Oh ja, prinsjesdag!

Auteur: , 9 Reacties

Naast de IAA in Frankfurt is er vandaag nog wat anders aan de hand, namelijk ons aller Prinsjesdag. Via de uitgelekte plannen van het Kabinet blijkt al dat er fors wordt ingezet op elektrisch rijden, goh wat een verrassing. Maar desalniettemin vond Athlon het een leuk idee om de bestuurders van ons land een foto aan te bieden waarop alle ministers een racehelm als hoofddeksel dragen. Je weet wel, vanwege die hoedjeshype die elk jaar op Prinsjesdag gehouden wordt.

Zeventien Look-a-Likes bootsen vandaag in Den Haag de bordesscene na waarbij de Koningin in het midden staat. Alle ministers dragen hierbij een racehelm met daarop hun eigen naam. De racehelmen staan symbool voor het feit dat het elektrisch rijden deze bestuurders niet hard genoeg kan gaan. Eurlings kreeg reeds als eerste een helm, dat zagen we vorige week.

In de kabinetsplannen voor 2010 wordt het gebruik van elektrische auto’s gestimuleerd met een tegemoetkoming van 8.000 euro bij de aanschaf van een elektrische auto en een vrijstelling van de wegenbelasting en BPM. Bovendien geldt er pas vanaf het derde jaar een fiscale bijtelling van zeven procent.

PS: afbeelding komt uit de Telegraaf van vanmorgen.9 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
grappig :D
Wil de echte Stig zich kenbaar maken?
Volgens mij dragen ze die helm uit angst voor een nieuwe aanslag van een of andere gek met een zwarte swift hoor … je moet er geen andere reden achter zoeken!
Bij bea zit hij mooi verborgen onder de coupe
Bea heeft zoveel haarspray in dat lego kapsel zitten, dat fungeert gewoon als botsmuts
@Lennard,

:0 :0 :0
Dat is wel echt een koopje zeg… Kan dat ook niet op normale auto’s?
”De racehelmen staan symbool voor het feit dat het elektrisch rijden deze bestuurders niet hard genoeg kan gaan. Eurlings kreeg reeds als eerste een helm, dat zagen we vorige week.”

Goed idee, geen snelheidslimiet voor elektrische auto’s!
Geweldige foto

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).