FAIL: BMW SUV rijder parkeert

Auteur: , 47 Reacties

En als dat hier op de site komt, dan weet je dat het niet goed gaat aflopen. Het is natuurlijk ook wel lastig om al die verschillende pedalen uit elkaar te houden! Gelukkig hebben we de video nog.

Een Canadese bewakingscamera legt namelijk haarfijn vast dat de beste man (of toch weer een vrouw?) vergeet te remmen als de X5 op zijn plekje staat. Slordig, maar het kan gebeuren. Wel jammer dat de bestuurder daarna direct het hazenpad kiest.

BMW X5 inparkeeractie

Met dank aan Vinox en Roy voor de tip!47 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Ja, inderdaad erg vervelend. Gevalletje waarborgfonds dankzij de camera.
@Dimitri:

Daar is geen camera voor nodig. ;)
Sjow sjow de X5 is wel populair deze week haahahah. Meer dan terecht dat hij/zij weg rijdt, want er overheen kon toch niet dan maar ff bij iemand anders proberen.
Hahaha, to good to be true?
ik denk dat ik er ook snel tussen uit was gegaan, als je die schade ziet! :o
Komt iig op eigen kracht weer van die auto’s af, da’s een meevaller :P
Haha, eerst nog even verdwaasd blijven staan kijken om tot zich door te laten dringen wat er gebeurd is, om vervolgens de plaat te poetsen.
Bobby Orlando
Walgelijk.
Is dit nu typisch gedrag van een (BMW) SUV rijder???
Ik had graag de reactie van die 2 eigenaren willen zien. Als je de bandafdruk op het dak hebt staan….
en gaat er vervolgens lekker vandoor xD

hilarisch xD
@headhunterz

ben jij er zo een.

als je wat sloopt moet je ook de ballen hebben het op te lossen. het is zowiezo verzekeringswerk dus je hoeft het zelf niet direct te betalen (al kan het wel zijn dat je premie omhoog gaat, maar dat heb je zelf gedaan)

zo laat je andere mensen opdraaien voor jouw schade. echt heeeeeeeel zwak
@ timberleek
ik weet het, maarja als ik een X5 kon betalen, dan was het geen probleem geweest, maar aangezien ik dat niet kan..
Ik parkeer nooit meer voor zo’n richel.
hehe, fucking droog! Maarja, uiteindelijk kan iedereen dit in een onoplettend moment gebeuren, behalve het wegrijden dan.. Nu is het een hit & run, waar in veel landen een gevangenisstraf op staat, dus hij zal wel spijt hebben…
Nou ik had em ook gesmeerd hoor, ben niet zo’n moraalridder wat dat betreft en daar kom ik eerlijk voor uit. Hoewel ik wel bewondering heb voor de eerlijkheid van mensen als ze netjes een briefje achterlaten
ik ben het met pizzakoerier eens ;)
Moeten die Canadezen maar niet naar schoenveters kijken als ze rijden… Serieus. Een vriend van me is net terug uit Canada en heeft 2x meegemaakt dat zo’n dikke SUV achter langs de stoeprand kwam rijden. Beetje eng, maar vervolgens gaat het raampje open en zegt de bestuurder: “Sorry, but did you know your shoelaces are untight?”. Wellicht dat ze eens wat vaker naar hun eigen shoelaces moeten kijken, of beter wat eronder zit…
haha, via dumpert/geenstijl ”mischien” gevonden? XD
Iemand die na een schade geval er vandoor gaat is echt een miesgasser van het zuiverste water. Je kan er ook even bij stil staan wat voor een ellende je veroorzaakt voor iemand anders. Ook al pretendeer je geen moraalridder te zijn is het te hopen dat iedereen toch beschikt over zijn of haar goed fatsoen, of je nou veel geld hebt of niet. Ik heb wel eens een spiegel van een auto afgefietst en gewoon aangebeld, 1000E schade vanwege o.a. een diepe kras, dus overspuiten. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat je die mensen daarmee laat zitten, het is tenslotte toch voor de verzekering. Schijnbaar is het niet meer zo normaal om de veranderwoordlijkheid van je daden op je te nemen…
@ T-Spark

inderdaad.
Kudos

als je het risico neemt om aan het verkeer deel te nemen moet je ook de verantwoording ervan kunnen dragen. daar hoort dat bij.
Wie zei ook al weer dat o.a. SUV als de BMW niet konden klimmen?
:P

Enne, leer mij de gemiddelde BMW (SUV)rijder kennen…
Jep, erg zwak als je dan wegrijdt na het slopen van andermans spullen. Zelf ook meegemaakt. Was aan het werk, BMW stond voor de zaak geparkeerd (aan een drukke weg). Mevrouw in een Fiat punto startte de auto waarschijnlijk zonder koppeling in te drukken en schoot zo tegen ons achterportier + een deel van het achterflank. Is ze weggereden. Gelukkig zag een oplettende gast dat die toen aan het dineren was. Politie heeft kenteken opgezocht en de blauwe lak op onze portieren vergeleken met de betreffende auto. Opgelost met verzekering. Als ze het gewoon had gemeld had het ons veel moeite gescheeld. Dus ik vind ook al ben je geen moraalridder, bedenk gewoon wat je hebt gedaan en wat de gevolgen zijn voor het ‘slachtoffer’. Zo ben ik opgevoed en ervaringen versterken het idee erachter.
Overigens klimt die X5 toch wel makkelijk over die 2 auto’s heen :P Als hij/zij nog extra gas erbij gaf was ie er waarschijnlijk aan de andere kant eraf gekomen :lol:
De vuile teringhond. Je zal ook gvd is een keer een briefje op de ruit plakken (of in dit geval de politie bellen). Wat een walgelijke smeerlap.
Damn, die gaat er vlot over!
toch zo ’n voordelen zo een SUV!
Ik zeg dat het een viral is voor de X5 om de verkopen wat op te peppen en het gaat vast werken ook. Bovendien wil ik graag vergelijkfilmpjes zien van andere premium-SUVs. Kan Autoblog dit voor mij regelen?
altijd zeiken op SUV’s dat ze niks kunnen.

well check this out biatch!!! :D
Om een of andere reden moest ik meteen denken aan de Cannonball Run waarin de eigenaar van n monstertruck na n meningsverschil ff over een 928 heen rijdt :)
Het komt natuurlijk door die ronde drempel dat die bmw zo gelanceerd wordt als een soort opstapje…
Reken maar dat je raar staat te kijken als jouw auto zo toegetakeld is..
Ik denk dat de schade per voertuig neerkomt op zo’n 3500 euro…
Ik dacht eerder dat het door de geweldige aerodynamica van die blauwe citroën komt dat de SUV erover geraakt…
En dan wegrijden! BMW rijders hebben al zo’n slechte naam en dit soort gedrag maakt het er niet beter op. Maar gas en rem verwisselen kan natuurlijk iedereen overkomen.
Wat erg :-)

@mashell BMW rijders een slechte naam? Misschien rijden ze wel wat sneller/sportiever dan de doorsnee chauffeur?

Voor mij hebben Toyota rijders een slechte naam… zijn de ergste linkerrijstrookterroristen :-)
Wegwezen en de X5 onderweg dumpen! Vast geld zat om een nieuwe te kopen… :D
@Tommy2:
en dat zou tijd worden ook! een oude X5 kan echt niet meer! die is echt al te oud, de nieuwe is zelfs al bijna afgeschreven!
je hebt een suv of niet…
al die BMW rijders zijn wel egoïsten, Freude am fahren, alleen goed voor BMW-rijders, voor de rest is het hopen op vorsprung durch technik!
BMW rijders moeten toch hun imago hooghouden.
http://www.reichard.org/images/gag_comic/bmw2.jpg

@M3_lover
En ze vliegen altijd veel te laag.
http://www.toyotarally.co.uk/gpics/Mewla%202009/mewla09_gary__mrol1853.jpg
@Guust Flater yes haha :-)
@Guust Flater: de e32 koning ;)
Wat een eikels -die doorrijders dan- zitten er hier tussen op ABL! Ik geef toe dat ik bij het parkeren of wegrijden op de parking van Albert Hein weleens een “kiss-of-the-bumper” meemaak en ook al steeds ben doorgereden/weggegaan, maar dat is omdat er geen enkele vorm van schade was. Nou ben ik toevallig ook een schijtluis die maar wat graag erg hard gaat lopen wanneer er onheil dreigt, maar als ik 2 ton X5 op 2 motorkappen heb geparkeerd dan stap ik minstens even uit om mijn (echte) telefoonnummer achter de ruitewissers te steken, als je dan om de één of andere reden toch niet kan blijven wachten… En er dan snel vandoor natuurlijk :)

Mededeling: alle stoere kereltjes die er snelsnel vandoor zouden gaan mogen nu gaan slapen!!!
Waarom lekt die BMW geen enkele soort vloeistof?
En maar zeggen dat een X5 geen terreincapaciteiten heeft! Hier zien we het tegendeel;) Een monstertruck is er niks bij:P
Het lelijke eendje
Gelukkig rijd ik met een Hummer H2…
Waaw, zo’n X5 is nog steviger dan ik dacht. Ik zou het overigens niet ‘hazenpad’ noemen, eerder ‘afdruipen’, ‘met de staart tussen de benen’ en consorten.
een X5 is geen bmw, het is een SUV

Verder who know’s hoe een mens reageert in zo’n situatie.
In de auto lijkt iedereen wel een dikke egoïst en is het altijd een ander zijn schuld.

Maar ik vermoed dat dit weer alcohol of pilletjes gerelateerd zal zijn.
tja onder bmw rijders zitten ook aso´s dat zie je maar weer….maar altijd die oefenloze discussie over welk merk de netste bestuurders heeft daar word ik een beetje flauw van……..en over die toyota rijders ben ik het helemaal eens,notoire linksrijders en wel met een gangetje van zon 105-110 kmh(aaaah dat komt natuurlijk omdat die vreselijke opgevoerde stofzuigers van een toyota priussen niet harder kunnen) Bmw rijders zijn(over het algemeen) gewoon nette sportieve bestuurders die willen genieten van het geluid,de motor,de haarfijne besturing enz..dus voor eens en altijd discussie gesloten.
Ik zou hem ook zijn geknepen, die mensen krijgen waarschijnlijk toch wel het geld van de verzekering, en je krijgt geen gezeik van je vrouw. Zwak is het dan misschien maar het scheelt een hoop gezeik, voor iets dat al gebeurd is…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).