Video: Pagani Zonda vs speedboot

Auteur: , 48 Reacties

Je wist dat er onlangs een Pagani Zonda gespot was in Nederland. Nu weten we ook eindelijk waarom die Zonda in Rotterdam was. En tevens komen we erachter wat Wouter er mee te maken heeft.

In een Top Gear style / ripoff hebben de heren van BladeRun een wedstrijd georganiseerd tussen de Pagani Zonda C-12 S en een Phantom 23XL (hele snelle boot). Wie er wint? Daarvoor moet je onderstaande video even bekijken!

Pagani Zonda vs speedboot video48 reacties

Ben benieuwd!
lol, dat is wel erg boer met kiespijn engels op een boerenkool met worst manier :p
Ben ik het of ruik je hun air doorheen de internetverbinding?
haha je moet idd nog wel je engels oefenen wouter
Wat een gaar filmpje, twee licht kalende nichten in een Pagani tegen een bootje…..


**UBERSPOILER**
en als anticlimax wint het bootje ook nog….
Wouter heeft wel een lekker accentje :P
Ik wil niet overkomen als een vergelijkert, maar dit vind ik toch wel een slap staaltje Top gear na-aperij en niet echt Zonda waardig.
robbertomartini
Haha lekker filmpje…
Wat een teleurstelling, veel te amateuristisch en cliché. Erg jammer, had zulke hoge verwachtingen. Hopelijk krijg we ook nog beelden van de auto (en voor de liefhebbers, de boot) zélf (en dan bedoel ik niet die LQ filmpjes op Youtube), ik neem aan dat jullie/zij heel wat leuk materiaal geschoten hebben!

Leuk om de Pastorelli’s weer eens te zien, zijn zeker getalenteerde racers, maar acteurs zullen ze niet worden; don’t quit your day job, boys! :P
Zuerpieten!

Wouter, leuk filmpie. Wanneer komen jullie op de nationale tv? :)
Testdraaien voor een half uurtje bij powned?
in plaats van top-gear live , AUTOBLOG-LIVE

voor de rest een leuk filmpje
Haha, jullie hollanders zijn echt verschrikkelijk in het spreken van andere talen. Maar toch leuk filmpje!

Jullie hebben toch op zijn minst een rijtest kunnen lospeuteren met de Pagani he??
Volgende week CL AMG als rijtestje? :)
@Jeffie

Belgen niet dan?
sorry maar ik vind dit echt niks, het is een ontzettend slecht filmpje zonder ook maar enige vorm van sensatie……

Epic Failure!!!
@ Jeffie
Wat zeg jij me nou? Nederlanders staan juist bekend om meerdere talen te kunnen spreken, hoe het klinkt maakt niet uit als het maar verstaanbaar is ;)
OT: niet echt een geweldig filmpje nee, maarja ik durf te wedden dat Wouter een geweldige dag heeft gehad :P
Luister, voor iedereen hier over de rooie gaat met taalgerelateerde en aldanniet racistische verwijtingen, het is behoorlijk duidelijk dat Wouter verplicht amateuristisch praat. In vele video’s hoor je hem een stevig Engels praten, zoals de ZR1 vid, of die waarin ze naar Denemarken gaan om Vlasblom z’n BMW te superchargen.
Maar dit alles is reclame voor de bladerun, een naar ik begrijp evenement dat een 1 op 1 kopie is van de Ribrally en Gumball? Komt er nog een Autoblog rijtest van die Mercedes of Pagani? Denk dat autoblog namelijk een mooier filmpje in elkaar kan draaien met zulke auto’s…
Het stuk van Wouter heb ik het niet eens over, ik vind het filmpje gewoon nergens op slaan! Je ziet de “oude” Pagani Zonda S niet een keer met een beetje snelheid en spektakel de bocht door zijlen.

Dus niks tegen Wouter, die is relaxt, maar tegen die knakkers van BladeRun. Er gebeurt gewoon niets boeiends in het filmpje…….
Haha wat een reclame allenmaal. Ik zag een hoop gesponserd spul voorbij komen.

Verder natuurlijk allenmaal net niet. Van de wijven tot de muziek. Ik sla het over.
Inderdaad 2 kale ‘neefjes’ die van pappa wat geld hebben geërfd en dáárdoor (!!!!) indruk kunnen maken op goedkope dames met een buitensporig grote irritatiefactor…

Wouter, het ligt vast niet aan jou…maarreh…dat kan toch ècht allemaal beter !
Die AMG staat hier in de buurt en ik heb er iedere keer weer bewondering voor als ik hem ziet en dan brute geluid hoort.
Geef mij maar heel snel die Zonda, vind het filmpje niet echt boeiend…
wat heeft wouter hier mee te maken ???
En dan maar roepen dat Chinezen alleen maar kopiëren. Wij Nederlanders kunnen er ook wat van. Alleen drukken we de knoppen play en rec in. Om vervolgens het frame-by-frame na te apen.
@ de duidelijk teleurgestelde heer VLA. Ook in die film montages is het engels niet van hoogstaand niveau. Alleen om de hype die is ontstaan rond de Zonda in Rotterdam, krijgt iedereen die aan deze bewuste film heeft meegewerkt, al een dikke pluim. En Wouter blijft een geweldige vent.
@Cayman:
Wat bedoel je met ‘duidelijk teleurgesteld’?
En ah, hij moet mss wat letten op zijn voiced endings, maar ik denk niet dat hij absoluut zijn best deed voor deze video. Als dat zo zou zijn, mag hij best eens een lesje uitspraak volgen. :P
Leuk, die kalende heren! En die spuitende mevrouwen in gympak!
Prachtig mooie Sergio Leone-achtige close ups van die karakterkoppen ook. en die klodders mascara…
….
Ah, screw the concept (Top Gear-achtige onzinrace), screw the cameraman (ga lekker weer voor “Blik Op De Weg”® werken ofzo) en screw the editor (eh…wat is er slechter dan “Blik Op De Weg”® montages?)

KAZIG!
Keep up the good work :-)
Fuckin hell!!! Zo dichtbij.. en NOG niet gezien :(.. I am dieing to see one of those! Mja ooit krijg ik ook mijn kans XD.. Verder wel vet filmpje.. En dat rev en van die Pagani.. Puur orkestraal!
@ Vla….Wouter is gewoon de benchmark in NL. Chris Harris is er voor de geweldige engelstalige test verslagen ;-)
Matige kwaliteit en niet veel actie. Helaas.
Lekker geluidje uit die pagani! :D En ik heb liever de pagani dan de boot ook al mocht de boot winnen. :P
vla 10 November 2009 om 19:56:

Je bedoelt tenenkrommend slecht Engels. En dan heb ik het bij de ZR1 video nog niet eens over de uitspraak, maar wel over de engelse taalbeheersing. Geeft niet, ieder z’n eigen kwaliteiten.
Afgezien van het engels van Wouter is het een leuk filmpje!
Lijkt me geen makkelijke auto om mee rond te toeren in Nederland, gezien de geringe bodemvrijheid en enorme breedte.
Kun je nagaan dat die boot ipv 2x250pk ook nog uit te rusten is met 2x300péékáá.

Whoops.
@ Megakix

Hun vader leeft ( voor zover ik weet ) nog gewoon en is eigenaar van een Maserati garage / dealer en dorp hier verder ( Kwinstheul ) beide kerels weten echt wel hoe ze moeten rijden / race
Echt een reclame filmpje maar niet eens een heel duidelijke die echt wat verteld over het product. Beetje mager filmpje ook qua camera standpunten en snelheidseffecten en de youtube upload valt ook tegen.

Ja dit had zoveel meer kunnen zijn!
Het camerawerk was best goed gedaan. Qua inhoud is het niet echt goed uitgewerkt. En wouter, heb je nog even het gas aan mogen raken in deze rijdende legende toen je er toch was? :D
wat een treurige boel
Hm filmpje viel me nogal tegen. Niet bepaald spannend. En Wouter…. Hou het maar bij Nederlands.
Écht een reclamesletje dus!
Wat vooral iets kan betekenen voor de geloofwaardigheid van de uitgevoerde ‘autotests’/filmpjes, al moet ik zeggen meestal wel op dezelfde golflengte te zitten als Bentley-Wouter :)
Ze lachen gewoon met het Top Gear concept, dat is duidelijk.
Jammer dat ze met de Pagani voor een geopende Botlekbrug moeten wachten, als ze de Botlektunnel hadden genomen hadden ze door kunnen rijden. Wat ze met dat bootje bij de Spijkenisserbrug doen is ook een raadsel, je vaart vanaf Rozenburg door het Hartelkanaal en gaat aan het eind links, de Spijkenisserbrug licht rechts.
Leuk filmpje hoor. Toevallig ken ik de jongens in de boot.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).