Infiniti gaat haar kwaliteit verbeteren met vrouwen

Auteur: , 13 Reacties

In Nederland wil men meer vrouwen op leidinggevende functies, in Japan willen ze meer vrouwen bij de kwaliteitsinspectie van Infiniti aan het werk zien. Gewoon lopendebandwerk dus. Nu claimt Infiniti dat hier ook zeker praktisch nut achter zit want vrouwen hebben een veel beter oog voor detail. Misschien dat de kwaliteit er op vooruit gaat, maar hoe leg je die haarspelden onder de passagiers stoel uit?

Als luxe-tak van Nissan wil Infiniti dat alle details kloppen. Voor veel inspecties worden al computers gebruikt, die meten dan weer wat beter dan vrouwen, maar niet alle inspecties kunnen automatisch gedaan worden. Het menselijk oog is nog steeds een belangrijk instrument bij inspecties.

Het belangrijkste model waar de inspecties op aangescherpt worden is de “M”. Dit is Infiniti’s concurrent van de 5-serie, E-klasse en aanverwanten. In Europa krijgen we een V6 benzine, V6 Benzine-Hybride en V6 diesel. Ik ben benieuwd of ze zich met Lexus kunnen gaan meten. (via Motorauthority, plaatje via Stillen.com)13 reacties

Ideaal, die speld is nu te verklaren!!!
jezus wat een lelijkers
Hier in het consumentenverkooplokaal staan ook twee Infiniti´s EX37 GT´s opgesteld, en ik moet zeggen dat de afwerking behoorlijk goed voor elkaar is. Enkel op zaken als kleurstelling (bruinige bovenkant dashboard + licht stuur bij licht interieur) kun je merken dat het Amerikaans is, want de deurkunststoffen, onderkant middenconsole etc, het voelt allemaal zacht en degelijk aan. Enkel de naden tussen de voor-/achterdeur van opzij gezien kunnen netter, maar ach.. de algemene afwerking is nu al dik voor elkaar, eenvoudigweg.

Mooie wagen trouwens, die M ;)
@ Louse

Ik weet niet waar jij kijkt, maar je hebt het niet over de modellen én niet over de Infiniti, dus wat dan wel? :P
Blijven natuurlijk stijlvolle wagens!
Vooral de voorkant van de G37 is machtig, de achterkant is weer iets minder.
@CrazyHenkie,

mss. heeft Louse het over de wratten op zijn p**meltje, toen hij dat tevoorschijn trok… ;)
@ FrankypankyV8

:lol:
Infinity is 1 van het mooiste merk, goed bezig, jammer dat we ze zo weinig zien…
@sven2: er staat toch echt Infiniti.. al 20 jaar..
Sinds ik terug ben uit New York ben ik helemaal weg van de Infiniti G35 coupe.
@Ralph: Wat antressaaaaannn zeg, kerel!
Ooh!

Enne vrouwen + auto’s = WIN WIN… ik zeg DOEN!
hey daar ,

ik heb in 2007 een infiniti g35 coupe uit de us geimporteert .
staat nu te koop op marktplaats .
voor foto’s check http://www.showoffimports.nl

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).