Startech doet de Jaguar XK Convertible

Auteur: , 15 Reacties

Als je je dagelijkse kilometers maakt in een Jaguar XK zonder dak en je zou om de één of andere reden vinden dat dat niet genoeg is om tevreden mee te zijn, dan kun je natuurlijk even bij een tuner aankloppen voor de nodige smakeloze aanpassingen. Startech, verbouwer van Chryslers, Jeeps en Dodges, is dan niet de eerste waar je aan zou denken. Toch heeft deze Duitse plasticleverancier de XK en XKR eens vakkundig aangepakt.

Om te beginnen installeerden ze een koolstofvezel aerodynamicapakket dat onder andere bestaat uit spoilerflaps op de voorbumper. Optische dingetjes als LED daytime running lights en carbon stripjes werden aangebracht. Ook werd de auto 40 mm verlaagd en voorzien van dikke 21″ gesmede velgen, vóór 9″ breed, achter 10,5″.

Maar het echte werk begint pas in het interieur. Geïnspireerd door ‘high-end living’ werd de XK gevuld met zorgvuldig dubbelgestikt leer en alcantara. Startech heeft de beschikking over meer dan 100 kleuren, maar mocht daar niets tussen zitten, dan kunnen ze elke willekeurige tint voor je verzorgen. Daarnaast valt de werkplek vooral op door het rijkelijke gebruik van bamboehout, dat speciaal gebleekt wordt om goed te passen bij de leerkleur van jouw keuze. Bovendien kun je kiezen uit poreuze, matte of glimmende varianten, of als je dat allemaal niet ziet zitten, gewoon koolstofvezel.15 reacties

Niet echt spannend…
gebleekt bamboe hout, het moet niet gekker worden. Verder past de vierkante / scherpe hoeken manier van tunen niet op een jaguar. laten ze het maar bij amerikanen houden.

OT:wist je trouwens dat startech onder AMG valt ;)
San Sebastiano
Ik dacht dat Startech een zusje van Brabus was overigens…
Startech is 100% onderneming van Brabus!

Deze auto staat mij wel aan. Interieur is erg mooi afgewerkt en het ziet er chique uit.
exuses exuses ik bedoel natuurlijk brabus. Beide MB tunerts. ;)
Werkelijk niets gaat boven het origineel!
De binnenkant is eerlijk gezegd nog best mooi gelukt ook! Ik wil best gebleekt bamboehout in mijn auto als ik later groot ben en geld heb! De buitenkant daarintegen hadden ze beter af kunnen blijven, hoewel ik vind dat ze het redelijk beschaafd hebben gehouden. Maar op de schaal van vreselijk lelijkste dingen allertijden staan de wielen op eenzame hoogte. Ik heb er maar 1 woord voor: bah.
Eindelijk die extreem storende antenne van die kofferbak af! Alleen dat al maakt deze investering meer dan de moeite waard… Wielen -1 , interieur prima zo.
Reden van gebleekt bamboo is om het dood te krijgen, bamboo groeit erg snel.

Dit was mijn huis in indonesië:
http://inhabitat.com/images/BambooHouse.jpg

En dit is hij 5 maanden later:

//graphics8.nytimes.com/images/blogs/raisingtheroof/bamboopavillon.jpg
Audi A3 sportback
@B3nk0: Hahaha,goede grap!.
Deze stond in Frankfurt, wel stijlvol getuned. Alleen zou ik voor donkerder hout dan dit gaan. (Ordinaire aluminium hoort niet in een Jag).
Het interieur is erg mooi geslaagd. Lekker kleurtje ook, passend bij een (Britse) cabriolet.
@b3nk0
zo leuk huisje hoor.die mooie dame was inbegrepen?
Ik moest aan Spyker denken bij het kleine fototje.
Ik vind `m tof zo, mooi interieur!
Dit is gewoon super mooi getuned. Zeker niet te overdreven, mooie velgen, vooral mooi interieur:D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).