Camaro cabrio by Droptop-Customs

Auteur: , 20 Reacties

Als GM zelf geen cabrio van de Camaro maakt, dan moet iemand anders het doen. Het Amerikaanse Droptop-Customs voelde zich aangesproken en heeft inmiddels een open versie gemaakt. And damn, it looks good!

Vorig jaar dachten we nog dat we de Camaro Convertible halverwege dit jaar mochten verwelkomen, maar dat werd al snel bijgesteld naar begin 2010. Maar in mei vernamen we dat we dit zelfs was uitgesteld tot het eerste kwartaal van 2011. Zo lang kunnen wij niet wachten, en de Amerikanen blijkbaar ook niet.

Op de jaarlijkse SEMA-show zal Droptop-Customs (eerder bekend als Coachbulders Limited) deze Camaro SS Convertible tonen. De cabrio-conversie kost je een slordige $18,000 in Florida. Wil je toch een ander model, dan kunnen de heren van DropTop tevens een Chrysler 300C of Cadillac CTS cabrioleren…20 reacties

musclecar als cabrio is niet mijn ding, maar dit ziet er wel profi uit.
De oranje concept ziet er beter uit, de kap is veel mooier weggewerkt. Maar liever nog de dichte versie, muscle cars zijn dicht gewoon veel stoerder.
Ziet er ni echt super uit vind ik… vooral die pooiervelgen :-)
Ik las net ergens dat amerikaanse dealers net hun eerste testrondjes hebben gemaakt met de camaro cabrio, maar dat er nog twijfel bestaat over de productie van een Z28 (die met 6.2 LSA V8 uit de CTS-V met 550pk)
Daammn, lekker! Hier hou ik wel van! (H)
Jezus hoeveel foto’s van afstand kun je maken zeg!

Dan kunnen we nog niet zien hoe dat dakje er aan is gebakt.
Dicht ziet ie er nog wel strak uit moet ik zeggen.
Het ziet er echt uit als een goedkope dak-afzaag-conversie. Hoe dat dakje is weggewerkt… Beetje jammer.
ZO! Dat ziet er goed uit, lekker hoor! Super stoere uitstraling, ondanks dat het dak er gewoon afgezaagd is, das gunstig uitgepakt!
Om te ‘bulder’en over de highway ;-)
Pure amerikaanse porno op wielen
-edit: nutteloze bijdrage-
on-ge-lo-fe-lijk mooi!!! Dit is een onwijs goeie replica van het oude model, mooier gaat het niet worden.
Als ik een echte muscle car koop zou het ook een met een dicht dak moeten zijn maar als ik een nieuwe wagen moet kopen om te cruizen is de Camaro een van de enige auto die in aanmerking komt
Ik ben op dit moment in de states en ik wordt helemaal gek van de Camaro. Leuke auto op papier maar hier rijden er al zo onwijs veel van rond dat hij net zo exclusief is als een Golf bij ons.

Vooral de Gele doet het hier goed. Net zoals Gele Corvette’s btw daar zie je er ook 30 per dag van rijden (miami beach)
@Donstil: Heeft de Golf dan ook een V8 met 425 pktjes,Brembo’s rondom, 20″ velgen op datzelfde papier??
En je zegt ook niet van: ” hier rijden er al zo onwijs veel Porsche’s en Aston Martin’s die zijn net zo exclusief als een Golf bij ons” (Knokke/Londen)
Doe mij toch maar de Camaro dan aub.
@Rob USA: Ja ik wordt niet warm van “cijfertjes” eigenlijk. Leuk dat hij een V8 heeft en “brembo’s” rondom maar als je hem 20x ziet op 1dag is de lol er echt wel vanaf.
OT: Ik hoop/weet dat de orginele GM versie een veeel mooiere top krijgt en daardoor dicht veeel mooier zal worden, gelukkig. Alhoewel deze zeker niet slecht is, zeker als je bedenkt dat de achterraampjes niet naar beneden kunnen bij de orginele coupe.
@Donstil: Woon je nou in Miami of hier? Er rijden er in heel NL misschien een stuk of 3 (en een stuk of 10 in div showrooms).
“Cijfertjes” komen nog … 8.20 rondje Ring! :)
Het geluid van de V8 verveeld ook trouwens nooit.
En 20x op een dag..wat dat betreft kan je hier in NL dus geeen enkele auto kiezen want de meeste Nederlanders kopen op safe, allemaal dezelfde auto en dat zie je dus op de weg.
@Rob USA: Ik doe dagelijks een rondje ring dus neem gelijk al me woorden terug ;)
ik woon in Nederland maar ben nu lang genoeg in de vs om er klaar mee te zijn.
(athans met de opgehemelde camaro)

Wat wel gaaf is trouwens dat de dure auto’s hier gewoon echt op de weg rijden. Waar ze in nederland onder doek staan bij een oude meneer in de garage wordt er hier echt gereden met bijzondere auto’s. Je kijkt hier niet meer om voor een bentley gt of BMW M5.
Tedje de Haag
38 dezelfde foto’s en nog geen details kunnen zien. Knap.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).