BMW teasert de nieuwe 5 Serie sedan (met video)

Auteur: , 53 Reacties

Slechts de details ontbreken nog in gepasseerde plaatjes van de nieuwe 5-serie. Details die BMW nog even verstopt tot (vlak voor) de echte onthulling. Het lijkt er wel op dat we eindelijk van de rare koplampen en scheve achterklep af zijn.

De nieuwe 5 wordt elegant en sportief. Een koers die recht op de huidige lijkt te staan als je het mij vraagt. De E60 heeft het hem in tegenstelling tot de E39 nooit helemaal ‘gedaan’. Op 23 November, om 20.00 uur start de officiële onthullingsceremonie. Specificaties en plaatjes zijn dan volop beschikbaar, alleen op de nieuwe M5 moeten we nog even wachten. Klik door naar Autojunk voor de teaser-video.

Autojunk Video: BMW 5-serie teaser53 reacties

Heb toch niet echt de indruk dat de e60 het minder goed heeft gedaan dan de e39, je hoeft maar de deur uit te gaan en je komt er een stuk of tien tegen. Vind het trouwens een van de mooiste 5-series ooit. Ben benieuwd of wat ze van het nieuwe model gaan maken. De plaatjes die op het internet circuleren vind ik maar teleurstellend, te weinig vernieuwend en te veel op de andere modellen lijkend. Maarja, photoshoppers gebruiken nu eenmaal onderdelen van andere foto’s.
hehe dit ik heb ik gisteren nog live gezien in het BMW museum..
Leuk gedaan met die balletjes! Ja, leuke reclames maken kunnen ze wel, die mannen van Audi!

(…)
@C6_R:
Juist…

OT :
Leuk, een teaser met balletjes maar veel hebben we er niet aan.
Dan word het dus maar gewoon wachten tot 23 November 2009 20.00

Flamingo vraagt zich natuurlijk af hoe in gods naam ik dat weet, gewoon de tekst eens een keertje lezen
Pracht auto. Weg met die vage vouwen en op naar de oude rondingen. Klasse en stijl terugbrengen in de 5 serie.
Ben benieuwd.Laat maar gauw komen.Dan kan die huidige mislukkeling uit productie.
alleleukenamenzijneral
dit zou een teaster kunnen zijn van elke denkbare sedan.
Persoonlijk vind ik de E60 een erg mooie auto en ik ben het dan ook niet eens met jullie en TopGear
sinds de 5 GT is de 5-serie / 7 serie / X5 / X6 totaal overbodig ..
Ik vind dat je nog niet echt veel ziet.. Maarja, laten we het beste hopen, want dit is een auto die je ongetwijfeld veel gaat zien in het straatbeeld en waar je dus veel tegenaan moet gaan kijken!
Stomme teaser. Kom nou maar gewoon met dat ding en ook met die a8 want daar zit ik op te wachten!
Is er eigenlijk een datum voor de onthulling van de nieuwe a8 en deze?
@Flamingo: Lezen!?

OT: Mooie teaser, leuke balletjes, en de auto zal waarschijnlijk prachtig woredn.
als je het op pauze zet op 33sec zie je duidelijk een bmw gril , ik vind het een goede teaser :)
Ik kan niet wachten tot de nieuwe 5. De huidige E60 is een hele mooie auto maar stiekem vind ik de e39 net een klein beetje mooier. Overigens blijft de e28 de mooiste 5-serie ooit :lol:
@lincoln: Ja, die 5-GT is (in het zwart) een erg mooie auto, en feitelijk stukken goedkoper dan de X5 en X6 met dezelfde motorvariant. Voordeel is tevens, dat je niet ‘de quasi-sportieve paps’ hoeft uit te hangen bij de voetbalvelden om indruk te maken met je BMW-bus; de 5 GT overtreft die busjes in ruimte, comfort en status !
De E60 zag er overigens alleen goed uit met het M-Sportpakket eromheen (milletje of 6). De E39 vond ik dan ook veel mooier (ik heb het over de tijdloze buitenkant..)
Zo slecht is de huidige fünfer nou toch ook weer niet?

Ot: laat ze nou maar gewoon met die auto komen, door alle photoshops e.d. weten we toch al bijna hoe ie er uit komt te zien
BMW wisselt spraakmakende modellen af met meer saaie ontwerpen. Zo blijft de verkoop als geheel, vrij constant groeien. Begrijpelijk, als vaste kosten bij het produceren van auto’s zo’n belangrijke component zijn.
Meer een mooi en origineel filmpje dan een teaser.
@ jeffie; dat is juist de bedoeling van bmw dat de modellen wat op elkaar lijken, BMW wil hun vaste klanten kring houden door niet teveel verandering in hun modellen te brengen.
@BmwMPower

Stom zeg, had het stukje idd nog niet eens gelezen. Duurt nog wel even dus..
Meisterschaft
Ik vind de huidige 5-serie de mooiste BMW ooit. Veel beter dan z’n saaie voorganger. Toen ie uitkwam was ie supervernieuwend en nu is die nog steeds helemaal bij de tijd. Ben benieuwd of dit model te overtreffen valt qua design.
De E60 vond ik vrij mooi. De nieuwe 7 en 5GT daarentegen vind ik hondslelijk. En BMW kennende willen ze dat design ‘besmetten’ op de nieuwe 5, dus bij voorbaat vind ik die al lelijk.
Ben benieuwd, BMW zal er wel een mooie auto van maken. Maar de e60 is wat betreft helemaal geslaagd. Rij er zelf ook in, top.
Mooie teaser… Eens iets anders, en daar zijn die mannen van BMW toch wel goed in, allez qua reclame dan toch. Hun auto’s zien er echter al 20 jaar hetzelfde uit…
ja dat de E60 het niet goed doet vind ik ook een vreemde stelling..
ik denk dat het de meest vorkomende BMW is op het moment.
Ben erg benieuwd! Model moet natuurlijk redelijk braaf zijn/blijven… BMW mag geen te grote risicos nemen… ik denk dat ie wel een hit wordt! Ben ook benieuwd hoe dat ie gaat rijden als bijv 523d :-)
nu pas zie je vooruitstrevend bmw is gweest met de achterkant van de vorige 7 en huidige 5 serie.

nu zie je opel citroen etc. etc. volgen..
Hmm ; Ik vind de huidige 5 met M-pakket een dikke topper! Ben hem eigenlijk pas de laatste jaren gaan waarderen…
Ben toch benieuwd naar het nieuwe model, ergens een gulden weg tussen een E39 en E60?
in het BMW museum in München heb je deze voorstelling ook helemaal in het begin, prachtig, zeker gaan kijken als je tijd hebt !!
Ben zeer benieuwd! en heb veel verwachtingen van de nieuwe aangezien dat de 5 mijn droomwagen is!
De teaser is kort, maar wel mooi! Ik hoop alleen verschrikkelijk dat de nieuwe 5 in de richting van de M3 en X6 gaat, en niet in de richting van de 5GT en de Z4, want die vind ik niet echt geweldig ogen… Nog een paar dagen wachten, dan weten we het!
@ AriM6

1 dag eerder is de officiële onthulling voor mensen die in uitlekken geloven.
@GOD:
Als u het zegt dan moet ik dat maar geloven he.
Gevaarlijk, een voorzichtige vergelijking met Antoni Gaudi’s Sagrada Familia maken. Daar werd dit idee ook gebruikt als proefmodel (constructie concept). Dus ben erg benieuwd hoe episch de 5 daadwerkelijk is…
@Damoklets ..
mmmh associatie kwam niet eens in mij op ..
wel de Festo/Festool sfeer is hier duidelijk aanwezig ..
(hoogwaardig lucht en electrisch gereedschap) ..
E60?? S60 zeker!!
@Mean_Green:
De E60..
Huidige 5 serie :roll:
@AriM6: Sorry, ik was even in de war… bij het zien van de teaserfoto ging bij mij een Zweeds belletje rinkelen… ;)
http://img18.imageshack.us/img18/6706/se60.jpg
@Mean_Green:
Nu je me die foto hebt laten zien, hoop ik echt dat de nieuwe 5 niet lijkt op de S60.
De S60 vind ik nou niet echt een van de mooiste dingen die volvo ooit gemaakt heeft.

Maar goed , E60 of S60, het is je vergeven ;)
@Mean Green: lache gedaan zeg ! Tsja, feitelijk hebben alle auto’s ongeveer 4 wielen, dus er valt héél wat mee te klooien zo toch ? ;-)
BMW lanceert haar nieuwe modellen in een ballentent! Letterlijk. Waarschijnlijk weer eens teveel bier gedronken die Beiers.
Williswaar geen echte balletjes aan touwtjes, gewoon computer spul, maar toch origineel bedacht..
Wat een zuurpruimen zijn jullie bij autoblog.nl Jullie lopen alles alleen maar af te zeiken. Serieus, dit manisch depressieve gelul wordt een beetje eentonig …. doe eens vrolijk.
@Eric,
In gebruik Eric en ben al veel langer op Autoblog. Gelieve dus een andere naam te kiezen of ik klaag je aan wegens plagiaat!!!!
@dit zou een teaser van elke sedan kunnen zijn!

Heb je de Hofmeisterknik niet gezien?? dit is duidelijk eem bmw, en zo te zien wordt het een mooie een maken ze er een 4deurs coupe van
de teaser is best goed gedaan en het kan inderdaad voor elke sedan zijn. Maar dat is toch ook de bedoeling met een teaser ;-)
Ik ben benieuwd hoe de nieuwe 5’er er uit komt te zien, ik vond deze serie al heel mooi! Dus heb goede verwachtingen van zijn opvolger
Weet er toevallig iemand hoe het met de Belgische release zit? 2 Weken terug kreeg ik van een verkoper nog te horen dat ik nog tot oktober 2010 kon wachten. klopt dit?
Bmw brengt zijn modellen veel te vroeg op de markt. De E klasse en A6 zijn maar 1x vernieuwd na de vorige versie, maar Bmw kwam na de E39 ( 1995 ) met de E60 ( 2004 ) en nu de F10 ( 2010 ). 4 jaar te vroeg.
Gaaf gedaan hoor. Ga ervan uit dat dit model niet zo polariserend zal zijn als z’n voorganger. Hoop alleen dat het niet saai wordt.
@Majinstar:
Als je ’t mij vraagt is 7 jaar toch wel vrij modaal.
Ik vind de huidige 5-serie met M-sportpakket de mooiste BMW ooit gemaakt. Vind de nieuwe toch iets saaier ogen, van de renderings die ik heb gezien.
Achja, Zo bijzonder zijn de bolletjes niet meer.
Ieder die in BMW Welt Munchen is geweest weet dat die bolletjes elke dag leuk aan het bewegen zijn in het museum.

enne op een S60 zal het toch hopelijk niet gaan lijken toch?? :S

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).