje op de openbare weg jezelf gedragen als een idioot en andere mensen in gevaar brengen. Voor iedereen die zijn gedrag rechtvaardigd, je zou er maar eens aan moeten denken dat iemand om wie je veel geeft uit de weg wordt geruimd door zo’n poser. Opgeruimd staat netjes.
uit een betrouwbare bron : de andere bestuurder reed in een BMW X1.

neemt niet weg dat dit spijtig is.
@vla: Ik verplicht niemand hier iets.. Als ik sommige reacties lees dan is het zijn welverdiende straf. Volgens mij is het nog niet bij sommigen hier doorgedrongen. Er is een dode gevallen en om dan te stellen dat het zijn verdiende loon is omdat hij een Lambo rijdt en geen gordel draagt? Natuurlijk, ieder is vrij om er het zijne van te denken maar zulke botte en onrespectvolle reacties zijn in mijn ogen volkomen misplaatst en diep triest!

Ik hoop dat je DAT met me eens bent?
@Benz..:
Dat ben ik idd wel eens met je: m’n woordkeuze was ietwat slecht.
Ik had het liever gezien dat hij eens goed geschrokken was en sindsdien met wat meer besef en knowhow reed, of zelfs enkele cursussen volgde! Spijtig dat hij overleed maar hij heeft het zelf gezocht.
Is dit Rami ? Ik dacht dat hij met LAM-666 reed? Deze is LAM-111. Ik zag hem af en toe in de buurt rondrijden.
Raar altijd dat de auto de schuld krijgt terwijl de bestuurder rijd
@iedereen tegen mij:

Je moet verdomme gewoon normaal rijden als je op de openbare weg rijdt, en niet denken dat je met een dikke auto ook gelijk de bijbehorende bestuurkwaliteiten heb gekocht. Het lijkt me daarnaast sterk dat een gordel niet eens iemand op z’n plek kan houden, al helemaal in zo’n superauto horen die nogal goed vast te zitten. Dus dan moet je wel hele rare dingen doen om uit je auto te vliegen. Hoe moeilijk is het nou om een strook stof vast te klikken zodat je op je plek blijft?

Ga je de openbare weg op, breng dan niet andere mensen in gevaar door zelf te denken dat je oneindig goed kan rijden. Als je zo’n auto kan betalen is de prijs voor een dagje circuit om over te lachen.

Als schijnheilig en walgelijk triest betekend dat ik dit racegedrag niet goedkeur, dan ben ik maar al te graag schijnheilig en walgelijk.
@HDM:

Nee HDM. Je wil het niet begrijpen. Bijna niemand keurt dit gedrag goed.

Dat iemand een prutser of een loser is betekend niet dat je hem de dood moet gunnen. Dat doe jij dus wel.

Maakt jouw eigenlijk nog een grotere loser.
Om toch maar even ouderwets scheentjes te trappen.
Lambo’s zijn voor losers.
@RenesisHP:
Jij hebt zeker graag dat anderen op jou reageren hè!? ;) Nou, bij deze :D
@Ferdinand1:

Ik weet het. Ik ben hypocriet tegen @lincoln.

ik wil namelijk ook te graag. :twisted:
@RenesisHP:
Ik zie de passie en emotie bij jou! ;) Lincoln kan zijn spullen pakken…
@Ferdinand1:

Liever niet. Veels te vermakelijk om te willen missen.
Slaap zacht Joris Goodlife!! En alle vrienden en familie gecondoleerd met dit onverwachte tragische verlies!!

Respect CM
Ik gun hem alles wat hem overkomt door zo’n ongeluk, lichtgewond, zwaargewond, maakt niet uit. Als ie het maar gelijk afleert en et niet nog es doet. Je doet gewoon je gordel om of je rijdt niet als een malloot over de openbare weg. Daar kies je zelf voor, dus dan moet je maar de gevolgen onder ogen zien.
@ RenesisHP

Ieder heeft zijn gedacht ervan..
Als de dag komt dat er een ferrari op you wagen vliegt & je ligt zelf op intensieve in het ziekehuis en je hoort dat de gene die je aangereden heeft is gestorven, dan is dat een behoorlijke opluchtig, want voor hetzelfde geld was hij er nog en jij niet.
Wat ik dus bedoel is als je risico’s neemt en als het fout afloopt, dat je maar moet boeten voor je eigen fouten.
Nu moet je niet afkomen dat ik een of andere bompa driver ben ofzo..
Want iedereen rijdt wel vaker te snel dan te traag, maar alleen wanneer de omstandigheden het toelaten, dan heb ik er geen problemen mee..
Nuja als jij ook zo’n kerel bent, mij niet gelaten hé
En gelieve je stoere woorden maar bij te houde ;)
@Br3cht:

Ik gun niemand de dood toe. Daarbij rijden er nog veel meer idioten in normale auto’s. Moeten die ook allemaal dood?
Respectloos hoe sommigen hier zeggen dat ‘ie maar een proefrit in een X1 had moeten maken. Totdat het iemand in je naaste omgeving overkomt. Maar ja….spijtig voor die man. Het had iedereen kunnen overkomen want je kunt zelfs in je Fiat Panda te hard rijden en uit de bocht vliegen met de dood tot gevolg.
@750i: het is hier ook eens overkomen. Geen bekende van mij, maar et gebeurde hier in de buurt. Ons station ligt op een mooie 4baans tunnel richting het centrum, en de straat waar ik in woon samen met die 4baans weg zijn lang en recht genoeg om redelijk wat km/h te maken.

Die gast moest zonodig effe een straatraceje doen, heeft een stoeprandje lichtjes geraakt en is tegen die hele mooie metersdikke steunpilaren voor de ingang van de tunnel gereden. Toen ik kwam kijken lag er enkel een zwarte klomp metaal, totaal onherkenbaar, en een gigantische zwarte brandplek op zowel de weg als op de pilaar.

Ik ga echt geen grijntje medelijden tonen voor zulke mensen.
@HDM: je mag best wat meer respect tonen voor de nabestaanden wat jij nu doet vind ik niet kunnen.
@HDM: En toch ben ik benieuwd of jij altijd braaf 80/100 km/h zou rijden wanneer jij in het bezit was van een supercar.
Je komt nogal heel erg hypocriet over namelijk!
Waarschijnlijk een bezoekje gebracht aan Discotheek Noxx
Hoor jullie nu toch is bezig! Wat een gezeik ,die man is verongelukt! echt geen respect. En dan nog wie rijdt soms is niet te snel en zonder gordel ik durf wedden iedereen,
niemand verdiend te sterven door een stom ongeval,mijn schoonbroer is 3mnd. geleden ook verongelukt maar met de moto, en dan krijg je ook al dat gezever te horen van te wild ,te snel allemaal bullshit,het wat je bereikt is dat je de nabestaande kwetst denk daar maar is overna!!!!!!
@HDM

Ik wil jou nog wel eens horen als jouw kind dat overkomt en iedereen plaatst dan reacties op jouw niveau. Dat je zegt eigen schuld dikke bult als die auto totall loss is, prima. Maar dat je zegt dat iemand de dood heeft verdiend aan zulk gedrag, nee dat kan geen enkel weldenkend mens menen. Als je dat zegt, en dan ook echt meent, mis je een behoorlijk groot deel van gezond verstand.
Trouwens wat daar echt gebeurd is weet alleen de bestuurder,en voor de rest kunnen jullie alleen maar gissen .
@RenesisHP: dood gaan hoeft niet, iets ergs overkomen dat erg genoeg is om je tegen te houden het ooit nog eens in je kop te halen is perfect. Je moet er maar van leren en hoe het afloopt maakt niet uit, meestal leren mensen pas als het erg genoeg afloopt.

@sab993s:

In het verkeer voornamelijk wel. Een sprintje zal er wel eens inzitten bij een stoplicht, en ALS DE CONDITIES GOED ZIJN zou ik sneller dan toegestaan gaan. Maar je hoeft niet te verwachten dat ik probeer overal waar ik het wil 200 en hoger aan te tikken. Dan ga ik wel een keer naar een verlaten vliegveld of iets dergelijks.

Ik zou ook ervoor zorgen dat ik iig een gordel draag en ik zou alleen gaan rijden als het wegdek niet nat lijkt te zijn. Ik ben niet iemand die onnodig problemen gaat opzoeken.
Van Popov, 13:27:

“http://www.gva.be/antwerpen/antwerpen/lamborghini-knalt-tijdens-straatrace-tegen-paal-2.aspx”….

Tot nu toe geen enkele reactie hierop. Past waarschijnlijk niet zo goed onder de schedel van de profs hierboven.
Straatrace => opgefoktheid => machogedrag => MOETEN winnen. Wie hieraan deelneemt, vergeet graag zijn/haar verantwoordelijkheid, totdat het fout gaat, om dan de vermoorde onschuld te spelen.
Er is weer eens een mensenleven bij te betreuren, maar als dat dan moet,(wat zeker niet mijn wens is!), dan liever de bestuurder dan een onschuldige.
Overigens ontgaat het waarschijnlijk velen, dat deze topic is geplaatst vanwege de auto, om daarmee emoties los te weken. Ik ben ervan overtuigd, dat dit niet zou zijn geplaatst, wanneer het gebeurd zou zijn met een Toyota Carina 1.6 GTSi.
Dank je ‘9000CSE’ – terechte comment
Nogmaals, nieuwswaarde? Daarvoor hebben we al sites van kranten of wreckedexotics.com. Ik dacht dat dit een autosite was en geen crashsite? Vandaag alleen al twee berichten over gecrashte auto’s die op zich zelfs al zo speciaal niet zijn. De Lambo wordt nog steeds gemaakt en de Renault ook, get over it. De kwantiteit van de posts blijft hoog maar de kwaliteit…
Ik gun niemand een (dodelijk) ongeluk maar als het dan toch iemand moet dan zijn maar iemand die willens en wetens te hard rijdt en risico’s neemt zoals deze meneer in deze monsterlijke mooie lamborghini.

Ik heb veel meer spijt met inzittenden van de auto waar hij tegenaan is gekomen. Die hebben er niet om gevraagd.. meneer wanna-be-Schumacher-op-de-openbare-weg doet het daarentegen wel bewust.

Snap dat de drempel laag is met 600pk onder je rechtervoet maar als je de verleiding niet kunt weerstaan moet je misschien gewoon NIET in zo’n auto gaan zitten.

In before asotuig dat mij tegen gaat spreken.
@9000CSE: precies zoals ik et al bedoelde. Toch es iemand die mijn mening deelt…

En ja het zal ook niet worden geplaatst als het geen noemenswaardige dure auto is.
Grenzen opzoeken op een openbare weg, onder slechte omstandigheden (aflopende weg met betonblokken) en zonder gordel om? Dan vraag je er in mijn ogen om, dood gaan verdien je niet snel, maar je Lambo total loss rijden zeker wel als je je zo gedraagd! Hoe verschrikkelijk mooi en geweldig zo’n auto ook is…
Ik denk (let op, ik DENK) dat het hier wel 100% zijn eigen schuld is. Zulke races moet je gewoon niet op zulke plekken doen, en als je een beetje autofan bent en zo’n auto koopt dan zou ik me ook behoorlijk inlezen over grenzen van zo’n auto. Opzoeken kan op een circuit.
Ik weet alleen zeker dat het niet terecht is dat deze man overleden is, hoewel hij er wel om vraagt als hij zijn gordel niet om heeft gehad.
Wat een irritant volk hier !!!
Denken het te zijn met hun golfjes en audi A3’tjes.

Als echte autoliefhebber zou je moeten treuren in plaats van hem de schuld te geven.

Snap echt niet wat jullie hier komen zoeken als jullie geen autofanaten zijn.

Rijden jullie dan altijd allemaal 50 km/h met jullie gordels op?

Grr, dit noem je dan autofanaten.

Aan de familie van het slachtoffer; Hij is een held!

__
@Carfreak: JA! Ik rijd nog 15km/u met mijn gordel om! En ik weet zeker dat iedereen hier treurt om de schade aan deze Lamborghini. Ik denk ook niet dat het aan ons is om te treuren over de dood van de bestuurder, hoe erg het ook is voor hem en zijn nabestaanden. (Dat wil niet zeggen dat we “net goed” moeten schreeuwen natuurlijk;))

En nu ik die foto’s zo zie, de bestuurderskant ziet er niet echt goed uit.

En @ freddy: Hoezo drinken en geen gordel? Was er drank in het spel? Want dan zeg ik WEL volmonig: net goed, want drinken en rijden, zodat je niet alleen jezelf maar ook anderen in gevaar brengt is in mijn ogen gewoon een zwaar misdrijf!
Het ligt daar tegenwoordig vol met flitspalen ,?!
@vla: Ik snap wat je bedoeld! :)
Njah, Joris is niet langer meer onder ons, spijt gaat uit naar vrienden en famillie :(
@ RenesisHP, dat kan je wel zeggen ja, toen ik op bepaalde slechte wegen in Bosnië reed voelde ik met helemaal thuis in mijn thuislandje België…
alles is leuk tot het fout gaat .. da,s een feit ..

behalve ramptourist uithangen .. da,s nogal suf nml ..
RIP Joris
@stimpack: nee joh, lekker onschuldige mensen in het verkeer in gevaar brengen door als een idioot te racen, dat moet kunnen…

Hij begaat een domme actie, en ik geef me mening erover door te zegge dat het voor de volle 100% zijn schuld is in mijn ogen. Ik mag volgens mij best zeggen wat ik wil (net als ieder ander) zolang ik niet discriminerend ben of overdadig begin te schelden en zo.

Bovendien bega jij hier een fout. De nabestaanden zijn een dierbare verloren en dat is erg, dat snap ik heel goed. Mijn reacties zijn echter enkel gericht op de bestuurder en zijn besluit tot het uitvoeren van een dergelijke actie. Dat zijn twee verschillende dingen. Jij heb mij nergens zien typen over nabestaanden, en dat heeft een reden. Ik praat over hem, niet over zijn familie en zijn vrienden. Die kunnen er niets aan doen dat hij zo’n situatie uitlokt.

Net als met die straatracer die hier in de straat verongelukte, het was een goede vriend van een toen klasgenootje van me. Voor haar vond ik het heel erg, maar voor hem zelf niet, hij lokte het uit.
Kijk eens naar de foto’s hierboven. Dat verklaard waarom hij uit de auto is geslingerd… Had hoogstwaarschijnlijk gewoon zijn gordel om, maar je ziet wat hoge snelheid doet met een auto…
Rust in vrede “Goodlife”

your friend…
zonde van die auto zeg
oooh wat zonde van die wagen !
straatracen en drinken en geen gordel niet slim joriske
R.I.P. bestuurder

“De Lamborghini kwam tegen een paal terecht en is totaal verhakkeld.”

Grappig, dat belgische taaltje
Beachgirl Knokke
Rust in vrede Joris, we zullen je verdorie missen.
Zwaar misdrijf en flinke zonden of niet..ik ben tegen de doodstraf dus RIP..
En verder tja. ik draag ALTIJD gordel maar helaas werkt dat vlgs mij ook niet bij 200+.
En hard rijden zit nou eenmaal in je bloed..Ik rijd zelf ook geen langzame auto’s en ben eerlijk genoeg om te zeggen als ik een dergelijke auto had dat het gas er ook wel een keer op gaat..Je neemt het risico en dan kan het wel eens verkeerd gaan ja helaas.
allereerst erg dat iemand op deze manier eruit stapt,….de plek waar die is gecrasht is wel raar,de apex van de bocht ligt niet echt in de lijn waar hij heeft gereden,misschien zich heel erg vergist in de spoorvorming van de 2 binnenste banen,of een beetje duw en trekwerk…en ja de snelheid,veel harder als 190 zal het niet geweest zijn,en dan moet je nog je best doen omdat op dat korte stuk te halen.
Snelheid geeft een dodelijke kick, je wilt meer en meer totdat het in 1 klap weg is, maar daar denk je niet aan op zo’n moment. Je hebt maar 1 leven en gebruik die goed..
Bobby Orlando
Maar goed dat die notoire hardrijder dood is, dan heeft hij tenminste niet meer de kans om anderen schade te berokken.

In het nabijgelegen Stabroek reed er ook zo eentje rond in een Corvette, daar liep het slechter af, die maakte wél slachtoffers en ging er dan als een lafaard vandoor.

Hoe kun je eigenlijk een Lambo op zijn dak leggen binnen de bebouwde kom tegen 50 km/u???????????????
Zie je wel dat 4-wiel aandrijving suckt op sportwagens.
@SimonMc: Onzin…4-wiel aandrijving is top en Werkt perfect!! Zolang je maar gas blijft geven…Het zou verboden moeten worden om bull-shit comments achter te laten!!!
“Straatrace => opgefoktheid => machogedrag => MOETEN winnen. Wie hieraan deelneemt, vergeet graag zijn/haar verantwoordelijkheid, totdat het fout gaat, om dan de vermoorde onschuld te spelen.”

Bullshit. Ik ken genoeg jongens die hun veiligheid boven winst verkiezen. Niet iedereen die hard rijd is een achterlijke.
@Bobby Orlando: “Maar goed dat die notoire hardrijder dood is, dan heeft hij tenminste niet meer de kans om anderen schade te berokken.”

Het is maar wat jammer dat mensen als jij een eigen mening mogen hebben!

Nee, hij droeg (waarschijnlijk) geen gordel en reed veel te hard maar dan nog is het zwaar laagbijdegronds om te stellen dat hij de dood verdiend heeft en dat het maar goed is dat hij het hoekje om is..

Wat daar gebeurd is, is ronduit verschrikkelijk. Ook voor de nabestaanden.

Denk daar maar eens over na.. :?
joris goodlife
wtf dat is JORIS EECKHOUT zn lamborghini, aka Joris Goodlife hij was wel zeker een pimp in de clubs van Antwerpen en in Brasschaat, had deze lambo maar een half jaar geleden gekocht. Zijn fortuin is zijn ondergang geweest dit is het bewijs, rip
Ik wens iemand die stommiteiten uithaalt op de openbare weg geen ernstig ongeval, invaliditeit of de dood toe. Aan de andere kant…. god dank neemt de zot niemand anders mee in z’n “val”. Total loss en een tijdje revalideren tussen mensen die de rest van hun leven WEL in die rolstoel moeten doorbrengen was misschien wel leerzaam genoeg geweest..helaas voor zijn familie zit dat er niet in. Krokodillentranen zul je bij mij ook niet zien. Alleen wel triest voor de mensen die hem moeten missen.

Sinds ik zelf kinderen heb ligt de grens anders, niet dat ik ooit bewust risico’s nam met de veiligheid van anderen, maar ik kan het nu voor mezelf en mijn kids ECHT niet maken dat zij moeten leven zonder mij dankzij mijn eigen stommiteit. Dus als je twijfelt of het kan, dan kan het dus niet.
K kwam deze midag op men werk, opendeur, kzie collega van mij, kzie da het slecht ga en kvraag wa scheelt er, ze zecht, ni goe kheb vernome da ne goeie vriend van me overlede is, en k r bijna me inzat, ze vertelde dit en kwas vreed geschokt. k voel met haar me, hij was 35, droeg geen gordel, was aant racen met iemand die derna verder reed, hij had gedronke en was alleen, men collega was nog same met hem gaan feesten die nacht.

ik kan je zegge, dat deze bocht een bocht is waar iedereen zich wel aan de snelheid houd, de baan is daar gewoon kl*te, en jammer genoeg is hij gecrasht, vermoedelijk de auto dat hij heeft geraakt willen ontwijken met bruske beweging, dan weet iedereen dat een auto moeilijk gaat doen op hoge snelheid.

RIP aan deze man, en ik leef me met al zijn vrienden en familie.
Ik begin dit blog om verschillende redenen steeds meer te vermijden. (kwalitiet gaat omlaag, lelijke reclame, reacties….)

De admins moeten alle berichten maar is GOED filteren.

Hoe kun je posts van 12 jarige jongetjes als ” verdient”
“lekker” “eigen schuld” “dombo” etc goedkeuren ?? dan heb je als admin een groot gat in je hoofd, wel te vergeten dat familie leden dit misschien ook zullen lezen.
@merceseds500: sorry hoor, maar ook al zijn die reacties misschien lomp en onaardig… vrijheid van meningsuiting is een groot goed, ook als niet iedereen er goed mee omgaat.
En laten we wel wezen…. als deze vent een gezin had vermoord met z’n actie? Wat had je dan gezegd? Dat soort risico’s nemen dit soort lui en ook al zullen ze niet de bedoeling hebben een zware crash te gaan maken… dat risico is aanwezig… en getuige de schade ging deze Murcie behoorlijk hard… dan kan het dus ook voor anderen heel erg fout aflopen.
@merceseds500: mond houden als je ook mij bedoelt. Ik ben 19 en hier is ook al es zoiets gebeurd. Lees mijn reacties nog maar es overnieuw en je begrijpt mijn standpunt.
R.I.P lambo-man
(ik heb het niet zo voor lambo’s maar dit is echt zonde)
@mercedess500: Klopt, het niveau van sommigen hier kan moeilijk lager… :?
@HDM: ga je moeder in de keuken helpen klein jongetje, kom hier maar over een paar jaar terug als je wat meer kennis in huis hebt…

als jou pappa volgende keer overlijd aan een auto ongeluk gaan lekker met zijn allen praten over zijn eigen dikke schuld en hoe dom hij was. voorlopig klep dicht houden !
@mercedess500:

Eindelijk eens enkele reacties (van jouw hand; al waren er nog goeie) die getuigen van gezond vestand, proficiat! Hier zitten héél véél kleine kinderen die een héél hoge dunk van zichzelf hebben. Intriest :cry: .
@mercedess500: gedraag je alsjeblieft een beetje volwassen. Probeer alsjeblieft eens om een normale discussie te voeren ipv op de man af te spelen en mogelijke aanstootgevende reacties neer te gooien.
ik begin echt een hekel aan die x1 te krijgen
Ruzie maken doed men niet hier, dit is autoblog, geen 1 of andere forum waar je iedereen probeert te kleineren.

wie is hier nu volwassen?

@ NLX pas op wa je zegt he, op men werk beginnen ze goed te verkopen :P
De Murcie heeft een kwalijke reputatie namelijk het “BLOKKEREN VAN DE ACHTERAS”

http://www.lambounfall.de/lamborghini_murcielago_crash.html

Zou dit mss ook de reden zijn?
racen is gewoon tof,op circuit of straat en daarmee uit…
sterkte aan familie en vriend!
Mercedess500:

Als de vader van HDM een ernstig auto ongeluk krijgt terwijl hij normaal rijdt dan is dat zeker geen geval om te zeggen dat het zijn eigen domme schuld was.

Wanneer iemand in een straatrace, op de openbare weg dus, ver boven te toegestane snelheid crashed en daarmee nog BIJNA een ander ongeschuldig iemand meeneemt dan kan ik daar zeker GEEN spijt mee hebben.

Jij zegt dat HDM maar terug moet komen als hij verstand heeft?
Volgens mij is hij één van de weinigen hier MET verstand.

Zoals ik al eerder zei.. ik wens niemand een dodelijk ongeluk toe.. maar als het dan iemand moet zijn dan maar iemand die zich zo achterlijk op de openbare weg gedraagt.
Ik snap waarom de meeste mensen lopen te zeuren over die te hoge snelheden. Ze kunnen het zelf niet halen met hun burgerbrik.

Jaloerse eikels zijn het. :P
Jammerlijk nieuws! We hoeven niet te oordelen over de man! Feit is wel dat ik hem meermaals over de Antwerpse Ring heb zien scheuren tegen onverantwoorde snelheid! Vreemd om deze bolide nu net op de Antwerpse Ring te zien crashen!
Op die beelden afgaand, lijkt het me wel iemand die nogal hard bezig was met uiterlijkheden, het materiële… hoe is die trouwens zo rijk geworden? Iemand? Ach, hij heeft het geruild voor het onstoffelijke. RIP en steun aan de familie
BRASSCHAATTT IS DE SHIT!
het was wrsch wel idd zijn eigen fout, er wordt beweerd dat hij in een straatraceje zat, gezien zijn reputatie en misschien een slokje op had want 06.00 is geen normale tijd kun je misschien stellen dat het wel zijn eigen schuld was, onderzoek moet hierbij dus meer duidelijkheid brengen maar ik ben er bijna zeker van dat hij niet 100% goed reed!
@xantos.

“Feit is wel dat ik hem meermaals over de Antwerpse Ring heb zien scheuren tegen onverantwoorde snelheid! Vreemd om deze bolide nu net op de Antwerpse Ring te zien crashen!”

No offence. Vind je deel 2 nou echt vreemd als je deel 1 na leest?
Bobby Orlando
Godverdomme, zitten ze hier ruzie te maken omdat een stuk straatrace-crapuul zich te pletter heeft gereden.

Eigen schuld dikke bult, en om 06:30 ’s ochtends is het op de Noorderlaan al behoorlijk druk, vooral met Nederlanders die terug huiswaarts keren van een nachtje stappen in Antwerpen.

Gelukkig heeft die klootzak enkel zichzelf vernield.
autobandventieldopje
Als eerste R.I.P. Lijkt als ik de beelden zo zie een aardige kerel te zijn geweest..hield in iedergeval van gezelligheid en mooie vrouwen en auto’s..heeft alleen het verkeerde kenteken uitgekozen..da’s goden verzoeken moet je nie doen ..net als al die beschamende reakties…iedereen gaat dood en als je ermee gaat spotten zal je eigen dood een hele nare worden..mark my words (en da’s precies bedoelt voor al diegene hier met zo’n grote waffel die het allemaal zo goed weten…)Deze man heeft waarschijnlijk meer uit het leven gehaald dan menigeen ooit in z’n gehele leven zal bereiken..helaas voor hem..he lived fast and died young… nogmaals R.I.P.
Bobby Orlando
Wat hij deed weet ik niet, maar hij heeft in elk geval laten zien wat hij niet kon.

Alweer een wegpiraat minder.
Ik was heel de avond met hem op stap in de pure (oude industria), hij vroeg nog of ik mee ging bij hem thuis met z’n alle iets drinken etc. Heb eerst gezegd dat ik mee zou gaan, op het laatst toch beslist om niet mee te gaan. Voor de duidelijkheid: hij was niet zat. R.I.P. I will miss you!
het is geen straatrace geweest, hij heeft ons goeiedag gezegd om plus minus kwart voor 6. Hij is helemaal alleen weg gegaan en het was 2min verder al gebeurt.
@admin:

slotje een optie?? Aangezien de reactie er niet rooskleuriger erop worden.

Mijn mening hierover: Voor de familie van de bestuurder sterkte met het verlies.
Gelukkig zijn er niet meer slachtoffers te betreuren.

En over hoe en wat er precies gebeurt is laten we daar niet meer over discussieren, het is gebeurd. En iedereen heeft wel eens te hard gereden, alleen met een lambo gaat dat iets vlotter.
Joris had zijn Lamborghini welgeteld 2 jaar! 2 jaar geleden, in september 2007, toen de wagen net aankwam, maakte hij er een tripje mee naar Saint Tropez en Monaco. De wagen was dus niet nieuw en hij wist dus wel degelijk hoe ermee te rijden. Prijskaarje van de wagen: 150 000 euro. Hij kocht hem occassie en niet nieuw. Dat scheelt al een stukje in de prijs.

Een straatrace was ook zeker en vast below the standards van Joris. Waarschijnlijk gewoon te veel gedronken en te hoge snelheid. Controle over het stuur verloren. Denk niet dat zo’n Lambo echt baanvast is.

Sterkte aan alle ‘vrienden’ en familie!
@nana

een lambo is net heel baanvast…heeft permanente vierwielaandrijving etc…

maar iedere auto heeft zijn limiet


sterkte aan iedereen die hem kent
@gvr: Hij is zeer baanvast als je je druk op het pedaal blijft houden en liefst een versnelling terug schakelen voor de bocht… dat is de grootse beginnersfout die men kan maken als nieuwelingen in een 4wd stappen !! grootse fout is hard op een bocht in rijden denken dat je 4 wiel aandrijving hebt en dan de bocht in draaien.. vanaf het moment dat je geen gas meer geeft = geen aandrijving… wil niet zeggen dat Joris niet kon rijden… maar met slok op kan niemand goed rijden!!
Rust zacht joris we gaan je missen!!!
Ik heb geen respect voor bestuurder ‘Joris’. Had hij zich aan de regels gehouden, dan was dit zeker niet gebeurd. Maar ja, opscheppen met je geld en van het ene naar het andere feestje racen … moest er van komen he.
@ the lord : Zijn daad verdient ook geen respect, ik vind enkel dat er wel begrip voor moet zijn, wat hij deed was niet verstandig maar ik vind het wel raar dat mensen die op deze website komen en dus ook van (snelle) auto s houden joris bijna als crimineel bestempelen want zij zouden als ze in zo n auto zaten precies hetzelfde rijden! Waarschijnlijk mensen die nog nooit in zo n auto hebben gezeten, geloof mij je kan jezelf voornemen voorzichtig te zijn maar dat lukt gewoon niet, de sensatie het geluid de stamp die je in je rug voelt als een versnelling hoger schakelt… Daar kunnen maar weinig mensen aan weerstaan. Dus of we moeten zeggen einde aan Porsche, Ferrari, Lambo en andere exoten. Of we moeten aanvaarden dat een groep mensen die zich snelle auto s kan permiteren hier ook snel mee zal rijden, want wie gelooft er nu dat er ook maar een van de 3000 lambo nog nooit over de snelheids limiet ging…..
@eee er gaan reeel gezien meer golfkes en ander cheap spul over hun snelheids limiet dan lambo’s en consorten !!

@ The Lord ik begrijp niet waar deze jaloezie vandaan komt… Mr. Goodlife Heeft nu eenmaal wat meer geld verdient dan jan modaal… en deelde dit graag met vrienden, en uitte zich in een aantal leuke auto’s.. wie ben jij om daar over te oordelen?? Get a life!!
Pff wat een sneue reacties hier..

Een site die autoblog!?! heet bestaat voor de helft uit moraalridders die natuurlijk nooit te hard zouden rijden in een Lambo.

Die gast heeft een risico genomen en verloren. Reacties als ‘welverdient’zijn echt beneden alle peil.

Verder zou ik zeggen wees blij dat er zulke mensen zijn die een dergelijke auto, kopen en hem gebruiken waarvoor hij bedoeld is. Maakt het leven een stuk interessanter.
Wat een gedoe zeg… Ik denk dat iedereen die die bocht kent wel weet dat die niet de uitgelezen plek is om een lambo (of eender welke auto eigenlijk) eens los te laten… Verraderlijke bocht, geen biljartvlak asfalt, met of zonder gordel, nuchter of niet, het blijft dom.
Best rot voor hem maar als ik door idioot te rijden (en ja, ik maak me der ook schuldig aan) mezelf de dood injaag hoef ik ook geen medelijden van geitenwollensokken.
Verdiend is mss een groot woord maar als je even nadenkt wéét je gewoon dat dit kan gebeuren als je zo rijdt en hoef je van mij niet op sympathie te rekenen, ik verwacht er ook geen als ik zoiets zou uithalen!
Precies niemand zegt dat je sympathie of zelfs maar respect voor zoiemand moet hebben. Echter vanachter je toetsenbord de moraalridder uithangen en zonder kennis van zaken maar even zeggen dat het terecht/verdient is dat iemand zich dood rijdt slaat nergens op.
Normaal iemand
Het blijkt maar weer: hard rijders zijn doodrijders!
Een beetje op de openbare weg jezelf gedragen als een idioot en andere mensen in gevaar brengen. Voor iedereen die zijn gedrag rechtvaardigd, je zou er maar eens aan moeten denken dat iemand om wie je veel geeft uit de weg wordt geruimd door zo’n poser.
@ MTM

volledig mee eens.
Ik ben net met 160 km/u door een lange doordraaier heen gekomen. Dit was echter wel met een Aygo op 155 bandjes. Daarbij passeerde ik vele auto’s die maar 100 km/u reden.
Op een gegeven moment moest ik met piepende banden remmen omdat ik zo laat en hard mogelijk op mijn voorganger af wilde vliegen.
Toen hij niet snel genoeg naar de rechterbaan ging, vloog ik er rechts voorbij. Daarna sneed ik hem af om te laten weten dat ik het niet met hem eens was. Er zijn hierbij geen ongelukken gebeurd.

Klinkt zeker akelig bekend hè?
@RenesisHP: klinkt idd bekend, jij rijdt altijd als een malloot met die ***aygo.
@w0o0dy:

Tuurlijk.
Daar zijn leaseauto’s toch voor? :P
@w0o0dy: Deze Aygo is anders best geestig !!

http://www.youtube.com/watch?v=YmSlLAV2SN0&feature=PlayList&p=23B2975F9BEB15C1&playnext=1&playnext_from=PL&index=34

@CM:
zéér beestig , zeker die BOV die klinkt echt machtig
Bobby Orlando
@Activa: ja
@Bobby Orlando:

Dat kan niet. Ik ben al perfect.

Er is geen plaats voor 2 perfecte mensen.
@Bobby Orlando:
‘k had het al gedacht dat je er ook zo één was, maakt je nog zieliger en meer woorden maak ik hier niet aan vuil!!!
Helaas zijn er zoveel mensen als Joris op de weg. Avondje stappen, vol adrenaline, borreltje misschien op, constante geldingsdrang, opgefokte stemming, en ga zo maar door. Ik zie ze aan de lopende band ’s nachts rijden. Je roept op deze manier altijd dit soort ellende op je af, en je mag van geluk spreken dat er geen andere mensen bij betrokken zijn geraakt. Erg triest voor vrienden en familie.
Echte kerels gaan niet hard rijden in een Lamborghini, iedereen weet dat je sneller kan dan 99% van alle andere auto’s, je verlaagt jezelf tot het niveau patser-prutsers die in uitgebouwde middenklassertjes rondscheuren. Sterkte aan de familie.
@Andrea:

“Echte kerels gaan niet hard rijden in een Lamborghini, iedereen weet dat je sneller kan dan 99% van alle andere auto’s, je verlaagt jezelf tot het niveau patser-prutsers die in uitgebouwde middenklassertjes rondscheuren.”

Dikke snikkel.

Zeker zelf nog nooit in een Lambo gereden? Daar wil je juist mee scheuren en andere mensjes vernederen.
Liefst Ferrari rijders.

Zit zelfs in de merkhistory in begrepen.

Daarbij rijden er nog veel meer idioten overdag.
Valt meestal door de verkeersdrukte alleen wat minder op.
De snelheden liggen noodgedwongen alleen wat lager.

Kijk naar de vele net niet ongelukken in de file. Mensen zijn opgefokt, ongeduldig en egoïstich tot op het bot zodra het eten koud dreigt te worden.

Vorige week nog hard moeten remmen omdat een Audi rijder het zo nodig vond om van rechts naar links af te snijden.

Bij volkomen terechte aanspraak werd meneer aggresief en handtastelijk. Wij reden niet hard genoeg volgens hem. Dus vond hij het nodig om iedereen in gevaar te brengen. Dit terwijl het spitsuur was. Voordeel van handtastelijkheid is zelfverdediging. Veel plezier met je lever, Audi eikel.
Deze Lamborghini kwam vanuit het stad. Dit wil zeggen dat hij vanaf de vorige haakse bocht tot aan deze bocht maar 200 m had. De snelheid kan dus nooit zo overdreven geweest zijn.

(Ik veronderstel even dat die Lamborghini niet de kasseien van de Londenstraat genomen heeft)
@pol: jawel heeft wel de kasseien genomen maar maakt niet zoveel uit, op honderd meter kan usain bolt met z n beentjes 45 km/u halen op honderd meter, kan een lambo zek 160 op 200 m…
Is dat dezelfde Joris Eeckhout die 15-16 jarige meisjes verkrachtte in Rusland en de Ukraine? En die daar best wel het ergste werd toegewenst.

http://forum.antidate.org/lofiversion/index.php/t842-0.html
Bobby Orlando
@Joost:

Inderdaad, dezelfde pedofiel. Blijkbaar zo weer eentje die dacht dat hij alles mocht en kon omdat hij enkele Euro’s op zijn rekening had staan.
verstaan jullie de teksten dan op dat forum ??
– aan allen die jaloers zijn: een lambo wilt iedereen wel eens me rijden , iedereen die op autoblog zit, en dan denk ik niet dat je 120 gaat rijden , of 70 toch?

– aan allen die graag drinken: laat dit een lesje zijn en ga met een fiatje naar een feesje fzo :P

– aan allen vrienden en familie leden: veel sterkte

– aan allen autobloggers: graag beetje respect voor deze blog, en ga je ruzie of discutie over snelheden en jhonies en rijke stinkerds enz erges anders houden.
weeeeeeeeeeer tom boonen :P
Eigen schult, wel zonde van die Murci… :(
Triestig dat er toch altijd zulke jarloerse mensen zullen blijven bestaan die de dood van iemand die ze zelfs niet eens goed kennen toejuichen, dit gewoonweg omdat deze persoon nu eenmaal succesvol is en zij helaas niet, als er wat meer mensen zoals Jorris Eeckhout zouden rondlopen zou de wereld heel wat beter af zijn!!Ik denk trouwens dat je beter je valse beschuldigingen voor jezelf kan houden,joost wat denk je dat je dan zelf bent?Joris je was de fijnste vriend die iemand zich wensen kan !!!!
@Yolande: Hmmm, als je goed leest kun je zien dat ik niemand beschuldig, maar dat ik ’n vraag stel. En nee… niet jaloers… hebt het zelf ook redelijk goed voor elkaar.
Bobby Orlando
@Bart: ik spreek en lees per toeval een aardig woordje Russisch.

Die kerel stond op de zwarte lijst van bepaalde Russische “organisaties”, ik zou er niet van schrikken als dit ongeval helemaal geen ongeval is.
@Bobby Orlando:

Als je geld hebt en niet wil meewerken met bepaalde figuren heb je al snel een probleem met bepaalde Russische “organisaties”.

Laat staan als het pedo verhaal klopt.
1 ding is wel zeker. Hij hield van vrouwen/meisjes die maar net volwassen waren(misschien ook niet). Daar hoef je alleen het youtube filmpje maar voor te bekijken.
Slaapzacht lieve Joris, ik zal je verdorie missen! Alle leuke feesjes in het zwembad,… De nacht met Lindsey, Drew & Toon @ Velvet.. En al die reacties hier, man man toon eens een beetje respect. Joris is er niet meer, en jullie reacties zullen dit niet ongedaan maken. Respect voor familie & vrienden mag wel hoor. Hij had de Lambo ondertussen al een jaartje en wist verdomme goed genoeg hoe hij hem moest aanpakken. Ik mis je…
Joris heeft alleen maar vriendinnen gehad die allen boven 19 waren en dan ook zelf voor hem kozen. Ik heb Joris héél goed gekend en weet waar ik over spreek. Joris was voor velen onder ons een zonnetje. Dit had nooit mogen gebeuren, het is dan ook walgelijk wat voor leugens er over hem worden verteld zeker nu hij zich al helemaal niet meer kan verdedigen!!Dit laat nog maar eens zien wat krapuul er nog rondloopt.
@yolande:
Kan ik het meeste van bevestigen, maar zo goed kende ik hem nu ook weer niet, was in ieder geval een heel vriendelijke gast !! RIP
@yolande: Das niet waar maar dit heeft dan ook weer niet echt iets te maken met de kwestie…
@Bobby Orlando: Grow up, stakker.. Iets wat respect mag wel en is niet totaal niet verkeerd. Stel je eens voor dat nabestaanden/familieleden dergelijke reacties zouden lezen op Autoblog! Natuurlijk hoef je niet respect te hebben voor z’n daad en het (waarschijnlijk) ernstig in gevaar brengen van anderen maar dan nog is het heel laag om te stellen het “maar goed is” dat hij het leven heeft gelaten.
Was als hulpverlener betrokken bij dit ongeval, het is idd op een bizarre plek dat het eerste contact met de betonnen boord is geweest, een eind voor de bocht. En zoals iemand hier stelt,met 4 puntsgordels had hij idd een kans op overleven gehad.De kooi was zo goed als intact. Het was alleszins een vechter en de artsen hebben nog alle moeite gedaan hoewel de outcome heel duidelijk was bij aankomst. Van racen was toen geen sprake, er stond een mercedes aan de kant, maar zeker geen kaliber om partij te zijn voor deze wagen, de verkeersdeskundigen zijn ter plekke geweest en zullen hun werk wel doen.

Het is wel een beetje bizar om de foto’s te zien, meestal krijgen we geen naam en foto op onze slachtoffers geplakt.

De reactie’s over eigen schuld: heel veel van alle patienten die wij zien zijn door hun eigen domme schuld verwond, maar het geeft me in mijn ogen geen reden om te oordelen, anders zouden we geen enkele overdosis meer reanimeren.

Veel sterkte aan de nabestaanden, en weet dat alle mogelijke hulp nog geboden is door 1 van de beste urgentieartsen die ik ken….
@Ikke: Ik heb Joris vroeger heel goed gekend, het is echt vreselijk wat er gebeurd is. Bedankt dat jij (en wellicht ook nog andere hulpverleners alsook het urgentieteam) alle moeite hebt gedaan om Joris trachten te redden, ook al heeft het jammer genoeg niet mogen baten.
Bobby Orlando
@Benz:

respect voor een pedofiel omdat hij per toeval met een Lambo reed?
@Bobby Orlando:
Pedofiel ? omdat jij ergens 1 beschuldiging vind op één of ander Russisch forum ?
Heb jij hem gekend ? denk het niet.. oordeel dan ook niet !
@Bobby Orlando:

Pedofiel omdat jij ergens 1 beschuldiging vind op 1 of ander Russisch forum ?? Oordeel hem niet als je hem niet kent !!
@Bobby Orlando ik zou ze niet de kost willen geven,allen die wel eens te vlug en onverantwoord reden en een glaasje teveel ophadden, iedereen maakt fouten in het leven daarom zijn we ook maar mensen of je dit nu met een dure auto of een goedkopere auto doet, en veel of weinig euro’s hebt. Dit ongeval is dik uitgesmeerd in die degoutante rioolpers omdat het om een dure wagen gaat. ik kan me best inbeelden dat jij ook verre van perfect bent.
niets meer aan toe te voegen, en sorry voor de spam, liep blijkbaar iets grondig mis
@ ikke fijn te horen dat er toch goed gezorgd is voor onze lieve vriend. inderdaad was hij een vechter. en geloof me als je hem had gekend zou je het met me eens zijn, een unieke jongen met een fantastisch karakter, heeft helaas ondoordacht gehandeld. Er rijzen zoveel vragen als ik over die grijze mercedes denk wat deed die daar, hoe komt het dat deze beschadigd is enz.Joris reed wel eens wat sneller maar echt racen nee hoor
@yolande: Ik heb Joris vroeger zeer goed gekend. We hebben samen heel wat mooie en leuke momenten beleefd. Ik zal me Joris vooral blijven herinneren als een goedlachse en goedhartige kerel. Mijn innige deelneming aan z’n ouders en z’n zus Petra. Rust zacht lieve Joris, i’ll never forget you.
@ Bobby Orlando ja, ik ben ervan overtuigd dat jij wel heel wat problemen hebt; waarschijnlijk heel wat blauwtjes opgelopen bij vriendinnetjes zodat je denkt dat iedereen pedofiel is en wellicht ben je ook nog steeds aan het sparen voor een autootje
Bobby Orlando
@yolande: ik ben homo, ik verkies vlees boven muffe vislucht.
@yolande:

Ja, mensen als Bobby Orlando kan je missen als kiespijn, of hij nu homo is of hetero maakt mij niks uit, verre van zelfs. Maar dat hij zichzelf zo perfect vindt roept bij mij serieus vragen op. Vermoedelijk idd iemand met één of ander trauma. Triestig typetje. En willen we eens wedden dat hij ook nu nog eens wild om zich heen gaat schoppen?
Bobby Orlando
@Activa: en dan krijg ik het verwijt dat ik over iemand oordeel zonder dat ik hem of haar zou kennen????????
@Bobby Orlando:
Ja, dat krijg je nu als je de aanstoker bent hé :mrgreen:
@Bobby Orlando: Goh, je hoort toevallig een beschuldiging op een forum en dat is dus bij jouw de aanleiding om desbetreffende persoon (die niet eens meer leeft..) eens lekker door het slijk te halen en hem keihard zwart te maken! En als jij geen respect voor die persoon hebt omdat hij een Lambo reed ben jij gewoon stikjaloers en gun je iemand met een dure auto niets. Vandaar ook het feit dat jij alles en iedereen over één kam scheert zonder ergens bij na te denken..

Pff.. wat een niveau hier bij sommigen
Heb je hem soms gekend? Ik denk het niet.. Oordeel dan ook niet gelijk!
Hier is die website waar vrouwen van die verkrachting over hem klagen automatisch vertaald in het nederlands… niet eenvoudig te lezen en vooral dat is nog lang geen bewijs…..en hij is dood. Dus wat maakt het uit? Hij was gewoon een player met geld die z’n zin deed denk ik. Hij zal het dan wel mogen uitleggen aan Sint Pieter zeker?

http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=nl&js=y&u=http%3A%2F%2Fforum.antidate.org%2Flofiversion%2Findex.php%2Ft842-0.html&sl=auto&tl=nl&history_state0=
R.I.P Joris, we’ll miss you all !
Bobby Orlando
Ik leef in een democratie, iedereen heeft recht op mijn mening.
zonde van de lambo…
Dat kun je wel stellen…
@ bobby orlando weet je, voor jou zijn er geen woorden, die agressiviteit, jarloersheid, verbitterdheid is zeer ongewoon, ik denk dat je je beter zo vlug mogelijk kan laten opnemen voor jij nog ergere stommiteiten gaat doen want dit gaat zeker de verkeerde kant uit. Denk goed na want al dat slecht spreken en wensen gaat zich zeker nog tegen U keren en dan nog terecht ook !!!
@ activa gelukkig dat we niet allemaal zo een vervrongen geest hebben als “bobby” niet iedereen is gezegend met gezond verstand. geluk voor de mensheid dat dit een uitzondering is
@ jackson ondertussen is al lang achterhaald dat dit weer ongelofelijke leugens zijn die natuurlijk gretig verspreid worden door de meest domme mensen
@yolande .. rare vraag ..
maar heb jij ooit een relatie gehad met J.Smit ??
zo ja .. doe de groeten aan Wesley ..
zo nee .. Laat dan maar zitten ..
Wel raar, enkele weken geleden was ik in de “Old Birdy” in ’s Gravenwezel (Schilde). Iemand in mijn gezelschap kende deze man en vertelde me dat hij een Lambo en een Aston Martin heeft. Nu moet ik lezen op een nederlands blog ,dat ik al enkele jaren bezoek, dat het deze persoon is.
Mijn deelneming aan de familie en vrienden van Joris.
autobandventieldopje
@Bobby Orlando…kzal ff duidelijk zijn voor jouw valse gedrag…als jij de pijp uit bent gegaan van AIDS is het je verdiende loon…
I cannot believe how respectless some of you are!!!!
He is dead so SHUT UP all of you and let him rest in peace!
How respectless it is to post such lies and stories.
if you knew him you would know it is NOT TRUE!
He was a good man with big heart and some people obviously cannot stand it that he was successful… it is called jelaousy and envy. get a Life and be ashamed of yourselves!

JORIS, R.I.P – you will always be missed!
@someone ..
so what is the lie exactly ??
that he was a rapist or that he was the new born jesus ??

cause we really wanna know the guy we never gonna know ..
You are so UGLY inside whoever you are…
just let this subject rest and go on to another Forum to talk bad about someone else, as it seams it is the only thing you can do… what made you so bitter?
show some respect and simply shut up – nobody wants to know what you have to say…
@someone .. thanks dude .. but i didn,t ask you who i am ..
please don,t reply since the first question was way to difficult for you ..
Moeten al zijn “vrienden” nu hun eigen drankjes kopen in de clubs??
@ Yves,

Idioot!

@autoblog,
Gelieve deze blog van het net te halen of sommige personen te blokkeren aub.
ik ken de vriendin van deze jongen eventjes,
omdat ze op een shoot was en toen hoorde ze dat haar vriend verongelukt was met de auto.
toen ging ze helemaal geshokt naar huis en moest ik haar invallen als model..
heel erg triest allemaak!

gecondoleerd!
een shoot op zondagmorgen half 7 ??
tuurlijk ..
DoetHetErToe?
Goedkope sletjes laten zich elk uur van de dag shooten lincoln… Misschien zelfs eerder om half zeven zondagochtend dan op andere tijdstippen…
..tss.. :?
Tjonge jonge dit hele ‘topic’ staat inmiddels vol met een bult gezwets.
patrick stevens
ik ontmoette joris enkele malen bij me thuis? jawel modest en ingetogen. attente beschaafde man. veel verwstandiger dan diegenen die hier commentaar al dan niet goed wensen te geven. goeie kerel, kronkel maar wie heeft die niet. goeie gast. it’s a pity. sjtoem sjtoem.
Zijn alle bekenden nu hier al geweest of volgen er nog anderen..?

Tja waarschijnlijk wel zijn eigen schuld maar het is hoe dan ook zeer naar voor de nabestaanden. Ik denk dat de meesten hier geen benul hebben hoe is het om je broer of zoon zo jong te verliezen..
Hoe en wat er gebeurd is zullen ze wel nooit achterkomen. Ik denk meer een combinatie van dingen. Ik voel voor zijn familie, het is verschrikkelijk om een kind te verliezen. Hij was absoluut niet mijn type en dat gedoe met die jonge meiskes stond me ook niet aan (moest wel lachen om die opmerking nu moeten zijn vrienden hun eigen drankjes kopen, dat deden ze zowiezo al ;-) Zeg Yolanda, jij en die andere meiskes (zijn jonge vriendinnetje ook) waren maar speeltjes voor hem, je weet dat toch he. Zijn familie wist dat ook en daar waren ze niet welkom op de begrafenis, die hadden ook liever gezien dat hij met een vrouw uitging en geen meiskes.

In ieder geval hij was een harde werker die zijn eigen geld gemaakt heeft en die er nu totaal van wilde genieten en dat op zijn manier deed.
RIP Joris
Trouwens net dat verhaal gelezen van die ukrainsen, wist er van maar wist niet dat ie zo de beest heeft uitgehangen….Net als iemand zei, hij had een dubbel leven. Begrijp nu nog beter dan zijn ouders zich dood ergerden aan het feit dat hij iedere keer zat te doen met die jonge meiskes…
Met een Lambo lijkt 150 gewoon wandeltempo, totdat het mis gaat, dan is het gewoon een auto als elke andere.
De bestuurder kende de risico’s, misschien alleen te weinig bij stilgestaan.
You win some and you loose some
@ moi Het is duidelijk dat jij Joris inderdaad niet gekent hebt, want dan zou niet zo een domme praat verkopen. Joris was mijn beste kameraad en hartsvriend en ik begin me zeer te ergeren aan die lastercampagne die opgezet is tegen deze fantastische en unieke jongeman.
Toch ongeloofelijk naïef te denken Yolande dat omdat je iemand kent, je die ook ként. De kennissen van de meeste seriemoordenaars zijn ook steeds geschokt. Het is een zeer bekend fenomeen.
“Dat kan niet, het was zo’n fijn man” … en je volgde hem 24/7 ?
Losstaand van al het gespeculeer, blijft het te betreuren voor familie en vrienden. Daarbij dus innige deelneming en sterkte bij het verwerken van het verlies.

Rest in pieces Joris.
Mensen zo’n figuur al snel helemaal geweldig omdat ie erg sociaal is naar anderen (kickt op aandacht?) en omdat ie geld heeft (leuk zo’n gratis drankje?).. hoop blabla..

“Rest in pieces Joris.”

hahah aaah das hard :P
@ MattCurlew: afgaand op je dwaze opmerking hierboven kan ik maar 1 ding vaststellen: jij bent een zielig, gefrustreerd ventje dat alleen maar afgunstig is op al wat Joris bereikt heeft in z’n jonge leven en wat jij nooit ofte nimmer zult bereiken, zelfs al werd je 100 jr… Goh, ik heb echt met je te doen, you’re so pathetic.
@An Beckers: geld/werk is voor mij bijzaak. Ik heb een geweldig leven door de leuke dingen die ik doe en mijn fijne vrienden om me heen. Of ik nou 1000 euro of 10.000 euro p/m verdien interesseert me geen moer..

Ik heb het met je te doen als volgens jou het leven draait om succes en geld..
@MattCurlew: je bent ’t zelfs niet waard dat ik mijn kostbare tijd nog verdoe door te repliceren op jouw dwaze comments. Heb jij Joris eigenlijk wel gekend??? Zoniet, waarop baseer jij je dan??? Just live your own life en laat anderen verder ongemoeid.
Je reageert toch ook op mijn leven? Met je dwaas gebrabbel over bereiken dit en dat blabla. Als jij bevriend was met een patser die op (te?) jonge meisjes viel.. tja ieder z’n ding he
@ MattCurlew zou jij niet beter naar de teletubies kijken en met speelgoedautootjes spelen,zoals alle kleuters doen, inplaats van al dat belachelijke gezwets hier te verkondigen
@yolande: tracht je niet teveel te ergeren aan al die negatieve comment die hier wordt neergeschreven. Mensen die Joris niet persoonlijk gekend hebben, weten immers niet beter dan zulke onwaarheden te verkondigen, in de hoop hun eigen geweten te sussen. I feel sorry for them.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).