Robbie’s vrijdagmiddag Quiz, IAA 2009 [bekend]

Auteur: , 136 Reacties

Vorige week hadden we al de IAA preview quiz en dus zal het je niet verbazen dat we deze vrijdag een after IAA quiz hebben. Onze fotoslaven hebben natuurlijk niet voor niks al die foto's lopen maken in Frankfurt. Aan jou dus de taak om te achterhalen welke vijf foto's ik hieronder verstopt heb. Het is trouwens wel de bedoeling dat je de exacte vind. Alleen de auto raden is niet genoeg. Vanavond rond 23:00 uur zullen de juiste antwoorden bekend gemaakt worden. Behalve als jullie het dan nog niet geraden hebben natuurlijk, veel succes!

UPDATE En we hebben een winnaar! Je mag 1x raden wie dat is ;) Uiteraard gaat Escher, als vanouds, er weer met de overwinning vandoor. Tegen de rest wil ik zeggen: grijp volgende week je laatste kans om te winnen…

1) Beursdude van Carrera Toys
001

2) Maserati GranCabrio
002

3) Bentley Mulsanne
003

4) Maserati Quattroporte babe
004

5) Hamann Victory
005136 reacties

1. Carrera modelbanen

2. Maserati GranCabrio

3. Iets bij Audi?

4. ?

5. Lamborghini Reventon Roadster.
4. Quattroporte :)
@ BmwMpower, foto 3 audi? Scherp jonge!
OT: Aan deze quiz waag ik mij nooit.. Succes leuti
@ mezelf
Ik bedoel natuurlijk de derde.
1. Carrera Toys
2. Maserati GranCabrio
3. Bentley Mulsanne
4. Maserati Quattroporte
5. Hamann Victory

Ziezo, linkjes zijn hierboven geplaatst, zullen later doorkomen!
1. Carrera Modelbanen
2. Maserati GranCabrio 2009
3. Maserati Quattroporte Sport GT S
4. Audi S5 Sportback
5. Lamborghini Gallardo Hamann Victory
Dat gaat snel…
1. Carrera Modelbanen / Toys
2. Maserati GranCabrio 2009
3. Maserati Quattroporte Sport GT S 2009
4. Bentley Mulsanne
5. Lamborghini Gallardo Hamann Victory
dude :o
ohja.. dit werkt wel goed zo :S
led! waar zit je nou?
ze hebben alle antwoorden al, nou ja dan maar swaffelen!
Sab, ik ben aant swaffelen tegen de vrouw van foto 4!
-edit: doe eens normaal en stop met jezelf te praten-
En Autogek pakt jullie allebei!
foto 1 is @autogek ..
Haha, ik dacht al dat de 1e een DTM Audi A4 was.
hoe doet escher dat toch steeds? Normaal zie ik nooit een reactie van hem en hier altijd meteen.
@ninja, dacht ik ook :)
Dit was te makkelijk gok ik…
Foto 4 is wel heel erg gemeen hoor Robbie! :P
Edit: Foto 3 natuurlijk…
Escher is de fake van robbie :P
@INF3RN040: Helaas is dat niet zo. Wat voor nut zou het ook hebben om mijn eigen quiz te verpesten ;)
@robbie:
Laatste kans om te winnen? :? Hoe bedoel je?
@vla: Dat zal volgende week duidelijk worden…
@robbie:
*Snifsnif* Je laat me toch niet wenen, Robbie? *puppieogen*

@BmwMPower: LOL! Maar Escher doet nu slechts om de twee weken mee, zijn eigen beslissing.

@Escher:
Gefeliciteerd trouwens kerel! :D Hoewel ik zoooo dicht zat! Maar ik moest naar school…
UPDATE En we hebben een winnaar! Je mag 1x raden wie dat is ;) Uiteraard gaat Escher, als vanouds, er weer met de overwinning vandoor. Tegen de rest wil ik zeggen: grijp volgende week je laatste kans om te winnen…


1) Beursdude van Carrera Toys
http://www.autoblog.nl/images/wp2009/quiz/Beursdude.jpg

2) Maserati GranCabrio
http://www.autoblog.nl/images/wp2009/quiz/Maserati%20GranCabrio.jpg

3) Bentley Mulsanne
http://www.autoblog.nl/images/wp2009/quiz/Bentley%20Mulsanne.jpg

4) Maserati Quattroporte babe
http://www.autoblog.nl/images/wp2009/quiz/Maserati%20Quattroporte%20babe.jpg

5) Hamann Victory
http://www.autoblog.nl/images/wp2009/quiz/Hamann%20Victory.jpg
Komt er dan een Escher block?
Ah, ik doe eens een nieuwe raadplaat, zoals back in the day. :)
http://img34.imageshack.us/img34/55/raadplaat.png
Voor tips moet je maar aanbellen bij niceguy vla, normaal gezien doet die open als hij niet te druk is met autobloggen. :lol:
@vla:
Die tip is niet nodig hoor, ’t natuurlijk een Bugatti Galibier ;)

Ik doe ook wel vast een nieuwe aangezien ik aanneem dat je nu niet meer meeleest, niet heel raar ofzo.
http://bayimg.com/image/daebfaaca.jpg
En voor tips kun je aanbellen bij minder niceguy RA maar niet voor 1en graag :P
@RA999: Dingdong!
Mag Ra’tje komen buitenspelen? Oh en mag ik een stukje van die appletaart appeltaart op het raamkozijn?

Ik denk aan iets Japans… Mitsubishi Evo 7?
@vla:
Geen zorgen, is snap ‘m ;) Misschien werkt het met <strike>?
test.

En qua land zit je iig goed.
Heej… De [s] tags werken niet meer… :?
Honda?
@vla:
Try again. Deze is trouwens gewoon in ’t thema van de quiz…
@RA999
Subaru Legacy ofzo?
@RazorHead:
Nope, geen Subaru…
Mazda 3 MPS natuurlijk! :D
Ik gooi er zo meteen nog eentje op! :P
http://img338.imageshack.us/img338/55/raadplaat.png
Hiervoor moet je wel wat in het archief gaan zoeken, maar wie zoekt, die vindt!
@vla:
Voilà:
http://www.autoblog.nl/gallery/0_Beurzen/Frankfurt_2009/Renault_Fluence/Renault_Fluence-12.jpg
Gezellig zo zonder concurrentie, ik ga weer zoeken…
Potverdikke! Je hebt toch niet stiekem meegeholpen aan de indexering ofzo? ;)
@vla:
Nope, mijn rare brein wist nog op welke stand die maffe sprieten stonden ;)
En de volgende:
http://bayimg.com/image/daeedaaca.jpg
Niet zozeer een primeur maar deze stond wel op de IAA…
Hmm… Zonder te zoeken: Lamborghini 560-4?
@vla:
Close…
En idd, net zoals back in the day, zonder concurrentie lekker op “eigen niveau”. :mrgreen:
Huh, is het dan toch de Audi V10?
@vla:
Klopt, je herkende vast de oliedop ;)
Hé, leuk dat jullie weer eens bezig zijn met raadplaten. Lang geleden. Of misschien ook niet, het is gewoon lang geleden dat ik het gezien heb… Ik ben veel te weinig actief de laatste tijd. Hopelijk komt daar de komende tijd weer verandering in. Ik ben gesetteld in mijn kamer, vandaag ingericht, de studie begint te wennen, in heb de ontgroening gehad, ik heb mijn laptop binnen, dus niets houdt me nog tegen om weer actief te worden! :D Maar nu even niet, nu moet ik nog even twee weken aan Calculus-huiswerk gaan inhalen… :|
http://img176.imageshack.us/img176/55/raadplaat.png
Joepla! Een erg gemakkelijke, maar ik wou hem nog eens gecaptioned hebben. :P

@RA999:
Nee, eigenlijk keek ik gewoon naar de opstelling van… Alles. :) Is niet zo moeilijk om de typische opstelling van een middenmotor 21e eeuwse supercar te ontdekken.

@Citrofiel:
Hoera, you’re back! :P Ik zag je al her en der voorbijflitsen maar kwam je nog niet tegen…
Dit is eigenlijk wel de eerste keer dat we weer oldskool ‘raden’. :mrgreen: Fijn dat je erbij bent!
Dus je zit nu definitief in Twente? Actief hoeft niet altijd, gewoon op de juiste plaats op de juiste tijd aanwezig zijn. :P
Je hebt huiswerk dus je bent al bezig met je studies? Hopelijk ben je intelligent genoeg opdat je nog tijd over hebt voor de blogjes waar we elkaar tegenkomen. ;)
En hoe ging de ontgroening? :D
Btw, je verblijft dus de hele week op de campus of…?

Anyways, glad you’re back mate! :D
@vla: Ik zit nu van zondagavond tot vrijdagmiddag in Twente. Ik heb een kleine kamer in de stad, niet op de campus. Het is meer een noodkamer, maar ik heb in ieder geval wat voorlopig. De ontgroening was zwaar, zoals het hoort. Veel rondgecommandeerd, heel vies geworden enzo. Op dat moment zelf is het vervelend, maar het duurt echt niet lang voordat je er met plezier op terugkijkt. Het is gewoon een hele belevenis! Anyhow, back to Calculus!
@Citrofiel:
Noo, ik houd je af van je werk! :oops: Is het eigenlijk zwaar, datgeen wat je Calculus noemt? :P
Over zwaar gesproken: back to vla-world: moet mijn jaar herdoen… :oops: Twee (om maar te rechtvaardigen: minieme buizen :P ) voor Chemie en Fysica, resp. 40% en 45%. Zit in een fijne klas, maar de lessen zijn tergend saai! Maar ach, what am I going to do about it…
De ontgroening klinkt echt hilarisch! :P Everybody has to do it mate! :P
Trouwens, helemaal ongerelateerd: heb mijn rijbewijs! :D
Das natuurlijk een Revolte. Leuk plaatje trouwens :)
@Citrofiel:
Ik heb je nog gespot… Althans, je auto.
http://www.autojunk.nl/2009/09/invasie-van-traction-avants
Back to RA! :)
@ vla; Ach, het is eigenlijk gewoon wiskunde. Maar dan in het Engels. (maar voor wiskunde maakt dat weinig uit) En in hoog tempo en op hoog niveau. Dus best aanpoten. Het is alleen zo saai om urenlang bezig te zijn met die sommetjes…
Ik heb geen idee wat die percentages inhouden, zo wordt het in Nederland niet gedaan. En buizen? Buizen ken ik alleen als ronde lange dingen waar iets doorheen kan. Maar goed, vervelend dat je je jaar opnieuw moet doen. Had ik niet van je verwacht eerlijk gezegd. Misschien rustiger aan doen met autoblog? (of is dat vloeken in de kerk? :P )
Gefeliciteerd! Dus heb je je rijbewijs nog voor ik hem heb… Heb pas 11 lessen gehad, en al een maand geen lessen gehad vanwege de drukte van het begin van de studie. Daarbij ben ik alleen in de weekends nog thuis waar ik kan lessen… Schiet niet op zo.
@Citrofiel:
Wat studeer je nu eigenlijk? Ik heb wat gemist volgens mij ;)
@Citrofiel:
Buizen is gewoon de naam voor een vak waarvoor je niet voldoende hebt, weet niet hoe we eraan geraakt zijn maarja. :P
Wiskundige boel, klinkt moeilijk! Wat voor soort wiskunde dan?

Aan AB lijdt het niet, heb er nauwelijks opgezeten, dito voor KR (hé, je moet je site toch een beetje promoten :P ). Ben zelfs speciaal naar een vriend in Blankenberge gereden om mijn wiksunde en chemie uit te leggen maar voor chemie mocht het niet baten. Toegegeven, ik sta niet echt in haar goede boekje…

Rijbewijs moet ik nog afhalen bij mijn gemeente, maar theoretisch heb ik hem al, dus ik mag rondrijden met die ‘L’ (definitief rijbewijs kan pas aan m’n 18e).

Raadplaat! Ik denk een… Opel? Als het dat niet is, iets Japans (alweer :) ).
@ RA999; Ik studeer werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente (in Enschede).
@ mezelf
Haar: de leerkracht van chemie natuurlijk. :)
@Citrofiel:
Ah, oke.
.
@vla:
Nope en nope, ’t semi-Europees ;)
*’t is
Ford Grand C-Max! :P
http://img443.imageshack.us/img443/55/raadplaat.png
Nog eentje op een relaxt niveautje… :P
@vla:
De enige oranje auto in de gallery :)
Maarrem ik laat ‘m open voor een ander, ik heb ook nog wat huiswerk liggen (goh wat kan ik goed plannen) so I’m off (kijken hoe lang ik het volhoud) ;)
@vla: Moeilijk te zeggen. Ik heb ook pas vier colleges gehad. Maar wikipedia geeft een aardige intro: http://en.wikipedia.org/wiki/Calculus . Blijkbaar is dat het wel.
@RA999: Ach, ik zeg ook al de hele tijd dat ik bezig ben met huiswerk, maar ik heb pas twee sommen gemaakt. Voor de rest zit ik zinloos te vervelen achter de laptop. (A)
@Citrofiel:
Dat ken ik idd :)
.
Dat waren trouwens 5 minuten…
Alright. :) Ik heb eigenlijk ook nog was scanwerk huiswerk te doen…

@Citrofiel:
Shiiiiiit… Functies en limieten… Ik doe nu ook iets met die krengen, manmanman wat irritant!! Echt de lulligste wiskunde die ik “ken”!
Nou, bij dit oppeppend woordje van vla, veel succes ermee! :mrgreen:
Heerlijke actie RA! :D
@vla: Ik ben nu vooral druk met limieten. Die dingen heb ik op de middelbare school al nooit goed begrepen. Ik kon ze wel oplossen, maar begrijpen… Nee. En dat is nu juist wel van belang, wil je er dieper op kunnen ingaan… :|
@Citrofiel:
Op een grafiek is het altijd erg logisch: kijken naar x-as en zien hoe de grafiek op de y-as georiënteerd staat. Zo heeft die vriend van me het ook uitgelegd. :)
De asymptoten zoeken is dan simpel via de bekende methode.
@vla: Asymptoten. O ja, zo heten die dingen. Maar goed, dat doet er niet echt toe, want die kom ik nauwelijks tegen in deze opgaven. Op de middelbare school gingen limieten inderdaad vaak over asymptoten, maar nu niet meer. Er worden limieten van midden in een functie gevraagd. Dan moet je eerst aantonen dat de functie continu is (geen idee hoe) en dan zijn er diverse manieren om aan te tonen wat de limiet naar dat punt is.
Verder mogen we ook geen rekenmachine gebruiken. Dus zeker geen grafische. Zou je op een grafiek willen kijken, dan moet je die zelf gaan tekenen. Reken maar dat daar geen tijd voor is op een tentamen. :roll: Het is best lastig. Maar goed, voor het eerst voel ik me nu stressvrij en helder, dus morgen kan ik tijdens mijn vier uur calculus eens actief meedoen. Dat zal allicht helpen bij het begrijpen. ;) Nu maar gaan slapen zodat ik morgen ook nog helder ben. Tot later. :)
@Citrofiel:
Geen… Rekenmachine…? :o
Die nieuwe oefeningen klinken moeilijk. Slaap maar vast! Kan je idd met een fris hoofd de lessen bijwonen! :P
Als je morgen weer op AB kijkt: wat ben je dan eigenlijk als je je studies afgemaakt hebt, en wat kan je dan effectief doen? :)
Slaapwel!
@vla: Ehm, als ik mijn studie af heb ben ik ingenieur. En ja, met werktuigbouwkunde, het woord zegt het al, wordt je opgeleid om werktuigen te bouwen (of eigenlijk om te ontwikkelen, te ontwerpen), dus in die richting zul je wel komen…
@Citrofiel:
Eerlijk? Klinkt saai… :P Waarom koos je dit?

Oh en om dit nog wat ontopic te maken: raadplaat euh Mercedes-Benz 535i *slaat met vlakke hand op toetsenbord*. :mrgreen:
@ mezelf
Die ‘eerlijk’ was bedoeld als in ‘mag ik vrijuit spreken?’, voordat ik verkeerd begrepen word. :P
@vla: Saai, tsss. Dat is het natuurlijk niet. Het is juist erg interessant om een productieproces te bedenken en een apparaat te ontwerpen dat daarbij past. Vind ik dan. Maar jij mag het gewoon saai vinden hoor. Gelukkig vind niet iedereen het leuk, anders zou er een veel te groot aanbod aan werktuigbouwkundigen zijn.
@Citrofiel:
Ik vind het vooral cool dat je iets gevonden hebt naar jouw zin, ik vind dat namelijk erg lastig! :P
Gaat nou niemand die Melkus RS2000 inkoppen? Jammer zeg, nu moet ik het wel doen. Moet ik alleen ook weer een plaatje plaatsen… :roll: :P
Bah, had ik zo’n voorraadje aangelegd, moet ik nu binnen het thema gaan plaatsen… Vooruit dan maar. Tekstjes doe ik niet aan.

http://img37.imagefra.me/img/img37/2/9/23/f_jc3m_8384f37.jpg

De kleur zal al wel een boel verraden.
Volkswagen E-Up! :D
http://img41.imageshack.us/img41/55/raadplaat.png
Niet het thema van de quiz, maar wel de dikke vette bak waar vlaatje zonet in gereden heeft!
Ja, ga jij opeens buiten het thema beginnen. Had ik ook kunnen doen, was ik eindelijk weer een foto uit mijn voorraadje kwijt geweest. :P Maar goed, ik ga wel even zoeken wat dit kan zijn.
Pff zeg, al die oude meuk lijkt op elkaar. Ehm, een BMW?
Was het maar een BMW! :lol:
Land zit wel goed. :)
En jah, er is een beperkt aantal quiz-mogelijkheden met de gallery van de IAA hé, het wordt anders wel héél makkelijk.
Heb ik je trouwens al verteld dat ik eindelijk een nieuwe camera gekocht heb? :P Deze foto is toevallig gemaakt met die camera, een Panasonic Lumix DMC-FZ28. Een hele verademing! :D En dan niet alleen vanwege de lithium-ion batterij!
Het is toch niet gewoon jullie VW Golf III hè…? Dat zou flauw zijn… Ik was afgeleid door je ‘dikke vette bak’. :P
Woehahaha! Correctemundo! :D
Gooi er maar een spaar-raadplaat op Citro! ;)
Een 1.9 SDI is trouwens wel geil hoor! :lol: In vierde merk je niet dat je optrekt! :P Maar verder valt er niet over te klagen, in tegendeel: verlaagd en brede velgen dus veel gevoel in het stuur, en als bonus kabeltjes in plaats van pompjes en computertjes om de koppeling en het gas te bedienen, veel fijner!
Cool! Een aardig goede (en dure) camera, als ik zo even wat reviews bekijk. Maar ja, je hebt hem nu ook hard nodig, nu je officieel spotter ben voor klassiekerrally.nl. :D

Wow! :shock:
“De BESLIST-score is een objectieve beoordeling van de productkwaliteit
2 experts beoordeelden dit product met een 9,8
24 consumenten beoordeelden dit product met een 8,5”

Bijna een volledige score van de experts.
Ha! Dat wist ik niet eens! :P Maar de concurrentie is, zo zeggen ze, nog beter, maar ook dat beetje duurder dus vandaar…
Ik wou trouwens echt niet veel uitgeven, maar toch een goede camera in ruil hebben. Heb er al een epische langspeelfilm mee gemaakt voor de jeugdbeweging van mijn vrienden, even spammen! :D
http://www.youtube.com/watch?v=sIgot4Ts9JI
Mijn spaarplaten zijn eigenlijk allemaal klassiekers, nu ik ze eens bekijk. Is dat erg?
Helemaal niet erg! ;)
@ mezelf
Met ‘epische langspeelfilm’ natuurlijk sarcastisch gezegd. :P
Nou, een vrij makkelijke (denk ik) om te beginnen dan.

http://img39.imagefra.me/img/img39/2/9/23/f_sa8m_c9c8624.jpg
Goh eh, eigenlijk euh… Heel simpel… :mrgreen: Frans? Het zegt me namelijk niet onmiddellijk, iets… :P
@vla: Behoorlijk wat om zo’n filmpje te maken als promotie van een evenementje van de vereniging. Leuk gedaan! :D
Ja, Frans. Nog simpeler denken, zo kom je al bij het merk. :P
Citroën SM! Denk ik…
Heb je die foto niet gemaakt tijdens Citromobile (of wat was dat recente event – niet die met de Tractions).
En bedankt! :)
Helemaal juist. De SM. Specifieker is dit de SM Opéra, dus de vierdeurs, maar aangezien dit de voorruit is kun je dat er niet aan zien. En de foto heb ik ook nog eens genomen op Citromobile. Goed onthouden! Kom maar op!
http://img121.imageshack.us/img121/55/raadplaat.png
Een KR-spot die mij écht bijgebleven is, nooit gedacht dít ooit te zien op de openbare weg, vlak naast de traiteur in Knokke. Zelfs daar had ik deze écht, écht niet verwacht…
Voor deze moet je ff zoeken, maar als je wat afweet van de jaren ’80, komt dat dik in orde! :P
Wat gelijk in me opkwam was Lancia Delta Integrale. Maar waarom zei je erbij dat het een KR-spot was? Had je niet moeten zeggen, voordat ik besefte wat ik deed vond ik die Audi al… :oops:
Je mag nog wel een herkansing doen wat mij betreft, nu wat minder weggeven aub. :P
Haha! :P No problem, geef me een minuutje! ;)
http://img260.imageshack.us/img260/55/raadplaat.png
Dubbele uitlaat, turbo, altijd vet kerel. Homie 4 life!
Peugeot 107 GT?! Maar what about that turbo? Daar zit toch geen turbo op? http://www.autoblog.nl/archive/2009/08/11/peugeot-107-gt-kleintje-wil-stoer-zijn
Oei, zit daar geen turbo op? My bad, ik nam aan dat al die luciferdoosjes opgepept zaten van hogedruk inspuiting en turbo’s om elke pk uit het blok te halen.
Deze auto heb ik al eerder langs laten komen. Ik ben benieuwd hoe snel het nu dan gaat.

http://img40.imagefra.me/img/img40/2/9/23/f_q7m_93d2754.jpg
Citroën DS Cabriolet?
(zo vlug mogelijk gereageerd ;) )
Wat staat dat wiel vreemd zeg…
Haha! Een DS Cabriolet. Nee, ik lach je niet uit, ik lach je toe. :twisted: Ach, niet iedereen ziet dat gelijk, dat zal ik moeten accepteren. Het is wel een Citroën-gerelateerd merk. En het wiel staat niet vreemd, de carrosserie loopt naar binnen, smalle achterkant dus.
Err… Renault?
Is het trouwens zo beledigend dat ik DS zeg? :P
Nee, absoluut niet. Het design van de DS komt in sommige aspecten bij dit niet meer bestaande merk vandaan. Kom op, Renault is niet zo Citroën-gerelateerd hè… Vlaatje, ik weet dat je het weet. ;)
Een Talbot? Of een Simca… Niet echt makkelijk moet ik toegeven! :oops:
Nou zeg… :| Citroën nam het erg oude merk, later bekend van de tweecilinder luchtgekoelde boxers, over.
Panhard CD! :D Pracht van een wagen, maar wat heb ik daar lang om gezocht zeg! :o
Vlug een nieuwe of gaat onze student slapen? ;) How’s that math coming along?
Omdat ik niets anders te doen heb:
http://img136.imageshack.us/img136/55/raadplaat.png
:P Hij’s blauw, net als het lettertype waarin de merknaam geschreven is in het logo.
Jaah! Eindelijk. :P Nou, ik denk dat ik maar ga slapen. Maar een nieuwe plaatsen mag wel. Morgen heb ik ’s middags op de uni een computerpracticum, dus tussendoor even autobloggen kan dan wel. :P Met calculus gaat het bedroevend. Nou ja, niet dat het helemaal niet lukt, het is meer dat ik me te veel concentreer op autoblog. :oops:
@Citrofiel:
Moet je niet doen joh, de echt interessante mensen (ik :lol: ) zitten er slechts ’s avonds op. Middag-AB is een beetje als middag-televisie: echt saai. :P De goeie shows beginnen pas laat op de avond!
Als je calculus (ik gebruik het woord maar weet niet wat het precies inhoudt :mrgreen: ) niet begrijpt, moet je het natuurlijk ff vragen aan de prof of een hyperintelligente student, niet zoals ik doen en je jaar herdoen hé! ;) Laksheid aan het begin blijft aanslepen…
Met deze woorden van moed en steun en vertrouwen en succeswensen ,slaapwel (als je gaan slapen bent)! :P
Volvo PV444 of PV544, ik kan ze niet uit elkaar houden. Doe nog maar eentje, zodat ik morgen gelijk wat te doen heb. :P
Aww! :P Ik zal eens zien wat the internetz mij kan bieden van geinige autootjes…
http://img32.imageshack.us/img32/4310/raadplaat.jpg
Ah, er gaat niets boven huisvlijt! Beide auto’s zijn benodigd voor de titel ‘Quizmaster’! :P
Bentley Continental GTC en Audi S5. Wat leuk trouwens dat jullie terug zijn begonnen met eigen raadplaten na de quiz!!! Het was best een dooie boel voor een paar maanden! Ben trouwens ook benieuwd wat robbie bedoeld met die zin. Zou ik me zorgen moeten gaan maken of zou het echt de laatste quiz zijn? In ieder geval, hier is de nieuwe:
Hier is de nieuwe:
http://foto-uploaden.nl/zie/6r8dimp
Ah, Escher is gearriveerd. Het niveau ver-x-tigdubbelt gelijk. Aan de ene kant leuk, aan de andere kant kan het nu wel heel lang gaan duren per plaatje, zoals we wel kennen. Ik ga wel wat zoeken.
Ik dacht wel gelijk aan De Tomaso, maar dat lijkt hem toch niet te zijn iig.
Is het wel Italiaans?
De auto is niet Italiaans, ook niet Europees. De auto is ‘designed by Frua’.
Maar het was dus wel een Italiaans ontwerp! Niet Europees. Dan moet hij bijna wel Amerikaans zijn, maar daar ziet hij er veel te sierlijk voor uit… Nou ja, dat is de Italiaanse invloed dus. Als ik google vind ik voornamelijk AC Frua’s, maar dat is deze ook niet… :?
Je zit met het land inderdaad juist. Het is een Yank, met Italiaanse invloeden, maar onder de kap ligt een stoere V8.
Frua heeft wel een duidelijke handtekening zeg. Ik zoek verschillende merken met Frua-carrosserieën, en ze zien er allemaal bijna hetzelfde uit. Maar de betreffende auto heb ik nog niet gevonden.
Momo Mirage

Zijn er maar een paar van, bedoeld als mix tussen een Ferrari en een Rolls-Royce.

Met Chrysler V8
Morgen alweer een nieuwe, hopelijk niet de laatste quiz! :o
@vla: Te zien aan de tijd van het plaatsen van jouw reactie had je geen ‘morgen’ moeten zeggen.

Ja, mierenneuken is leuk! :P

@PloegR: Bravo! Had ik nooit gevonden…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).