MFK Autosport doet de vorige RS6: 520 pk

Auteur: , 22 Reacties

De meeste tuners richten zich op nieuwe modellen, maar het Duitse MFK Autosport heeft een upgrade gemaakt voor de oude Audi RS6 Avant. Dankzij een softwarematige aanpassing krijgt de RS6 een vermogen van 520pk, dat is 70 pk meer dan de standaard versie (450 pk).

Naast de vermogenstoename biedt MFK tevens een aantal visuele aanpassingen, zoals een spoiler, luchthappers en aluminium velgen. Optioneel kun je voor 6000,- Euro ook een sportuitlaat bestellen, de prijs van de overige aanpassingen is niet bekend.22 reacties

Blijft een mooie wagen!!
vettt
Vette bak! Hij doet me een beetje denken aan de RS2, ook zo’n heerlijke Avant. Als je in een station wilt rijden doe het dan goed.
De pk’s zijn dan misschien leuk(er) maar standaard is ie gewoon veel mooier.
als er bijv. 780 peekaa bij had gestaan ..
had ie dan nog “vetter/mooier” geweest .. ja he ..
Peekaa’s of niet, optisch is het een ordinair geval geworden. Jammer.
Dat ‘shadowline’ pakket bevalt me wel (zwarte sierstrips onder o.a. koplampen en grille onder ipv gepolijst).
Dan ga ik liever naar Edo Competition toe, die maken er nog wat mooiers van.
Wow, gwn wow, sowieso al de snelste station out there en dan nog sneller, maar zit de gemmidelde (behoorlijk vermogende) huisvader hier wel op te wachten? Wat voor types kopen deze auto??
Dat blauw…. ZO LELIJK :roll:
Het is wel een RS6 Avant Plus he
Wat een lelijke kist!
wow wat een mooie velgen zijn dat. en dat zeg ik niet vaak.
Vet hoor en dit is de enige rs6 waar je nog een aanhanger achter kan hangen bij de nieuwe kan je geen trekhaak bestellen, dus dan heb je nu 520 pk’s om je boedelbak mee te trekken ;)
dit deden ze 6 jaar geleden ook al!

de rs6 van mijn oom had in 2003 al een mtm tuning naar 520 pk…..
zesduizend euro voor een sportuitlaatje?! :O Nee dankje, uit de standaard uitlaat komt ook al een lekker geluidje!

En alleen voor de RS6 Avant? :P Hij kan vast en zeker ook op de sedan, die is ook veel mooier. De blauwe op de foto lijkt trouwens wel een RS6 Plus btw met die zwarte omlijstingen.
Tsja, is al een tijdje niet zo speciaal meer….

http://www.sportec.ch/page91.html
Komen ze daar nu pas mee? Beetje laat, hier valt niets meer te halen. De meeste van die oude RS6’en van de vorige generatie zijn toch al naar de voormalige Sovjet geëxporteerd? :twisted:
Aan de andere kant is het wel te begrijpen dat je pas later in de levenscyclus van de auto met een tuningpakketje komt. De eerste eigenaren zijn er vaker zuinig op, pas na een x aantal jaren komen de auto’s vaker in handen van mensen die er graag dingen aan veranderen. Denk maar aan de Golfjes. Zie je veel getunede Golfjes V? Nee hè? Golfjes III wel. :P
@tomaaas

Smaken verschillen gelukkig
@transam73,

Kom op zeg, hij is voor 99% standaard, niets ordinairs aan dus. Of je moet wel de velgen bedoelen, maar ook dat is een kleine moeite om te veranderen…..
dominic torretto
julie hebben gewoon geen smaak in autos julie praten alleen maar troep hier en een van deze cilinderkopen praat over een golf alsjeblieft wat heeft een golf nou wat een audi niet heeft
@Citrofiel,

hmmmzzz, een RS6 is natuurlijk wel een BEHOORLIJK stuk duurder dan een golf III ;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).