Audi RS6 Avant met 870 kilo wiet

Auteur: , 94 Reacties

Dealers rijden graag in SUV's, vooral vanwege de extra ruimte die beschikbaar is. Maar ook een RS6 Avant lijkt prima te voldoen. Afgelopen week werd deze RS6 in Spanje aangehouden, de vangst was 27 packages oftewel 870 kg hasj.

Om die 870 kilo te huisvesten was tevens de achterbank en de passagiersstoel nodig, niet heel subtiel. Toen de bestuurder doorkreeg dat hij achtervolgd werd, ging de voet op het gas. De A-49 tussen Huelva en Sevilla was het decor van een vervolging met meer dan 240 km/u op de teller. Niet heel hard voor autobahn-begrippen, maar de Spaanse agenten bleken toch moeite te hebben om de Audi in te halen. Tijdens de achtervolging werd de Audi zelfs geflitst, de flitscamera klokte de snelheid op 213,8 km/u.

Audi RS6 met haast

De RS6 moest uiteindelijk op de rem voor een controle/opstopping. De enige optie was toen om te voet te vluchten en de bestuurder is uiteindelijk gearresteerd. Nu alleen nog wachten tot er bij de Spaanse Rijks Domeinen een Audi RS6 Avant te koop komt, inclusief een lekker luchtje. (via motorpasion.com)

870 kilo hasj, past dat?94 reacties

Kan je beter een vito v6 nemen.DIe loopt ook ruim 200km.Prutsers
@mb: denk nu zelf, een audi of mercedes :)
Krijgt zeker 400 jaar gevangennis straf ofzo.. Ik vraag me af voor hoeveel geld drugs die in de auto had.
@Joske: straatwaarde is €9,- per gram dus 9*1000*870 = €7.830.000,- :)
@bigcar: op de hoogte zie ik wel :P
Weet niet of mijn kennis van de drugsprijzen nog helemaal up to date is maar als we het over kwaliteitsspul hebben gok ik toch op een 10M euro straatwaarde. Dan stelt die 150k voor een RS6 opeens niet zoveel meer voor :)
@Maxi: Lekker handeltje, maar lekker prof gedaan.. ze hadden beter een pijl boven de auto kunnen ophangen. met de mededeling.. wiet, 870 kg straatwaarde 10 miljoen…
Tja nu weten we meteen waar die RS6 van betaald is :?
Het is alleen zonde dat zo’n mooie dure auto weer gekoppeld is aan criminelen :(
vandaar die geblindeerde achteruitjes altijd, maar 240 is nog niet zo hard voor de rs6, die loopt wel door tot 300 lijkt me. Wel kansloos om je spul om deze manier te vervoeren.
@dw:

Niet met 870 kg wiet op de achterbank
Ja da’s pech hebben natuurlijk :)
Jezus man! Van efficient inpakken ook geen sprake. Zeker slechte jeugd gehad; nooit met blokken kunnen spelen.

Waarom doe ik geen vwo?
kijk hem doorgezakt zijn :D
@toyota prius
870kg is maar een 4.000.000 euro waard hoor misschien 4.500.000 als je het duur verkoopt

870kg wiet opzak tja dan zit je wel voorbij de wettelijk toegelaten 3 gram :P
@six-trey: Maar 4 miljoen heren, denk toch niet dat jij dat zo eventjes uit de muur trekt…
@Gnermo:
dan vind ik het ook dom om het met een auto op de weg te vervoeren voor zo’n bedragen zou je beter een prive vliegtuig kopen en het via de lucht proberen smokkelen of via de zee op een klein prive jachtje
@six-trey: Hahaha, ja joh ik had een plusje teveel aangetikt op mijn rekenmachine.. ;)

Hmmm wellicht het verweer, family pack?

maar de manier waarop, moest deze loper dan gepakt worden ofzo? Was het een afleiding maneuvre? OP zo’n manier je waar transporteren, dat is bijna niet serieus te nemen….
@six-trey: straatwaarde toch? ik denk ronde 5/6 milj.
“Audi RS6 Avant met 870 kilo wiet”

“Afgelopen week werd deze RS6 in Spanje aangehouden, de vangst was 27 packages oftewel 870 kg hasj.”

Wat is het nou?
@Windowmaker: een pot nat ;)

Maar het was hasj, dat is toch de vertaling van het Spaanse chocolat?
Alles ook totaal onafgedekt. Doet me denken aan een vent die ook eens bij de grens met Zweden (dacht ik) werd opgepakt.
Zat in zijn eentje in de auto, maar had wel 10 sporttassen op zijn achterbank / in zijn kofferbak liggen.

En dan nog raar ervan opkijken dat de douaniers lont ruiken…
En die kwam zeker van Marokko richting België of Nederland.
@4991: En waar slaat jou Reactie over.
Er staat toch geen Marokko. :D
870 x 1000 fzo
geen id ma denk dat da makkelijk 1 miljoen is dat r in ligt
maarja, met dat geld kun je sneller ferarri ofzo kopen
maar heb je geen ruimte
dus koop je een brabus g v12 ofzo ;)
of één of andere opgefokte cayenne, daar zen er toch al genoeg misbakksels van gemaakt ;)
@blackseries: Een kilotje wiet is wel heel wat meer waard dan 1000 euro
@4991
Als je met 870 kg wiet langs de speurhonden weet door te komen, moet je wel Hans Kazan zijn. 870 kg wiet is voor een hond waarschijnlijk van mijlenver al te ruiken LOL!

En oh ja, genoeg Hollanders in Marokkaanse gevangenissen die daar vastzitten voor omgekeerde drugshandel ;)
@blackseries:

Jongeman, ga eens snel naar bed jij! Morgen moet je weer om 08:30uur in de schoolbanken zitten, ik kom je om 15:15uur weer oppikken.

Groetjes,

Pa.
@FAIL!: Middelbare school of basisschool? Als hij op de middelbare school zit, gewoon laten fietsen. Is goed voor hem :)
Ik weet niet wat jullie zeuren dat 240 langzaam is hoor?
standaard weegt ie nog geen 2 ton en dan komt er BIJNA de helft BIJ! dus dan gaat ie bijna 3 ton wegen. Dat scheelt een hoog qua vermogen. Zie die veering? Het is geen trekker die altijd evenhard loopt;) is gewoon een benzine motor die erin ligt. En dit zal wel een afleiding zijn zodat ze op de paralel weg een hele vrachtwagen zomaar door zouden laten rijden en misschien was het de bedoeling dat die rs6 door de douane heen zou rijden en zo de grens op stelten zou zetten? Tata dan met je vrachtwagentje met 25 ton ‘gevaarlijke stoffen’ erlangs :D 870kilo=4m. 25.000kil=???m…
Of natuurlijk met Guardia Civil jas aan, en ze kunnen zijn broer bij benen :D
Als het goede schone wiet was reken maar uit 4000 euro x 870 kilo ;)
@Toyota Prius,

Lijkt me niet dat het de bedoeling was dat hij gepakt zou worden.

Het was meer de arrogantie van de dealers zelf, want als iets zo voor de hand ligt, en zo erg opvalt, dan kan het nooit waar zijn……
@Windhoos: hahaha, niet eens zo bekeken… Ja dat is ook een manier.. gewoon onder de ogen.. Open en bloot..

@JP, de persoon in kwestie is een 32 jarige donker getinte man, uit de omgeving van Madrid. Met de naam Smokkel P. Hij voldoet aan het volgende signalement.
Erg donker gekleurd en opvallende rode lippen. Zwart krulhaar. Hij is gekleed in een opvallende zwarte/rood pak met aangestikte biesjes en had een eveneens zwart met rode hoofddeksel op zijn hoofd, met een zwarte veer.

Deels heeft Smokkel P, een bekentenis afgenomen, het schijnt dat hij in opdracht van een oudere in Nederland verblijvende heer handelende. Vermoedelijk met de naam Sinter K. de drugs was vermoedelijke gebruikt om handels activiteiten in Nederland te ontplooien, de verdachte Smokkel P, had het over zekere seizoen arbeid om en rond de 5e van december.

Heeft u nog tips omtrent deze beelden of het verhaal kan u contact op nemen met bla bla bla….
Als het nou nog pepernoten waren….
grappig om alle rekesommetjes hier te lezen van mensen die hun verbeelding net als die van mij laten spreken. Ik denk inderdaad dat het slimmer is om dit spul en vooral deze hoeveelheden niet een een auto langs de streng bewaakte grens te willen rijden. Pak dan een snelle boot of een vliegtuig.
Als ik drugsdealer was en 870 kilo drugs snel wilde vervoeren, dan had ik ook een RS6 gewild;) Ik geef ze groot gelijk!

(Maar heb blijft dom om open en bloot met 870 kilo hasj over de weg te rijden…)
In The Italian Job laten ze dan ook het onderstel aanpassen. Deze RS6 schuift echt over de grond..
Dat gewicht is toch ver boven de beladingslimiet van zo’n RS6? En dan nog zo snel rijden, lijkt me bloedlink.
Goed dat die klojo is opgepakt, wie zo dom is verdient celstraf.
Hele domme actie om zo ” open en bloot ” met zo veel wiet te rijden. Straatwaarde per kilo ( als het schone wiet ) is rond de 4000 euro. Tel uit je winst ;) En dit zal vast niet zijn eerste keer zijn dat ie smokkelt.
@SCscreamGT, NovaStar

Gewicht heeft nauwelijks tot geen invloed op de top snelheid, enkel op de acceleratie en bochten snelheid.
@P8301:

Denk ik niet. De motor moet toch (veel) meer gewicht trekken, daar moet ie harder voor werken. En dat zal ten koste van prestaties (waaronder snelheid) gaan. ;)
@ DavidZ

Idd, een RS6 mag 2655 kg wegen ;) zwaar onverantwoord, en bovendien nog best wel stupide ook :P
Zo te zien aan de uitlaten geen standaard RS6 ook ;)
@ toyota prius: dikke lol man!

Was ook het eerste waar ik aan dacht, mag je wel 870 kilo meesleuren met een RS6. Voor de rest vind ik het toch wel een heldendaad hoor! Gewoon dozen wiet op de leren stoelen en de koffer tot de nok gevuld! Ik had wel willen meerijden, maar ja, er was geen plaats :)
@Tombnolz: Hoe lang ik er over denk, hoe meer ik moet lachen.. Je hebt bijdehand, brutaal en dan dit… En dan nog geflitst worden ook…..
Mmm, je werd zeker met 2 doosjes, voor de grens afgezet.. ;)
Hier was deze wagen (avant) toch ook voor gemaakt, niet? :D
straatwaarde is ruim 4 miljoen.
Vorig jaar was er een franse film over dit fenomeen. Snelle wagens vol drugs die van Spanje of Zuidfrankrijk de markten in het noorden moesten bevoorraden. Het bestond erin dat ze de franse politie door hoge snelheden eruit moesten rijden. De franse film had een engelse titel en ik geloof dat de film “go fast” noemde.
Hoe dom kun je zijn….stel nu nog dat hij 870kg kleren aan het vervoeren was dan nog gingen ze hem aan de kant zetten want als ik mij niet vergis MAG je in een RS6 geen 870 kg laden aangezien de wagen dan plat op zen gat hangt….Dus iedere politie wagen die hij voorbij rijdt heeft in feite een reden om hem te stoppen MET of zonder wiet in zijn wagen.
Ghehe, ben ooit eens een Volvo V70R tegen gekomen die voor dezelfde doeleinden was gebruikt… Banken plat, ramen aan de binnenkant zwart gespoten met grafitti en niemand die iets ziet. Best handig, snelle combi’s. :)
wat een sjonnie he. kijk eens hoe hij zijn stoel heeft staan. ik weet niet hoeveel mensen graag als op een krukje met 240+ willen rijden. dan lijk je mij zowieso niet zo slim. en als ze slim waren geweest hadden ze wel hulpveren er onder geplaats. niet opvallen is beter als zo.
het decor van een vervolging

Moet dat niet achtervolging zijn :)?

Mooi domme actie zeg, wel een dik exemplaar die RS6.
Heb je die dingen met luchtvering? Want zo komt hij niet ver.

OT: indrukwekkende auto.
tja, het is ook maar een drugsdealer die nog RS6 en AMG’s enz.. kan kopen…

Onlangs is hier in de streek toevallig een massa wiet kweker ontdekt omdat hij Cash 3 audi’s van 200 000 euro had gekocht in 1 keer :)

Belastingen vond dat verdacht… dus gingen ze naar de boerderij voor een belastings controle en vonden ze 20 000 meter vierkant aan wiet plantage..

Probleem , omdat hij opgepakt is voor het kweken van die wiet, en ze daar waren voor een belastings controle, is hij (en zijn team) vrijgelaten op basis van procedure fouten, :) en kweekt hij lekker voort met zijn materiaal,
Het is geen RS6 maar “slechts” een S6. Let op de uitlaat: 2×2 pijpjes = S6. De RS6 heeft twee erg dikke uitlaatbuizen, één aan elke kant. De velgen komen wel van de RS6…
Het is wel een rs6, check het bodywork maar(dat boven de wielkasten)
lb!!
Stoplichtsprintertje
achja proberen kan altijd …
Audi A4 rijder
Dit is geen wiet maar hash, een baal wiet van een kilo is qua volume enorm veel groter. Dus deze waarde was ongeveer 870 maal 1000 euri’s ;-)
Breng maar hier naartoe, de auto met inhoud graag! ;)
@ Woef; het is een RS6 met een MTM-uitlaat. Die hebben namelijk 4 pijpjes.
Maar meneer guardia civil ik wilde gewoon kijken hoe mijn RS6 er verlaagd uit zou zien en had alleen maar deze balen thuis liggen om dat te proberen.

Of is is het geen donderdag?
houd bva maar in de gaten voor een aanbiedingkje audi rs6 met wietlucht :D xD
@arashrsf: lol, vraag mij af hoe ze dat zullen omschrijven…. trouwens op BVA staat nu een Mclaren.
bij een veiling in Zwolle, start bedrag is eur 275k.
Ik vind het allemaal knap wat ze gedaan hebben, maar het inpakken van deze auto had veel beter gekunt. Want dit is heel slecht gedaan, haha! Zeker nog nooit wezen kamperen met auto, haha!!
Ik weet nog wel een goed doel voor die auto, er is een parkeerplaats bij ons voor de deur vrij!!
zeker een weddeschap verloren:P maar ik vind hem wel een superdude dat hij überhaupt met 870 kilo in zijn auto rijd:D
StoplichtSprintertje
@ woef

Volgens mij heeft die rs6 standaard gewoon 2 uitlaatjes

Toch ?
Gangster hoor!
Hij hangt wel lekker door z’n veren, of hoort dat zo? :P
Anders verplaats je zulke hoeveelheden even in meerdere keren.. in plaatst van alles in 1 x hoe dom kan je wezen. en anders met verschillende auto’s kijk het geld wat je ermee verdient, dat kan allemaal uit.
@Herke: de expert! praatjes vullen geen stickies johhny. onze smokkelaar, hihaho….
hadden ze hem gewoon blijven achtervolgen dan ging hij toch aan de kant moeten ( benzinegebrek ). Die dingen hebben toch amper een bereik van 700km? En zo beladen raakt hij amper 600km ver.

2x RS6 ging veel minder opvallen :)
@mb,

wat te denken van een Brabus Viano V8 of een G-V12 Bi-turbo!
@SCscreamGT

Waarom kan een Westfield met een veel betere pk-gewicht verhouding minder har dan? Het maakt (bijna) niks uit voor je top snelheid.
@Woef,

Dit is overduidelijk een RS6, alleen de wielkasten zeggen al genoeg…….
dit is gwn super vet:D
het is een S6!!
Nee is een RS6 met MTM uitlaten ;)
die krijgt 19 jaar celstraf
ik ken dan ook nix van wiet af
dus ja ik zeg dan ook zo maar iets
1000€ of meer, geen idéé, maar wat ik wel weet
ik zou het nooit zo transporteren ;)
Met 870 kg wiet gaat dat ding geen 300 meer duhhh.

mvg,
max-autoblogger.
Das gewoon een heeeele dure manier om je auto te verlagen!
als hij dit nou gewoon in een wit europcar busje die je voor 25e per dag huurt had gegooid. was hij nu heel wat centjes rijker en zat ie niet in de cel. erg dom
hij dacht zeker : tis nu of nooit , inladen en gas erop :D…ik had het toch zeker in een paar bananen-dozen gedaan valt iig niet zo op als zo..haha
Is dit niet een S6 avant?
De RS6 heeft twee dikke ovale pijpen en deze heeft vier kleinere.
@Stijn: Is volgens mij wél een RS6 Avant C6 maar heeft de originele uitlatensierstukken vervangen door aftermarket-uitlaatsierstukken (waarschijnlijk MTM)
@Stijn&Benz,

Dit IS gewoon een RS6 C6 avant, is hier ook al vaker gezegt trouwens ;-)
Haha, niemand er aan gedacht als ie in de fik zou vliegen..? Vrees dat iedereen tussen Madrid en Barcelona dan stoned was geweest..

En wat betreft de discussie RS6/S6, duidelijk RS6, en het zijn -in de meeste gevallen- niet zomaar uitlaatsierstukken die je bij MTM koopt..
Fr€d€r!k aka password jdm.com
tsjah als het nimer in je broekzak past…
waarde 3000 eur kilo = 2.5 mil nie slecht
870kg in je auto en 240km/u rijden is mega gevaarlijk!

Heb zelf eens voor 450kg aan zakken cement in mijn ford focus gelegd en redelijk verdeeld over voor en achter. Er was echt niet meer mee te rijden. Iedere stuurbeweging wilde hij rechtdoor. Harder dan 80km/u durfde ik echt niet op de snelweg. Ik zal het ook nooit meer doen, dit was echt onverantwoord.

Als je dan het dubbele aan gewicht in een auto legt en zo belachelijk hard (240km/u) kan, kan ik niets anders concluderen dat de balans van zo’n audi RS6 extreem goed moet zijn!
3allal bouyefah
Stil e kutjes
die hasj komt uit marokko inkoop prijs \
650 euro per kilo dan heb je nog goeie hasje
en hij verkoopt het hier 3600 per kilo
en in frankrijk
3900 per kilo dus hij maakte ruim 2.5miljoen euro winst als het hem was gelukt
duss niet allemaal onzin praten e krabberts
ekkesch gess
junkies!!
@3allal bouyefah: ervaring?
Ik vind het best een slim idee met een niet al te opvallende , maar wel een ongelofelijk snelle RS6 + geblindeerde raampjes. De uitvoering had alleen wat beter gekund.

Toch geef ik de voorkeur aan het verdienen van mijn geld op een andere manier :’).

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).