Video: Lol met oude troep in Detroit

Auteur: , 22 Reacties

"Have you ever thrown a dumptruck out of a four story building?"

Niemand weet hoe de vrachtwagen ooit in de fabriek in Detroit terecht is gekomen. Er is althans nog niemand naar voren gestapt met deze informatie. Een stel hangjongeren vond wel dat de vrachtwagen maar beter weer met beiden assen op de grond kon staan. Leuk initiatief natuurlijk. In plaats van oude vrouwtjes beroven, bushokjes vernielen en wheelies trekken op je scooter kan je ook het lot tarten in een oud gebouw.

Hoewel het nog ‘simpel’ klinkt is het nog een beste opgave. Velen hebben het al eerder geprobeerd, de vrachtwagen hing al voor een deel uit het raam maar leek zeker van een mooi uitzicht op zijn oude dag. Tot dit stelletje belhamels met een degelijke krik en een hoop stenen op kwam dagen.

In Amerika krijg je als je het goed speelt zelfs een nieuwsitem geweid aan je actie. En voorzover bekend hebben noch de journalisten, noch de verveelde jeugd een of andere kinderachtige boete aan hun broek hangen. Levert verder leuke beelden op. (via autoblog.com, bron: The Wall Street Journal)22 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Lachen man!
vette shit!
Leuk moet kunnen :-)
…waarom al dat gedoe om een auto uit een gebouw te krijgen ? Ik bedoel…een krik, betonblokken…wtf ? Gewoon 10 man laten duwen, ben je zó klaar. Stupid Yankees
Will it bounce? laten we kijken :P
Duwen uit een muurloos gebouw? En dat er dan een paar man achteraan vallen, Megakix? Doe jij wel ff he? Stupid Dutchies
OT: lachen actie natuurlijk, dit zijn van die dingen die een doel in je leven kunnen worden. En dan:

http://m2.wnymedia.net/files/2009/08/Borat_Great_Success.jpg
Ok, dit is dus bij lange na niet hoog genoeg om spectaculair te zijn, he….
Ik ben toch wel geinteresseerd in het verhaal achter dat gebouw en hoe die truck en die van daar terecht gekomen zijn. Tragisch hoe het is afgelopen met Motown…
Mmm, asbest.
Het is maar een kleintje. Dit zou pas gaaf zijn:

http://farm1.static.flickr.com/87/267386848_0af1754360.jpg
@DafMaf: die is toch al vier verdiepingen hoog?
@casperianus: Laatst een filmpje gezien op Discovery hoe ze zo’n ding helemaal met hand maken bij Caterpillar. De assen worden speciaal gegoten, de motor bestaat aan twee aan elkaar geplakte V12’s geloof ik en zelfs de banden worden handmatig gemaakt. Geweldig.
@DafMaf

Er valt altijd wel iets te zeiken he ;)
de verteller sprak van een “old Packard plant”, dus een vrachtwagenfabriek. dan is het alweer een heel eind minder raar dat hij daar is.
aan het pand en de auto te zien is er het een en ander uitgebrand toentertijd.
@RubenBaeten…wèl eens over nagedacht dat er ‘wielen’ onder een vrachtbus zitten ? Je kunt die dingen rollen, remember ? ;-)
@megakix

waarschijnlijk stond dat ding er al een tijdje weg te rotten waardoor alles vast zat. anders hadden ze het wel gedaan denk ik;-)
Haha… en die comments in die film… “an event that took four months of planning…” WTF?? voor het regelen van een bejaarde krik en wat steentjes en het lenen van de handycam van papa?? LOL… ;)
Ze vervullen een maatschappelijk nuttige taak. Ze scheiden het metaal vast van het beton, voor als het gebouw gesloopt gaat worden. Eigenlijk is dat wel een goede toekomst voor hangjongeren. Geef ze een baan in een sloopbedrijf, misschien hebben ze dan niet meer de behoefte om abri’s te slopen… ;)
echt hele filmpje lang dacht ik; why the f*ck is it there in the first place?
Belangrijker, hoe komt een ‘dump truck’ op de 4e verdieping van een gebouw. Weinig spectaculair verder.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).