Ik eet je op! ENCO Gladiator 700 GT Biturbo

Auteur: , 29 Reacties

WAARSCHUWING! Rij je in een kleine truttenschudder en zie je dit gevaarte in je binnenspiegel naderen? Ga dan ONMIDDELLIJK aan de kant! De kans is namelijk heel groot dat je zomaar wordt opgezogen door dat grote gat aan de voorkant.

De Duitser tuner ENCO Exklusive was van mening dat er nog niet genoeg getunede Cayenne’s waren en daarom hebben ze deze Gladiator 700 GT Biturbo ontwikkeld. Wat vooral opvalt is het grote gapende gat aan de voorkant, daarachter vinden we de getunede biturbo V8 die geen 500 pk meer levert maar een whopping 700 pk en 850 Nm. Dat is bereikt door grotere turbo’s, aangepaste spruitstukken, sport luchtfilter, en uiteraard een sportief uitlaatsysteem.

En de prestaties? In slechts 4,5 seconden knalt de Gladiator naar de 100 en de topsnelheid ligt op zo’n 290 km/u. Uiteraard zijn de remmen ook flink opgewaarderd om al dat gewicht weer tot stiltstand te kunnen brengen. De velgen zijn 23″ groot en zijn gespoten in de kleuren van de auto.

Het interieur is opgeleukt met rood(!) carbonfiber, een rolkooi en zitten doe je op kuipstoeltjes die afkomstig zijn van de 911 GT3. Meer creaties van ENCO kan je HIER vinden.29 reacties

Lelijke bak trouwens, zou zeker aan de kant gaan zodat ie snel uit het sizht is.
Juist ja..

lelijk die grill, je ziet gewoon een steun balk erachter
zeker lekker
Wat moet je eigenlijk met een rolkooi in zo’n bak als dit?

Waardeer veel creaties van elke auto, maar dit vind ik een beetje nutteloos.
@DaveB:

het zou kunnen dat het de stijfheid van de carroserrie vergoot, maar denk eigk dat je als je persé een auto wil met een héle stijve carroserie dat je geen suv moet kopen..;)

verder is dit ding natuurlijk gewoon te lelijk voor woorden, alhoewel het vast leuk is om hiermee op de snelweg andere mensen te pesten(6)
Jezus, het er echt niet uit!
De hoeveelste zal dit zijn?
Vervelende van dit soort auto’s is, dat de bestuurders zo gefocust zijn op snelheidscontroles, dat ze mijn sportieve autootje volledig over het hoofd zien.

Gelukkig kan ik wel snel van richting veranderen :-)
Gladiator, wat een stoere naam zeg! En dat voor zo’n stoere getjoende Cayenne, zullen vast hele stoere mensen in gaan rijden! :rol:
Verschrikkelijk!
Ik zie maar één doelgroep…

All da rappers in da house say yo..
@ C6 R

Zou je misschien zo vriendelijk willen zijn om uit te leggen waar “:rol:” voor staat?
@jeanmarie: Meen je dat nou? :|
@jeanmarie: Uiteraard: :rol: staat voor :roll: maar dan met een extra stoere typefout…
Kuipstoelen en een rolkooi in een SUV… Nein nein nein!
bizar interieur
En dan heel hard op de stereo:

http://www.youtube.com/watch?v=UC86yQAzaxg
al die getunede Cayenne’s lijken zo op elkaar!
de Gemballa’s vond ik dan nog wel revolutionair maar toen kwamen er opeens allemaal schuurtjestuners aan die deze auto onder de plastische chirurgie wierpen,en dan pakt het meestal niet zo goed uit,kijk maar naar onze mevrouw Marijke Helwegen…
Onwijs gewoon.. Dit is geen Cayenne meer man! Dit is gewoon een serieuze race-stationwagon.. Mooie kleurstelling ook, über velgjes, leuk interieur..
700 pk en hij tikt de 300 niet eens aan?
Kansloos, alleen de rolkooi kan van pas komen voor de infantielen die ‘m kopen.
Buitenkant trekt op niets! Man man man. MAAR, de binnenkant is wel zéker lekker. Alcantara leer, carbon kuipstoelen. Ik vraag me eigenlijk af, waar kun je zoiets halen? Carbon kuipzetels, deftig!
een zeer smaakvolle tuningversie van de cayenne moet ik zeggen, mooie rode accenten op het stuur e.d., en die rolkooi ziet er ook zeer stevig uit, dat houdt een rollende cayenne wel heel
Ziet er, net als de meeste Cayenne screw-ups, eerder uit alsof ie ooit al es zélf is opgegeten…
Peugeot is weer eens trendsetter met zijn verdikking op de achterklep van de 3008. En met de grote bek natuurlijk, maar dat wisten we al.

;)

Nou ja, eh, de velgen zijn leuk?
Dat hoogglans rood op het interieur verpest de hele auto (..nog meer dan dat die al was)
Het doet me denken aan de aloude postkoets maar dan zonder de paarden ervoor gespannen. Aan de andere valt er zeker een vergelijking te maken met Marijke Helwegen onder de auto’s maar dan wel met een fikse anabolen kuur erbij, aangejaagt door 10 gram speed :)
en nu rollen maar, in de diepe afgrond, 1000meters naar beneden…
er zou een wet moeten zijn om zo’n lelijke creaties te verbieden om ermee op de weg te rijden en de makers van dit afschuwelijk ding levenslang te geven!!
Dit ziet er echt walgelijk uit, vinden mensen dit nu echt mooi??
Kotsneigingen?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).