Baas Veilig Verkeer NL rijdt graag door

Auteur: , 52 Reacties

Veilig Verkeer Nederland staat voor oude mensen, grijze mensen, saaie mensen en boven alles brave mensen. Voorrang moet je niet nemen, maar krijgen. Gordel om, ook achterin. Geef ritsers de ruimte en houdt u ten alle tijden aan de daar geldende snelheid. Werd alleen niet bij verteld dat als je de baas van dit zaakje bent, die regels juist niet gelden. VVN directeur Joop Goos rijdt graag door met een grote "R", ook in de bebouwde kom.

De strafbare feiten zijn allemaal vastgelegd door ene Peter de misdaadverslaggever. Blijkbaar had hij ook een bonnetje te veel op de mat ontvangen. Gedurende drie dagen heeft Peter, Joop achtervolgd. Daarbij werd vastgelegd hoe meneer de directeur met 60km/u door woonwijken kachelde, waar maar 30km/u is toegestaan. Ook op de snelweg wist hij van geen inhouden. Joop Goos heeft vooralsnog geen commentaar. (via nu.nl)



52 reacties

schijnheilige fuckers zijn het. bah.

wat voor een bak rijd die gozert?
Een snelheidsovertreding van 100 procent (en dat is het hier) betekent sowieso invordering rijbewijs.
Als hij de boetes gewoon binnen krijgt en betaald… Die boetes zijn toch vaak een spelletje om geld binnen te krijgen!?
Ze maken er vaak verkeersveiligheid van. In een woonwijk is dit ook wel zo, maar 80 op de snelweg??? heeft niets met veiligheid te maken!!
Een duure bak die wij betalen..
Joop goos maar omnummeren naar Joop Gas? ;-)
R van Range Rover denk ik ;)
onze peter is de verkeerde aan het volgen. volgens mij moet ie de verkeersofficier van justitie volgen. maar ja, daar moet je ballen voor hebben.
@C70T5: LOL ja, Ik denk dat je dan al snel de geheime dienst in je nek hebt.

Of je moet veel auto’s hebben die elkaar aflossen zodat het niet opvalt.

ik denk trouwens dat die wel een eigen chauffeur heeft.
volvo xc90 R deuh
Geert Schoots
Ik rijd eigenlijk nooit hard maar het is soms best moeilijk om precies de aangewezen snelheid te blijven rijden, aan de ene kant mag je niet harder dan x en verwachten de medeweggebruikers dat je x-2% blijft rijden dan is het toch ook niet gek als je een keer wat te hard rijdt. De meeste auto’s rijden ook gewoon niet lekker op lage snelheden. Ik ben laatst nog geflitst toen ik gas gaf om iemand netjes in te kunnen laten voegen, tsja jammer.

Dat deze beste man wel eens te hard rijdt vind ik nou niet echt getuigen van enorme nieuwswaarde, het is wat anders als hij stelselmatig levensgevaarlijke situaties laat ontstaan maar daar is volgens mij helemaal geen sprake van.

Dus hypocriet, misschien, schokkend, nou nee.
Volgens mij is het een grijze muis in een Volvo R…gratis cadeau bij levering van 150 fraailoze dienst-volvo’s…Koos Spee woont vlakbij ons, en die parkeert zijn Mercedes E220CDI ook nog wel eens foutief, bijvoorbeeld met de wielen op de stoep ! (foei !)…
Zijn zogezegde status verplicht hem haast om een welgemeende f*ck you te zeggen tegen die regeltjes
@ dennis
in Belgie neem ik aan, niet in NL iig
@roel: die bestaat geeneens.
@all: “met een grote “R”” bedoelt hij mee het woord door….
In snap het nut ook niet van die clubs die geen klote doen.
Tevens moeten we eens niet zo debiel doen over snelheid.
Net als al die 60KM/U dijken, gek wordt je er van!!!
Zeker omdat alle mensen boven de 50 er 45 gaan rijden, of die ouwertjes die 60 rijden waar je 80 mag!!!ahhhh ik kan er niet tegen.
Iedereen trapt ook als een malle op de rem als ze een auto langs de weg zien stil staan want je weet maar nooit, en omdat ze niet weten hoe hard je mag wordt er maar naar 35 terug geremt zodat ze zeker weten dat ze goed zitten.
We moeten gewoon weer door rijden en je zal zien dat er minder files zijn.
En die flits gasten zou je tot op de slaapkamer moeten volgen, je moet ze zo vaak volgen dat ze er zelf gek van worden kijken of ze het zelf ook zo leuk vinden!
@roel,

heb jij voor mij een plaatje van een XC90R? Ik zat zelf meer te denken aan de gouwe ouwe 850 T5-R Estate of een V70 R.
@AMG Powerrr: XC90 R-Design is wel aan te komen hoor. Hardere dempers, andere stuurbekrachtiging, betere stoelen en een beetje mat alu hier en daar, verder een gewone XC90 D5/3.2/V8.
Megakix,

bel een takeldienst, en laat die bak van die mthrfckr meteen wegslepen :evil: :idea:
Die Peter is zowieso een zielig geval en laat alleen maar zien en horen wat hij wil dat je ziet en hoort.
@qwdhiqwh,

Het is zeker niet in je op gekomen dat het de “R” van Rijdt is?
Ik heb gelukkig nu al door dat het om Peter R. de Vries gaat… Slome ik…
Het lelijke eendje
Als hij dat mag, dan mag ik dat ook!
Ehm, waar zijn we mee bezig??? Is meneer de Vries nu niet net zo ‘zielig’ bezig als de ambtenaren zelf?
man .. hoeveel van dat soort stichtingen bestaan er inmiddels ..

genoeg om te weten dat “roven en stelen” belangerijker is dan die zogenaamde verkeersveiligheid ..
@ Merry

Amen
Het lelijke eendje
Iedereen gelijk voor de wet, toch? Of niet? Als hij harder mag dan toegealten moeten wij ook maar een ruime marge nemen met onze snelheid, bv 150 km/u op de autostrate. Daar is nog mee te leven!
nou nou, 60 waar je 30 mag. moord, brand, heb je wel eens 30 gereden als je niet in de file staat, daar haal je de kleuter van de buren met zijn driewielertje nog niet eens mee in. zelfs de moeders bij mij in de buurt waar je 30 mag rijden dat niet eens, zelfs niet op of voor de “drempels” die er liggen.

beter dat er iemand bij dat VVN werkt die vind dat er ook wel eens doorgereden mag worden, dat is beter als een oft andere suffe vent die vind dat alles maar langzamer moet.
Niet leuk als je een voorbeeldfunctie hebt, maar wel verstandig om je ernaar te gedragen. Dom dus. Net zo als destijds meneer Woudenberg van VVN, tegenwoordig als verkeersdeskundige ook niet weg te schroeien uit de kolommen van de krant van wakker NL.
oke, ik vind VVN nou niet direct verkeerd, omdat het gewoon goed is om minder mensen plat te rijden. Maar om dan als directeur met 60 door een woonwijk te rijden vind ik dan wel heel erg slecht. 160 over de snelweg maakt mij niet uit, maar dan is de boete ook gewoon accepté. En Peter R de Vries is gewoon een misselijk mannetje
iedereen is het er bijna over eens dat met name buiten de bebouwde kom de snelheidsbeperkingen veel te streng zijn. Ik zie het ook zo vaak in steden dat op vierbaanswegen maar 50 gereden mag worden. Dat is gewoon te langzaam. Binnen de bebouwde en vooral in woonwijken, want bijna alles is bebouwde kom in Nederland vind ik dat de politie wel het recht heeft om streng te controleren op snelheid. Een kind dat achter een auto de straat over steekt heb je zo over het hoofd gezien.
@jack: lekker boeiend of het rijdt of door bedoelt word, het ging mij er meer om aantegeven dat het niet om 1 of andere auto of type ging.
Jaap BMW650 RRSportV8
Ach de overheid en al die subsidie klupjes. Wie neemt ze nog serieus?
ik moet m’n mening toch wel delen met Jurrian.

Als ik zelf kijk bij mij in de wijk, ligt keurig strak asfalt en je mag er 30. Nergens komen er wegen van links of van rechts. Hier rijdt ook niemand 30, en ik moet ook toegeven dat die snelheid ook helemaal niet gepast is.


Ben er overigens toch wel voor dat ze op elk punt in Nederland wat ik ken de snelheid toch omhoog mag met 20km/h
Haha, doet me denken aan de Belgische dokter Luc Beaucourt die ieder weekend wel in een of andere zaal te vinden was om voordracht te geven (met expliciete foto’s) over jongeren en weekendongevallen (je kent het wel: ze zitten allemaal aan de drugs en de drank en vliegen ze van discotheek a naar discotheek b) tot wanneer meneer zelf eens betrapt werd met 198 km/h onder invloed. Hypocriete kl**tz*kken zijn het allemaal… Luister naar mijn woorden maar kijk niet naar mijn daden
>>> Lijkt me dat Peter R. de V. er net zo hard erachteraan heeft gereden(!)
Het gaat niet alleen om Ome Joop, maar ook over de BOA’s die in de bosjes liggen om je te flitsen.
Zij blijken ook alle verkeersregels aan de laars te lappen.
Peter laat hier simpelweg zien, dat de politie zichzelf boven de wet waant. Overredingen daar waar de burger stevig voor in de portemonnee moet tasten, denken de heren van de flitsteams dat ze onschendbaar zijn ofzo…Goeie actie, dus +10.000
Dat je als baas van dat clubje VVN met 60 door een woonwijk knalt is inderdaad wel opmerkelijk, staat blijkbaar toch niet 100% achter z’n beleid. Wat Peter betreft die beweert ook niet dat ie nooit te hard rijdt.
@AMG: hij zit momenteel als ‘hoofd verkeerveiligheid’ in Suriname bij te klussen…geditcht naar verre oorden, omdat zijn pensioendatum onhoudbaar werd ;-). Weet je dat ook weer ff…
P.s.: ‘we’ hadden ooit ook een S60 R….ca. 300 PK, maar dan alleen onder de motorkap, niet op de wielen, ghi ;-)
Wordt dit op tv uitgezonden ??
Ik lees net op de televaag site: De beelden zijn zondag te zien in het programma van De Vries op SBS6.
Voor zover ik weet is nu 3 keer iemand van VVN gevolgd op deze manier. Vroegere voorzitter Harry van de Berg, voormalig woordvoerder Bert Woudenberg en nu deze grapjas. Alle drie lapten ze de snelheidsregels aan hun laars. Dat zegt voldoende over dit clubje. Ze vullen hun zakken met subsidiegeld, leveren geen zinvolle bijdrage aan het vergroten van de veiligheid en geloven ook zelf niet in hun eigen gepreek over de regels volgen. Oprollen dat zooitje.
Het is ook maar een baan. Verdient hij geld mee. Hoeft hij niet per se achter te staan…
volgen met een v40 t4
Boeven zijn het. Wisten we allang.
Net zon boef als Peter
Agenten volgen de regels waar elke burger zich aan moet houden ook niet zo nou. Laatst zag ik een agent voor een stoplicht te wachten. Zie ik dat hij zijn gordel niet om heeft nou heb ik natuurlijk ook wel is een boete voor die feit gehad mijn eigen schuld natuurlijk. maar als ik er een boete voor krijg moet hij het ook krijgen. Dus ik loop naar de auto toe en zeg je hebt gordel niet om. Daar werd de agent zo chago van dat hij zij wat gaat jou dat aan. Ik zij toen als ik dat niet mag doen mag jij het ook niet dus is het wel op zijn plaats dat je collega naast je een boete uitschrijft. wordt ik daar gewoon uitgekafferd wilde ook nog bijna uitstappen om is ff met mij te praten en ik moest niet zo bijdehand doen. Zijn collega notabene met 1 streep hield hem tegen waarna hij zijn gordel om deed en weg reed.
Het zijn gewoon zelfs aso’s.
Ze willen dat wij ons aan de regels houden, en ze kicken erop als ze je pakken op iets wat jij fout doet.
Maar die lui moeten ze eens een spiegel voor hun snuffert houden.
Die moeten ze zelf hun baan als politieagentje afnemen, totdat ze niks meer doen wat niet mag, zodat ze niet andere mensen bekeuren op iets wat zij ook fout doen.
Of dat ze eens wat meer begrip tonen en eens af en toe een waarschuwing geven op zoiets.

Geef mij Duitsland maar ;)
Joop Goos rijdt met een C5 sedan
Inmiddels is bekend dat hij zal vertrekken bij VVN. Kan ook eigenlijk niet anders. Leuk plaatje in dit kader :-) http://www.veiligverkeernederland.nl/nl/cms/FMPro?-db=extranet_dtussen.fp5&-RecID=3768274383&Afb_Afbeelding=&-img
Vergeten, dus helaas nog een post: dat plaatje komt van de VVN-website :-).

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).