Toyota: “Binnenkort high speed internet in auto’s”

Auteur: , 18 Reacties

Alle diehard internetters, graag even opletten daar achter je Quad Core met terrageheugen. Toyota heeft namelijk samen met een aantal andere technologie bedrijven supersnel in-car internet ontwikkeld. Dat wordt binnenkort dus keihard ABHD checken vanaf de achterbank.

Het prototype (een omgebouwde Prius) is een Connected Car waar de nieuwste techstuff op het gebied van mobiel internets in is gepropt. Het schijnt een supersnelle 4G internetverbinding te zijn waar passagiers met laptops e.d. ook gebruik van kunnen maken. De Connected Car zal volgepropt worden met touchscreens en andere digitale ongein waardoor het lekker 2.0 crossmediaal wordt in je hybride. Microsoft was al een tijdje met dergelijke ideeën bezig, maar nu lijkt het er op dat Toyota als eerst op de markt komt met een internetauto.

Zeg Eurlings, wacht nog maar even met die files oplossen. Wij zitten vanaf 2010 (dan komt Toyota er mee op de markt) lekker te flexwerken in die door jouw gesubsidieerde hybridwaggie’s. BMW’s mogen ook. Iedereen blij! (bron: nexus404)18 reacties

Altijd makkelijk toch..
-edit: gefixed, dank-
Logische stap als het om navigatie gaat/omleiden.
Mooi dat het er in zit kan je achterin ook mooi mee internetten.
Ik wil geen internet in mn auto, ik wil geen overheid die aan mn ECU kan zitten, ik wil geen systeem dat mij eerst op alcoholpromillage test, ik wil geen wifi, geen iPod aansluiting, helemaal niets! Blijf uit mn auto met je digitale troep!
En toch geloof ik niet dat we dit reeds in 2010 zien. Zulke snufjes vragen veel investeringen, hebben nog geen geschikte infrastructuur om te gebruiken, het is meestal toch voor de upperclass-bevolking, en het is waarschijnlijk een stevige meerprijs voor de consument. Maar vooral die zware investeringen zouden Toyota moeten doen terugdeinzen…
totyota moet denk ik toyota zijn ;-)

“daar achter je Quad Core met terrageheugen”

hoe weten jullie dat nou weer? Breken jullie soms in op mijn pc’s ? ;-)
@timberleek:
In ieder geval niet in die van mij:p
Dus als ik lekker illegaal aan het downloaden ben in mn auto, kan de politie me aan de kant zetten?
leuk en aardig, maar in NL is er voorlopig nog geen 4G netwerk te bekennen :p
Graag BMW met snel internet… Alleen ja, als ik een BMW heb dan rij ik liever;) En internet en rijden gaat niet samen… Achja, misschien is dit wel DE reden dat de Prius bestaat, rijden is zo’n hell dat je beter achterin kunt zitten, met die accu’s houdt je laptopje het tenminste ff vol!
Bobby Orlando
Totyota denk dan aan een ouwe TOT misschien, een verotte lap :P
ik wil in mijn auto gewoon rijden, de enige elektronica die ik er in wil is mijn stoelverwarming en mijnstereo.
geen gedoe verder. al die gps tracking, internet en andere rotzooi zijn accessoires, die koop je los, maar hoort niet onlosmakelijk met de auto verbonden te zijn.
…zeker met een verlengkabeltje van Ziggo ? ;-). BMW heeft het in Duitsland al op de 7-serie en de 5GT; het is alleen nog niet toepasbaar in Nederigland…
Zal zeker in de toekomst gebeuren maar nu nog niet.
Geert Schoots
“Binnenkort high speed internet in auto’s”
=
“Binnenkort nog veel meer slingerende auto’s op de weg”
Op de reclame hoor je ook dat toyota de eerste fabrikant is die internet heeft in auto’s
BMW heeft al meerdere jaren de mogelijkheid voor internet in de auto.
Vroeger alleen op de E65 ( 7serie vorige type )
En nu zoals eerder vemeld ook de nieuwe 7 serie en de 5GT.
Gebruik op dit moment ook heerlijk 3G (2mbit) in de auto. Voornamelijk handig voor internet radio (gebruik ik dagelijks), maar ook voor fliters en een mooi ANWB file plaatje van volledig 7″. Ben er errug blij mee.
Jammer dat er enkele plekken zijn waar het 3G wegvalt en dan kan je weer overschakelen op gewoon mp3s of FM.
Maar Internet radio wordt op den duur zeker de toekomst. Je kan gewoon alle radio stations beluisteren die je wil en bent niet lokatie gebonden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).