Opel zit bijna zonder geld: Magna moet opschieten

Auteur: , 10 Reacties

De slepende Opel-soap gaat rustig nog even door. Nadat we al zeventien keer eerder dachten dat Magna het Duitse merk echt gekocht had zijn we nog altijd geen steek verder. En nu is dan het moment gekomen dat Opel de last in haar eentje niet veel langer meer kan dragen, zo meldt de topman van Opel Trust, Fred Irwin. Halverwege januari 2010 zal het spaarvarkentje leeg zijn.

Als het goed is tekent GM deze week nog een overeenkomst om 55% van Opel door te spelen aan Magna en Sberbank. Ja ja, deze week, ondanks alle complicaties met Neelie, andere Duitse autobouwers en steeds meer boze werknemers. Het laatste nieuws op dat gebied is dat het personeel van de Opel-fabriek in het Spaanse Zaragoza vier dagen wil gaan staken om hun onvrede met de plannen van Magna duidelijk te maken. Het gaat daarbij om 7.500 man.

Hoe amusant we het ook vinden om elke keer weer te moeten melden dat de deal tóch nog geen doorgang heeft kunnen vinden, het moet nu toch wel een keer klaar zijn als Opel nog langer “Autos will leben bleiben”. Kom op Magna, je kunt het. (via zibb)10 reacties

Wir leben auto’s???

Dacht het niet…
Halverwege januari 2010? Dat moet toch wel lukken? Of zie ik nu een ellenlange procedure over het hoofd?
Zo snel mogelijk kosten besparen. Had Lakeman goed gezien…
Halverwege januari 2010 een nieuwe slogan: Wir leben nicht mer auto’s’? :d

Ok, heel flauw. Ik hoop toch dat Opel het lukt om te oberleben… ;)
Maken ze eindelijke mooie auto’s, zou het doek ineens kunnen vallen!
Magna zou dat geld beter in avtovass stoppen
Het liefst zou ik die foeilelijke Opels nooit meer op de weg willen zien! Ongelooflijk dat zo veel mensen hier nog mee rond willen waggelen.
Misschien kan KIA de boel voor een habbekrats overnemen.
De modellen lijken al veel op elkaar, dus ze hoeven er alleen maar een OPEL logo op te schroeven.
@frarissimo
wouw, jij bent echt grappig. Heb je die zelf verzonnen?
Bij Spyker doen ze het toch beter,ze hadden de kans om onder de vleugels GM te komen hebben ze het gewoon verknalt..Doen ze bij Lancia toch beter samen met Chrysler..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).