Mercedes GP wil Michael Schumacher verleiden

Auteur: , 34 Reacties

Mercedes heeft onlangs het Brawn Formule 1 team overgenomen en hebben nog een openstaande vacature. Er moet een vervanger worden gevonden voor wereldkampioen Jensen Button die overstapte naar McLaren. Mercedes GP vindt Michael Schumacher nog veel te jong voor z'n pensioen en probeert hem te verleiden om voor het team te gaan rijden.

Schumacher werkt momenteel voor Ferrari en toen Massa tijdelijk uit de running was vanwege een bedrijfsongevalletje, leek het er even op dat Schumi tijdelijk zou invallen. Een oude blessure speelde hem helaas nog teveel parten waardoor het uiteindelijk niet zover kwam. Aan goede wil ontbrak het in ieder geval niet.

Schumachers woordvoerster Sabine Kehm laat in een reactie weten dat een rentree van Schumi hoogst onwaarschijnlijk zou zijn, maar zeg nooit nooit, zei ze er in één adem achteraan. Mocht het allemaal gek lopen en toch zover komen, dan gaat de zevenvoudig wereldkampioen weer samenwerken met teambaas Ross Brawn, waarmee hij zeer succesvol samenwerkte bij Benneton en Ferrari.

Wat zou het een enorme stunt zijn als het zou lukken. Toen er gespeculeerd werd over het invallen voor Massa, waren er ook heel veel mensen die nooit hadden gedacht dat Schumacher hiervoor open zou staan. We’ll see… (via: daily mail)34 reacties

ik hoop dat Schumi ja zegt…..Ross/Schumacher is een gouden combinatie
Dit zou wel heel vet zijn maar ik denk niet dat het zover komt. Hij heeft gezegd Ferrari trouw te blijven, maarja zeg nooit nooit inderdaad.

Hij is ook geen adviseur bij Ferrari meer sinds vorige week, zou het hiermee iets te maken hebben ? ;-)
Ik was ( ik schreef was! Goed lezen voordat men mij gaat aanvallen) een fervent anti-Schumidesjoemelaar-lid.

Maar ik ben nu ouder (en iets) wijzer!
Schumi kan die streken van destijds niet meer uithalen, omdat men er tegenwoordig er erg kort op zit.

Zo kort dat een stevig gevecht om een belangrijke positie nog wordt bestraft (Vettel vs Kubica)!

Ik zeg: Laat hem maar komen! Zou er naar uitkijken hoe Schumi zich houdt t.o.v. Alonso, Hamilton en vooral Vettel!
Denk niet dat Schumi dit doet, hij is teveel met Ferrari verbonden om zoiets te doen.
Bovendien geld heeft ie genoeg, en prijzen heeft ie ook genoeg.
@Specht: Idd ook mijn eerste reactie, MAAR als die het gewoon leuk vind? Als ik een aanbieding kreeg om iets te doen wat ik super leuk vind… Ik zou er minstens eens HEEL hard over nadenken!

Mij maakt het niet veel uit, een extra figuur als hem kan de sport geen slecht doen. Maar ergens vind ik de post-schumi periode² ‘normaler’ over komen zonder een schumi er bij.

!²: post-schumi periode is net verzonnen en puur gebaseerd op het feit dat het over Schumachter gaat. Dat er nu een Alonso, Hamilton, Button, Vettel, … meedoet heb ik buiten beschouwing gelaten.
Zoals Specht zegt is Schumacher te diep verworteld geraakt met de tiffosi uit Maranello. Het is 100% onmogelijk dat hij nu nog voor Mercedes-Benz zou gaan rijden! :roll:
Als Schumacher ooit terugkomt dan is het in een Ferrari. Hij wil trouwens weer rijden, DiMontezemolo geeft het al vaak aan. Hij wil 3 auto’s per team zodat Schumacher kan rijden. Ik denk dat het er nooit van gaat komen.
Hij zegt ja, want Todt is immers baas van de FIA, Brawn van het team, en Todt/Brawn/Schumi is toch wel een redelijk succesvolle formatie gebleken.
Die invalbeurt (die dus niet kwam…) voor Massa was tot op grote hoogte toneelspel…oh, hij had nog wel ietsje getraind, maar zou het geen race volhouden, werd er gezegd…sure…
Schumi zal nooit meer aan F1-races deelnemen, simpelweg omdat hij nu een gevaarloze overbetaalde baan heeft bij de mooiste renstal ter wereld ! Merc, dat wordt niks joh, maar je trekt wel weer ff wat media-aandacht….
ik hoop het niet, laat hem maar trug komen bij ferrari :)
Mercedes zal dit nooit willen, omdat ze nog altijd boos zijn dat hun meest getalenteerde junior ooit bij hen is weggelopen.
Toen Mercedes hem ooit zag vertrekken. (ik heb het niet over F1) Riepen ze ooit rijdt hij weer voor ons. Zouden ze dan gelijk krijgen?
schumi bij mercedes?? als hij van plan was om te gaan rijden dan ging ie wel terug bij ferrari!
Ross Brawn doet het denkwerk, Michael Schumacher het racewerk. perfecte combinatie!
Maar Schumi is idd veel te gebonden aan Ferarri.
De kans zal dus héél klein zijn dat hij ooit terugkeert, maar het zou wel dikke fun zijn om hem tege de nieuwe gereratie te zien racen!
ain’t gonna happen
Mercedes heeft hem praktisch opgeleid als professioneel coureur, dus is het logisch om hem er ook te laten eindigen.
Ja Texter vind ik ook, van mij mag die nog wel paar seizoentjes bij Mercedes GP z’n kunsten laten zien, zou het kijkersgenot ook verbeteren..
Ik zeg hij keert terug!! maaar niet bij mercedes GP… volgend jaar vliegt massa eruit alonso wordt 1ste coureur en schumacher komt als 2e.. offffffff schumacher gaat n teampje oprichten en gaat zelf karre!!
ik zeg: Schumi wil wel, blijft toch een duitser en die zijn nu eenmaal die-hard mercedes minded.

Maar DiMontezemolo heeft ‘m met maffia praktijken bedreigd en nu moet hij wel bij ferrari blijven.Zo dat vindt ik pas nieuws voor de F1-geruchten molen.
Ik zou het zo vet vinden om de meester weer eens zien te rijden. Maar het zou zijn imago alleen maar negatief kunnen beïnvloeden , want als hij dan ook maar 1 fout maakt zal iedereen beginnen ” Schumacher is slecht geworden , hij kan het niet meer ” etc. Dus daarom zou ik als ik Schumacher was het niet doen.
zijn nek is kapot door een zeer ernstig motor ongeluk.
hij rijd nooit meer F1, word tijd dat mensen dat accepteren.

misschien dat raikonen voor Mercedes gaat rijden, je weet maar nooit.
anders Rosberg en Heidfeld.
@ Suprageex
Niet geloven, Button zei toen ook dat hij maar een kijkje ging nemen bij McLaren ;)
Zal niet gebeuren, Schumacher is een symbool voor Ferrari en al die successen die ze samen behaald hebben. Die laten ze niet makkelijk los.
Het invallen voor Massa was puur een emotionele beslissing heeft Schumacher zelf verklaard aan de pers.
Oa. in dit recente intervieuw laat hij dat weten:
http://www.shell.com/home/content/motorsport/ferrari/fan_zone/videos/schumi/ask_schumacher/
(3.31)
Ik zie hem daarom niet zomaar terugkeren in de F1,
want zoals hij zelf al zegt vind hij het motorrijden, genieten van zijn familie en de dingen die hij verder nog doet voorlopig wel genoeg.
Mercedes: “Geruchten over Schumacher zijn onzin”
“Het is logisch dat er altijd speculatie zal zijn over de rijders zolang er nog een cockpit vrij is”, vertelde een woordvoerder van het team aan persbureau Reuters. De geruchten over Schumacher zijn volgens hem echter nergens op gebaseerd. “Sommige speculaties zijn niets anders dan dromen die niet zullen uitkomen.” (© bron: http://f1.gpupdate.net/nl/)
Volgens oud-teambaas en analist van de BBC Eddie Jordan worden er wel degelijk gesprekken gevoerd tussen Mercedes en Schumacher.
De beste man wordt ook al 41 jaar in januari…
Ik denk niet dat hij weer in een F1 race zal meedoen (in welk merk auto dan ook).
uuhm laat m lekker bij ferrari die hebben die jonge hard nodig als je het afgelopen jaar heb gezien:P
Ik hoop dat Schumi nee zegt, ben Diehard Schumacher fan maar 100% anti-Mercedes
Het zou zeker een stunt zijn, maar of hij ook weer wereldkampioen zou kunnen worden? Ik betwijfel het…
Dat zou prachtig zijn dan kan de Schumi zijn loopbaan beeindigen bij het merk (Mercedes-Benz) waar hij ooit begon.
als dat zo is ga ik weer f1 kijken
als dat zo is ga ik stoppen met f1 kijken
Sprakeloos…ik was er net overheen dat hij nooit meer zou racen. De F1 wedstrijden had ik al geschrapt – dit had voor mij de betovering verloren – en nu…cadeautje. Even vrees ik weer een dood-vogeltje-alarm maar blijkbaar is De Passie weer tot leven geroepen. Weg met de rode merchandize, kom maar op met die Zilveren Ster! Schumacher trekt weer zijn strijdpak aan, en brengt ons weer in extase. Team is, ondanks rood hem goed stond :-), bijzaak geworden. Let’s write HISTORY again!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).