Opel Astra aangepakt door Lexmaul

Auteur: , 22 Reacties

De nieuwe Opel Astra staat nog niet eens bij de dealer of de eerste tuners buitelen al over elkaar heen om tuningspakketjes te ontwikkelen. We zagen als wat moois van Irmscher voorbij komen en nu is het de beurt aan Lexmaul.

In eerste instantie heeft Lexmaul zich beperkt toch aerodynamische updates, spoilerwerk en velgen. Volgend jaar zullen ze ook op de proppen komen met extra vermogen. Volgens Lexmaul zal je na het drukken op een knopje de beschikking krijgen over 20% meer vermogen. Lexmaul levert de velgen overigens in 18, 19 en 20 inch. Keuze zat dus lijkt mij zo.

Opel Astra Lexmaul schets22 reacties

best leuk gedaan, en die 20 % ook wel!
Waarom moet je eerst op een knopje drukken? Is dat ervoor om te voorkomen dat je vrouw die auto nog kan beheersen? Moet je dat knopje wel geheimhouden natuurlijk ;)
@DD: Als een Astra 20% extra vermogen heeft is het natuurlijk meteen een scheurmonster ;)

PS Kan jij het knopje van je vrouw wel vinden?
Ziet er netjes uit :D
Ik denk dat ik mijn standpunt in neem tegen over Opel, ze zijn serieus goed bezig!
voorkant ziet er goed uit, maar die achterkant past er niet goed bij; bij zo’n achterkant verwacht een een vermogen van rond de 300 pk… maar nu ziet het een beetje sjonnie eruit. het zou mooier zijn geweest al er aan elke kant één pijp zou zijn zoals bij de nieuwe GTI.
-edit: check!-
Beetje naar Irmscher gekeken met die grille
@DD

De Corvette C4 ZR1 (1990) had ook zon knopje.
Die was er inderdaad voor bedoeld dat vrouwlief ook ermee naar de kapper kon zonder het volledige vermogen aan te spreken. Beetje idioot natuurlijk, bij de AH bij mij ionde buurt zie ik ook wel eens een dame aankomen in een vorig model RS6! En dat met een slakkengangetje.

OT: Wat is dit toch eigenlijke een lelijke auto.
Zo dik en pafferig. Daar verandert geen spoilersetje wat aan. Heb de oude (GTC) liever.
@Carmaster: Een M5 (en M6?) heeft ook zo’n knopje hoor ;) Je kan daar kiezen tussen 400, 500 of 507 pk.
@ Robbie en Carmaster: Haha, het was eigenlijk gewoon een flauwe standaard opmerking :P ! Ik wist niet dat er bij andere merken serieus zo’n knop was! Alleen van de Veyron, met die sleutel!
500 of 507 pk , voor inhaal acties op de provinciale weg.
Ultieme sjonnie bak.
Vandaag een duitser zien rijden met de nieuwe Astra. Is serieus een goed gelijnde middenklasser geworden. Credits to Opel, als dit rijdt zoals het eruit ziet dan issie zeker de moeite waard.
KlassiekeKliko
Best netjes, redelijk subtiel, alleen die velgen slaan de plank dan weer volledig mis. Lijken wel uit een grote gehaktmolen te komen.
Dit is het probleem van de Astra;

Als ze uitkomen dan denk je; helemaal niet slecht.

Vervolgens zijn ze twee weken op de markt en is dat gevoel alweer voorbij.

M.a.w. het is niet een auto die je aandacht houdt.
Toegegeven, dat heb je natuurlijk met meer auto’s, maar die auto’s kunnen meestal je aandacht wel wat langer vasthouden.
ik vind de voorkant uber vet.
echt typisch opel, beetje corsa achtige trekjes en met een soort van 6 serie achtige lampen die hem zeer goed staan.
de rest vind tot nu toe op niks trekken.
@ Rick dos: helemaal met je eens! Eensgelijks met de Insignia!
Opplakdingetjes aan de voorkant, andere grille, kleine sideskirtjes en weer overdreven die 4 uitlaten. Vind hier niet veel boeiends aan.. worden er eigenlijk wel eens getunede Japanse auto’s hier getoond? En dan bedoel ik geen GT-Ren maar gewoon een Civic, Mazda3 e.d ofzo..?
OMG… De wereld op zijn kop… De tuners zijn voor de eigenlijke fabrikant. Honden die naar een been hollen… Verstop dat been eens beter!
Toch leuk als leaseslet. Even langs Lexmaul of Irmscher, maar niet vertellen aan de overheid hoor, anders pakken ze je weer op de BPM voor het vernietigen van het milieu!
Doe maar zwarte velgen!
Ziet er wel bruutjes uit.
Toch liever op de 3-deurs, maar dat is nog even wachten.
Jammer dat ze die vouw niet uit de motorkap gehaald hebben. Verder ziet het er prima uit zo.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).