MINI Roadster Concept [gallery]

Auteur: , 25 Reacties

Dit is geen cabrio! Dit is een Roadster...

MINI begon ooit met een 3-deurs hatchback, daar werd vervolgens een cabrio van gemaakt. Toen werden we een tijdje geleden verrast door een Coupe (concept) en daar is nu het dak afgehaald zodat we een Roadster hebben. Volg jij het nog?

Het grootste verschil tussen de Roadster en de Cabrio is (naast de prijs) dat er in de Roadster slechts plaats is voor 2 mensen. In de Cabrio zouden (in theorie) ook nog mensen (zonder benen) achterin kunnen zitten.25 reacties

Netjes! Zo komt die schuine A-stijl veel beter tot z’n recht evenals die kont dan bij die coupĂ© met dat rare petje… Ik vrees overigens wel voor de dichte kap. :-S
Mini wordt steeds leuker. leuk wagentje.
Right, een roadster… Ik sluit mij aan bij Robbie, vind het onderscheid met de normale cabrio vrij klein.
vind het een beetje jammer om van een mini een cabrio& een roadster the maken. zoals robbie al zegt. in THEORIE moet je met 4 man in een mini cabrio passen maar dat doe je ook niet graag als je meer als 10km moet rijden.
mooie roadster, dit wagentje lijkt klasse te hebben
Verschil vrij klein? Schuine A stijl, 2 zitplaatsen, een mooie kont… maw, een mannelijkere versie van de cabrio met dat vrouwelijk kontje! Niet??!
Veel mooier dan de Cabrio en normale mini! Ga zo door mini!
vind hem als coabrio mooier als degene die er nu rijdt! Dit is een stoer ontwerp, ik loop hier wel warm van ;-)
Dit is een mannenwariant van de MINI cabrio!!!
Gregbem,

Ziet er beter uit dan de cabrio, verschil blijft klein wat mij betreft. Zie geen markt voor beide varianten, schrap de cabrio dus maar!
Die begin foto lijkt wel op de plek waar Hartge altijd hun auto plaatst, weten hun hier meer van?
Mooi ding! Veel fraaier dan de cabrio
Gaaf ding! Hoge hebberigheidsfactor roept het op bij mij :-)
Erg weinig verschil met de cabrio maar het ziet er beter uit zo. De cabrio zal waarschijnlijk niet geschrapt worden omdat daar je *#&@chiwawa op de achterbank kan en bij deze niet, of zou dit misschien het uitmelken van het succes kunnen zijn? Nee vast niet, dat doet bmw niet.
ben het eens met de rest, huidige cabrio eruit en deze erin!
Wat een geil ding zeg, vooral die kont is erg mooi (sorry, heb net teveel naar de Alfa en Lambo Babes gekeken denk ik.
Wat een mooi wagentje! Ik laat het mijn vrouw maar niet zien.
Wat is de verwachte verkoopprijs?
Hij zal wel verkocht worden, want je ziet ook verschrikkelijk veel CooperS’jes die nooit fatsoenlijk doorrijden. :) Vooral Mini-kopers kiezen volgens mij vaak voor de duurste versie, gewoon omdat het kan. Dus met deze kun je aan je buren met Cabrio laten zien dat jij toch meer geld hebt.

Overigens heb ik het idee dat bij elke verandering van de ‘oude nieuwe’ Mini het design net weer wat minder wordt. Nog steeds niet echt lelijk ofzo, maar een Mk1 Cooper (zonder S dus) is qua ontwerp veruit de mooiste.
erg leuk ding zeg! Ook mooi interieur. Hopelijk komt er een wat leuker blok in. 2 liter turbo of zo. En achterwiel aandrijving.
sorry, maar ik vindt het maar niets! ik ben trouwens de meeste mini’s beugezien, alleen de eerste generatie ‘the New Mini’ vondt ik mooi, maar na de facelift is de auto zijn charme iets of wat afgenomen…
nice bakkiee dit
Ik vind ‘m wel stoer, al lijkt ie van de achterkant nogal raar.
Als er een works versie komt krijgt onze clubman een broertje bij hoor! :-)
Na zoveel varianten van de Mini kijk ik hier echt niet meer van op…
Hij is iets krapper en met met een lekker kontje…precies waar ik van hou;)
Bommetje!!

De mooiste mini tot nu toe! Ik kan niet wachten totdat ik hem live zie.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).