Tjoening voor je Lexus LF-A

Auteur: , 24 Reacties

Jawel, slechts enkelen hebben hem gereden en hij staat nog niet bij de dealers. 889Speedshop kan de Lexus LF-A echter al wel tjoenen. Ze hebben een leuk voorbeeld gemaakt.

In mijn ogen is de auto beter dan alle voorgaande concepten. Alle techniek is tot in de puntjes uitgedacht, en het geluid is werkelijk fenomenaal. Alleen het kijken van dat ene filmpje kan je dag al maken. De spoiler is vetheftig, maar vooral omdat die ook gewoon weer in kan klappen. Het uiterlijk is niet te conservatief maar ze hebben ook niet te hard geprobeerd om iets ‘anders’ neer te zetten. Een prachtig pakket als je het mij vraagt. Totdat mr. ikkanniezonderplastick om de hoek komt kijken.

Door één simpele bewerking van een plaatje is alle uitstraling van de auto weg en ziet deze er weer als de zoveelste ‘snelle’ jap uit. Goedkoop. Ja het is leuk om de auto in een andere kleur dan wit te zien, nee de rest is tranentrekkend lelijk. Je betaalt er overigens nog een grove €40.000,- extra voor deze verbouwing. (bron: Jalopnik)24 reacties

ziet er goed uit:) :P
Ik vind ’t een “strak” bakkie, Alwood zal wel een beetje jaloers zijn ;)
dat interieur ziet er pas goedkoop uit met rood leer
afschuwelijk en die is ecchhhtt vieeeeeeesssss
Lelijk. Standaard was ‘ie veel mooier. Nu ziet het er inderdaad een beetje goedkoop uit. Komt voornamelijk door die velgen en ‘carbon’ motorkap. Zo erg zelfs dat ik dit pakket vergelijk met de veel goedkopere S2000jes en R34jes terwijl de standaard LF-A toch nog wel een luxe uitstraling had.
-edit: check&tnx-
netjes ik zie hem zo al mee doen aan de D1
Kneuzen, ze hebben werkelijk 2 dagen gehad om een photoshopje te maken en te zeggen dat ze een compleet product klaar hebben liggen. Te triest.
nou de voorbumper ziet er stukken beter uit
Jammer.. deze auto heeft het echt niet nodig.

Offtopic: Die Opel reclame rechtsboven in… Zuinig verbruik??? Volgens mij is het laag verbruik of een zuinige auto. Beetje jammer weer!
..500 exemplaren en zoveel tamtam ??? De nordschleife in ongeveer dezelfde tijd als de Nissan GT-R ?? Een prijs van circa 600.000,- euro in Nederland ? Mwa…ietwat overdreven allemaal…
@Megakix: Idd wie gaat er nou een wagen van 6 ton zo goedkoop verpesten? Dat is hetzelfde als dat je een Porsche Carrera GT pimpt! Maar goed daar is kennelijk ook een markt voor zoals de Carrera GT al heeft bewezen…
HET IS EEN LEXUS, HET PREMIUM MERK UIT AZIE, en dan ook nog en v10 mijn favoriete motor, dat maakt die 6 ton helemaal goed!
Hoeveel extra? Dat gaat echt nergens over! Het maakt de auto niet mooier/beter, en daar dan zo veel geld voor betalen? Nee dankje!
Er is geen sprake van komkommertijd ;)
Eigenlijk ziet ie er we’ll als een vette tuningbak uit zo…maar de prijs van zowel de auto als de kit is daar totaal niet naar
We’ll = wel (kut t9 op een us telefoon)
Hoe kan je Rays TE37 G2’s er goedkoop uitzien vinden! Als dit een porsche was dan was het natuurlijk heel dik maar omdat het een japaner is!!
@STJ: Het zijn ook mooie velgen en ken de prijzen van Rays een beetje en ze zijn niet goedkoop. Maar de uitstraling van de auto wordt wel goedkoper mede door de andere cosmetische aanpassingen. Heeft niks te maken met uit welk land die auto komt.
dit is tog een 375k + auto?

ben je niet goed?
Ik hoopte dat de tuners langer zouden wegblijven. De auto op zich heeft al prachtige lijnen, prachtige soundtrack, genoeg vermogen en een prachtig interieur. Dan begrijp ik niet waarom die tuners daar nog aan gaan prutsen. Hebben die nu geen greintje fatsoen meer!?!
ik vind ‘m stiekem best strak
De meningen zijn hier blijkbaar eensgezind. Dus: afvoeren die handel (het plastic, niet de auto). Dus aan alle andere tuners: blijf van deze mooie auto af, of er komen ongelukken van!
Ik zeg, gooi er een 6 in lijn met turbo’s erin, verlaag de prijs en voila, de nieuwe Supra!
De LF-A heeft geen tuning nodig dus dit is totaal overbodig, gewoon respectloos is eigenlijk een beter woord.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).